fredag 29 april

Tänkte börja med att svara på en kommentar.. jag hittade jobbet på arbetsförmedlingens hemsida. Därifrån gick man vidare in på skatteverkets hemsida och gjorde en profil och skicka de sedan sin ansökan.

Har inte blivit mycket bloggande sista dagarna eftersom jag jobbat och varit så grymt trött i huvet sedan man kommit hem. Har varit på Hammargården på Brynäs nu i tre dagar. Ska även dit igen på onsdag.
Så jäkla trött jag varit idag då.. sover dåligt och vet inte varför heller. Men men.. skönt att det är fredag idag i alla fall.

Igår var jag o lämnade in min telefon hos telenor eftersom det låter så konstigt i den. Killen som jobbade där trodde att det var störningar från masten... men jäkligt konstigt i så fall att det bara är i min telefon då och att det är varenda gång man pratar i den. Idiot! Så nu använder jag min gamla telefon (men har mitt vanliga nummer) som jag hade förr. Kan inte stoppa i mitt minneskort i den heller så nu är jag musiklös =( Man kan ju iofs lyssna på radio i den men hur kul e det då? vill ju ha mitt Nightwish o lyssna på ju.

Imorgon blir det hem till Elin och Alex med hela familjen. Vi ska grilla o så. Ska bli najs =) Vi har inte grillat nåt än i år så det blir premiären =)
Unganra kommer nog tycka att det blir skoj dom med och kase ska vi ju kika på också =)
Nä nu måste jag väcka Alex som ligger på soffan och sover. Det är ju middagsdags =)
Kram på er

tisdag 26 april

Gårdagen blev riktigt najs. Var ju himla fint väder så under dagen var jag och Robin ute och lekte. Satt flera timmar i solen då jag. Jag hade smörjt Robin med solskyddsfaktor men tyckte in jag behövde någon själv... det fick jag ångra. kokt kräfta? Ojoj så röd man kan bli. Men men... har ju fått en del färg nu i alla fall. Och mer ska det bli hihi =)
Efter vi ätit middag igår så tog jag en promenad hem till Elin. Det tog 34 minuter att gå dit hehe. Kul att kolla bara =) 
Jag och elin hade trevligt och denna gång var det min tur att vinna stort i monopolet. Gick även hem sen... det känns bra i benen efter söndagens långpromenad.

Idag har det varit en lugn dag. Robin har varit på dagis och efter en veckan påsklov var det faktiskt skönt att få vara lite för sej själv.
Dom ringde från skatteverket idag med. Jag fick inte jobbet. Men dom sa att jag var bra nära och att jag gjort en kanonbra intervju. Det jag föll på var konkurensen då andra hade mer erfarenhet. Men han sa att om jag fortsätter göra lika bra intervjuer så har jag snart jobb.
Tråkigt nog så är det ju lite svårt att ens komma så långt som till intervju. Men men... bara söka vidare.
Nu är Alex på gymmet och jag ska börja laga lite mat åt mej o Robin. Det blev inge övningsköra med Leif idag så jag kanske simmar eller tar promenad istället. får se vad det blir..
Nä mat var det.. kram på er!

söndag 24 april

Gud vilken härlig söndag vi haft! Tyvärr har inte kameran fått vara med =/
På förmiddagen var jag ute med Robin så han fick leka en massa.. det hann blir ett par timmar i alla fall innan det var dags att gå in och äta lunch. Efter lunchen fick Robin sova lite då han vaknade väldigt tidigt imorse. Jag väckte honom vid halv tre och sedan bar det iväg ner på gården igen så att han fick fortsätta leka =) Finns en granntjej som heter Livia som han älskar att leka med.
Men idag fick man vara noga med solkrämen. Smörjde Robin en hel massa... men hellre för mycket än för litet. Jag har fått en massa färg i ansiktet också. Hoppas det inte försvinenr tills imorn bara hehe.
Efter yttligare några timmar på gården så gick vi in och åt middag. Eftersom Alex inte vill följa med ut så har han fått stå för matlagning idag.
Efter middagen så tog vi en långpromenad hela familjen. Vi gick först upp till kristinaplan och mötte Anna och Tim.. sedan vidare runt högskolan och genom boulongern och allt. Stannade till vid sos-kiosken och köpte årets första mjukglass. Robin var ju överlycklig =) Sen gick vi hem och satte Robin i badkaret eftersom han var så sandig efter all utelek... men vi räknade att vi gått över en mil. Då har man fått lite motion idag med, och med trevligt sällskap dessutom =)
Meeen som vanligt glömde jag kamerajäkeln! och nu släpper dom inte på lika mycket vatten genom luckorna i boulongern så nu forsar det inte lika mycket och är inte lika fint längre. Men ska fan börja ha kameran i väskan så jag har den nästa gång ändå =)

