måndag 31 augusti

Blir ett kort inlägg bara... ska snart sova.
Idag har jag jobbat en lektion bara.. skulle hahaft en lektion på eftermiddagen med men den tog den andra bildläraren istället för jag skulle med Robin till bvc. Det gick bra på bvc... han väger 10,7 kg och är 82 cm lång. En spruta fick han idag med.. i låret. Mot röda hund, påssjuka och mässlingen. Han pep lite grann när han fick sprutan med det var över på ca 2 sekunder. Måste ju säga att jag lär nog ha stans gladaste unge som tar sånt där som sprutor så bra.
Imorn ska jag till Lernia på morgonen... det är det enda jag vet om morgondagen. Nä nu ska jag sova. Natti på er!

Söndag 30 augusti

Gääsp vad trött man är såhär på kvällen... uscha. Får tänka på sängen snart. Idag har jag och min Alex varit i Valbo med Elin och hennes Alex =) Vi har gått runt och kollat en hel massa och jag o Alex hittade ett jättefint matbord som vi vill ha. Vill vill ju ha ett man kan ha 6 st stolar till och det där bordet var skitfint. Kostade bara ca 2000 kr också... alla andra som verkade okej gick på typ dubbelt så mycket. Men det här var mycket snyggare =) Stolarna till var inte så farligt dyra heller =) Längtar tills vi kommer kunna köpa det där. Jobbar jag lika mycket som jag gjort ett tag nu i ett par månader så kanske det går =) Sedan åt vi på Ikea också... helt okej mat faktiskt.
Nu ikväll så har jag o Alex suttit och spelat lite monopol på x-boxet.. och vi var nära att missa tvättstugan. Men jag kom på det så vi hann tvätta och få allt torrt, tack o lov =) Skulle ha kollat på film nu men ingen av oss hade någon ork och så hade vi sett filmen förr också.
Imorn är det jobb som gäller och sedan ska jag med Robin till bvc på hans 1,5 årskontroll. Han ska få en spruta också.. då kommer han inte bli glad. Men som tur är så går det ju över så fort =) Får trösta så gott det går under tiden.
Nä nu ska jag snart sussa. Kram på er





Så här söt var Robin igår på cruisingen med sina gröna kåpor =)

lördag 29 augusti

Blev en ganska okej dag i alla fall. Pappa och brorsan kom över och var lite sociala. Talade om för pappa att min mobil ine funkar som den ska och då fick jag 500 spänn till en ny eftersom jag bara behöver en som funkar fram tills i juni nästa år då jag får förnya mitt abonnemang. Hittade en telefon på blocket för 400 kr så nu har jag den... fast den e låst till telia men killen vi köpte den av ska låsa upp den åt oss =) Han skulle göra det på måndag så sedan behöver jag inte sätta punkter mellan orden då jag messar.. då kommer jag kunna göra mellanslag =D
Blev en sväng ner på cruisingen idag också med pappa och brorsan. Robin var så söt med sina gröna hörselkåpor =) kan fixa en bild på det tills imorn. Egentligen skulle vi umgåtts med Alex och Elin i helgen med Elin ville se Sagan om ringen-filmerna istället och dom vägrar jag se. Så vi får ta det en annan gång.
Nu har jag och Alex myst o kollat på film och nu tänker jag gå o sussa för jag har världens huvudvärk. Kram på er

fredag 28 augusti

Glömde visst att blogga igår... var så himla trött så jag la mej strax efter tio igårkväll hehe. Det händer inte ofta. Skulle egentligen sett Scary Movie 3 som gick på tv men jag orkade inte.
Har nyss lämnat barnen på dagis.. hann hem en sväng innan det e dags att åka till jobbet. Hoppas jag får vara kvar på Solängen nästa vecka med. Men iofs så lär jag sluta tidigare på måndag i så fall för då ska jag till bvc med Robin på hans ett och ett  halvt-årskontroll. Då ska han få spruta o så... stackaren... men det går ju över fort iaf.
Kristoffer ska till Sågen idag... den här veckan har gått så fort... känns som att man knappt hinner se grabben =/ Och nästa gång han komemr så har han fyllt år med.. han blir 5 år på torsdag =) Så då firar vi med lite tårta o så den helgen.
Ikväll vet jag inte vad som händer.. det visar sej. Är nog jäkligt trött ikväll med och Alex jobbar säkert över som han gjort alla dagar den här veckan. Hela den här vecka skulle han egentligen sluta kvart i fem varje dag men han har kommit hem som tidigast vid klockan sju. Jobbigt för honom att jobba ca 11-12 timmar om dagen med det slitet dom har där.
Nä nu ska jag käka lite frulle o så.. annars blir man ju hungrig på jobbet sen. Kram på er




Mina goa kids!

