fredag 30 september

jaha då har denna månad också gått.. fasen så snabbt det går nu. Uscha... hänger ju inte med. Dagarna bara rasar förbi och inte sjutton kommer man ihåg bloggen heller.
Veckan har varit rätt fullspäckad för min del. Alex har däremot varit hemma och varit pappaledig med Robin denna vecka.. haft lite pappa och son mys =)
Jag har jobbat en hel del. Har hunnit med Brynässkolan, Hammargården, Hemlingbyskolan och Nynäs Montesori. Har varit lite roligt ändå att se sej omkring lite igen. Lite rörigt ändå att åka runt till olika ställen... men men.. det får gå.
Hade körlektioner i tisdags och onsdags också. Och det går framåt hela tiden =) Har två körlektioner till nästa vecka. Och denna helg är pappa hemma så imorgon blir det lite köra med honom också =)
Nuhua vad jag känner att jag blev tråkig. Ska mysa ner mej med Alex nu. Men nu vet ni att jag fortfarande lever i alla fall =)
Kram på er!



Bild från förra året på mej och älsklingen =)


lördag 24 september

Veckan har varit najs... jobbade bara tisdag och fredag så det har varit lugnt.
Men målaren kom i måndags så nu har vi fått omtapetserat och målat i köket, hallen och i mitt och Alex sovrum. Blev riktigt fint =) Men har blev inte klar förrän i onsdags så det var inge vidare kul med all röran som blev och att dessutom få sova i vardagsrummet. Skönt att resultatet blev bra i alla fall =)

Igårkväll kom Charlotte hit och umgicks.. vi såg idol och lite film =) Idag kom hon också så gjorde vi sällskap ner till Polhem eftersom det var klädförsäljing där idag. Det blev täckbyxor, en everestjacka, 2 t-shirtar och ett par jeans åt Kristoffer. Allt det för 105 kr. Inte illa =) Nu är det bara vinterstövlar som fattas till båda barnen. Men det får bli sen..

Ikväll ska Charlotte ut med sina klasskompisar. När dom sedan ska ut på krogen så ska jag hänga på =) Ska bli skoj... har inte varit på krogen sedan i mars... så nu blir det andra gången i år som jag ska ut och roa mej =)

Nä nu ska jag fortsätta röja lite här hemma... ser hemskt ut. Kram på er!

söndag 18 september

Söndag idag och än så länge så känns dagen rätt seg.. till att börja med så var det inte alls nå skoj att kliva ur sängen imorse. Har sovit dåligt och även vaknat av en mardröm. Uscha vad svårt det blivit att sova bra sista veckan.. Men men.. bara och bita ihop och kliva opp.
Nu har ungarna ätit lunch för en timme sedan. Själv var jag inge hungrig så jag åt två st satsumas istället. Får käka middag istället =) Alex var ner på stan med en kompis och åt lunch där.
Just nu är Kristoffer ute och leker i väntan på att han ska följa med sin pappa på kalas hon sin farfar.
Efter det ätits middag senare så ska jag hem till Elin. Ska bli skönt att komma iväg och umgås lite =) Så rörigt här hemma nu.
Imorgonbitti kommer hantverkarna och ska börja tapetsera här. Det blir köket, hallen och vårt sovrum. Så just nu sover vi i vardagsrummet. Alla grejjer ska bort från väggar och allt så det ser ut som hej kom och hjälp mej här nu.

I fredags hade vi förresten jättetrevligt =) Charlotte och Mattias kom hit och var barnvakt och jag och Alex gick ner till Brasseri Absint och åt mat. Vi åt kalvytterfillé båda två och det var supergott =)
Efter det gick vi på bio och såg "jägana 2".. Alex tyckte bara att den var typ sevärd.. men jag tyckte den var riktigt bra =) Det blev i alla fall en mysig kväll för oss två nu när vi firade 5 år tillsammans.

