onsdag 30 september

Glömde visst att skriva igår med... men så kan det bli. Gjorde inte så mycket igår.. jobbade på Källö igen. Men det här gången var det på lågstadiet och fritids. En rätt slapp dag blev det... förutom tiderna... 8-16. Blää för sådana tider. Bättre tider när man är på typ högstadiet eller nåt... då får man oftast börja senare. Men men... man får ju pengar i alla fall. Annars var Tim här igårkväll. Vi kolla på nån ny skräckfilm om gargoyles (eller hur det stavas) som typ började leva och slakta folk... seg film och man kan knappast kalla den skräckfilm tycker jag. I och för sej är det inte mycket som skrämmer mej... men men. Idag blir det lugnt... Robin är på dagis nu men jag ska snart hämta honom. Alex jobbar till kvart i fyra. Ikväll blir det tvättstuga... kuuul! Men men... det behövs göras det med. Nä nu ska jag kolla lite mail o grejjer och sedan gå. Kram på er





Robin i sin fina plasthjälm som han fått =)

måndag 28 september

Ojsan hoppsan vad dålig jag varit på att skriva i helgen hehe. I lördags var jag på folkrace i Storvik. Det var final i x-cupen så det blev fartfyllt och händelserikt hehe. Tim sov hos oss från fredag till lördag och jag och Tim gick hemifrån vid 7 lördagmorgon. Filip hämtade oss vid tågstationen. När vi kom till Storvik käkade vi lite frukost som vi tagit med oss. Starten gick klockan tio. Ojoj... det hände mycket den här tävlingen... alla tog i så hemskt. Många rullningar och det var till o med någon bil som brann hehe. Stackars bror då... han låg 6:a i hela cupen före den här tävlingen. Han kom typ bara 100 meter i sitt första heat... sedan gick växelspaken av =/ Så han fick avbryta. Dom lagade växelspaken men av någon okänd anledning ville inte bilen starta sedan i stället så han fick avanmäla sej. Tråkigt att dom inte hann hitta felet innan det var dags för hans nästa heat. Mamma kom i alla fall till B-final i tävlingen. Den vann hon och hoppade upp till A-final... där kom hon trea. Men i hela x-cupen blev hon tvåa!!! Himla bra eftersom det finns många duktiga damer. Så grattis mor!!



Haha David kom bakom mamma med någon av hennes mindre pokaler som hon fick i tävlingen.
Nä det var en himla rolig lördag måste jag säga.
Igår var jag på stan och fikade med Elin och hennes Alex. Mycket trevligt =) Sedan följde jag med hem till dom en sväng. Vi kollade på Top Model och sedan spelade jag och Elin Disney Monopol.. haha det e så kul =) Sedan följde dom med mej hem för min Alex hade bränt "the proposal" så vi såg den. Helt okej film =)
Idag ska jag på stan med Elin. Jag ska till Arbetsförmedlingen och skriva på nå papper och sedan ska vi gå och köpa en vinterjacka åt mej. Tror vi skulle gå o kika efter lite lampor som Elin skulle köpa med. Vid klockan två ska jag hämta Robin på dagis.. känns som om jag inte sett honom så mycket i helgen eftersom jag haft så mycket för mej. Ska bli najs att få mysa hela eftermiddagen =)
Nä nu blir det nog med skrivning för denna gång hehe... kram på er

fredag 25 september

Äntligen helg! Gud så skönt att få ta det lugnt ett par dagar. Nu är ju Kristoffer hos Sågen med.. saknar honom redan. Hans bula hade blivit mycket mindre imorse i alla fall. Isen vi hade på igår hjälpte bra =) Och jag snackade med Sågen... Kristoffer hade mått bra och allt hade gått fint hela dan på dagis idag med. Så tack och lov slapp vi åka till doktorn med Kristoffers stackars huvud.
Fick reda på idag att jag ska tillbaka till Källö på tisdag igen för då behövde dom en vikarie på lågstadiet och fritids. Roligt =) På måndag behövde dom däremot ingen så då ska jag till arbetsförmedlingen och lämna in papper så att jag får fortsätta att få aktivitetsstöd när jag inte jobbar.
Nu är Tim här också och han ska ju sova här ikväll eftersom vi blir hämtade vid 7 imornbitti. Då blir det folkrace =D Pappa skulle också komma till Storvik imorn och titta lite... men han är inte där från början för han hade annat att göra först. Alex ska ta med Robin till Skutskär imorn för Alex pappa fyller år. Så dom ska äta lite tårta o så. Ikväll blir det väl lite mys med film och nåt gott.
Skriver mer efter att jag kommit hem imorn. Kram på er