Onsdag 26 augusti

Ojsan.. skrev visst fel datum igår.. igen.. haha jag är dålig på det där. Tänker rätt men skriver fel. Idag har jag varit och jobbat på Solängen igen. Var lite trassligt i morse... magen ville inte som jag ville men som tur var så skjutsade min jättesnälla styvfar mej dit efter att jag lämnat ungarna på dagis. Sedan blev det lite trassel på jobbet med... skulle egentligen inte ha jobbat idag men eftersom det var trassligt med schemat så had ejag lektionen i alla fall och från och med nästa vecka så ska eleverna ha musik istället för bild under den tiden. Egentligen bryr inte jag mej så mycket. Jobbar man mindre än 4 timmar så får man ändå 4 timmars lön. Och har dom ringt ut mej.. och jag ändå inte skulle jobba så är dom skyldig mej 4 timmars lön i alla fall för att ha tagit upp min tid. Men nu löste sej ju allt i alla fall. Får jobba där imorn och på fredag med så jag är nöjd =) money, money, money!!! =D
Idag har Kristoffer varit på fotbollträning med sin pappa. Kristoffer har lite svårt att lyssna på både var tränarna säger och vad Sågen säger men jag tror det kommer lösa sej. Han leker ju gärna istället men vi pratade om det vid matbordet nu när han kom hem och han lovade att nästa gång skulle han lyssna och vara snäll. Så man kan ju hoppas på att det går. Roligt om han har en aktivitet som så småningom kanske blir ett stort intresse. Blir det inte bättre kanske man får fundera på att byta aktivitet. Kan ju inte tvinga honom att göra nåt han inte tycker är roligt... men han säger att det är kul så jag tycker vi försöker lite till. Ska börja kolla upp lite simskola också.. det här med att lära sej simma är ju viktigt och det har man ju nytta av hela livet.
Nä hua vad trött jag e... Alex ringde nyss och sa att han var på väg hem från jobbet... 1 timme och 45 minuter sedan han egentligen skulle ha slutat =/ Nu ska jag ta upp Kristoffer ur badet. Kram på er




Kristoffer i badet i söndags

tisdag 23 augusti

Idag har jag vair på Lernia... den där "jobbsökarkursen" jag går på. Det började klockan nio och vi såg på film idag. En riktigt bra film faktiskt.. men den var i 4 delar och vi såg bara 2 idag. Så det blir mer nästa vecka. Var någon kille som stog på en scen och pratade en massa om hur vi funkar, hur vi tänker och gör. Låter tråkigt men han var rolig och hade ett speciellt sätt att lägga fram allt på så man skrattade och lyssnade till allt han sa. Riktigt bra var det.
Efter det så gick jag in till stan och mötte Elin. Vi tog en fika och sedan gick vi runt lite på stan. Jag har fått Robins urväxta bilbarnstol såld så jag köpte en alldeles egen hårklippningsmaskin för dom pengarna =) Sedan köpte jag en jättesöt pyjamas åt Robin för hans pyjamaser börjar bli korta i armar och ben... han växer ju som ogräs hehe. Jag och Elin gick och skulle kolla på vinterkläder åt ungarna med... eftersom det blir vinter snart och Kristoffer behöver en overall eller jacka och täckbyxor... På KappAhl hittade vi superläckra kalsonger som var svarta och rosa. Vi började skämta om hur våra karlar skulle reagera om vi kom hem med såndana åt dom. Det var tre för två också så det slutade med att vi köpte tre kalsonger var åt våra karlar... självklart var ett av paren dom rosa =) Köpte ett par gröna och ett par blå också.. Vi bad att få det inslaget och så fick min älskade en liten present när han kom hem. Helt utan vidare =) man måste få göra så ibland med =) Hittade föresten en overall som jag ska köpa åt Kristoffer nästa månad. Den är svindyr men han behöver nåt ordentligt att leka ute i i vinter och det e ju lltid kul när ungarna har nya snygga kläder =) Och sedan.. efter vintern så antingen säljer jag den eller så spar jag den åt Robin sen. Tror nog jag spar den... eftersom den e så fin och dyr.
Efter stan följde Elin med och hämtade barnen på dagis och sedan hem hit. Vi har sett på tv... busat med ungarna.. och umgåtts ända tills vid 19-tiden då hon var tvungen att åka hem.
Imorn ska jag jobba på Solängen igen. Har bara en lektion i bild då men jag får ju lön för 4 timmar i alla fall =) det e ju bra. Sedan ska Kristoffer på fotboll imorn så då ska Sågen hämta honom på dagis och ta med honom dit eftersom jag jobbar. Och så får Kristoffer komma hem hit igen efteråt och äta kvällsfika, bada och sedan gå o lägga sej. Hinner inte se honom mycket alls imorn =/
Nä nu ska jag spela lite innan det e dags att gå ut och hämta tvätten i tvättstugan. Kram på er




