Nyårsafton 2010

Vill börja med att önska alla ett gott nytt år så här sista dagen på detta år...
Nu blir det god middag med familjen + Tim och sedan vid tolvslaget blir det av väcka barnen och gå ut o kika på raketer =)
Nyårslöfte har jag såklart... under 2011 ska jag ha tagit körkort!!
Gott nytt år och kram på er!

Torsdag 30 december

Denna dag har varit så där lagomt rolig. Började inge bra... Robin hade bajjat ner hela sej imorse så det blev raka vägen in i duschen för honom. Sånt där gör att man startar dagen med underbart humör. På förmiddagen ringde pappa.. och gissa vad han ville. Jo jag skulle såklart vara hundvakt ett par timmar igen. Usch den där hunden e så dryg. När hon stått i hallen o gråtit en bra jäkla stund och upptäckt att pappa faktiskt inte kom tillbaka så passade det att somna i min famn. Så när Robin sov middag och Kristoffer gått ut o lekt så låg jag o vovven på soffan och tog en tupplur. Hon låg snällt och sov på mina ben. Tänk om hon kunde vara sådär mysig hela tiden. Hon försökte förreten pierca min näsa men då fräste jag åt henne och då gav hon opp. Gör ju så jäkla ont med valptänder i näsan ju.
Pappa kom o hämtade vovven igen lagomt tills det var dags att väcka Robin. Senare när Alex kommit hem från jobbet så ringde jag min far igen. Dags för övningskörning =) Fick köra igen uppe på Sörby Urfjäll och det gick jättebra. Varje varv åkte vi in på en parkering så fick jag parkera mellan två små snöklumar. Jag gjorde det typ 6-7 gånger och det gick bra. Pajjade bara en snöklump en enda gång =) Pappa tyckte det var så roligt att flytta klumparna närmare varann så att det skulle bli svårare. Det tyckte inte jag. Men det gick himla bra att backa ut därifrån sen =) Men måste ju säga återigen att pappa har en bil med automat så det blir ju lite lättare allting.
När pappa tyckte det var dags att åka därifrån så fick JAG köra... åkte till OK på Brynäs och sedan fick jag köra hem till mej. Jag har kommit på att rondeller är allmänt skit som inte borde finnas. I alla fall inte där jag ska åka. Men det gick bra det med... men det e så halt i rondellerna ju. Men nu har jag alltså fått min premiärtur i riktig trafik =) Det var skoj. Lördagkväll kanske vi ska köra igen... om pappa har tid. Längtar redan =)
Så imorgon är det nyårsafton. Blir ltie pulkaåkning med barnen på dagen tror jag. Skulle vara skönt att komma ut lite. Mot kvällningen kommer Tim hit och det blir middag. Smördegsinbakad fläskfillé.. nam nam =) Alex hade köpt lite raketer så vid tolv blir det till att väcka barnen och gå ut o kolla. Ska bli najs =)
Kram på er och GOTT NYTT ÅR!!

Onsdag 29 december

Har ju varit en riktigt najs dag... Var hundvakt åt pappas lilla odjur på dagen först. Såklart under tiden Robin sov middag. Hundjäkeln var inte tyst en sekund utan gick runt och ropade och skällde efter pappa. Efter många om och men fick hon ro och somnade till i ungefär en kvart.. sen var hon igång igen. Som tur var lyckades Robin sova i alla fall. När Alex kom hem från jobbet så drog jag ner på stan med Elin. Riktigt härligt att gå bara hon och jag utan varken karlar eller barn. Händer ju inte så ofta det inte. Vi lyckades fynda båda två lite granna. Elin hittade två tröjor och jag hittade en tröja och två par byxor som fick följa med hem. Jag har byxbrist så det var ju helt kanon =)
När jag kommit hem så åt jag och Alex lite pizza... ungarna hade redan lagt sej då dom. Sen kom pappa och hämtade mej så att jag fick övningsköra. Tyvärr har ju han automat men det blev ju lite träning i alla fall. Körde bara på Sörby Urfjäll runt, runt. Men vi ska köra igen imorgon så då kanske jag får åka där det e lite mer trafik =)
Nä snart är det dags att sova... klockan blir ju så himla mycket när man sitter så här hehe. Kram på er