Brorsan på förra tävlingen i Storvik =)

torsdag 24 september

Jaha ja... torsdag redan. Känns som att den här veckan gått väääldigt fort. Är väl för att jag jobbar hela dagarna denna vecka.
Hände en hemsk sak idag =( Kristoffer var ute och lekte med några kompisar. Så kom Kristoffer in och var ledsen... och det förstår jag. Jag berättade ju igår om den där hemska bulan han fått i pannan... Den var föresten så gott som borta imorse när han vaknade. Men nu hade han snubblat och så jäkla olyckligt slagit i huvet på PRECIS samma ställe igen. Den här gången var bulan ännu hemskare och jag överdriver inte när jag säger att det såg ut som en snäppet mindre pingisboll som satt i pannan på honom. Blå var den också. Så han fick sitta med en påse is på pannan ända tills det var dags för sängen.. och jag ringde både mamma och sjukvårdsrådgivning. Ser ju så jäkla otäckt ut. Men jag fick till svar att så länge han mår bra så behöver man inte åka och träffa doktorn. Och bra mår han ju. Och så sa hon i telefonen att efter att han somnat så skulle jag prova väcka honom för att se om han gick att väcka. Det gjorde jag och sur blev han för att han böev väckt hehe. Men det är jag bara glad för... för då är han som vanligt =) Fy fan är fortfarande orolig... funderar på om jag ska vara så elak att jag provar väcka honom igen innan jag går och lägger mej... bara för säkerhets skull. Men hon sa i telefonen att det brukade ofta se värre ut än var det är. Men det är ju inte mycket till tröst... Nä jag hoppas den här bulan också lugnat ner sej till imornbitti. Huua. Min stackars grabb... han måste vara otursförföljd eller nåt. Slå huvet på samma ställe två dagar i rad.
Imorgon jobbar jag sista dagen på Källö. Trivs bättre och bättre där för varje dag som går. Och Elins lillebror Simon är fortfarande sååå gullig =) Vi spelade Bamse-spel idag och jag fick storstryk hehe. Men imorn slutar jag redan kl 15.10. Har ju gått till halv fem alla de tidigare dagarna så det ska bli lite skönt. Speciellt eftersom det är fredag imorn. Tim ska sova över hos oss från imorn till på lördag. För på lördag ska jag och Tim åka med Filip på folkrace i Storvik =) Jag håller tummarna för att det ska gå bra för både lillebror och mamma och att båda får komma till A-final igen.. som dom gjorde förra tävlingen =)
Nä nu ska jag nog spela lite. Kram på er


onsdag 23 september

Åter hemma efter en dag på jobbet. Trivs rätt bra där på Källö faktiskt... i alla fall just där på 6-års och fritids. Idag på fritidsklubben kom Elins lillebror också. En himla go kille =)
Efter jobbet så var jag tvungen att gå till banken också eftersom vi slarvade bort mitt säkerhetsprogram till min internetbank. Så jag fick en ny kod så nu kan jag börja betala lite räkningar =)
Kristoffer var ute och lekte när jag kom hem. Alex drog iväg på en gång hem till en kompis så han kommer inte hem förrän ikväll nån gång. Men så hemskt det var... rätt som det är så hör jag Kristoffer gråta utanför... och så kom han in med den värsta bula jag någonsin sett! Mitt i pannan! Jag frågade vad som hänt och tydligen har en annan kille knuffat honom så att han slog huvet i en gatsten. Fy faen om jag fick tag på den ungen! Då skulle det inte vara kul för honom inte. Men Kristoffer verkar på bra i alla fall... förutom en stor och öm pryl mitt i pannan. Tack och lov har bulan redan blivit mindre.. men usch så rädd man blir.. har haft värsta förhöret med honom om hur han mår.. om han blivit illamående eller tröttare. Men inget.. som tur var.
Jag gjorde föresten ett armband åt Kristoffer på fritids idag. Han tyckte om det jättemycket =)
Nä nu är det dags för honom att knäppa av bolibompa och hoppa i säng... vi ska ju opp så tidigt imorn. Ungarna ska vara på dagis redan vid kl 7. Så... kram på er




Mina underbara barn!

tisdag 22 september

Gäääsp... vilken dag. Har jobbat 8-16.30... Var på Källöskolan och hade sexåringarna. Var på fritidsklubben på eftermiddagen. Fritidsklubben visade sej vara rätt så bekväm... det kom bara två tjejer så vi satt och gjorde halsband och spelade lite pingis. Det har nästan varit lite för lite att göra idag känns det som... men men.. jag blir kvar där veckan ut i alla fall. Pengar, pengar, pengar =)
Nä nu ska jag gå ut och säga åt Kristoffer att det är dags att komma in för nu är det inte långt kvar innan han ska sova. kram på er





Min goa Kristoffer =)

fortfarande måndag...