En gammal bild på Elin och Robin

måndag 24 augusti

Blä, vilken dag! Har jobbat idag.. på Solängen igen. Gillar det stället... men den här dagen har bara varit så jobbig. Började imorse när jag skulle med ungarna till dagis. Som de flesta av er vet så har ju jag problem med min jäkla mage. Har IBS.. kallas också irritabel tarm. Allt kändes kanon när vi gick hemifrån... men när jag kom till Robins dagis så blev det panik och jag fick låna toan... efter det har det tack o lov gått bra... men jag blev lite efter i schemat vilket gjorde att jag och Kristoffer fick skynda oss väldigt till hans dagis och sedan fick jag halvspringa till bussen, som jag tack o lov hann med. När jag väl kom till Solängen var jag genomsvettig och som tur var så hade jag lite tid innan jag skulle dra igång första lektionen så jag hann pusta ut en stund.

Uscha vad trött jag är på min telefon. Som vissa av er har märkt så kan jag inte göra mellanslag när jag sms:ar. Det beror på att min telefon låg i min ficka i lördags, i spöregnet, och blev lite blöt och nu funkar inte vissa knappar... och fyrkanten som man gör mellanslag med är en av dom knapparna. Tack o lov funkar alla siffror i alla fall =) I lördags när den var som blötast funkade inte displayen längre heller men den har återhämtat sej. Ska försöka fixa så småningom så knapparna kanske funkar med. Alex skulle försöka få tag på verktyg som man öpnnar telefonen med och fixa.

Alex jobbar föresten fortfarande... nu har han jobbar över mer än en timme. Drygt... han som skulle jobbat länge idag ändå... så blir det ännu längre. Nä nu ska jag sätta mej med Kristoffer i soffan. Kram på er

söndag 23 augusti

Idag har jag, Alex och båda barnen varit till Boulongern med Erik och hans son. Vi hade lite picknick eftersom vi köpte mackor från Subway på vägen dit och så har ungarna lekt en massa. Riktigt kul var det =) Man måste ju passa på när det var så fint väder ute. Solen har lyst hela dagen och det har varit riktigt varmt.
När vi kommit hem och ätit mat så skulle jag klippa håret på Kristoffer. Det var ju lättare sagt än gjort. Jag hade lånat klippmaskin av Erik... men skiten funkade väääldigt dåligt. När jag klippt ungefär hälften så ledsnade både jag och Kristoffer eftersom maskinen knappt fick bort nå hår. Helt värdelös klippmaskin. Så min käre mor ryckte ut och kom förbi med sin klippmaskin, som även den har pajjat, men den gick det alldeles utmärkt att klippa färdigt med och det blev riktigt bra =) Så nu har Kristoffer bara en milimeter hår... nu behöver han inte klippas på ett tag =) Just nu sitter han i badkaret så jag ska snart gå in och säga åt honom att dra ur ploppen så jag kan duscha honom. Sedan är det dags för honom att hoppa i säng. Imorgon ska jag ju jobba så då blir kidsen på dagis ända till klockan fyra. Men jag behöver i alla fall inte lämna dom förrän vid 9 imornbitti så det blir ju inte sån gräsligt lång dag i alla fall. Jag ska vara på Solängskolan igen... hoppas jag får mer jobb där eftersom tjänsten inte är tillsatt än som jag vickar för hehe. Nä nu lär jag fixa Kristoffer.. kram på er




Såhär fin var jag igår på folkracet i Skutskär... det var BLÖTT!!!




Robin i Boulongern idag =)




Kristoffer i Boulongern idag =)




Nyklippt Kristoffer =)

lördag 22 augusti

Ja då  har man kommit hem från Skutskär.. Fan jag åkte från Gävle klockan 8 imorse... kom hem nu vid kl 19. Fy fan vilken lång dag det blev. Men folkrace e ju kul så det gick ju hehe. Var funktionär för första gången... annars har jag alltid suttit som åskådare. Men nu var jag vid frammatningen och talade om för alla förare vilket startspår dom skulle ha. Anders och Jessica ställde också upp och jag kan ju säga att det behövdes. Med en del krångel som blev så behövde vi vara tre st. Det gick rätt bra för mamma och David i alla fall. Eller mamma kunde det inte gå bättre för... hon vann A-finalen för damer. David kom 4:a i A-finalen för seniorer. Så det var ju helt okej resultat. Styvfarsan körde inte för han var tävlingsledare och var tvungen att få allt att gå som det skulle =) Men jag tycker att det har varit en helt okej dag.. om man bortser från regnet under första halvan av dagen. Var såå jävla blöt.
Imorn blir det till att vara hemma o ta det lugnt... vila opp sej lite innan man ska jobba måndag.
Det var meningen att en kompis til Alex skulle komma hit och umgås med oss ikväll men han hade tydligen ångrat sej.. Så nu ska vi äta lite och gosa ner oss framför en film =) kram på er

