onsdag 31 mars

Blev visst inget bloggande igår heller... städade en hel massa igår på dagen, fick hjälp av Tim också. Sedan somnade jag på soffan vid åtta igårkväll. Vid tio tyckte Alex att det var dags att flytta sej till sängen så det gjorde jag och jag somnade om på en gång och sov till imorse. Skönt att få sova ut ordentligt för en gångs skull. Men men.. opp igen och gick med Robin till dagis, sedan direkt till gamla lägenheten idag igen. Skurade ur kyl och frys, för det var bara det kvar. Sedan dammsög jag lite där skorna hade stått i hallen och sedan var allt färdigt! Nu tänker jag aldrig mer öppna den där förbaskade dörren mer. Imorn ska nycklarna in så då slipper man se dom mer med =) Fan nästa gång jag ska flytta så anlitar jag städfirma kan jag lova. Aldrig mer!! Nä nu har jag fått klaga av mej lite hehe... ska spela lite medan jag väntar på att Robin ska somna.. sedan ska jag lägga mej i badkaret med en bra bok! Kram på er



Bild från sommarstugan... tyckte molnen blev coola =)

måndag 29 mars

Ojsan hoppsan vad klockan blev mycket... får bli ett snabbt inlägg. Har roat mej i gamla lägenheten idag med städning och åter städning... fan det tar ju aldrig slut nån gång. Men förhoppningsvis så är vi kanske färdig efter imorn. På torsdag ska ju nycklarna in så det börjar bli lite stressigt. Jag hann i alla fall skura båda badrummen + toeletterna idag i alla fall så nu slipper man dom. Får hoppas man inte blir bajjanödig när man är där bara hehe. Nu på kvällen var jag på måndagsutbildning gällande Mary Kay. På onsdag ska jag lägga min första order.. så om det är någon som vill ha nåt så hojta.. det dröjer en månad innan nästa order... hehe nä seriöst.. ni måste ju ha varit på visning hos mej först.. helst i alla fall =) Och vill någon ha en visning, gratis och få prova lite hudvård, så är det bara hojta så ordnar vi det =) Nä nu måste jag seriöst sova... ska ju fortsätta städa imorn. Kram på er

söndag 28 mars

Godmorgon... har iofs varit vaken himla länge.. men ändå. Känner mej nyvaken än haha. Jag och Elin hade skoj igår i alla fall. Jag åkte dit först och så spelade vi lite spel o drack =) Sedan drog vi ner till Heartbreak. Blev lugnt och så gott som nyktert men vi hade trevligt =) Ont i fötterna utav bara helvete hade både jag och Elin när det var dags att gå därifrån. Högklackat en helkväll? nääääe... smärta!! Nästa gång tar jag med mej en påse med mina käre gympadojor i så att jag kan sätta på mej dom när det är dags att gå hem. Jag har fan fortfarande ont i fötterna hehe. Nä hörrö Elin... det här gör vi om nån gång =D

lördag 27 mars

Utång ikväll med Elin!!!
Och Mary Kay är ju skitbra!! Kolla vilken härlig teknik jag lärt mej med make-upen... Jag som aldrig har varit nå bra på det där med smink... hihi