Tisdag 28 december

Ja då var snart det här året slut med... fasen vad tiden flyger iväg. 2011 händer en hel massa... jag ska förhoppningsvis ha körkort, vilket är mitt nyårslöfte. Robin fyller tre (känns som om han föddes igår).. Kristoffer börjar ettan.. uuusch jag e gammal! Mitt lilla barn börjar ettan! Uuuh han e inte liten nå mer.
Tänkte förresten bjuda på lite bilder från vår jul... har i alla fall inget annat vettigt att bjuda på =)


Börjar med en bild på granen, tagen några dagar före jul. Vi lånade mammas gran, precis som förra året. Mamma trodde att hon skickat med allt julgranspynt.. men icke. 8 st kulor hehe.


Mamma kom sedan med resten av pyntet... och se så fint det blev =) Kristoffers julklappar hamnade där eftersom han firade jul hos sin pappa och inte med oss. Några av Robins fick vara med där också så att han skulle ha något att göra när Kristoffer öppnade sina.


Julen firades i Uppsala hos Alex mamma. Dom här två gobitarna heter Bessie och Telly och är mor och dotter.
Jag  var lite skeptisk först till att fira jul där... men det blev riktigt trevligt =)


Vi åkte dit dagen före julafton. Här är en bild på Telly och Alex lillasyster Jessica. Alex lillasyster Jenny i bakgrunden.


På julafton fick Robin ha sin pepparkaksdräkt som han missade att ha på lucia eftersom han var sjuk då. Han var så fin min lilla gubbe =)
Hehe ifall ni undrar så kisar han för blixten.


Sedan skulle det tas kort på oss allihopa som Alex mamma skulle skriva ut och ge till alla släktingar.
Här har vi Alex lillasyster Julia, lillasyster Jessica, Robin som hade en egen liten fåtölj, Alex, jag och till sist lillasyster Jenny som ligger framför. Det ser lite kul ut... Robin kunde inte vara stilla en halv sekund och mina ben ser mongo ut eftersom jag sitter på huk.


Alex lillasyster Julia och en himla glad Robin =)


Alex mamma hade en bobbycar hemma med släp och allt... Robin älskade den =) En apelsin hade han tydligen hittat med =)


Alla tre vovvarna... Ayla, Telly och Bessie... så himla fina =) Dom har två katter med men dom ville aldrig va med på bild. Dom har en massa mer sjur också... marsvin, kanin, hästar och en jäkla massa mjölkkor. Säkert nå mer djur som jag missat hehe.


Robin lyckades riktigt bra med att öppna paket om man hjälpte honom med snöret.


Han fick bl.a en lastbil som han verkligen älskar =)


Alex mamma, Carina, tyckte inte heller om att va med på kort hehe. Desto roligare =)


Alex morfar kom också. Himla trevlig människa =) Bakom honom sitter Carinas man Lars-Erik och Jessica. Alex fick vara med på närbild =)


Robin fick himla mycket. Här leker han med en brandbil som han nyss fått opp ur ett paket. (ser rolig ut pga blixten igen)


Dagen efter julafton var det dags att åter bege sej mot Gävle. Robin ligger här på golvet och tar det lugnt med en av vovvarna.
Vi åkte tåg och på vägen hem så skulle vi hoppa av i Skutskär och fira en jul till.


Robin alldeles innan det var dags att åka till tågstationen i Uppsala. Han är ju riktigt duktig på att spela piano... kanske blir en liten mozart =) Men han tyckte det var roligast när jag spelade Pippi Långstrump =)


Alex och Robin öppnar julklappar i Skutskär =)
Sedan fick vi jättegod middag innan vi blev hemskjutsade av Alex pappa. Faktiskt lite trevligare där än i Uppsala.. eller.. jag har inget emot min svärmor eller någon annan där. Men gillar ju min svärfar och hans fru klart mycket bättre. Och har man varit i Uppsala så måste man tvätta alla kläder när man komemr hem, även om dom inte blivit använda, för allting luktar ko!!