fredag 21 augusti

Sådär då har man jobbat idag med. Dom sa på Solängskolan att den jag vickar för inte är tillsatt än.. så har jag tur får jag jobba mera =) Ska dit och jobba på måndag oxå i alla fall. Känns skönt att få gå tillbaka till samma ställe och där känner jag ju de flesta redan.
Imorn blir det skoj.. Ska till Skutskär eftersom det är folkrace. Jag ska vara funktionär och sitta och lotta ut vilket startspår bilarna ska ha och säga det till dom =) Anders och Jessica blir oxå med. Tror Jessica blir i utlottningen med mej och Anders i starten. Men det visar sej. Sen skulle min yngsta styvbror med för han ska stå på en flaggpostering. Och det är bra för vi behövde mer folk till posteringarna.
haha nu kom Kristoffer och hans kompis Dennis inkutande och letade efter bilar att leka med. Men dom bestämde sej för att gå hem till Dennis och leka istället. Skönt.. får man lite lugn och ro hehe. Kristoffer hade fått en blåöga på dagis... vet inte om det var idag eller igår.. men han hade tydligen sprungit ihop med någon så att han fick blåögat. Uscha det ser så hemskt ut. Och det gör ju så ont oxå. Jag var med om exakt samma grej när jag var yngre. Jag kom springande och krockade med en annan tjej.. och poff... ett jätteblåöga. Inge kul inte..
Nä.. nu ska jag äta nåt för jag har bara ätit frukost hittills idag. Kram på er



torsdag 20 augusti

Ojsan vad sent det blev med skrivandet. Men har inte tagit mej tid att sitta här förrän nu. Har jobbat på Solängskolan idag. Riktigt kul var det att träffa alla igen. Har ju varit där förr och haft praktik när jag gick i trean på barn och fritid. Sedan har jag vickat där ett par gånger efter det. Den här gången är jag bildlärare hehe. Kul ämne i alla fall =) Ska vara där imorn också och sen får vi se om jag behövs nästa vecka med.
När jag kom hem så har jag lekt en massa med Robin. Man saknar ju ungarna så fort man är iväg och jobbar. När han skulle sova sen så lade jag mej ett tag och sov jag med.. var så grymt trött.
Ikväll kanske Danne skulle komma ner och umgås lite. men det blir tidigt i säng ikväll eftersom jag ska jobba imorn med. Och imorn kommer ju Kristoffer hit efter en vecka hos Sågen. Ska bli kul att se honom igen... känns som om han är borta så länge fast det egentligen bara är en vecka. Men uscha, man vänjer sej aldrig. Tycker om att ha hela familjen samlad =)




Kristoffer och Robin

onsdag 19 augusti

Så... idag har jag varit på Bokia och på Akademibokhandeln och frågat om praktikplats. På Akademibokhandels tog dom inte emot praktikanter över huvet taget. På Bokia fick jag ett kanske... ska dit fredag förmiddag och lämna ett CV... men dom var noga att påpeka att dom inte har möjlighet att anställa någon sedan. Men jag sa som jag sagt tidigare.. att jag är ute efter att skaffa mej mer arbetslivserfarenhet och även kanske kassavana. Så att det blir lättare för mej att få ett riktigt jobb sen. Jag berättade oxå att jag jobbar som timvikarie redan och att jag söker jobb hela tiden. Så jag skulle liksom vara på praktikplatsen dom dagar jag inte jobbar och då får jag aktivitetsstöd från försäkrningskassan. Ska försöka jaga reda på min handläggare på arbetsförmedlingen oxå oxh snacka med honom lite närmare om vad som gäller om jag får praktikplatsen. Men får försöka ringa typ fredag förmiddag... ska jobba nu imorgon och på fredag eftermiddag på Solängskolan. Ska ha några bildlektioner. Var lite roligt för dom ringde direkt till mej från skolan istället för att gå via vikariejouren. Måste ha gjort ett gott intryck sist jag var där hihi =)
Imorn ska Robin få gå på dagis igen oxå... han har ju inte haft nå feber eller nåt under dagarna han har varit hemma och jag har tagit tempen flera gånger om dagen. Lite småsnorig är han men vilken unge är inte det?
Sågen messade idag och sa att Kristoffer hade fotbollsträning idag... det hade jag ingen aning om.. lite tråkigt för jag fick veta det så sent så då kunde jag inte följa med. Dom har ju haft sommaruppehåll med fotbollen och jag hade ingen koll på att det skulle börja igen idag. Men jag kanske kan följa med nästa vecka istället... om jag inte jobbar då.
Nä nu ska jag nog spela lite innan det är dags att sova. Kram på er