Resultatet =D

fredag 26 mars

Då var det fredag och äntligen helg! Sååå underbart. Har nyss hämtat skrutten på dagis. Min stora skrutt har jag lämnat över till hans pappa. Robin sitter och tittar på barnkanalen nu... "vävää" var det första han sa när han kom in. Det betyder teve =) Så han får väl kolla lite då medan jag startade en diskmaskin och kollar läget här vid burken.
Har haft så jäkla fullt upp idag. Imorse köre brorsan mej så att jag kunde lämna Robin på dagis, sedan till hälsocentralen eftersom jag skulle lämna in det där provet till labb. Sedan skjutade han hem mej och Kristoffer. Vid 10-tiden skulle Kristoffer hem till sin pappa så när han hade gått så gick jag till gamla lägenheten. Det kom en kille dit och köpte gåstolen, babysittern och babygymmet av mej då också. Så nu är man äntligen av med det. Sedan hann jag städa lite grann innan brorsan kom och hämtade mej igen. Då åkte vi och hämtade ut lite tapeter och tapetklister eftersom pappa ska tapetsera lite i gamla lägenheten imorn. Robin hade ju rivit tapeter i sitt rum där så vi ska fixa till det. Sedan åkte vi och hämtade ut ett rekommenderat jox jag hade fått från banken med inloggningsdosa o så.. sedan hann jag bara hem och andas lite innan det var dags att hämta skrutt på dagis nu.. så nu har man det lugnt en stund till. Brorsan kommer förbi senare och socialar lite.. vid klockan sex har jag tvättstuga också. Och det behövs för det är fan ett berg av tvätt här. Jag önskar vi kunde få vår tvättmaskin snart, men Gavlegårdarna är ju inte så snabba.
Imorn blir det skoj i alla fall... elelr kanske inte till en början. Först ska vi ju till gamla lägenheten och vi städar väl lite medan pappa slänger opp lite tapeter. Efter det ska jag höra med gubben om han hinner övningsköra lite med mej. Kvällen blir skoj i alla fall. Ska först hem till Elin och så blir det lite förfesta för vår del. Vi ska spela lite och dricka lite.. och sedan blir det krogen =) Usch jag är fan aldrig ute nu för tiden så det ska bli skitkul =)
Nä nu ska jag ägna mej lite åt lilleman =) kram på er



Jag och Robin  

torsdag 25 mars

JAG HAR EN IKOPPLAD DISKMASKIN!!!! och det är sååå underbart... den är igång nu. Den låter lite konstigt.. hoppas det inte blviit nå fel på den i flytten. Men hoppas det går bra... orkar inget mer trassel nu.
Visningen igår gick kanonbra. Tims låtsasmorsa och hennes väninna var det som kom. Jättetrevliga var dom och allt gick jättebra =) Några nya namn fick jag som jag ska ringa och försöka boka in också. Helt kanon!
Idag ska jag försöka ta mej till hälsocentralens labb och hämta rör så att jag kan lämna prov. Sedan har jag ett paket från HM att hämta ut också. Fan det är mycket att göra idag.. verkar inte bli nåt städat i gamla lägenheten idag heller. Ska på nykonsultutbildning senare också.. så då kommer styvfarsan och är barnvakt i lite mindre än en timme tills Alex kommer hem från jobbet. 17-21 är utbildningen så jag måste försöka äta nåt innan... lite dumma tider det där. Dom har ju lite fika men någon liten skorpa blir man ju inte så mätt på... och man kan ju liksom inte ställa sej att glufsa hehe.
Nu hör jag att diskmaskinen gör nånting i alla fall så får väl hoppas att den gör rätt också =)
Nu är det "våra bästa år".. kram på er

onsdag 24 mars

Har blivit så dålig på att skriva lite varje dag... beror på att det varit så himla mycket sista tiden. Först alla kalas i helgen, flytt o allt.. och så denna vecka är det utbildningar och skit hit och dit. Men så fort jag e klar med det så blir det bättre. Då kommer jag bara vara upptagen med Mary Kay-visningar =)
Var på stan med elin igår... och igår mådde min mage himla mycket bättre än i måndags. Riktigt trevligt hade vi... sprang omkring och kollade på kläder åt ungarna och sedan åt vi lunch. Jag åt lamm för första gången i mitt liv.. och jäääklar vad gott det var. Så det tipsar jag om: Lamm på Mingel och Bar. Underbart gott! Idag har varit en slapp dag... skulle ha varit till andra lägenheten och städat men jag somnade istället tills det var dags att hämta barnen på dagis. Men man måste få göra så ibland med. Får gå dit och städa imorn.
Min läkare ringde föresten idag... jag blev lite glad och har fått lite hopp. Det finns tydligen nåt nytt slags prov som jag ska göra... för att se om jag har någon inflammatorisk tarmsjukdom. Hoppas att jag har det för då kan jag bli frisk från det. Om det visar negativt så har jag väl IBS och då får jag dras med denna jävla mage i många år, troligtvis hela livet.
Nä nu måste jag börja med middagen och efter det fortsätta småstäda lite här hemma. Man vill ju inte skämmas när det kommer okänt folk hem till en ikväll på visning =) kram på er

måndag 22 mars

Ledsen för dåligt bloggande i helgen... men har haft så grymt mycket att göra hela tiden så jag har inte haft tid. Vi har haft kalas för Robin både lördagen och söndagen. Alex mamma och hans tre systrar var här på lördagen. Det blev en del fina kläder och en massa leksakbilar =) Robin var kanonglad. Kristoffer fick också lite bilar så han blev inte helt utan.