Ja det blev en rätt så mycket trögare dag än jag trodde... fyyy 17...
Vet inte varför men Kristoffer har varit helt opp och ner idag. Inte lyssnat på ett ord man har sagt, bara gjort dumheter, tjatat och gnällt och jag vet inte vad. Han brukar aldrig vara såhär. Och såklart så har jag haft en jäkla huvudvärk hela dagen till följd av att jag sov så dåligt inatt =/ Nä den här dagen har inte varit rolig alls. Hoppas Kristoffer får för sej att vara lite snällare imorn. Då ska han på dagis så han kanske inte orkar vara lika opp och ner imorn hehe.
Idag ringde dom föresten om jobb så imorn blir jag på Källöskolans förskoleklass och fritids. En sån där typisk 8-16.30 tid fick man oxå. Men men... det blir ju pengar i alla fall.
Nä nu är det snart dags för sängen. Kram på er





Min goa lilla Robin

måndag 21 september

Jaha då sitter man här igen... känns som att man inte gör så mycket annat. Men men...
Idag har Kristoffers dagis planeringsdag så han är hemma. Men nu är han ute och leker så ensam blev jag ändå =/ Robin fick gå på dagis i alla fall. Lugnare med bara ett barn hemma. Vet inte alls vad som händer annars idag... ser ut att bli en rätt trög dag. Får väl passa på och städa lite.
Längtar tills på lördag. Då är det folkrace i Storvik... ska bli kul att kolla på =)
Nä nu ska jag sätta mej vid tv:n tror jag... kram på er




Morsan på folkracetävling

söndag 20 september

Gääsp.. vad det blev sent igår! David kom hit strax efter kl 18 så vi hann umgås lite innan det var dags för mej och Alex att gå iväg. Efter att vi stoppat ungarna i säng så var det dags att gå. Först gick jag och Alex och åt på Österns pärla. Efter det kom vi på att det var över en timme kvar innan filmen skulle börja.. så vi traskade omkring och funderade på vad vi skulle göra under tiden. Då kom Alex på att vi kunde ju bowla en halvtimme så det gjorde vi. Usch vad dåligt det gick för mej... märks att man bowlar alldeles för sällan hehe. Halv tio började filmen.. "Flickan som lekte med elden" såg vi. Filmen var himla bra men måste ändå säga att den första filmen var bättre. Vi satt längst fram och längst ut på vänster sida så man hade lite ont i nacken efter att ha suttit och vänt huvet åt höger så länge. Vi kom inte hem förrän vid tolv.. då låg David på soffan och sov hehe. Ungarna hade sovit jättebra hela tiden.. skönt för David att slippa trassel =)
Idag blir det lugnt... ska väl handla lite och städa lite smått. Tim skulle komma och göra Alex sällskap till Willy's så jag antar att han blir kvar här efter det. Kanske blir en film eller nåt ikväll. Nä nu ska jag göra nåt annat än att sitta här hehe. Kram på er





Alex och Robin =)

lördag 19 september

Blev ingen fisk för pojkarna igår.. lika bra det.. då slapp ju Alex ställa sej och filéa en massa hehe. Tim stannade ett tag igår och vi kollade på "Little Nicky" eftersom Tim inte hade sett den. Hehe den är ju lite rolig och det var längesedan man såg den.
Skulle ju ha varit på stan o fikat med Tessan igår men det blev inte av så vi skulle ta det i helgen istället... får se om det blir av då.
Som jag sa igår så blir det bio ikväll... ska bli riktigt najs. Alla säger att boken och filmen är skitbra.. jag har inte läst boken men första filmen var ju bra så förväntningarna är höga =)
Kan kanske skriva mer senare... eller om det blir imorn...
kram på er

fredag 18 september

Gomorron!
Sitter man här och kollar runt lite =) Gårdagen blev lugn... var på bvc med Kristoffer och det gick ganska bra när han skulle få spruta och allt. Visst grät han lite men han höll med om sedan att det inte var så farligt =)
Tim kom över igårkväll och vi såg en film. AntiKrist hette den.. vet inte om det stavades precis så.. men i alla fall.. den filmen har gett mej mardrömmar! Det var ingen läskig film men alldeles i början så var den så hemsk att man höll på att storböla. En liten pojke var det som trillade ut genom ett fönster.. i slowmotion och med lugn musik till... fy fan vad det där satte sej i huvet på mej. Efter filmen var jag tvungen att gå in till Robin och kolla så att han var okej.. och det var han. Låg och sov så skönt så =) Men det kändes verkligen skönt att bara stå o titta på honom en liten stund.
Idag blir det fika med Tessan under dagen... om hon hör av sej. Sedan blir det att hämta ungarna på dagis kl 14. Och idag ska jag ju hämta Kristoffer också för nu blir det min vecka igen =)
Ikväll ska Alex och Tim ut och fiska. Själv blir jag hemma med barnen... Så får vi se om det blir nå fisk idag. I så fall har vi ju mat till imorn =)
Imorgon ska jag och Alex på bio... "Flickan som lekte med elden" blir det. Längtar =D
Brorsan kommer hit och är barnvakt då.. men det blir ju lätt för då har vi ju redan lagt båda barnen så han behöver mest bara vara här. Ska bli kul med bio... var så himla längesedan vi var på bio.
Nä nu ska jag checka facebook. Kram på er