tisdag 18 augusti

Idag var jag på Lernia och hade mitt enskilda samtal... knepigt det där med CV... jag hade ju en jobbcoach som jag brukade träffa från arbetsförmedlingen. Hon gav mej tips till hon tyckte att min CV var helt bra. Nu kommer nästa coach och tycker att jag ska ändra på en massa ändå.. uscha vad drygt.
Har inte gjort mycket alls idag... Både Robin och Alex var ju hemma o var sjuka och dom blir hemma imorn med. Dom hade ju sagt på dagis igår att Robin hade feber. Men jag har tagit tempen på honom flera gånger idag och igår och han har aldrig haft över 37,3. Då är det ju ingen feber. Så jag frågade Alex, som hämtat Robin igår, om dom hade sagt hur många grader han hade på dagis... men då hade dom tydligen inte tagit tempen på dagis, bara sagt att han var blank på ögonen. Kuuuul... så jag sitter hemma med en frisk, men lite småsnorig, unge... och en likadan karl... men men... på torsdag får Alex jobba och Robin gå på dagis i alla fall. För Robin är ju pigg som en liten groda och drar omkring här och halft river stället. Och man kan ju inte gå ut med en "sjuk" unge och leka heller. Inge roligt att hålla barnen inne med den energin.
Men men... Ska spela lite nu så skriver jag mer imorn. Kram på er



Robin

måndag 17 augusti

Blev inget skrivande igår eftersom jag kom hem så sent. Åkte från Gävle vid halv åtta igårmorse. Var till Årsunda och kollade på folkrace. Tråkigt nog så kom varken mamma, Micke eller brorsan till final. Mamma hade gått till B-final om inte drivaxeln gått av i sista heatet. Men men det är sånt som händer.
Idag började jag på Lernia... "Förstärkt jobbcoachning" hette det. Jippi.. eller inte. Var där klockan tio imorse... kom hem vid typ 12. Så nu har man fått en pärm med hur mycket skit som helst att läsa igenom.. som man redan hört förr.. och så ska man göra en massa jäkla uppgifter. Fattar inte meningen med det.. söka jobb kan jag väl göra ändå? Imorn ska vi ha enskilda samtal. Ska höra då om man kanske kan få skaffa sej en praktikplats istället. Mer erfarenhet skulle nog ge mej mer än vad Lernia gör.
Alex va hemma idag för han har blivit tokförkyld... och när jag var på Lernia ringde Robins dagis och sa att han fått feber. Jag ringde till Alex så att Alex fick gå och hämta lillgubben på dagis. Eftersom han ändå va hemma liksom... klart han blev sur men det är väl bättre att jag är på Lernia och gör det jag nu ska göra om han ändå va hemma.
Ikväll blir det väl film igen... "Walled in" ska vi se... en skräckis =) Såna gillar jag. Emil som bor några våningar opp kom ner och ska se filmen med oss också.
Skriver väl mer imorn. Kram på er



mamma kör =)




David kör =)

lördag 15 augusti

Hinner med en liten uppdatering innan det blir mer öldrickande =) hehe man lär ju passa på när man har en hel banrledig helg.
Elin och hennes Alex blev aldrig med på marinfestivalen igår. Dom tyckte inte att det fanns nåt vettigt att se. Men jag och Alex gick ner dit och det fanns så mycket fina båtar att se.. och det seglade in fler och fler fina båtar hela tiden. Här komemr bilder på några av dom... (mer text längre ner)



Vår kära Briggen Gerda =)



Båt =)



En fin tremastare =)

Vi hittade ett tält ute på en kaj där det stog Jannes Marin och Fritid... Det är hos dom som lillebrorsan jobbar. Dom hade båtturer för 395 kr per person. Då fick man åka ut i en ribbåt som gick 110 km/h och man fick låna vindjackor, flytväst och skidglasögon. Vi bokade in oss på en tur idag kl 14. Fasen vad kul det var =) och fort gick det hehe.



Ribbåten =)

Efter båtturen så gick jag, Alex, Tim och Erik och spelade minigolf i Boulongern. Skitskoj var det... och 58 slag gick jag runt på... inte sååå dåligt hehe. Bara nästan =)
Nu har vi gått hem för att ta en liten paus och en bira... sedan blir det Tant Grön och mera öl resten av kvällen =)
Men det blir rätt lugnt... imorgonbitti blir jag hämtad halv åtta... då ska jag åka och kolla på folkrace i Årsunda hihi.
Skriver mera imorn. Kram på er