Kristoffer kom till oss på söndagen och då blev det ännu mer julklappar. Han fick en massa Ben Ten-grejjer och Bakugan (stavning?) så ungen sken som en sol och gör det fortfarande =)


Robin fick ju också en del till och här leker han med ett pussel. Jätteläckert med en pinne med magnet på så han kan fiska =) Han leker med sitt pussel hela tiden =)

Ja det var lite om vår jul. På nyår blir det lugnt eftersom vi har båda barnen här. Tim kommer hit och äter nyårsmiddag med oss... sen får vi se om brorsan och hans tjej komemr förbi också. Det blir väl att väcka barnen före tolv och sedan gå ut o kolla på lite raketer innan dom får gå in o lägga sej igen. Och då på nyår så har ju jag och Alex varit förlovade i 2 år också... hua vad tiden går fort. Eller.. det är på två sätt. På ett vis känns det som om tiden gått snabbt och dessa 4 år vi har tillsammans gått jättefort. Å andra sidan känns det som att det alltid varit vi och inte skulle kunna vara på något annat sätt =)

Den här veckan ser ut att kunna bli rätt fullspäckad med "göra"... Pappa var här och hälsade på idag. Ikväll var jag iväg och simmade. Imorgon ska jag hundvakta pappas lilla hund på dagen. När Alex komemr hem från jobbet ska jag förmodligen ner på stan med Elin, förutsatt att hon mår bättre än idag. Imorgonkväll blir det övningsköra med pappa. Det har jag längtat efter =) Behöver köra mycket oftare än vad jag gör... längtar tills jag kan börja på körskola. 
Nä nu ska jag kolla vidare lite. Kram på er alla! 


torsdag 23 december

Ledsen för dålig uppdatering men har haft fullt upp.
Igår var jag hem till Elin eftersom lille Theo fyllde ett år. Tänk så snabbt tiden har gått =) Det var trevligt och gott fika med =)
Idag åker jag och min lilla familj ner till Uppsala för att fira jul hos Alex mamma. Robin är så uppspelt just nu och tjatar både om farmor och att åka tåg hehe. Vi kommer hem igen lördag kväll. På vägen hem på lördag så stannar vi i Skutskär hos Alex papap och firar jul igen. Så han kör hem oss på kvällen.
Söndag kommer Kristoffer hem hit igen också så då blir det mer julklappsöppning och så ska jag och Kristoffer baka pepparkakor. Skulle ha gjort det för länge sedan men aldrig hunnits med.
Nä nu har inte jag tid med det här längre... uppdatering och lite bilder kommer sen. Kram på er

lördag 18 december

Ja bloggen funkade inte så bra sist jag försökte blogga... sidan var ju helt opp och ner. Men nu så =)
Igår simmade jag för första gången på länge.. 1,5 km blev det. Och det känns i kroppen idag kan jag lova. Har sån träningsvärk i ryggen och det är sååå jobbigt.
Idag har jag, Alex och Robin varit på stan och köpte lite julklappar åt Alex släkt. Kom undan rätt billigt i alla fall. imorgon ska jag åka med Elin och hennes lille familj ut till Valbo och då ska jag köpa julklappar åt mina kids... sen har jag handlat julklappar klart för i år =)
Har ju förresten lovar lite bilder... Elin saknar dom hehe. Så här kommer dom.. Enjoy!


Börjar med en bild på mej och Robin innan han fick vattkopporna =)


Kristoffer som tomte... kan man se mer sur ut? Men han gillar inte kort hehe.


Kristoffer på lucian. Det var ju lite mörkt så Sågen hade svårt att få någon bra bild.


Och jag och Robin låg hemma... jag med feber och Robin med vattkoppor på lucia.. jippi.
Som tur är så är vi friska nu i alla fall =)

onsdag 15 december

Äntligen är det den 15:e och Alex får lön! Storhandla idag med lillebror.. tur att man har honom som kan köra en. Man skulle ju aldrig ta sej hem med alla matvaror på egen hand. Han e så snäll som ställer upp, mot bensinpengar givetvis =)
Idag har jag förresten varit helt rökfri i en vecka och en dag. Duktig jag =) Kan ju säga att utan snusen skulle jag aldrig klara det. Sen någon gång... när jag känner för det.. så ska jag väl sluta snusa med. Men som sagt det får bli sen. En sak i taget =) Jag ska snart köpa nytt kort på fjärran igen så jag kan börja simma igen. Och till våren hopaps jag med i fotbollslaget igen. Jag ska skaffa mej kondis =) Och smalare ska jag bli. Som jag berättat tidigare så har jag ju gått upp några av alla de kilon jag gick ner och det måste åtgärdas!
Robin är mycket piggare nu förresten. Febern verkar hålla sej borta och jag tror inte det kommit några nya koppor. Svårt att se när han har så många men så gott som alla är bara sårskorpor nu. Ska bli skönt när han är frisk igen och man kan ta sej utanför dörren. Min hosta finns fortfarande där men den börjar bli lite bättre. Min feber har också försvunnit helt och hålelr och det känns skönt. Snart är vi friska och krya igen =)
Kram på er