Mina underbara barn =D

torsdag 17 september

Men bläääää! Stressade iväg nu på morgonen... skulle bli sen till Lernia så på vägen till dagis ringer jag Jimmy som också går på Lernia. Tänkte om han kunde säga till jobbcoachen att jag var på väg. Men nää... karln ligger o sover! Han lyckades mumla fram att vi inte skulle till Lernia idag. Men... det stog ju på schemat. Men nää... då hade dom sagt i tisdags att vi inte skulle dit idag. Men jag var inte där i tisdags för jag skulle ju ha jobbat. Var ju sjuk istället men skulle ha jobbat. Då kan väl idioten på Lernia maila dom som inte var där och säga det... fasen vad sur jag blev. Har man stressat iväg med Robin och allt i onödan. Men men... han skulle ju i alla fall till dagis så nu är han där i alla fall. Sitter här och lyssnar på musik nu i brist på annat att göra. Ska på stan senare och handla lite dricka åt brorsan. efter att jag hämtat Robin på dagis så ska vi ta bussen till Andersberg för att möta Sågen och Kristoffer. Kristoffer ska på sitt sista bvc-besök och han ska få en spruta. Såklart man ser till att vara där då... stackaren.. inge kul med sprutor när man e liten.
Nä nu ska jag spela lite innan det är dags för "våra bästa år" på tv. kram på er

onsdag 16 september

Ojojoj... vad man fastnar på facebook nä man väl sitter där. Hehe hittade nåt jäkla fishworld och farmville som jag grejar med oxå. Vilket liv man har... säger då det.
Idag har det inte hänt mycket. Robin är på dagis och snart är det dags att hämta honom. Passade på att gå en sväng på stan. Skulle köpa ett par byxor åt Kristoffer och ett par åt Robin. Det gjorde jag men det blev lite mer handla hehe... Alex gillar inte när jag shoppar för det blir alltid nåt mer än vad jag sagt att jag ska köpa. Robin fick även två tröjor och en mössa och ett par vantar... kunde inte låta bli =) Och mössa o vantar behövs ju nästan redan så kallt som det blivit. Mössa hade han redan en men den är tunnare så nu blev det en lite tjockare.
Ikväll blir det att roa sej med Idol på tv och sedan efterlyst... samtidigt har jag tvättstuga 19-22 också.. jippi!
Nä nu är det dags att hämta plutten. Kram på er

Natta

Hoppsan det e redan mitt i natten... tiden går fort när man har roligt hehe.. nä skämt o sido... Jag har skaffat mej det där satens facebook. Så nu finns man där oxå. Fan att man torskar på alla jäkla skit-communitys.. bläää!
Men men.. Har letat på lite gamla klasskomisar o så.. kul att hitta på dom igen =)
Dagen har varit lugn för min del eftersom jag har feber och är så krasslig. Men jag tog en sväng till Citygross med Leif eftersom vi var tvungna att handla hem en massa. Danne var ner till oss en sväng nu på kvällen och spelade lite tv-spel med Alex. Han har ju nära eftersom han bor i samma hus som oss fast på 7:e våningen =)
Robin är äntligen hemma oxå.. han är ju så goo och när jag kom hem från affärn som kom han springande och ville kramas. Och ojoj vad vi kramades! Han får aldrig mer vara borta så många dagar.. det har jag bestämt hehe. Man saknar honom för mycket.
Såg Idol på tv ikväll med... det var ju från Gävle idag. Min morbror visade sej i rutan en sväng =) Nej nej han sjöng inte.. men hans arbetskamrat gjorde det och då intervjuade dom min morbror (Mats Rigglöv stog det till o med i rutan) och han önskade sin kompis lycka till =)
Nä om man ska krypa tills kojs kanske.. Alex ligger här bredvid och snarkar så att bordet nästan vibrerar hehe. Kram o gonatt på er!




Tisdag 15 september

Jahapp där kom febern... klädde på mej o grejade för att jag skulle iväg och jobba. Har en hemsk huvudvärk och var helt snurrig så jag tog tempen.. 38,2... jippi *not*!! Jag som skulle tjäna pengar! Jäkla skit!
Men men... får vila opp mej så kanske jag kan jobba i slutet av veckan.
Igår blev det ingen fisk alls när vi var ute... men det högg rätt bra några gånger men vi fick aldrig upp någon. Löjor däremot fick vi många hehe.
Idag kommer Robin hem också... gud så skönt det ska bli att se honom igen.. och krama honom en massa =)
Nä om man ska lägga sej och dega framför tv:n istället? Känns väldigt lockande just nu.
Men avslutningsvis så måste jag ju säga GRATTIS till min käre lillebror David som tog körkortet igår!!! Är stolt över min bror =) Klarade ju både skrivningen och uppkörningen på första försöket.
Näpp... tv var det.. kram på er





Grattis lillebror till körkortet!!!!!





