tatueringen


Här är den!! Love it!

lördag 30 oktober

Då var tatueringen gjord! Jag är så himla nöjd med den =) Vår digitalkamerna är ju på lagning men Alex tog en bild med sin telefon.. ajälvklart funkar det ju inte att lägga upp.. men den finns på min facebook och på bilddagboken.
Ont gjorde det och Elin hade nådigt roligt åt mina miner hehe. Hade spänningshuvudvärk efteråt efter att ha suttit o bitit ihop käkarna hehe. Men shit vad jag är nöjd med den =D




fredag 29 oktober

Uuuuach det är tidigt. Och smarta jag har bara lyckats sova typ 4 timmar. Mitt i dom 4 så vaknade jag av en konstig dröm också. Känns som att den här dagen kunde börja bättre... iiiialla fall så sk ajag tatuera mej idag =D Läängtar. Men jag kommer dö av smärtan eller nåt. Fy faen... hur sjutton ska det gå? Jag som är så djävulskt kinkig vad gäller smärta. Fick ju zonterapi här för ett tag sedan och höll på att börja gråta nästan när hon klämde o grejjade på vissa ställen på fötterna. Gjorde så jävla ont! Aja... får se. Jag får väl be honom slå mej i huvet med en stekpanna så jag somnar ifall det gör för ont hehe. Men jag kommer ju ha Elin där med och det känns bra =)
Tyvärr kommer jag ju inte kunna lägga opp nån bild på en gång sen.. vår kamera är ju ivägskickad på lagning. Meen.. kanske går det att ordna med Alex iPhone istället. Nä nu sk ajag forsätta göra mej och skrutten i ordning.
Kram på er

Tisdag 26 Oktober

Hej och hopp!
Måååste bara säga det... PÅ FREDAG SKA JAG TATUERA MEJ!!! Whooohooo!! Har väntat på detta i 7 år.. alltså sedan jag hade ålderna inne. Det enda som hindrat mej har varit ekonomin. Har alltid vetat motiv också =) Ska bli så jäkla najs. Och Elin får följa med och hålla handen för jag kommer dö hehe. Jag som är så nojig för allt som gör ont... blir ju skoj o se hur det går hehe.
I lördags var jag ju förresten på det där eventet där vi blev sminkade och fotade. Skitkul var det. Det blev jag och Emil och sen en tjejkompis till honom från Umeå som heter Moa. Ska strax lägga in lite bilder så att ni får se hur bra det blev =) Sen efter eventet så kom jonas och mötte oss och så gick vi alla fyra och drack öl och spelade biljard på Rack'n'roll. Vi hade sanslöst roligt och vi var alla mycket nöjda med kvällen. Det ska ju definitivt göras om =) Synd att inte Moa är Gävlebo också för det var en himl trevlig och rolig tjej. Det syns säkert på bilderna =)
Nä som sagt.. här kommer dom:



Egobild på mej först =)




Moa, Emil och jag










Sådär det var några av alla bilder.. alla bilerna fick jag även i svartvitt också och några av gruppbilderna hade dom klippt ur våra ansikten ur så att det blev som den nedersta här.. riktigt najs =) och dyrt... tråkigt nog.
Nä nu ska jag sätta mej o se teletubbies med Robin. Fy faen vilket hjärntvättande program det är... uuusch

onsdag 20 oktober

Då har man ringt läkaren idag i alla fall.. berättat om yrseln. Fick en tid på onsdag nästa vecka. Får se då vad dom tror det kan bero på. Han blivit lite bättre, men det e jäkligt lite. Får hoppas att det inte är nåt allvarligt i alla fall.
Imorgon ska jag gå iväg och få zonterapi.. har aldrig testat det så det ska bli riktigt najs =)
Har varit en grymt seg dag idag... fy fan. Jag är så trött hela tiden att jag bara vill sova. Känns som om det liksom är nåt som är fel eftersom jag e så trött hela tiden.. men kan liksom inte komma på vad det skulle vara. Har inte ont nånstans och mår inte dåligt heller. Aja... knepigt det där.
Nä nu ska jag göra kidsen sällskap vid Bolibompa =)
Kram på er