tisdag 14 december

Jaha då var det tisdag idag... känns som om veckan sakta kryper fram. Samtidigt känns det som att det gått förfärligt fort fram till jul. Tänk att det är julafton nästa vecka... I helgen blir det att shoppa dom sista julklapparna. Ska bli skönt att ha det avklarat.
Jag känner mej förresten mycket piggare nu. Har ingen feber nå mer och hostan börjar bli lite bättre. Har nästan inte ont i halsen längre heller. Så förhoppningsvis är jag helt bra snart och då kan jag hälsa på Elin igen =) Vill ju inte smitta hennes lille Theo så därför hålelr jag mej hemma tills jag e bättre. Robin har varit feberfri idag så det går väl åt rätt håll för honom med. Hans vattkoppor har läkt förvånansvärt fort. Han han bara några få prickar nu som inte har torkat än. Så med lite tur kanske han kan gå på dagis på fredag =) Men vi får se... det kan ju fortfarande komma feber och fler prickar.
Usch dessa dagar man är hemma är sååå händelselösa. Det enda man gör är att gå med Kristoffer till skolan.. va hemma.. hämta Kristoffer på skolan.. och va hemma lite till. Bläää! Imorgon får jag i alla fall åka och storhandla med brorsan. Ska bli skönt att komma utanför dörren. Vi skulle åka vid sextiden imorgon så hinner vi äta middag o så före. Blir bra det. Ska bli så skönt att få storhandla. Alex får lön imorgon och jag har längtat. Finns fan inget hemma längre... inget man vill ha i alla fall. Hatar att va fattig... när jag blir miljonär ska jag ha allt hemma men aldrig behöva laga nåt själv. Då ska jag ha en superduktig kock anställd som lagar jättegod och nyttig mat åt mej och ungarna. Alex krånglar bara och vill inte äta "kaninmat"... ibland kan man undra vem som är vuxen och vilka som är barn här hemma hehe.
Nä... nu ska jag drömma vidare om hur jag ska bli miljonär. Kanske hitta mej en jättegammal och rik jävel att gifta mej med?
Kram på er

måndag 13 december Lucia

Jaha då var det lucia idag... Robin missar sin lucia på dagis och vi båda två missar Kristoffers på skolan. Men Kristoffer får i alla fall klä ut sej till tomte och lussa så han e glad. Men jag talade om för honom imorse att jag tycker det är jättetråkigt att jag inte kan vara med. Men Robin skulle smitta varenda unge där och Robin har så hiimla mycket prickar. Så här mycket hade inte Kristoffer när han hade vattkoppor. Finns inte en centimeter på ungen som är prickfri. Stackaren... och inatt har han vaknat flera gånger av att han råkat klia och så gör det ont. Så Robin har fått sova mellan mej och Alex inatt för att Kristoffer skulle få sova i lugn och ro. Vill ju inte störa honom eftersom han måste vara pigg i skolan. Men jag har inte sovit mycket inatt kan jag ju säga.. är helt slut. Robin sover middag nu så jag tror jag ska lägga mej en stund också.
Hoppas det går bra för Kristoffer på lucian. han kommer vara så fin i sin fina tomtedräkt =) Det börjar halv tre så Sågen skulle ta med honom hem hit efteråt så slipper jag släpa ut Robin för att gå o hämta Kristoffer. Väldigt snällt tycker jag. Och kul för Kristoffer att i alla fall hans pappa kommer och kikar på lucian. Sågen fick låna min kamera så han skulle ta lite kort åt mej =) Så ni får se sen hur fin min gosse var =)
Usch jag mår inge bra. Har tack och lov inte lika ont i halsen längre men en jäääkla hosta. Och febern känns som att den kommer och går lite grann. Tänk att man aldrig ska få vara pigg.. *suck*
Aja.. färdiggnällt. Sova var det ja.. Kram på er