Imorgon blir det förhoppningsvis en massa mer utelek under dagen med Robin. Hoppas vädret är lika härligt då med. Alex jobbar imorgon så jag och Robin blir ensamma.
På eftermiddagen efter att vi ätit middag så ska jag ta mej en promenix upp till bomhus och umgås med Elin. Känns att det var alldeles för länge sedan nu. Men tyvärr blir det ju så när båda har familjer. Men det som är så bra med Elin är att oavsett hur lång tid det går mellan gångerna så är det som att vi inte varit ifrån varann alls. Det blir aldrig stelt elelr konstigt bara för att man inte setts på ett tag. Och det är underbart att ha en sådan vän =)

Nä nu ska jag kiak vidare lite innan det är dags för sängen. Sitter fortfarande o väntar på att håret ska torka så jag slipper blöta ner kudden efter duschen.
Kram på er!

lördag 23 april Påskafton

Usch det känns inte som att det är påsk. Men men... vi firar inge direkt heller. Mamma och alla är bortresta och mormor bor lite väl långt bort. Ungarna har fått tre påskägg var men det är det närmsta påskfirande vi kommer hehe.

Igår var pappa, Sasi och brorsan här och åt mat. Sasi hade lagat en massa gos thaimat och tagit med sej =) Inte direkt ägg och sill men gott som fasen var det!
Alla åt utom Alex... som typ inte tycker om nånting. Kvällen avslutades med lite talang och sedan fastnade jag här. Tack vare det är man inte jättepigg idag.

Men nu sitter jag här efter en lång dusch och väntar på att håret ska torka. Pappa kommer väl om ett tag för vi ska övningsköra. Ska få prova på motorväg idag jag =) Ska bli spännande.. jag har aldrig kört fortare än 80 km/h förr... uuuusch jag kommer o dö!
Kvällen blir väl lugn. Har lite småfunderingar på om vi ska käka tacos ikväll, men vi får se. Nä nu lär jag fortsätta göra mej klar innan pappa kommer.
Kram på er!




Robin igår när han satt och åt äpple. Självklart skulle klistermärket vara i pannan =)
Haha det tog ett tag innan jag kom på att det stod "Pink Ladies" på det hehe.
Min goskrutt =)

fredag 22 april

Långfredag.. och ja det känns som att den kan bli lite lång hehe.

Igårkväll kom Alex hem strax efter kl 18 så han jobbade inte över så länge som han trodde. Var kanon det eftersom pappa kom hit strax innan Alex kom hem så då kunde vi ut och köra lite bil. Jag har fått prova fickparkera. Inte i närheten av riktiga bilar utan vi hittade nån träklabbe och en trasig gammal vattenkanna som vi la ut istället. Men det där med att fickparkera var fan i mej inte det lättaste inte. Fy saten... där har vi nåt som jag måste träna på. Men det var lättare ändå att backa in än att köra framlänges hehe.

Idag blir det lite städning här hemma. Pappa, hans fru, lillebror och hans tjej kommer hit och käkar vid halvsex-tiden. Pappas fru, Sasi, skulle ta med maten så vi behöver inte bekymra oss om det. Det betyder att det blir thaimat =) Hon skulle även ta med den där thaikorven som jag älskar =)
Idag är det rätt kyligt ute och ingen sol.. men vädret är klart i alla fall så får se om vi hinner ut o leka nåt också mellan städningen. Till affärn lär vi gå, jag och Robin, i alla fall. Som tur var så var vi ute flera timmar igår och lekte som det går ingen nöd på honom i alla fall. Skulle vara varmare imorn med har jag hört. Så blir det inge utelek idag så blir det definitivt imorgon istället. Längtar ju lite granna tills Robin är så pass stor att han kan vara ute ensam, som Kristoffer kan. Skulle vara lite skönt för då kan man vara inne och fixa städning o grejjer ändå.