måndag 18 oktober

Ja då var åter måndag. Men det blev en rätt så bra måndag =) Imorse efter jag lämnat ungarna så åkte jag iväg hem till Elin med två kassar med kläder till Theo. Lika bra att Robins urväxta kläder hamnar där, där dom kommer till användning =)
Skulle ha varit ut och gått/sprungit i Hemlingby med Jonas ikväll men jag var så fruktansvärt trött så vi tar det imorgonkväll istället. Har har lite familjemyskväll ikväll. Kristoffer tappade en tand också så en tia ska vi lägga i glaset. Lilla gobiten tror stenhårt på tandfen.. kan han få göra ett tag till =) Om han bara visste hur tandfen måste trassla för att få tag på en tio-krona... jag som aldrig har pengar på mej hehe. Men det löste sej så imorgonbitti blir han glad när han fått en guldpeng =) Det är tredje tanden han har tappat nu.. han har tappat båda i fram nere.. nu var den ena i fram uppe =)
Imorgon ska jag förresten jobba. Precis innan jag skulle hämta barnen på dagis och skola idag så ringde vikariejouren. Ska ha Ma/NO på Steneberg imorgon. Bekvämt eftersom skolan ligger i huset bredvid Robins dagis =)
Nä nu lär jag skörda på farmville oh sedan är det dags för sängen. Ska opp om 7 timmar. Kram på er

lördag 16 oktober

Blev inge Erikshjälpen eller stan idag. Först messade Elin och sa att Theo sovit grymt dåligt inatt så dom skulle inte bli med. Sedan visade det sej att Kristoffer mådde dåligt, inte fick i sej frukosten och mådde illa.. så vi blev hemma i vilket fall. Däremot så tog jag en runda ensam på Ria. Hittade vinterstövlar åt Robin där för 30 kr... så där sparade vi genast in ett par hundra. Hittade lite annat också som fick följa med hem.
Kristoffer mår redan mycket bättre så vi får se hur det går att få i honom lunch. Håller på att laga den nu... men han blir inne resten av dagen i alla fall men om han mår bättre nu så kanske han får gå ut imorgon. Han verkar ju pigg i övrigt. Inge lös i magen och inge kräk så någon magsjuka verkar det ju inte vara tal om.
Kvällen blir lugn. Lite tv och hemgjord pizza =) Får se om Tim elelr nån komemr hit och äter med oss också.
Nä nu puttrar det i stekpannan hör jag.
Kram på er

fredag 15 oktober

Wiihoo idag har Alex fått lön och det känns ju för underbart! Dröjer lite till innan min härliga lön kommer... men det är fan skönt att ha pengar. Imorgon blir det först Erikshjälpen med Elin och sedan tar jag och Elin med oss mina ungar ner på stan för att köpa vinteroveraller och vinterstövlar åt båda. Lite mössor, långkalsonger och liknande blir det säkert med. Ska bli najs med en dag på stan =) På Erikhjälpen tänker jag faktiskt kolla efter byxor åt mej själv. Har hittat mycket där förr men nu har jag inte varit där på länge. Jag har ju blivit för smal för alla mina byxor så allt glider ner eller hänger i rumpan.. ser allmänt illa ut med andra ord. Så får väl se vad jag hittar.
I övrigt känns allt okej typ... har fortfarande den där jäkla yrseln som inte vill ge med sej. Däremot så har jag faktiskt sovit lite bättre inatt än de tre tidigare nätterna. Så.. man kan ju hoppas det blir bra. Men ska väl ta o ringa läkaren på måndag, om jag fortfarande är yr då, och boka en tid så dom får kolla lite. Glömde ju att göra det idag. Har en grym jäkla träningsvärk i ljumskarna och i låren också.. i onsdags var jag ju ute i Hemlingby med Jonas för en rask promenad. Men det blev mer än så. Karln fick ju för sej att vi skulle springa uppför så gott som alla uppförsbackar. Jag var helt slut innan vi kommit runt 6:an. Och igår var jag ju återigen idrottslärare på Nynäs Montesori.. var med under två lektioner och spelade fotboll med eleverna. Återigen helt slut.. men det är ju så jäkla roligt så det tänker man ju inte på förrän efteråt hehe. Men nu jäklar.. vilken förbaskad träningsvärk haha. Alex har ju nådigt roligt åt mej när jag ska försöka lägga opp benen på bordet eller nåt och jag måste hjälpa till med armarna för det gör så ont att jag inte kan lyfta benen så hehe.
Nu kommer förresten älsklingen hem efter att ha varit o storhandlat med brorsan. Skönt med mat hemma... mycket mat =D Ska hjälpa till att plocka upp i kyl, frys och skafferi.
Kram på er!