lördag 11 december

Host och snörvel... jag har blivit värre. Har så förbaskat ont i halsen så jag kunde inte prata imorse. Ont i huvet har jag också och känner allänt skiiiit! 
Stackars Robin har också blivit värre. Han är hundra gånger prickigare än vad Kristoffer var när han hade vattkoppor. Finns inte en gnutta på ungen där det inte är prickigt. Feber har han fått också.. uscha.. sjuka familjen. Skulle kanske ha träffat Leif ikväll och övningskört lite men jag skrev till honom att jag inte orkar när jag mår så här. Samtidigt har jag skittråkgit.. inget är roligt just nu. Finns inge kul på tv:n och inte här heller. Alex ligger o sover middag med Robin är och Kristoffer är ute och leker. Jiiihoo vad rolgit jag har. Har ingen aning om vad jag ska hitta på för att underhålla mej heller.
Sågen ringde idag och frågade om han fick låna Kristoffer imorgon för att åka och bada. Klart han får. Blir nog himla kul för Kristoffer =) 
Jag ska försöka ta mej till morsan en sväng imorgon med och hämta julgranen som vi ska låna. Vill ju ha en gran här hemma så vi får lite fint. Saker att hänga i granen har vi massor... men ingen egen gran. Tur att mamma inte har användning för sin =) 
Nä jag tror det är dags att väcka pojkarna nu så kan jag hoppa in i duschen sen. Kram på er 

fredag 10 december

Jaha ja... Såg en prick på Robins arm igårkväll. Men det gick inte att se vad det var för prick. Imorse syntes det tydligt. Nu har Robin fått vattkoppor. Jippi... minst en vecka till hemma.. Aja, det är lika bra att han har det nu så slipepr man det sen. Men så himla tråkigt för honom att han missar sin lucia på måndag =/ Och tråkigt för mej... jag hade ju sett fram emot att stå där med kameran och ta fina bilder på min lilla pepparkaksgubbe. Men jag struntar i hur mycket vattkoppor det är för vi ska till Kristoffers skola och kolla på när han lussar i alla fall =) Jag tänker inte missa bådas lucia. Om det inte går att fixa barnvakt åt Robin förstås... kan ju försöka i alla fall.
Robin är himla pigg idag ändå. Inge feber eller nånting. Han är lika pigg och frisk som vanligt.. men prickig hehe. Så han ska få följa med mej ner till arbetsförmedlingen idag för jag måste dit och fylla i papper. Men det går fort. Sen måste jag ju ändå ta med honom varje gång jag ska lämna och hämta Kristoffer på skolan.. kommer bli svårt att andra inte ska bli smittade. Men det är inte mycket att göra åt. Ska ju hämta Kristoffer idag på skolan.. har saknat min lille gobit =) Träffade honom nere på gården igår då han var ute och lekte. Då berättade jag för Kristoffer att han fått en tomtedräkt till på måndag och då blev han glad =) Han kommer bli så fin =)
Gjorde förresten en lite oväntad grej igår... jag har sökt till Big Brother. Hoppas ju nästan att jag inte kommer med.. och det gör jag säkert inte heller. Men tänk om man skulle det? Vad folk kommer bli less på mej som skulle vägra peta på någon kille, bara dricker med måtta osv... hehe. Hoppas ändå nästan att jag inte kommer med.
Nä nu ska jag mysa med lillplutt =) kram på er

torsdag 9 december

Gäääsp vad jag e trött! Har precis sovit en timme och det var grymt skönt.... mindre skönt att behöva kliva opp igen. Men jag ska hämta lillnisse på dagis snart så det e bara att kvickna till. Har inte fått mycket gjort här idag heller. Plockat lite och kört en diskmaskin... har inte haft ork till mera idag. Har fått sånt grymt halsont! Jäkla Alex som smittat mej! Men men... nu är det bara hålla tummarna på att barnen är friska på måndag så att dom får vara med på lucia.
Händer verkligen itne mycket för min del nu... ikväll ska Alex på julbord med jobbet sitt så jag blir ensam med Robin. Luuugnt och skönt med andra ord. Man kanske ska lägga sej i ett varmt och skönt bad när Robin somnat ikväll? Låter ju himla lockande i alla fall.
Nä om man ska borsta håret lite innan man hämtar skrutten då kanske... kram på er!