Snart är min goa lilla Robin hemma igen =)

måndag 14 september

Tjoo!
Äntligen hemma! Har jobbat på Solängen idag... har haft matte och NO med niorna. Helt okej faktiskt. Var rädd först att det skulle bli kemi med en massa labbar.. sånt kan ju inte jag. Men det blev biologi och det är ju helt okej =) Skulle egentligen slutat 12.10 men det fattades vikarie till en lektion så jag tog den och då fick jag sluta 15.15 istället. Mer pengar åt mej hihi. Ska jobba på Fruns Hage imorn och på onsdag. Blir åtta timmar per dag då så då blir det lite mer pengar.
Igår var vi och fiskade igen. Gick inge vidare för oss... men en gubbe som stog en bit längre bort fick en gös och han hade så mycket fisk hemma så vi fick den. Så den gösen blir mat åt mej imorn =) Alex fixade filéer av den igår =)
Vi ska snart gå iväg och fiska lite mer men först ska vi äta. Alex har varit och köpt magottar idag eftersom dom där bortskämda löjorna inte vill ta på deg som normala löjor gör.
Nä nu e det dags att röra på sej... kram på er





Min Alex fiskar =D





Jag fiskar lite =)





Gösen =)

söndag 13 september

Uscha vad jag är förkyld... snorar och hostar... så himla jobbigt. Men rösten har blivit nästan helt bra nu. Det enda jag inte kan göra är att sjunga för det är fortfarande lite för ansträngande för halsen.
Blev en rätt så kort fisketur igår... regnet jagade hem oss och vi var helt genomblöta när vi klev in genom dörren. Huua... så då såg vi "Year One" istället. Bra film faktiskt.
Vi får hoppas på större fiskelycka ikväll. Alex och Tim har åkt till Tims morfar i sätra för att hämta små krokar att meta löja med. Vi hade inga krokar som var tillräckligt små och alla affärer där man kan köpa sånt var stängda idag. Och på Clas Ohlsson hade dom slut... så irriterande.. men nu löste det ju sej i alla falll. Så då får man hoppas på lite fisk ikväll då =D
Ska kanske lägga opp nå bilder typ imorn eller nåt... men vi har ett nytt windows i burken nu så jag har inte orkat sätta mej och fixat in bilderna från kameran än.
Saknar mina ungar!!! Men snart är det tisdag och då kommer ju minstingen hem i alla fall =) Sen på fredag kommer Kristoffer hem igen. Längtar!!!!
Nä nu ska jag spela lite och vänta tills grabbarna kommer tillbaka med kroken. Kram på er

lördag 12 september

Ojsan vilken natt det blev. Jag, Alex och Tim drog ner och fiskade lite... vi fick inget men vi ska ner idag igen. Men vi hörde igårkväll att det skulle vara streetrace vid Dragon Gate så jag ringde till en kompis som heter Jonas och frågade om han var sugen på att åka. Det var han och  vi alla fyra åkte ut och kollade. Framåt halv tolv började dom köra och jääädrar vilka bilar det var med. Lustgas och grejjer hade dom i bilarna också. Sååå läckert. Men det varade inte länge eftersom polisen kom... så det blev att rulla hemmåt och vi var hemma vid ett inatt.
Alex fick för sej att formatera datorn när vi kom hem så det blev inte sängen förrän vid 3 imorse. Gäääsp... men eftersom vi e barnlediga så sov vi till strax efter elva =)
Nä det ska bli najs med en barnfri lördag med... blir lite fiske och lite öl. Jum jum =D
Nä nu ska jag se till att få marsvinsburen städad... kram på er

fredag 11 september

Uscha vad trött jag är... blev opp tidigt imorse. Idag hämtade Sågen Kristoffer på dagis så nu ska han vara där en vecka. Och Robin har åkt till sin farmor och ska vara där till på tisdag. Uscha vad tomt det blir här hemma utan barnen. Saknar dom nå grymt redan =/
Vi har varit på Berra's idag och köpt lite jiggar och krokar så ikväll blir det lite fiske i Gavleån med Tim. Man skulle tydligen ha fiskekort också men det kunde man få gratis hos Berra's så nu har vi tre ett varsitt. Ska bli kul att fiska lite.. tänkte kasta lite med en spinnare men får jag inget så byter jag till jiggen. Så det visar sej... Man kan tydligen få lite allt möjligt här... Abborre, gös, öring och gädda.
Var på arbetsförmedlingen förut idag på jobbchansen... Sökte 4 st jobb... hoppas man kanske får nåt av dom. Sen har jag kanske fixat mej en praktikplats om allt går somd et ska... på Gävleborgs Zoo. Dom hade en praktikant nu som slutar om en månad... så efter det sa han att jag förmodligen kunde få praktik hos dom =) Bra det för då får jag både syssla med djur som e så kul och så får jag kassavana =) Kassavana är ju ett stort plus när man ska söka jobb ju.
Nä nu ska jag göra lite annat. Kram på er