fredag 14 augusti

Då var fredagen här också. Lämnade ungarna på dagis imorse så jag har haft en ganska lugn och skön dag. Sedan hämtade jag bara Robin eftersom Sågen ska ha Kristoffer en vecka nu. Idag fick Alex lön så jag lyckades få följa med mamma till Willys lite snabbt... mamma och dom ska ju åka bort idag men jag hann få storhandla ändå =)
Alex mamma har varit här och hämtat Robin nyss. Hon ville låna honom över helgen och eftersom hon inte gjort det förrut så tänkte vi att det kunde hon väl få. Men uscha vad tomt det blir här hemma när man inte har nån unge alls här. Dom åkte för ca 5 minuter sedan och jag saknar honom redan =/
Men ikväll blir det Marinfestivalen med Elin i alla fall... tror hennes Alex ska med också.. om han inte blir för trött för han ska jobba imorn. Sedan tror jag Erik skulle komma ner och joina oss senare efter att han ätit middag med sin familj. Men det kommer nog bli en himla trevlig kväll =)
Imorn blir det minigolf, bowling och öl med Erik och eventuellt Danne. Måste ju passa på när man lånat ut barnen =)
kram på er

torsdag 13 augusti

Hmm äntligen kväll! Har precis nattat ungerna... båda var så trötta att dom stupade i säng... annars brukar dom vara vakna en liten stund längre. Men men... är man trött så är man.
Alex jobbar över idag med... och idag var det tydligen ännu värre än igår. Precis som igår skulle han ha slutat 16.45. Igår kom han hem vid sju... men idag blir dom nog inte klara förrän klockan är halv åtta. Men han sa att han kanske kan få skjuts hem i alla fall. Tycker lite synd om honom... har jobbat nästan 12 timmar bara för att alla andra inte tycker att dom kan jobba över. Men allt måste ju göras klart.. skulle ju gå lite fortare om dom var fler som hjälptes åt. Uscha vad hungrig han borde vara när han kommer hem... han hade ju bara med sej mat till lunch... stackaren.
Min dag har varit rätt lugn. Var på systemet åt lillebror bara. Nör jag var på stan träffade jag Mias syster Anna. Vi stog o pratade ca 40 minuter om allt ifrån bebisar till förlossningar hehe. Trevligt var det att träffa henne igen. Måste få se hennes lilla grabb nån gång. Max heter han och är bara en månad gammal. Men han var inte med idag men hon visade bild på honom på telefonen. Skiiitsöt =)
Nä... nu trillar snart ögonlocken igen på mej... även om klockan bara är typ sju. Ska lägga mej och blunda ett tag tills Alex kommer hem. Kram på er

onsdag 12 augusti

Idag har inte hänt mycket alls. Har varit på arbetsförmedlingen och lämnat in papper.. sedan gick jag direkt och hämtade ungarna men jag var så tidig så Robin sov fortfarande middag när jag kom hehe. Men det gjorde inget.. Kristoffer lekte med några ungar som han kände på gården. Han brukar leka med dom på fritiden och dom går på östers.. Kristoffer tjatar hela tiden om att han också vill gå på östers förskola.. synd att hans pappa vägrar gå med på det. det är ju på mej han tjatar och det känns ju lite dumt när man måste svara "ja men pappa vill inte det".
Snart kommer Alex hem från jobbet i alla fall... klockan e ju snart 19.... han skulle ha slutat 16.45 men dom var inte ens i närheten av klar då. Han kommer njuta som 17 av denna helg eftersom det blir övertid för honom nästan varje dag den här veckan. Stackaren...
Snackade med Elin idag. Hon hade varit på ultraljud och grejjer och nu har dom fått reda på att dom ska få en pojke  =) Kanske låter lite fånigt men jag längtar tills deras bebbe kommer hihi =)
Nä nu måste jag göra i ordning det sista för nu ska jag gå till tvättstugan... blääää. Men men... tvätta måste man ju. Speciellt när det hänt en olycka medna Kristoffer sov hehe. Men det är sånt som händer...
Kram på er




Kristoffer och Robin   =)

tisdag 11 augusti

Ja då var ännu en dag avklarad... en myyycket seg dag. Gick med ungarna till dagis vid nio i morse. Var grymt trött men ville inte sabba dagen med att gå och lägga mej igen. Har poppat musik och spelat lite på blip för att få tiden att gå. Sedan hämtade jag barnen vid kl 14. Efter det å har det varit full rulle. Kristoffer är ju överallt och ingenstans och Robin hänger på. Man får säga till för det kan bli ganska livat när dom två leker tillsammans. Efter ett tag gick Kristoffer ut och lekte istället =)
Imorn ser det väl ungefär likadant ut... ska till arbetsförmedlingen och lämna in papper så att jag får mitt aktivitetsstöd. Inte för att det är mycket men det är i alla fall nånting. På måndag börjar ju Lernia oxå.... Jippi *not* men men... ska prata med dom där ifall jag kanske kan fixa mej en praktikplats istället. Kommer ju fortfarande jobba dom dagar jag får jobb men då blir det praktik dom med aktivitetsstöd dom dagar jag inte jobbar =)
Nä nu ska jag spela lite innan det e dags att sova. Kram på er