Igår på dagen var jag förresten hundvakt ett tag åt den här lilla gobiten =)

Jag tyckte hon kunde ligga där o vila lite för hon var supertrött när hon kom. Fortfarande valpig sådär... hon e som en bebis hehe. Lika trotsig också för inte sjutton skulle hon sova inte... inte när det finns så mycket annat spännande att se hos mej hehe. Pop vilade i alla fall en stund i min famn.. det var det enda som dög.

Nä nu ska jag kanske dra igång lite här hemma. Kram på er!

torsdag 21 april

Idag känns livet lite lättare.. Tog en promenad för mej själv igårkväll, rensade tankarna och njöt av att komma utanför dörren. Det var riktigt najs.
Idag är det finare väder med. Efter lunchen blir det att gå ut med barnen så dom får leka av sej ordentligt =) Tror Kristoffer ska till sin pappa efter lunch... får ringa honom då. Egentligen ska han ju dit imorgon men hans pappa ringde igår och frågade om det gick bra att han tog honom idag istället eftersom dom ska på kalas. Och det är klart Kristoffer får följa med på kalas =)
Pappa kom över en sväng idag med.. dom kom hem igårkväll nämligen. Jag kommer få vänta en månad till innan jag kan börja körskola men en månad hit eller dit gör ju inget. Vi har bestämt, efter att jag suttit och jämfört priser, att det blir på YA. Brorsan gick också där och han sa att det var jättebra. Dom har även bra paketerbjudanden. Vi ska ta paket 1... där ingår 10 körlektioner på 40 min, teorikurser som kommer att vara vid 6 tillfällen med lärare och teorimaterial, halkbana och transport dit o hem... det är vad som ingår och det blir det. Behöver jag fler lektioner sen så får vi ordna det då. Men pappa trodde inte det skulle behövas.. själv är jag osäker hehe.
Nä nu sk ajga kolla klart på våra bästa år innan det är dags för lunch och utelek. Kram på er!

fortfarande onsdag

Robin har somnat och Kristoffer är ute och leker...
känner mej allmänt deppad och har ingen energi alls.. helt utpumpad.. måste va nå jävla fel på mej.

onsdag 20 april

Är allmänt lees på livet just nu... är så jävla ensam hela tiden. Har ju ungarna 24/7 och Alex... men det går ju inte att prata rent allmänt om ingenting med nån av dom. Ungarna förstår ju inte och Alex orkar aldrig lyssna när man vill prata. Fan vad allt känns pisst...
Går inge vidare att försöka träffa nån kompis heller. Ingen har tid med mej och har jäkligt mycket viktigare saker för sej jämt. Orka bry sej? Kan fan sitta här för mej själv med ungarna som itn e kan hålla sams mer än 5 minuter och Alex som bara lägger sej på soffan och sover.
Hejdå!!!!!!!!!!


måndag 18 april

Gud så dessa månader går fort.. redan den 18:e och jag har inte ens vant mej nid att skriva april istället för mars..

Nu är det påsklov och barnen är hemma. Myspys =)
Blir nog en lugn dag... går väl ut på gården sedan med lillkisen så han får busa av sej lite med. Kristoffer är redan ute med en kompis han.
Ska simma idag med.. det blir ju alldeles för sällan. Måste försöka komma ner i vikt nu ju.

Ska ringa ett par körskolor idag med och höra lite priser... pappa har sagt att jag kan få börja nu snart.. och det är ju han som betalar =) Dom körskolor jag ska ringa har ingen hemsida så det går inte att kolla priser där. Lite dumt tycker jag att dom inte fixat sej en hemsida. Men men.. Jag hittade npn sida i alla fall där man kunde läsa omdömmen om dom och det lät jättebra =) Så jag ska i alla fall jämföra lite priser o så.. och paketpriserna.

Ringde nyss om jobb men där var det tvärdött. Dom hade nånting inne tills imorgon men jag kan inte jobba imorgon eftersom jag ska med Robin till tandläkaren. Ska bli kul att se hur det går på hans första riktiga tandläkarbesök... får se om han vill gapa nåt hehe.
Alex ska till tandläkaren idag han så han sutar jobbet tidigt. Får se när han kommer hem då.. besöket tar nog inte så lång stund.