tisdag 7 december

Ojdå jag glömde visst bloggen ett tag... lätt hänt hehe.
Helgen har, som ni vet, varit lugn. Det har inte hänt speciellt mycket alls. Inte efter helgen heller.
Igår var jag och brorsans tjej, Kikki, på Gävle Skönhetsinstitut. Men det var ingen utbildning utan vi fick se film istället. Man skulle iofs kunna kalla den för utbildning eftersom den är till för att vi ska bli bättre.. och det var en himla bra film. Helt ny också och på svenska. Så det var givande.. imorgon kommer Kikki och hennes dotter Roxanna hit så blir det lite playdate åt barnen =) Hennes dotter är ett år äldre än Robin men dom leker nog himla bra ändå =)
Ikväll var det meningen att jag skulle övningsköra med styvfarsan igen men han ringde och sa att han skulle hem efter jobbet istället eftersom han hade feber och mår allmänt skit. Så det förstår jag... han får krya på sej. Och han är inte den som åker hem och lägger sej för ingenting så klart han får va sjuk han med. Vi får skjuta upp övningsköringen tills han blir bättre.
Nu är barnens luciakläder hemma förresten. Dom är verkligen superfina. Tack mor!! Robin ska vara pepparkaksgubbe och Kristoffer blir tomte. Hoppas Kristoffer blir glad ändå.. det fanns inte hans storlek på pepparkaksdräkterna så därför blev det tomte. Men det går nog bra =) Det ska bli så roligt på måndag och se när dom tågar och sjunger =) Måste se till att inte glömma kameran bara. Båda barnen har lucia på eftermiddagen så det e lite skönt. Först halv tre på Kristoffers skola och sedan klockan fyra på Robins dagis. Blir kanon det =) Hoppas det inte blir alltför lite tid däremellan. Alex hinner hem så han hinner se Robin i alla fall. Blir roligt det =)
Nä om man ska hoppa in i duschen då innan ögonen trillar igen kanske... kram på er

lördag 4 december

Har varit en lugn dag... blev ingen spinning imorse. Jag bestämde mej för att ta sovmorgon istället. Klev opp vid 12 och guuudars så skönt det var. Inte många gånger på ett år man får sova så länge inte.
Efter att i lugn och ro ätit en tallrik havregrynsgröt framför ett avsnitt "tre kronor" så var det dags att göra sej i ordning. Robin blev sen hem men efter han kommit så åkte jag, Alex, Robin brorsan och hans tjej ut till valbo o kollade lite. Fanns en del soffor som var helt okej så får se vad det blir sen.
Efter valbo åkte vi till citygross och handlade för det blir tacokväll här ikväll med brorsan och Kikki. Ska bli najs. Har laddat ner TP till nintendo wii också så vi ska testa det =)
Nä nu ska jag mysa med Robin och njuta av att ha ungen hemma =) kram på er