måndag 10 augusti

Blev en okej dag till slut i alla fall... mådde så himla illa igårkväll och inatt att jag bara sovit 1-2 timmar. Har varit helt slut. Mådde lika illa när jag skulle upp imorse med så jag ringde till vikariejouren och sa att jag inte kunde jobba idag. Men ungarna har varit på dagis i alla fall och jag har legat i sängen typ hela dan och sovit några minuter, varit vaken ett tag, sovit några miter osv... Men nu på eftermiddagen/kvällen så har jag mått bättre. Har roat mej med att tvätta en massa och sedan kom Danne ner och spelade lite tv-spel med Alex. Satt och tittade på för jag hade inte bättre för mej. Imorn får vi se vad som händer.. och hur jag mår. Ungarna ska på dagis imorn med och dom trivs så bra där.. när man lämnar dom så springer dom rakt in och man hinner knappt säga hejdå för dom ska bara leka hehe. Nä nu ska jag spela lite. kram på er

söndag 9 augusti

Tjo!
Min dag blev helt okej i alla fall. Började med att jag, Alex och barnen gick över till mamma. Lillebror David fyllde 18 idag så vi åt lite tårta och grattade honom. Av oss fick han en kryssning till Åbo eller Helsingfors med resan, bussen och frukostbuffé dit och hem betalt. Han åker ju såklart med oss oxå hehe... och så får han ta med en valfri person. Men det verkade som att han blev nöjd i alla fall. Sedan gick vi hem och gjorde mat, kollade på lite film , natte barnen o så. Sedan kom David hit en sväng. Elin och hennes Alex lyckades övertala mej att följa med till den där yran fast min mage sagt ifrån. Tyvärr höll dom på att packa ner karusellerna och stånden när vi kom dit... det var bara att vänta på bussen tillbaka till stan igen. Vi tänkte att då går vi till tant grön istället, jag, Alex Elin och brorsan.... men nej... då är tant grön oxå stängt. vi hamnade på brända bocken eftersom alex var ölsugen och sedan flyttade vi oss vidare till jackpot... som tydligen heter old saints nu. Två öl blev det för min del... skulle ju hem till mina (i och för sej sovande) barn och så ska jag jobba imorn. Men men.. sitter här o kollar lite nu, fortfarande klar i huvet, och ska snart sova. Kram på er

lördag 8 augusti

Då var det en ny dag... och lördag dessutom. Skönt med helg =) Idag kommer Erik, hans son Alexander och nån kompis till Erik hit och grillar med oss. Ska bli kul =) Och Kristoffer gillar att leka med Alexander också så det blir nog bra. Eftersom vi bjöd på mat förra gången så skulle Erik ta med sej kött. Snällt av honom. Antar att Kristoffer vill ha korv istället... han är inte så förtjust i kött. Men vi får väl se.
Imorgon fyller lillebror David 18 år så då ska vi dit och gratta honom. Ska bli kul =) Vi har fixat en finfin present.. men kan inte skriva här vad det är ifall han läser. Så det får jag tala om imorn =)
Nä jag måste duscha och göra mej i ordning nu... kram på er

fredag 7 augusti

Nu har jag varit och hämtat Kristoffer. Han är så goo =) Han kom springande emot mej och jag måste säga att jag har saknat honom grymt. Nu är han ute och leker med grannungarna.
Uscha jag saknar min Alex... var väldigt tomt att sova utan min älskade inatt. Just nu håller begravningen på... uscha vad jag tycker synd om älskling.. hans farmor stod väldigt nära både honom och resten av familjen. Hoppas han vet att jag tänker på honom i alla fall även om jag inte kunde vara med.
Vikariejouren ringde idag... på måndag får jag jobba. Ska vara på fridhemskolans fritids med tvåor och treor. Ska bli kul =) och det blev en dl timmar oxå.... från 8 till 16.30. Ovanligt att man får så många timmar när man vickar. Hoppas det blir mer jobb sen oxå så att man kan börja få lite lön igen.
Nä nu ska jag ta och ge ungarna mellanmål. Kram på er

torsdag 6 augusti

Idag har inte hänt mycket.. har bara varit hemma. Alex ska sova hos sin pappa i Skutskär inatt eftersom dom ska åka redan vid 8 imorronbitti. Då ska dom ner till Enköping på begravningen. Uscha vad jag kommer sakna min älskade bredvid mej inatt. Det var något år sedan vi sov ifrån varandra sist. Men samtidigt ska det bli lite skönt att få ha en kväll för sej själv. Speciellt eftersom han har varit hemma och varit sjuk hela denna vecka. Haha då kan jag spela sims 3 hela kvällen =)
Lite tråkig dag bara... Robin blev lite ledsen när Alex åkte... tur att sådant går över fort. Jag och Robin gick ut och lekte efter att Alex hade åkt och det tyckte Robin var superkul. Sedan gick vi in och åt middag, vilket var mindre kul men maten gick i så småningom i alla fall. Nu har jag nyss lagt honom så nu kan jag börja njuta av min ensamma kväll hehe.
Kram på er