Haha rolig bild på Kristoffer =)

onsdag 13 oktober

Glömde visst bort bloggen lite... ajdå. Aja.. här igen =D
Blev lite sur denna vecka. Blev inget jobb ute på Kadax alls eftersom dom fortfarande ligger en massa efter så att det inte finns material för oss att packa. Så i måndags ringde jag vikariejouren och jag blev idrottslärare denna vecka istället. Jippi *not*.. jäkla överspacklade fjortisbrudar som sitter på sidan och vägrar vara med. Vi spelade basket och det är ju ändå något som de flesta brukar gilla. Men när jag frågade fick jag till svar "killarna passar ju inte oss"... nä tro på fan det när dom står som ett fån på planen och ser allmänt ointresserade ut. Jag skulle inte heller passa någon som bara stog där och inte rörde på sej. Men det kan jag ju inte säga.. så.. aja sitt där då.
Hoppas i alla fall att det blir jobb ute på Kadax nästa vecka.. och kanske till och med i helgen om jag har tur =) Avskyr verkligen att springa runt som vikarie på Gävles jäkla skolor.
Ska ringa hälsocentralen imorgon.. Detta är fjärde dagen i sträck som jag är väldigt yr i huvudet. Jag pratade med sjukvårdsrådgivningen idag eftersom idag var det värre än det varit tidigare. Trodde ett tag att jag skulle svimma på jobbet. Men jag ska kolla lite blodtryck o så hade jag tänk. Kan även vara att jag slutat med dom antidepressiva tabletterna får några veckor sedan, sa hon. Men det kunde sitta i min stela och onda nacke med, sa hon... aja.. bäst att kolla upp det i alla fall.
Nä nu har jag gnällt av mej lite =) Ser fram emot en lugn kväll och en långpromenad i hemlingby-spåren med Jonas. Ska bli skönt att röra lite på sej. Måste göra det mera... har ju bara 4 kg kvar att gå ner nu =)
Nä.. dags för käk också. Kram på er



fredag 8 oktober

Ja då var det fredag och det blit inget mer jobba ute på Kadax förrän på onsdag och torsdag igen, tråkigt nog. Dom hade helst velat att vi skulle jobba idag med men det finns inte material så det räcker eftersom dom ligger efter i snickeriet. Fan jag som vill ha pengar! Men men... hoppas dom kommer ikapp snart. Försökte ringa vikariejouren idag men fick aldrig tag på dom... tänkte att jag kan ju vicka måndag och tisdag.. men får prova ringa igen på måndag så kanske det finns nåt till tisdag om jag har tur. Fick ett brev idag att jag ska träffa min handläggare på AF på måndag så det är väl kanske lika bra att det inte blev jobb dårå..
Idag har jag haft en lugn slappardag hemma. Skönt har det varit. Har suttit här lite, duschat, sovit lite. Nu har jag hämtat Robin på dagis men han är så upptagen av barnkanalen han hehe. När Alex har slutat jobbet så ska vi mötas på stan så att jag kan gå på apoteket och sedan ska vi handla hem lite för ikväll blir det hemgjord pizza =)
I övrigt får vi se vad som händer denna helg.. har inte ett smack planerat och det känns faktiskt skönt.
Kram på er



Robin när han var 9 månader gammal

tisdag 5 oktober

Ja titta jag hittade hit igen hehe. Helgen har varit bra... nu är jag mest rastlös och vill jobba igen. Men imorgon så får jag det =)
I söndags körde jag ju lite bil med brorsan. Gick jättebra! Blev inget hopp och studs alls faktiskt. Och efter många om och men så lyckades jag både köra bra och växla till tvåan själv =) I början kopplade jag och brorsan växlade hehe. Men nu så... får hoppas det blir fler övningstillfällen =)
Sedan var jag hos Elin. Vi hade skoj. Lite bus med Theo först men sedan blev han så trött så han fick välling och sedan gå o sova. Då spelade jag och Elin monopol och jag vann =) Har faktiskt aldrig gått så bra för mej på det spelet förr. Jag hade alla tiotusen-lappar som fanns på spelet på slutet =)
Idag har varit en lagomt seg dag. Efter att jag kom hem imorse så satt jag bara här tills våra bästa år började på tv. Då käkade jag frukost medan jag kollade på det. Sedan lade jag mej på soffan för en powernap... men det ville sej inte. Telefonen ringde och det var en gubbe som skulle komma hit o kolla på vår diskmaskin. Tyvärr hittade han inte varifrån vattnet läcker så han gav opp. Verkar som att vi får köpa oss en ny =/ Jäkla skit.. dom är dyra ju. Aja... får hoppas den håller bättre då.
Om en stund ska jag iväg och hämta mina kids på skola och dagis och sedan blir det hem och förbereda eftersom vi ska käka pannkakor till middag idag =) Götta! Då får jag ju det till matlåda imorn med =)
Nä nu ska jag kolla runt lite till innan jag ger mej iväg.
Kram på er