torsdag 10 september

Tjo!
Nu har jag lyckats få till det så att jag kan ändra typsnitt och lägga in bilder och så som vanligt igen =)
Idag har det varit rätt lugnt... har bara varit till Lernia en sväng. Vikariejouren ringde imorse men tyckte inte att jag skulle jobba eftersom jag typ har tappat rösten. Låter jättekonstig när jag pratar och ibland bara väser jag =/ Flera stycken som haft kul åt hur jag låter idag. Speciellt Alex... Men det verkar inte bli nå feber i alla fall så jag har väl tur i oturen.
Imorn så ska Robin åka till sin farmor i Uppsala. Egentligen skulle ju jag och Alex åka på kryssning den här helgen med Elin och hennes Alex.. men det blev inte av. Alex mamma skulle vara barnvakt åt Robin då och nu när inte resan blev av så ville hon ha Robin i alla fall. Dom ses ju inte så ofta. Det enda som är lite jobbigt är att hon ville ha honom ända tills på tisdag. Alex sa till henne att det går bra... men jag tycker det känns jobbigt att vara från Robin så pass länge. Men men... man får väl stå ut...
Nu ska jag sätta mej och spela lite mario kart innan det e dags att sova. kram på er





Söta Robin snodde mina "ut-o-röka"-tofflor och gick omkring med =)

onsdag 9 september

Måste bara fråga... är det fler än jag som inte kan lägga in bilder längre? Har dom gjort om nåt? Saknar den där lilla knappen där man lägger till bilden såhär medan man skriver.... Aja.. idag har jag jobbat på Solängen. Har haft ett gäng femmor hela dagen... en rätt så jobbig klass faktiskt. Men det var ju bara idag.. vi hade engelska, NO och matte. Slutade tidigt så jag hämtade barnen vid tvåtiden. Skönt för dom att få vara hemma lite tidigare med =) Har åkt på världens halsont... nu låter man till o med skumt när man snackar. Men det är värre nu på kvällen än vad det varit under dagen. Hoppas det går över snart. Det ser inte ut som om det blir nå jobb imorn så då ska jag till Lernia imornbitti och visa mej. Har inte varit där mycket alls hehe. Måste ta tag i jobbsökandet igen nu.. har varit lite slappt med det eftersom jag jobbat så mycket och varit så trött. Men jag vill ju ha ett o samma ställe att gå till varje dag så då måste man ju söka med. Nä nu ska jag nanna kudden. Kram på er

tisdag 8 september

Gäääsp... klev opp 5 imorse så man är lite seg. Har varit på Milboskolan idag och jobbat. Så himla kul att komma tillbaka till sin gamla skola och se hur den förändrats.. och vilka lärare som är kvar. Träffade min gamla fritidsfröken. Hon berättade att när hon hade min inskolning på fritids när jag var liten så hade jag bitit henne i benet första dagen haha! Tänk det måste jag ha förträngt eller nåt. Men det var lite kul att få höra en massa historier från man var liten. Cyklade till och från jobbet idag med. Det är ju bara 7 km till Hille men drygt eftersom det är så mycket upp- och nerförsbackar. På vägen hem var det suuuperjobbigt... hade sådan motvind (och det har blåst himla kraftigt idag) att jag nästan stog stilla och cyklade ibland. Kändes som om man aldrig skulle komma hem. Imorgon ska jag vara på Solängskolan igen istället för Lillhagen som det först var tänkt. Ringde till vikariejouren och frågade om det fanns nåt annat för jag har ingen lust att ta mej till Bomhus imorn. Och då fanns det på Solängen =) Roligt för där känner man ju igen alla sedan tidigare. Pratade med Sågen idag och vi kom överens om att Kristoffer inte ska gå på fotbollsskolan mer. Kristoffer tröttnar alltid efter några minuter, vill inte vara med och lyssnar varken på tränarna eller på Sågen... och då frågade jag honom idag om han ville spela fotboll och då sa han nej. Så då slipper han. Han kanske kommer tycka det är roligare när han blir äldre.. Sedan ska vi i alla fall kolla upp det där med simskolan.. för det e det ju bra om han går på. Alla behöver kunna simma. Och Kristoffer älskar ju vatten =) Idag har jag varit så trött när jag kom hem... men det e ju inte så konstigt. Tim kom över nu på kvällen och han och Alex tog en runda på inlines för att motionera lite. Bra det för Alex behöver bli av med några kilon. Nu sitter grabbarna och spelar x-box och jag har varit grymt osocial. Kollade först på Idol med dom och sedan la jag mej i badkaret med en bra bok. Och nu sitter jag här =) Skönt att bara få vara för sej själv och slappa lite så här på kvällen ibland. Skulle lagt in en bild på slutet som jag brukar men nu verkar det inte funka... Men nu kallar sängen på mej. Kram på er