fredag 3 december

Då är fredagkvällen snart slut... sitter och väntar på att få veta vem som åker ur idol. Jay är ju så jäkla underbar.. ikväll var det... ja det går inte att beskriva med ord! Minnah är också grymt bra. Så jag hoppas att Olle ryker ikväll. Trodde han skulle åka innan Linnea gjorde det men där tog jag fel... har aldrig gillat Olle, vet inte varför. Men men..
Jag och Alex blev barnlediga idag. Kristoffer är hos sin pappa och Robin sover hos sin farfar inatt. Lite mysigt så jag och Alex passade på att gå ut och äta vid sextiden.. Munken blev det men det var himla mysigt där. God plankstek hade dom i alla fall också =) Skönt att göra nåt bara jag och Alex... det händer liksom aldrig. Känns däremot lite konstigt att vara utan ungar... man behöver liksom inte tänka på tv-volymen eller nånting... himla ovant hehe.
Snackade med min käre mor idag. Om det finns plats på spinning-passet imorgonbitti så ska hon bjuda med mej. Man känenr liksom "nej nej jag orkar inte" inom sej... spinning en lördagsmorgon?? En morgon som man dessutom kunnat få sovmorgon?? Men jag vet att det kommer känner himla skönt att få röra på sej och komemr jag väl dit så komemr det inte kännas lika jobbigt nå mer =) Längtar tills tatueringen är helt läkt så att jag kan börja simma igen. Har ju gått upp ett par kilo igen nu eftersom jag inte rört på mej på länge så det är dags att ta tag i det igen nu. Känns ju skönt att bli smalare och komma i alla härliga kläder man vill ha =)
Har förresten börjat kolla på "tre kronor" igen... gamla tv-serien ni vet. Den är ju så underbar. Hela serien har kommit ut på dvd så Alex laddade ner den åt mej =) Och förr när den gick så såg jag den aldrig från börjar så det e verkligen skitskoj =) har sett 6 avsnitt de senaste 2 dagarna hehe.
Får se vad som blir mer imorgon än spinning. Robin kommer hem vid lunch och senare åker vi förmodligen ut till valbo för att påbörja spaningen av ny soffa. Det kommer väl dröja lite innan vi kan köpa en men det ska bli kul att kolla =) Skulle ju vara underbart med ny soffa... annat än skiten vi har nu.. Usch!!
Aja... gnällt färdigt för ikväll =) Kram på er!!

torsdag 2 december

Usch jag hållerpå att skriva november hela tiden... månaderna går så fort ju. Men det är bra för då blir det snart sommar igen med allt vad det innebär =) Saknar verkligen värmen nu. Tänk så skönt det ska bli när man kan åka iväg till stranden och bada en massa, ungarna kan vara ute i bara t-shirt och man slipper gå runt o frysa. Ska bli så underbart!
Har förresten funderat på ett vettigt nyårslöfte... sluta röka är det meningen att jag ska göra ändå så det tänker jag inte ha som löfte. Sen har ju alla andra det som löften så då känns det inte så personligt. Nä mitt löfte blir nog att jag ska ha ett körkort 2011. Det tycker jag låter som ett bättre löfte och som passar mej alldeles utmärkt. Måste plugga en massa men det är det ju värt. Kan säkert alla med körkort intyga =)
Var ju ute och övningskörde med Micke igårkväll efter ungarna lagt sej. Det gick jättebra! Inte ett endaste motorstopp och inge ryck i början heller för den delen. Nä denna gång gick allt mjukt och fint och himla smidigt. Micke tycker däremot att jag pratar för mycket när jag kör... men om jag inte ska prata med honom så pratar jag för mej själv. Har himla svårt att vara tyst jag hehe. Men jag kan prata och köra samtidigt =)
Så imorgon är det fredag.. gud så skönt det ska bli med helg. Slippa släpa den lille fram och tillbaka till dagis. Har varit lite drygt denna vecka eftersom Kristoffer är sjuk också. Men han börjar bli så pass bra att han kanske kan gå till skolan på måndag =) Alla hans prickar har torkat och håller på att läka och febern finns typ inte längre. Igårkväll hade han bara 37,5 och idag har han inte kännts varm alls men ska ta tempen senare. 
Nu är ungarna på sitt rum och leker.. ska väl passa på att fixa lite med tvätten o så..
kram på er! 

onsdag 1 december

Ja då var det första december och dags för ungernas julkalendrar. Ikväll sitter Kristoffer bänkad framför julkalendern på tv och sen har dom ju chokladkalendrar också =) Har en snäll mor jag som fixar både cokladkalendrar och luciakläder åt barnen. Fan man blir ju ruinerad när det är jul... när jag var hos Elin i förrgår så satt vi o kollade lite i kataloger från olika leksaksaffärer. Uuusch.. man ska ha råd med sånt också. Nog för att det går med det blir ju tyvärr inte så mycket man skulle vilja. Som tur är så får dom ju en massa julklappar av alla runt om med så det blir mycket ändå =)
Nä usch vad jag inte har mycket vettigt att skriva... man e ju bara hemma nu är Kristoffer e sjuk så det händer ju liksom inte nå vidare mycket. Ska förmodligen övningsköra lite ikväll. Blev inte igår för jag var så satens trött... men ikväll så =)
Nä nu har ungarna snart ihjäl varann! Kram på er

RSS 2.0