onsdag 5 augusti

Har inte hänt mycket idag.. Alex e fortfarande hemma från jobbet. Han mår tydligen jätteilla på mornarna. Haha han kanske e gravid =)
Tog en sväng för mej själv på stan idag. Har hämtat ut p-piller så nu har man det ett år till =) Var o köpte strumpo åt Alex med och trosor och en mascara åt mej. Robin fick jättefina blå byxor med en blå huvtröja till. Var tvungen o köpa dom för dom var så söta... och så har Robin så dåligt med tjocktröjor och snart är ju sommaren tyvärr slut.
Uscha jag vill itne att det ska bli fredag... Då ska Alex ner till Enköping på sin farmors begravning. Stackaren... Han kommer vara så ledsen. Jag ska vara hemma med barnen då jag.. men han har ju sin familj där så stöd har han. Men lider verkligen med honom. Vet inte vad jag skulle ta mej till om det hände min mormor något... uscha.. vill inte ens tänka tanken. Jag hade kunnat följa med honom men då skulle det bli så dyrt att ta tåget ner dit... hans pappa och dom hade bara en plats över i bilen eftersom dom är en familj på 4 st. Så Alex får åka med dom han.
Nä nu ska jag spela lite sims 3 innan det är dags att nanna kudden. Kram på er

tisdag 4 augusti

Ja det blev ju ordning på den här dagen i alla fall... trots tjafs med sambo och trasslig unge större delen av dagen.
Jag och Alex gick ut med Robin och lekte lite... gick oxh köpte glass gjorde vi oxå... och nån konstig mango-juice som jag ska prova sen. Kvällen blir lugn... gick nån film på tv som jag ska se. Alex gillar inte såna filmer... tror den hette Kate och Leopold. Så han kommer väl sitta här och uggla under tiden.
Här kommer lite bilder från när vi var ute =)



Robin som tröttnat på sandlådan och röjde runt på gräsmattan istället =)




Robin älskar att gunga.. synd bara att det inte finns nån bebisgunga här...




Det var roligt att få sitta på gungan själv med... men knappt nån fart fick han ha..




Sedan gick vi ner till parken oxå.. rutchkanan blev populär hehe.




Mina gokillar på väg hem =)

måndag 3 augusti

Idag händer inte mycket. Alex är hemma från jobbet för han mådde jätteilla imorse. Lite segt eftersom jag hade sett fram emot en dag ensam ör att ta det lugnt. Nu får man brottas om datorn medan Robin sover middag hehe.
Har tvättstuga ikväll... bläää vad det är tråkigt. Brorsan kommer förbi också och ska försöka laga punkan på Robins vagn. Vi ska sälja vagnen nu eftersom han har blivit så stor att han kan åka i sulkyn istället. Så.. om nån behöver en ligg/sittvagn så är det bara hojta =)
Nä nu ska jag duscha o så... kram på er

söndag 2 augusti

uscha vilken seg dag.... har en grym huvudvärk så att ögonen nästan går i kors. Vet inte varför heller men misstänker att det sitter i nacken. Är nog spänd och skulle behöva lite massage.
Idag var Alex på bio med sin syster och han kom hem igen strax efter kl 17. Alex pappa hämtade Emilia på stan direkt efter filmen. Nu håller Alex på att fixa mat och senare blir det mysa med film. Skönt att inte behöva göra nåt ansträngande med den här huvudvärken.
Imorn är det måndag. Då ska jag ta och ringa vikariejouren och höra om det finns nå jobb i veckan. Alla dagis drar ju igång så det borde ju finnas nånting. Nä nu ska jag flytta mej från datorn tillbaka till tv:n... Robin somnade tidigt eftersom han vägrade sova middag så nu kan jag slappa =) kram på er

lördag 1 augusti

Då har vi kommit hem från Skutskär. Var riktigt trevligt och det grillade köttet var hur gott som helst! Vi spelade lite guitar hero där oxå medans Alex systrar lekte med Robin. Alex syster Emilia följde med oss hem och ska sova hos oss ikväll. Alex gav henne presentkort i julas till bion och lovade att gå med henne så imorn ska dom gå på harry potter. jag är bara glad att jag slipper se den filmen hehe. Jag och Robin får roa oss hemma =)
Nu sitter Alex och Emilia och spelar streetfighter.. vi ska snart se på lite film med popcorn och läsk =)

Nä nu ska jag vara lite social med dom två.. kram på er

RSS 2.0