måndag 7 september

Blä för måndagar... tänk om man fick ha helg lite oftare. Idag har jag varit och jobbat på Almgården.. ett riktigt mysigt litet dagis. Lyckades lära mej namnen på alla barnen som var på avdelningen där jag jobbade... det kallar jag bra för en enda dag. Synd bara att jag ska till Milboskolan imorn... en ny klass att lära sej namnen på. Men det ska bli kul att komma tillbaka dit eftersom jag själv gått på den skolan i nio år =) Men ser jag träslöjdsläraren så springer jag o gömmer mej haha! Vi är väl inte direkt varandras favoriter =) Idag var Tim här igen. Alex, Kristoffer och Tim drog iväg en sväng. Kristoffer på sparkcykel och Tim och Alex på inlines. Jag och Robin skulle följt med till fots men min mage strejkade så jag fick vända och gå hem med Robin. Men pojkarna var ute länge i alla fall och dom hade roligt =) Kristoffer var så trött när dom kom tillbaka att han till och med bad om att få gå o lägga sej. Så det blev saga och sedan gonatt =) Förstår att han var trött också eftersom det blev så tidigt imorse.. tyvärr blir det tidigt imornbitti med... men tyvärr är det ju så när man jobbar. Nä nu e det dags för sängen. Inte många immar kvar innan man ska opp igen. Kram på er

söndag 6 september

En ganska så lugn och skön dag. Jag, Alex och ungarna var en sväng in till stan och handlade lite.. och jag passade på att gå på apoteket och köpa lite nässpray. Har blivit förkyld =/ Inte så förkyld att jag ligger sjuk men det e drygt ändå. Nu är Alex och Kristoffer ute... Alex åker inlines och Kristoffer åker på sin sparkcykel =) Kul att dom hittar på nåt tillsammans. Ikväll kommer Tim, Anders och Jessica över och det blir lite film. "V för vendetta" som jag och Alex började se häromdan men som vi inte orkade se klart. Imorgon blir det jobb på Almgården. Kul att vara på dagis när man varit på skola så länge. Men tisdag blir det Milboskolan och onsdag till fredag blir det Lillhagsskolan. Längtar tills lönen kommer nästa månad hihi. Nä nu ska jag fixa lite hemma. Kram på er

lördag 5 september

Har varit en riktig kanondag =) Fick besök av Alex styvmamma Werra och Alex lillasyster Emilia, min mormor och min lillebror, min morbror Mats och hans sambo Katarina. Vi har fikat en massa och Kristoffer fick en massa härliga presenter som han blev jätteglad över =) Werra och Emilia hade köpt påslakan och örngott med Blixten McQueen och nu sover Kristoffer med dom. Han sa att han skulle drömma om bilar hehe. Han e ju så go =) Min mamma kunde inte vara med för hon åkte bort men hon skickade med lite presenet hon med... det blev en Blixten-bil och så Bärgaren ifrån filmen.. och jag köpte Chick Hicks-bilen åt honom. Och alla dom bilarna låter en massa kul hehe. Min mormor köpte en jättefin cykel åt Kristoffer och till det fick han en kedja att låsa cykeln med och en cykelpump. Kan ju behövas. Min morbror och hans sambo köpte ett badlakan med Blixten på och så fick han en jättefin sparkcykel som han har åkt en massa på idag =) Den ville han även köra till dagis på måndag också så det ska han få.
Nu ikväll kom Tim över och vi har sett Fast and the furious 4. Har sett den förr men alla dom där filmerna är ju så bra att man kan se dom flera gånger =)
Nä nu e jag trötter så nu ska jag nanna. Kram på er





Kristoffer ute och kör sparkcykel =)





Kristoffer nya cykel =)    En 20" fick han.
(det sitter presentsnöre på ifall ni undrar vad det är)

fredag 4 september

Äntligen får man göra kväller. Uscha vilken superstressig dag. Har först varit och jobbat på Solängen igen. Sista dagen jag var där nu =/. Sen bar det hemmåt för att hämta båda barnen, gå hem och göra middag och sedan städa en massa. Kristoffer har varit jätteduktig och städat sitt rum nästan själv. Vi bytte plats på hans säng också så nu blev det lite bättre med lekyta i hans rum.  Han tyckte det blev jättebra när sängen står mot fönstret istället för som den stog förr. Jag och Alex har städat nästan hela lägenheten. Lite dammsugning o så kvar tills imorn... sedan kommer det gäster =) Vi ska ju fira att Kristoffer fyllt år. Skippar det där med tårta för det är nästan ingen som äter tårta så då får man bara slänga den. Bakade chokladbollar idag som vi ska bjuda på och imorgon ska jag baka kladdkaka =) Glass bjuds det också på. Har den där supergoda gräddkola-glassen hemma.
Idag fick jag reda på att jag ska jobba hela nästa vecka med... på måndag blir det på ett dagis och på tisdag ska jag vara på Milboskolan.. den skolan har jag ått nio år på så det ska bli kul att komma tillbaka igen. Onsdag till fredag blir på Lillhagen i Bomhus. Så jag längtar liiite tills lönen kommer nästa månad... hoppas bara jag får jobba en hel massa hihi. Money, money, money *sjunger*
Nä nu ska jag och Alex mysa lite och se på film =)
kram på er