 
Härliga tårtor blev det också... en per dag hehe.

Robin fick kanonmycket fina grejjer och en massa kläder. Även lite pengar så imorn ska förhoppningsvis jag och Elin på stan. Vi skulle egentligen gått på stan idag men det blev inte riktigt så.
Anledningen till att det inte blev så är att vid 4 imorse så vaknade jag... mådde så fruktansvärt illa och är så grymt dålig i magen. Har bott på toa hela morgonen och att försöka ta sej iväg själv och gå med ungarna till dagis var bara att glömma. Som tur var så gick min styvfarsa, efter många om och men, med på att köra ungarna till dagis. Så jag får vara hemma och vila och försöka bli bättre idag. Styvfarsan var ju och jobbade och hade mycket och göra och egentligen kunde han inte åka därifrån. Men han var jättesnäll som gjorde det ändå.
Ikväll ska jag på måndagsmöte med dom andra hudvårdskonsulterna så då måste min mage ha blivit bättre. Ska trycka i mej så många receptfria tabletter det bara går. Dimor is the shit. Stoppar magen helt och hållet... bara det får några timmar på sej.
Nä nu har jag gnällt färdigt... blir kolla lite facebook o så och sedan bädda ner sej framför tv:n när "våra bästa år" börjar. Kram på er

fredag 19 mars

yupp då var det fredag... båda barnen hemma också =) Kristoffer har varit hos tandläkaren och det gick helt kanon. Sågen kom hit med honom efter det. Robin fick vara ledig från dagis idag så hade vi lite morgonmys för ovanlighetens skull. Helgen blir fullspäckad. Idag har vi så grymt mycket att göra, packa upp och städa lite. Imorgon kommer Alex mamma med hela familjen och ska käka tårta och fira att Robin fyllde i tisdags. På söndag kommer min mamma, mormor och alla och firar. Så häromdan köpte alla grejjer som behövs till dom två tårtorna. Kommer bli gööötta med tårta =) Stressigt bara eftersom vi har så mycket att göra idag. Men men... bara att få tummen ur och sätta igång. Till att börja med nu så ska jag göra lunch åt mej och barnen. Har ännu inte bestämt mej för vad det blir... men det visar sej. Kram på er!

torsdag 18 mars

Usch vilken jäkla dag. Började med att det hade snöat inatt... smälter ju undan rätt fort men det är ju så deprimerande att se. Sen har jag trasslat en massa med telenor idag... och nu funkar inte min telefon som följd. "Sim inaktivt" står det.... jippi.. ringde från min andra telefon för att höra efter men dom hållerpå att starta om sitt system så jag skulle återkomma om 2 timmar för just nu gick det inte att se vad som var fel tydligen. Fyyy vad less jag är.
Har suttit idag och ringt runt till lite olika personer för att erbjuda dom en visning med Mary Kays produkter också.. men det går inte så bra. Det är ju för 17 gratis! Borde det inte vara en kul grej dårå? Aja.... får fortsätta försöka ragga folk till visningar. Måste ju komma igång. Har varit och öppnat ett plusgirokonto idag med som helt och hållet ska vara till min Mary Kay-verksamhet. Blir lättare då att hålla isär det från den privata ekonomin. Aja... får hoppas allt löser sej. Nu ska jag prova starta om telefonen igen och se om det är någon skillnad...
kram på er

Robin 2 år!


GRATTIS MIN LILLA GOBIT PÅ 2-ÅRSDAGEN!!!!!