Nä uscha vad ont i magen jag har... hade det igårkväll med. Man ska nog inte äta hemgjord pizza.. det tycker inte min mage i alla fall. Nä om man ska ta sej ett par tabletter för min dumma mage och sedan glo lite på vår bästa år?
Kram på er

lördag 16 april

Haha, tänk jag är fortfarande nära att skriva mars istället för april varje gång.
Och vilken lördag vi haft! Helt underbar och vädret är inte sämre det heller. Över 20 grader varmt i solen.
Idag gick jag, Kristoffer och Robin ut redan vid tio imorse. Jag frågade Robin om han ville träna att cykla lite men nä.. han ville leka och gräva i sanden istället =) Vi var ute ända tills det var dags för lunch. Det blev pyttipanna och ungarna åt jättebra!
Efter lunchen fick Robin sova lite middag och då passade jag på att plocka lite med disk och tvätt. Kristoffer gick ut på egen hand och lekte igen. När jag väkt Robin så passade vi på att gå ut igen och var ute ända tills det var dags att gå in och laga middag.
Nu sitter barnen mätta och belåtna och tittar på Robin Hood samtidigt som dom äter sitt lördagsgodis. Det har varit en kanonmysig lördag och ungarna har nog aldrig varit så här snälla hehe. Hoppas på lika fint väder imorgon så vi kan vara ute och njuta i solen mer. Ungarna leker så bra själva ute så jag kan sitta på en bänk i solen med min bok och bara mysa. Räcker med att finnas med ett öga och ett öra liksom. Helt kanon =)
Och boken jag läser är grymt bra.. Grottbjörnens folk. Vet att det är en gammal bok och jag förstår inte att jag inte läst den tidigare. Har lyckats samla ihop resten av serien med. Men nu har det nyligen kommit ut en ny bok i den serien som jag inte har än.. så den ska jag försöka få tag i så småningom.
Alex är i Göteborg hela den här dagen... han åkte vid 5 imorse och komemr hem sent ikväll. Lite skönt att få en heldag ensam med barnen =) Men ska bli skönt ikväll när han kommer hem med så vi får gosa ner oss i soffan framför en film =)
Nä nu ska jag kika vidare lite här medan barnen är sysselsatta. Kram på er


Robin älskar att åka rutchkana =)


Kristoffer är svår att få med på bild eftersom han är överallt och ingenstans hehe =)


Men ibland så går det att få med båda två =) Gud så härligt sandiga dom var sen hehe.


onsdag 13 april

Den här dagen har gått jättefort och inte ett smack har man åstadkommit heller. Men men..
Igår efter vi ätit middag här hemma så drog jag iväg upp till verkstaden och började måla på nytillskottet folkracebil.. en volvo 142:a. Såg hemsk ut men blir riktigt najs när den blir svart. Hann inte måla hela igår så idag efter vi ätit middag ska jag opp dit igen och fortsätta så det svarta blir klart. Nästa vecka ska jag måla på de blå ränderna på sidorna och på huven. Sen ska ju kedjorna fram och bak vara gula. Blir nog bra det där. Ska bli kul sen när tävlingarna drar igång så man får följa med o kika =) Tävlingar i skutskär och i rörberg blir jag nog funktionär också. Har längtat hela långa vintern nu =)
Får se om man själv vill börja tävla så småningom.. men måste börja med att lära mej köra bil ordentligt först. Går ju rätt bra nu att köra i trafik o så... men folkrace... huuua. Buttande och knuffande och man kör nog åt helvete ett antal gånger med, som alla andra. Vet inte om jag komemr våga hehe. Men det skulle vara kul =)
Såg imorse förresten när jag skulle borsta håret att jag fått svart färg i håret igår. Kuuuul... men det var bara lite längst ut i toppen liksom. Men ändå.. så när jag lämnat Robin på dagis så tog jag aceton och sprutade på där färgen var.. sen gnussade jag och spolade vatten på.. och tro på fan att det försvann =) Så nu vet ni vad ni ska göra om ni mot förmodan får oljebaserad färg i håret.
Nä nu ska jag kika vidare lite innan Alex komemr hem och det är dags att börja med maten. Kram på er!