torsdag 3 september

Vill börja med att säga grattis till min älskade grabb som fyller 5 år idag! Och till min mormor som fyller 71 idag. Ringde och pratade med Kristoffer i telefonen hehe. Jag störde när han ville leka så det blev inget långt samtal. Men jag fick säga grattis i alla fall och dom skulle få sit gäster sen så då skulle hn få en massa paket. Imorgon kommer han hem hit så vi firar honom på lördag. Har slagit in hans paket idag. Han kommer bli så glad när han ser vad det är hihi =)
Idag har jag jobbat på Solängen. Har ju bara högstadiet och eleverna börjar lite smått att gå en på nerverna. Tur att dom flesta ändå är lugna och gör det dom ska. Men det finns undantag i varje klass *suck*.
Idag har vi städat lite och det blir mer städning imorn eftersom vi får gäster på lördag. Man vill ju ha det snyggt då =)
Nä nu ska jag göra lite annat. Kram på er!




Grattis min goa 5-åring =D

kväller

Gäääsp då var det kväll och det e snart dags att sova. Gick med mamma på stan och vi hittade Blixten McQueen-bilen och några andra bilar från den filmen som Kristoffer ska få. Dom var lite roliga för dom pratar också =) så nu får jag se till att köpa batterier till dom.
Sedan var jag hos tandläkaren idag... Har bytt nu så att jag går hos tandläkaren vid slottstorget istället för ute i Strömsbro där jag gått hela mitt liv. Den nya tandläkaren var ganska okej... hon var lite oförsiktig bara men det gick bra i alla fall. Fortfarande inget fel på mina gaddar =) Däremot så är det ju samma tjat som vanligt "använd tandtråd ofta"... Jag har ju inga mellanrum alls mellan mina tänder så det behövs ju. Använder några gånger i veckan men orkar inte stå o trassla med den där jäkla tråden precis varje dag. Men får väl göra det i alla fall då.
Tim kom över en sväng idag och var lite social. Trevligt med lite sällskap... speciellt eftersom Alex jobbade över idag igen. Han skulle ha slutat kvart i tre men var inte hemma förrän vid kvart över sex. Och Robin tycker det är jättekul att leka med Tim... Tim är en riktig lekfarbror hehe.
Har fått tillbaka min cykel idag också som brorsan lånat i några månader. Så jag ska cykla till jobbet imorn... det dumma är att någon haft bort stödet på cykeln så den kan inte stå själv.. måste skaffa mej ett nytt.
Det blir föresten Solängen jag ska jobba på igen nu torsdag och fredag. Nästa vecka skulle det komma en ny lärare istället för lilla jag =/ Men men... dom behöver ju någon med rätt utbildning... det förstår man ju. Och på Solängen sa dom att jag inte ska ta illa upp för jag har gjort ett bra jobb hittills =)
Nä nu ska jag nanna kudden. Kram på er

onsdag 2 september

Blev visst inget skriva igår heller... Var så trött och Alex jobbade sent. Vi såg "Män som hatar kvinnor" igår. Den var verkligen kanonbra! Skulle kunna se den 7 gånger till hehe. Lite jobbigt att jag har svårt att sova bara efter att jag sett filmer som gör intryck på mej. Jag kan inte stänga av huvudet utan ligger där och funderar över filmen och analyserar. Men men.... jättebra var den i alla fall och jag rekommenderar den till dom som inte sett den.
Imorgon fyller Kristoffer 5 år. Uscha vad tiden gått fort... känns som att han var så liten alldeles nyss. Men nu är han min stora grabb och han är så goo =) Jag ska på stan med mamma om en stund när hon har lunch för jag ska köpa present åt Kristoffer. Han ska få en cykel av mormor. Han kommer bli så himla glad =) Vi ska fira Kristoffer på lördag eftersom han är hos Sågen när han fyller. Så på lördag kommer brorsan, mormor och min morbror Mats och hans sambo Katarina. Mamma och Micke skulle åka bort men dom skulle lämna present innan dom åkte i alla fall. Nä nu ska jag göra mej klar för jag ska möta mamma om en halvtimme. Kram på er

RSS 2.0