söndag 3 oktober

Brr sitter här vid datorn och fryser fast jag har så mycket kläder på mej... jobbigt. Men Gavlegårdarna är väl inte snabbaste på att sätta på värmen heller.
Idag blir nog en riktigt najs dag... vid fyra-tiden kommer lillebror o hämtar mej o då ska vi åka ut så jag får prova lära mej köra med manuell. Kommer bli svårt... men jag får prova, prova och prova lite till innan jag ger opp så klart. Men jag har lovat Alex att när jag känner mej redo för att ge opp så ska jag ändå prova två gånger till. Vill jag ändå ge opp sen då så får jag ta kort för automat bara. Men jag tänker ge detta både tid och tålamod i alla fall. Vore ju bra om man lärde sej. Så.. får se hur det går. Blir nog lite hopp och studs idag i alla fall =D
Vid sjutiden ska jag hem till Elin och umgås lite. Ska bli najs. Vi ses ju alldeles för lite nu när jag jobbar så hemskt mycket.
Veckan som kommer nu blev däremot lite förändrad. Fick reda på i frdags att det inte finns tillräckligt med material igen så måndag och tisdag blir jag ledig. Får jobba onsdag och torsdag... sen får vi väl se om vi kanske behövs i helgen. Det ska ju packas 3500 möbler i veckan så... Fattar inte hur dessa fula jäkla Hemnes-soffor kan vara så populära.. men dom ska väl kanske utomlands också. Aja.. nu har jag ont i lederna i mina fingrar så nu blir det inge mer skriva för idag. Jäkla jobb... man har ont överallt!
Kram på er

fredag 1 oktober

jamen hoppsan... då var det redan ny månad. Och inte fan har man haft tid att sitta här nå vidare i veckan som var heller. Lite jobbigt... men av jobb blir det pengar. Blir härligt när lönen kommer denna månad.. borde få typ 15000 efter skatt så då blir det vinteroveraller åt båda barnen och vinterstövlar med. Tänkte ragga med mej Elin då på en shoppingrunda igen... det är riktigt trevligt att ha henne som shoppingsällskap + att det e lite segt att gå själv med två ungar. Jag vill att dom ska med så att det blir rätt storlek på det jag köper då. Något åt mej själv får det lov att bli också =) På söndag däremot så ska jag åka hem till Elin på kvällen och umgås lite =)
Denna fredag har varit så lugn och skön. Har ju jobbat så detta är första lediga dagen denna vecka. Båda barnen har varit snälla och goa idag och vi har myst en massa i soffan. Jobbigt när jag knappt hinner se dom i veckorna... så det får bli extra mys på helgerna istället. Men båda var så trötta så dom somnade snällt redan vid 19-tiden. Brukar inte hända men som sagt så var dom tydligen väldigt trötta båda två. Ikväll har Alex gått iväg till Emil med en jäkla massa o dricka med sej... sen tror jag dom skulle ner på stan o dricka mera och spela biljard. Undrar vilket skick han är i när han kommer hem? Nåja.. skönt o få en kväll för sej själv.
Imorgon får vi se var som händer.. funderar på att kanske ta en vända på stan eller på Ria men vi får se. Sen ska jag få köra lite bil med brorsan i helgen med. Han ska prova lära mej köra med manuell hehe.. får se hur mycket hopp och studs det blir. Jag har ju bara kört automat än så länge. Men jag skulle ju vilja kunna med manuell med. Bäst o ta vanligt körkort istället för körkort för automat. Men jag tar fan med automat om det verkligen inte går. Nu funderar jag på om jag ska välja varmt bad med bra bok eller om jag ska spela lite sims3... tror jag gör både och. Inte samtidigt så klart. Men lite sims först och sen bad... ja det låter bra det!
Kram på er


Robin och Kristoffer förra året =)

RSS 2.0