måndag 15 mars

Yes.. måndagen så gott som över. Usch vilken jäkla dag. Alex var ledig idag för att vi skulle få lite gjort. Blev inte så mycket.. men nåt i alla fall.
Efter vi lämnat Robin på dagis så gick vi till gamla lägenheten och började städa. Kom dit en tjej och köpte Kristoffers gamla säng med... så vi slapp köra den på tippen =) 400 kr fick vi för den också... inte illa för det skrotet. Vi har kanske hittat en som ska köpa gåstol, babysitter och ett babygym också med lite tur. Dom får rubbet för en 500hundring så jag hoppas dom vill ha det för det är ju inget fel på grejjerna. Vill bara bli av med det. Känns inte som att vi behöver ha nå bebisgrejjer kvar längre hehe.
Vi var en sväng på stan idag med och handlade lite. Blev en present åt Robin eftersom han fyller 2 år imorn med =) Sedan gick jag hem med Robin och Alex åkte ut till valbo och köpte en våningssäng åt barnen med madrasser o allt... sedan ägnades resten av kvällen åt att bygga ihop den. Det var en del att göra haha. Ska försöka ta mej till gamla lägenheten igen imorn för lite mer städning. Känns lite surt däremot... ska på nykonsultutbildning imorn.. PÅ ROBINS FÖDELSEDAG =(((( men vi ska fira honom i helgen eftersom vi förmodligen fått mer ordning då... men ändå. Vill ju vara hemma med min myyyys på hans tvåårsdag ju. Aja... utbildning är ju bra. Gud vad jag längtar tills jag får reda på om jag får jobbet på Nivå eller inte. Var ju på intervju igår och dom skulle höra av sej efter 7-10 dagar. Nervöööös.
Haha Alex sover på soffan.... kanske dags att gå o sussa? kram på er!

söndag 14 mars

Ja då var det söndag... vi skulle ha packat upp en hel massa men ingen av oss har någon direkt ork. Jag har roat mej med att diska en massa istället. Fasen vad jag hatar det.. diskmaskinen MÅSTE bli inkopplad i veckan, annars går jag under.
Det som händer idag är väl inte så mycket.. ska på en anställningsintervju på Nivå lite senare bara. Hoppas på jobb =)
Robin e rolig han.. provande en ny mössa på honom, som vi fått ärva av Alex småsystrar. Nu vägrar han ta av sej den hehe. Han sitter o leker i den. Usch vad varmt det måste bli... men han skriker för fullt om jag vill ta av den.



Min goskrutt och nya mössan =)

Melodifestivalen

Uuuusch vad jag är besviken på svenska jävla folket.... Den där gråtmilda chihuahuan som vi skickar till eurovision... hur tänker folk? Jag hejjade på Timotei (stavning?) eller Salem Al Fakir... men det går ju sällan som jag vill. Aja... nu vet vi att svenskarna är dumma i huvet också. Tror ju helt klart att det hade gått bäst för Timotei i eurovision.. eftersom dom är söta och blonda och har en så typiskt svensk grej liksom... Nu ska jag inte gnälla mer... gonatt!

torsdag 11 mars

Då har jag haft min andra visning av Mary Kays produkuter. Var jättekul =) Men det blev bara med Jessica för hennes ena kompis hade blivit sjuk och den andre kunde inte. Men det gick finnemang och hon ska köpa ett Satin Lips-set av mej i slutet av månaden. Det förstår jag för det setet vill jag så gärna själv ha så det blir åt mej sen med =)
Annars har dagen varit rätt så lugn. Ungarna har varit på dagis och jag har varit hemma och jagat vår förvaltare med telefonen.. men människan vägrade svara så jag får fortsätta försöka imorn. Måste se till att få Alex namn på dörren också.. nu står ju bara mitt namn där.
I helgen blir det mera flytt. Den här gången ska alla dom sista grejjerna med. Och guuud vad jag saknar vår diskmaskin. Hoppas det inte dröjer länge innan vi får den inkopplad. Hatar att diska för hand. Det borde fan förbjudas. Sen längtar jag tills vi får vår tvättmaskin och torktumlare i lägenheten också. Vi ska hyra dom av Gavlegårdarna. Men innan det går så måste dom dra om el och vatten så det sitter rätt. Men det ska bli grymt skönt att slippa tvättstuga också. Speciellt här eftersom tvättstugan ligger i källaren och vi bor två våningar opp. Ingen hiss finns det heller. Uuusch. Blir jobbigt att släpa grejjerna ner dit och opp igen.
Nä nu ska jag spela lite på betapet tänkte jag, sedan blir det väl lite facebook och sedan sängen. Kram på er!