snyggaste bilden på Alex =D   (photoshoppad)

tisdag 12 april

Usch vilken jäkla dag. Kallt och grått ute och inte alls nå skönt. Igår var det ju toppenväder.. men får se hur det blir kommande dagar då.
Har faktiskt inte alls så ont i benen o så som jag trodde att jag skulle ha efter min långa och snabba promenad igår. Känns ju bra =) Däremot har jag fått ont i lilltån... sömmen på strumpan skavde igår när jag var ute och gick och igårkväll såg jag att jag fått en blåsa på tån där... usch läskigt! Hopaps den försvinner snart.

Idag har jag roat mej med att tvätta och plocka lite här hemma. Ringde vikariejouren men det fann inget jobb inne till imorgon. Men jag fick jobb på fredag i alla fall. Ska ha svenska och engelska på Solängskolan... högstadiet tror jag. Ska bli kul... längesedan man var på skola nu, har ju blivit mycket dagis.
Var ner till arbetsförmedlingen idag med och lämnade papper så att jag får aktivitetsstöd den här månaden också.
Saten vad jag längtar tills jag får höra nåt från skatteverket.. om jag får jobbet eller inte. Jobbigt att behöva gå och vänta på svar. Är så nervös.. vill verkligen ha det där jobbet!!

Nu ringde Alex och sa att han är på väg hem.. har inte hunnit fundera än på vad vi ska äta till middag så det är väl lika bra att gå o kika vad som finns.
Kram på er!

måndag 11 april

Då var det dags att lägg sej då... dagen har gått himla fort. På ett bra vis =)
Efter att jag lämnat Robin på dagis imorse så gick jag hem och åt frukost och sedan åkte jag ner på stan med Elin. Vi uträttade våra ärenden och sedan gick vi till ett kaffe eftersom Elin skulle käka... och där blev vi kvar tills det var dags att åka hemåt och hämta våra gossar på dagis.
Skulle ha simmat idag med men jag hade ingen lust så jag var ute och gick istället. Satte lite musik i öronen och tog en rask promenad i 1,5 timme. Saten vad det kännsi benen kan jag ju säga. Kommer fan inte kunna gå imorn. Men nyttigt är de ju =) Om det går så blir det nog en till promenad imorn på dagen efter att jag varit hos arbetsförmedlingen och lämnat papper.
Nä nu måste jag sova... trillar snart av stolen av trötthet. Kram på er!

sen söndagkväll 10 april

ja hoppsan vad sent det blev... men men. blev inge jobba imorn för i så fall ahde dom ringt mej idag sa dom.. var ju på Rostock i fredags och hon som hade hand om vikarier där skulle ringa hon som var sjuk idag och i så fall ringa mej om jag behövdes imorn. tycker man kan ringa ändå och tala om att man inte behövs så slipper man sitta o vänta på att telefonen kanske ringa.
idag har jag och Alex roat oss med att städa lite och gått igenom några kartonger som vi fortfarande hade kvar. men nu är det som ska vara i källaren nerburet dit och vi har ett fint sovrum =)
har övningskört lite nu på kvällen med min styvfar och det gick bra. det går bara bättre och bättre och jag e glaaaad. vill ha körkort nu ju!
i torsdags fick jag förresten mail från skatteverket. dom ville ha fler referenser så nu är jag förmodligen bland dom sista. faasen vad jag vill ha det där jobbet! hoppas dom hör av sej under veckan... och jag önskar det blir positivt besked.
imorgon blir en lugn dag. ska på stan en sväng med Elin. hon hade några ärenden och jag måste till apoteket så jag tänkte att det är ju tråkigt att gå ensam. så då får jag sällskap =)
nä nu kallar sängen.. uscha så sent det blev. kram på er!

lördag 9 april

Ja då var det äntligen lördag.. och så skönt det var att få sova lite längre imorse. Robin lät oss sova till halv nio =)
Vi får se lite grann vad dagen har att erbjuda. Ska försöka ta mej iväg o simma lite tänkte jag. Skönt att få röra lite på sej. Men gud vad det känns att mina tabletter med vitaminer och mineraler är slut... är inte alls lika pigg längre. Men men, bara att bita ihop.
Kvällen blir väl antagligen lugn och tillbringas framför tv:n.
Har inte mycket att skriva alls känner jag... återkommer väl kanske imorn elelr nåt =)
kram på er

torsdag 7 april

Hehe idag är det en månad kvar tills jag fyller år =) Men iofs är det ju nu man inte behöver fylla någe mer. Pappa säger att han fylelr 26 varje år... jag fyller ju 26 i år så då är det väl det jag ska fortsätta fylla resten av livet då hehe.
Idag har jag varit rökfri i 4 månader!! Och det går fortfarande bra =) Känns härligt att vara av med skiten.

Idag har inte hänt mycket alls. Lämnade ungarna imorse och gick sedan hem o tog det lugnt tills det var dags att hämta dom igen. Kom en snubbe från gavlegårdarna o kollade på vår ytterdörr igen med och mätte lite o så. Vi ska få en ny dörr eftrsom vår har spruckit.
Hämtade ungarna vid två och jäklar vad det blåste ute. Och det gör det väl än antar jag.. och Robin som fick gå till dagis idag tyckte inte alls att det var nå kul att gå hem i blåsten. Men inte mycket annat att göra när vagnen var kvar hemma. Det är så kort bit att gå så vi tränar för fullt att han ska gå till o från dagis när det är fint väder. Och han fixar det jättebra =)

Ikväll ska jag ta mej iväg o simma har jag tänkt. Men det blir bussen eftersom jag inte vill cykla i den här blåsten. Har en himla dryg uppförsbacke på väg dit och med min tur hade jag säkert fått motvind... så bussen blir det =)

Imorgon blir det jobb 7.30-16... usch jag känner inte alls för det.. men men.. man måste ju ha pengar också.
Nä nu ska jag ta bort lite hår under armarna så att man inte skrämmer nån stackare i badhuset hehe.
Kram på er!

onsdag 6 april

ja då var det onsdag...
Tänkte börja med att svara på en kommentar som jag fick där tjejen undrar vad jag är utbildad till. Jag gick ju barn och fritid på gymnasiet så barnskötare är jag utbildad till. Har ju funderat lite smått på att plugga vidare men har inte riktigt bestämt mej för till vad än. Det blir inte förskollärare i alla fall då jag absolut inte vill jobba på dagis resten av mitt liv. Har ju funderat på bibliotekarie eftersom det är mitt drömyrke.. men det finsn inte i Gävle och det kommer inte finnas nå jobb sen så det känns lite meningslöst. har även funderat på socionom då jag gärna skulle vilja bli kurator eller jobba med ungdomar på annat vis. Men det är så höga betyg att komma in där så det vette fan... fritidspedagog kan det kanske också bli... får se. Får jag jobb så struntar jag i att plugga om jag trivs med jobbet vill säga.

Igår jobbade jag på Olsbackagården 8.30-17... lite småjobbig tid det där då man knappt hinner med nåt när man kommer hem. Stället hade förändrats mycket sedan jag var där sist. Men det var fortfarande lika stökigt tycker jag.. Skulle kanske varit där idag med men det blev inget så idag blir jag hemma.
Övningskörde gjorde jag igår med. Gick bra även om jag inte alls var van vid bilen. Kom fram till att jag hittills bara kört typ nya bilar så går väldigt slätt och bra... körde en gammal saab 900 igår som är från -84.. det var en upplevelse kan jag ju säga hehe. Men det gick bra. Blev en start i backe igen och det gick bra även denna gång. Fan det går ju framåt... man kanske lyckas ta ett körkort innan året är slut ändå? det var ju mitt nyårslöfte så.. ja men det går nog =)

Som sagt blir jag hemma idag. Går o hämtar Robin på dagis vid två och sedan går vi upp till skolan och kollar när Kristoffer spelar fotboll som dom alltid gör på onsdagseftermiddagarna. Robin tycker det är superkul att kolla och han ställer sej och ropar "måååål".. haha det är så sött =)
Nä nu är det snart dags att klä på barnen o gå iväg för att lämna Kristoffer på skolan. Lite drygt att han börjar åtta och robin ska vara på dagis nio... blir ju att gå två gånger och mellan så hinner vi vara hemma i inte ens en halvtimme. Men men... kram på er!