onsdag 10 mars

Då var man hemkommen efter en jättetrevlig dag på stan med Elin och hennes lille Theo. Vi sprang runt och kollade på kläder o så... hittade några vanliga toppar som jag ska köpa sedan. Dom kostade bara 49:50 kr/st och det tyckte jag var alldeles lagomt =) Sedan köpte hon några fotoramar och till sist gick vi och fikade eftersom lille Theo var hungrig, och det var förresten vi med. Jag fick mata lillfisen och han är ju söt så man skulle kunna äta opp honom. Och han luktar verkligen bebis. Mina ungar är för stora för att lukta bebis =/ Min lille Robin fyller två år på tisdag och Elin köpte en jättefin Bamse-body åt honom i present. Den ska han få ha imorgon.. Tack Elin =D
Visningen jag hade för Elin och Elins mamma igår gick jättebra i alla fall. Det blev lite läsa innantill och så men så är det väl innan man har vant sej. Det gick smidigt i alla fall och båda gillar produkterna. Och det förstår jag... jag är helt såld på Mary Kays produkter själv för dom är så jäkla bra. Imorgon ska jag ha en till visning och då blir det för Jessica och förhoppningsvis några av hennes vänner. Får hoppas att den visningen går lika bra =)
Nä nu ska jag kika runt lite o så.. kram på er

måndag 8 mars

Då har vi fått internet här i vår nya lägenhet. Vi skulle fått det igår... men ni vet ju hur Gavlegårdarna är. Men nu är jag tillbaka =)
Har haft en riktigt körig dag med mycket att göra. Har packat upp allt jäkla porslin... diskat allt och ställt in i skåpen. Fy faen, roligare kan man ju ha. Och kartonger och saker är det precis överallt! Det är ett under om man hittar nå klädesplagg att ha på sej. Därför blev det lite extra stressigt när jag nu på kvällen skulle iväg på utbildningen hos Siv på Gävle skönhetsinstitut.
Fick förresten ett roligt sms idag... jag har ju anmält på facebook-gruppen "Nivå tillbaka till Gävle" att jag är intresserad att börja jobba hos dom när dom öppnar. Och nu fick jag veta att jag ska infinna mej där på söndag för en intervju =) Så jag håller tummarna så att dom nästan är blå hehe.
Imorn har jag min första Mary Kay-visning. Är lite nervös men det ska nog gå bra. Det är för Elin och Elins mamma jag ska ha visning. Eventuellt skulle någon mer bli med men vi får väl se. Ska bli kul att äntligen få sätta igång i alla fall.
Nä usch jag är trött... får nog skriva mer imorgon. Om Robin låter mej göra det... det är planeringsdag på hans dagis imorn så han blir hemma då. Men Kristoffer får gå på dagis ändå eftersom han går på ett annat dagis.
Men kram och godnatt på er!




Mina två gopojkar Kristoffer och Robin =)

lördag 6 mars

Så var det lördag... Alex, brorsan och Tim håller på för fullt med att köra grejjer till nya lägenheten. En himla massa kartonger har fått åka med, vår säng har fått åka med (så nu sover vi på resårmadrasserna på golvet) och källaren håller på att tömmas. Blir bra det här för då blir det mindre grejjer att köra nästa helg när vi flyttar helt och hållet.
Och nu börjar det verkligen rulla på för mej med Mary Kay-visningar. Jag har en visning på tisdag och en på torsdag. Ska försöka klämma in en till också =) Så det här blir nog bra det med...
På tal om Sågens famor Rose förresten... hon har opererats och nu är läget stabilt.. tack o lov! Känns skönt att veta att det gick bra. Hoppas hon håller sej frisk och pigg nu.
Nä nu måste jag börja med lunchen.. tror ungarna håller på att bli lite hungriga. Kram på er