söndag 3 april

jag får itne skriva nåt i denna jävla blogg och nämna namn tydligen!!!!!!
idioter finns det fan i mej överallt och speciellt allra närmast!


lördag 2 april

Hehe jag slapp bli lurad igår =) Det måste väl betyda att jag bara har snälla människor runt mej =)

Ja lördag var det idag i alla fall och det har inte hänt speciellt mycket. Har varit en sväng upp till coop och handlat ltie och hämtat ut ett paket. Sen har jag övningskört lite med Leif idag med. Gick rätt så bra den här gången med men inte fullt lika bra som förra gången. Men men... man lär sej ju hela tiden =) Börjar få bra kläm på det där med att växla nu. Förr glömde jag lätt att växla ner innan jag svängde o så men nu går det bra =)

Kvällen blir lugn också. Jag och Alex ska äta lite kött, ris och bea. Ska bli gott. Vi hade inte så mycket kött så ungarna fick annat till middag så äter vi efter dom lagt sej.
Vi ska spendera kvällen med att titta p lite saker vi missat. Först blir det "sveriges värsta bilförare" från i torsdags. Sen blir det "Stockholm-Båstad" som vi missade i söndags. har vi tur kanske vi hinner se första avsnittet av "Skilda världar" med =) Jag håller tummarna för det i alla fall =)

Nä nu sk ajag pyssla med lite annat. Kram på er!


fredag 1 april

Ja vem ska man lura idag då? Nä usch... har för dålig fantasi för sådant.

Har inte hunnit med bloggen nå vidare sista dagarna.
Kan ju börja med tisdagskvällen då jag var ute och övningskörde med Leif. Vi hade lånat mammas bil så att jag fick köra med manuell växellåda. Och jag måste ju säga att det har aldrig gått så bra tidigare som det gjorde i tisdags. Kändes kanon att köra och jag fick även öva lite på parkera o så. Vilket innebar att jag fick backa och trixa lite innan jag stod där jag skulle. Men det gick jättebra och inga trasiga bilar runt om hihi. Det blev även ett tillfälle då jag var tvungen att starta i backe men det gick klockrent! Leif lät lite förvånad och sa "du får en tiopoängare för start i backe" hihi.. stooolt är man.. japp japp.

I onsdags var det dags för anställningsintervjun. Både i tisdags och onsdags var jag och jobbade på den nya förskolan Söder Slott så onsdag morgon började jag kl 7. Fick gå vid 12 för att hinna ner till intervjun på skatteverket. Väl där så möttes jag av tre jättetrevliga människor som skulle ha intervjun med mej. Kändes lite pirrigt att sitta ensam mittemot tre st som skulle fråga mej en massa saker. Och jag hade varit så hemskt nervös innan. Men intervjun gick jättebra i alla fall. Det kändes i alla fall så. Så nu är det bara hålla tummarna.. det hade varit mer än 350 sökande och dom tog in 24 på intervju... känns ju lite bra att ha kommit så långt ändå =) Dom skulle höra av sej antingen nästa vecka eller veckan därpå... jag önskar, hoppas och vill!!! Skulle bli så lycklig om jag fick jobbet!

Igår blev en lugn dag hemma. Passade på att tvätta och få undan en del disk. På kvällen följde Jonas med o simmade. Lite skönt för då tar vi ju hans bil dit =) Simmade i tisdags också och då cyklade jag. Jag tycker om att cykla dit för då är man uppvärmd och klar när man kommer fram.

Idag blir också en lugn dag hemma. Fanns inge jobb till mej idag så det är bara att njuta av lugnet så länge det varar.
Vid klockan två ska jag hämta både Robin och Kristoffer. Kristoffer har ju varit en vecka hos sin pappa så jag har saknat honom. Ska bli skönt att få hem honom igen så blir det fullt hus =) På måndag ska vi på utvecklingssamtal också på Kristoffers skola och det ska bli kul att höra vad som sägs. Hoppas det mesta är positivt, men det tror jag =)

Nä nu ska jag kika vidare lite och fixa frukost som jag kan äta samtidigt =) Kram på er

RSS 2.0