fredag 5 mars

Ojdå jag glömde skriva igår... så kan det bli =)
Hade förresten rätt mycket i huvudet igår. Kristoffer skulle ha varit hos tandläkaren igårmorse... men det blev inte riktigt så. Sågens farmor, Rose, skulle ha tagit med Kristoffer dit. Men hon dök aldrig upp... så Kristoffer hamnade på dagis istället. Det visade sej senare att Rose hade blivit kvar i sängen.. med hjärnblödning och i just nu är hon på sjukhuset i Uppsala. Jag hoppas verkligen allt går bra med henne... Kristoffer tycker så mycket om att vara hos henne. Okej jag kanske inte träffar henne så ofta... men orolig blir ju jag med ändå.
Sen var jag hos Siv igen igår... hon hjälpte mej att planera lite. Så nu håller jag på att ragga folk för fullt så att jag ska kunna ha visningar. Det går väl... sisådär..
Idag slutar Alex jobba tidigt och då ska han och brorsan börja köra en massa grejjer till nya lägenheten. Skönt att bli av med en del kartonger. Efter det ska Alex till gymmet... usch vilken tråkig dag det kommer att bli. Umgås med barnen och sedan ensam ikväll. Jag som hade tänkt åka till Elin men det går ju inte om inte Alex tänker vara hemma nåt. Får ta det en annan dag... lite mycket nu mitt i allt flyttande.
Tro på sjutton att Robin blivit sjuk igen.. dom på försäkringskassan måste ju tro att jag tycker om att få pengar av dom så ofta som barnen varit sjuka sista tiden. Han hade 39 graders feber igårkväll men bara 37,7 idag. Får se om han är pigg och kan gå på dagis på måndag. Min styvfarsa åkte med Kristoffer till dagis idag i alla fall. Jag ville inte släpa ut Robin när han är dålig... det räcker med en gång och det får bli när vi hämtar Kristoffer.
Nä nu ska jag roa mej med nåt annat. Kram på er



Gammal bild på Robin

onsdag 3 mars

Så var det onsdag.... dagarna bara rusar förbi. Man hinner ju inte med.
Var på bvc med Robin idag. Han väger 12 kilo och är 84,7 cm lång. Dom tyckte han borde ha växt lite mer på längden men eftersom det var första gången han mättes stående så kunde det bero på det... att han liksom sjunker ihop lite när han står istället för ligger ner. Men annars är allt kanon med lillfisen min =) Vi fick prata med tandhygenisten också och hon tyckte det var jättebra att Robin slutade med napp så tidigt och att han inte äter lördagsgodis än. Han saknar ju inte godis än så vi har inte gett honom något. Kristoffer brukar äta sitt lördagsgodis medan Robin sover middag. Tycker det är bra om man kan hålla honom från godis så länge som möjligt... men det går väl inte länge till.
Idag blir det packa, packa och packa ännu mer. I helgen ska vi börja köra kartongen till nya lägenheten och Alex pappa skulle komma in med ungarnas våningsäng då också. Alltså har vi en del vi inte behöver.... Kristoffers säng går på tippen om ingen vill komma och hämta den gratis... vi har en växasäng också som någon kan få billigt. En spjälsäng kan vi också skänka.
Helgen efter blir det att flytta helt och hållet så att vi bor där på heltid. Förhoppningsvis så hinner vi komma i ordning så att vi kan ha folk på lite fika hos oss när Robin fyller 2 år den 16:e.
Nä nu ska jag fortsätta grejja lite här hemma. Kram på er 

tisdag 2 mars

Yeey... ont i fingrarna men lite ska man väl skriva i alla fall. Dom är bättre idag än igår i alla fall och idag kan jag nästan använda min tumme.. långfingret är det fortfarande helt kört med =/ Har världens äckligaste, stora och vita brännblåsa där. Men idag ska jag försöka duscha och få mitt hår tvättat i alla fall... hann aldrig det igår. Får se om Alex måste hjälpa mej eller hur det blir.
Idag ska jag hämta nycklarna till nya lägenheten =) Sa bli skoj att äntligen ha dom. Sedan blir det utvecklingssamtal på Robins dagis. Men dom kan väl bara ha positiva saker att säga tycker jag =)
Nä nu gör det ont i fingrarna... kram på er

måndag 1 mars

Ja då var man hmma från mormor igen. Har haft jättetrevligt med kortspel o allt. Tyvärr blev dagen mindre bra när vi skulle till att äta lunch.... Jag tog en karott.. utan minsta aning om att den varit i ugnen. Jag hann lyfta upp den innan jag kände hur het den var.. så nu sitter jag här och skriver med vänster hand... helt jävla handikappad. Har brännbloror på tummen och långfingret på högra handen. Även pekfingret och ringfingret gör förbannat ont. Och ikväll ska jag på Mary Kay-utbildning med... fy fan. Alex ska få hjälpa mej att tvätta håret o så när han kommer hem. Sen ska jag ju ha min fina outfit oxå... som inkluderar strumpbyxor.. hur jag ska få på mej dom med en hand blir kul att se. 
Nu orkar jag inte skriva mer för det tar sån tid.... kram på er 

RSS 2.0