Nä nu ska jag röra på mej bort från burken. Drygt att sitta här.. kram på er!

fredag 16 september

Oj vad denna vecka gått fort. Jobbade måndag, tisdag och torsdag. I onsdags var jag på körskolan för att försöka plugga ikapp lite. Jag hade ju bara klarat fas A och B. I onsdags klarade jag även C, fordon och en repetition =) Är så nöjd med mej själv ibland hehe. Idag var jag också där och pluggade. Klarade två till repetitioner och även slutprovet. Så nu kan jag fortsätta repetera lite bara innan det är dags för teoriprov och uppkörning =) Onsdag nästa vecka har jag körlektion igen så då ska jag höra lite med läraren när han tycker det är dags. Kanske inte är så långt kvar till körkortet =)

Idag kommer Charlotte och Mattias hit och är barnvakt nu på kvällen. Jag och Alex ska ut och äta och sedan gå på bio. Vi firar att vi varit tillsammans i 5 år =) Vi ska äta på Brasseri Absint och sedan gå på Jägarna 2. Blir en najs kväll =)



Kvällen look =) Finbyxor och kavaj blir det också... kände inte för nå krims krams ikväll hehe.
Kram på er!

söndag 11 september

Så var helgen avklarad med allt vad den har inneburit.
I fredags var jag ju på halkbanan. Jag var skitnervös hela vägen dit och även där innan vi skulle köra. Jag hade turen att åka med riktigt trevliga människor =)
När vi väl var det blev vi indelade i två grupper. Vi var fyra st per grupp. Först fick vi prova att sitta i en bil som dom vände runt, först på sidan och sedan upp och ner. Vi blev alltså hängande i bältet. Det var lite läskigt och det var inte alls nå trevligt att hänga där. Jag satt mej ju såklart på fel sida så redan när bilen låg på sidan så hängde jag i bältet högst opp hehe. Och medan vi hängde där så skulle ju gubben prata och berätta en massa så vi fick hänga en bra stund.. både på sidan och sedan upp och ner.
Efter det så fick vi lite teori och sedan dela upp oss två och två. Hamnade med en jättetrevlig kille som heter Christoffer. Han var lite yngre än mej. Så var det dags för halkan... jag som var så nervös sa till Christoffer att han fick köra först, så det gjorde han. Jag satt bredvid då när han körde. Först var det raksträcka och vi fick testa att tvärnita i olika hastigheter både på halt underlag och sedan torrt. När det sedan var min tur att göra samma sak så var jag inte ett dugg nervös längre som tur var =)
Efter raksträckan så fick vi göra en massa olika övningar i kurva också... skitkul var det =) Kändes lite läckert när bilen kanade iväg hehe. Men allting gick klockrent och min grupp fick jättemycket beröm. Och dom sa där att vi fick en stjärna i kanten också. Så jag är mycket nöjd över dagen =)

Igår åkte jag och min lilla goa Kristoffer med Charlotte till Storvik för att kolla på folkrace. Det var nice =) Gick inte så jättebra för styvfarsan... två tredjeplatser och en andraplats.. ingen final med andra ord.. eftersom det är så många seniorer anmälda. Mamma tog en förstaplats och två tredjeplatser och eftersom det inte är lika många damer så räckte det till B-final. Hon blev vänd i starten i finalen så hon kom bara fyra, tyvärr. Men mycket trevlig dag =)
När jag kom hem så var det bara kasta sej in i duschen. Man är rätt smutsig efter att ha varit på folkrace... dammig o jäklig. Kliar man sej i huvet så blir man liksom svart under naglarna. Så duschen blev det och på med lite nya kläer och smink och sedan vidare hem till Tessan. Hennes mamma kom och hämtade mej. Det bjöds det på mat och det blev lite öl och bacardi breezers. Hon fyller nämligen 25 år imorgon =)
Så det blev en riktigt trevlig kväll men jag var ändå hemma i skaplig tid. Före tolv... åkte med Tessans mamma hem också.

idag hade man lite lagomt med huvudvärk o så när man vaknade... inte bakfull men förmodligen lite vätskebrist. Dagen har varit lugn och skön. Har donat lite med tvätt o så.. ikväll blir det att kolla lite på idol o så och bara vara.
Imorgon är det dags för jobb igen. så vitt jag vet har jag jobb måndag, tisdag och torsdag denna vecka. Så om det inte dyker upp nåt på onsdag så drar jag till körskolan då och sätter mej där och pluggar teori. Måste se till att bli lite klar med den eftersom jag ligger före med min körning jämfört med teorin.

Nä nu ska jag kika vidare lite här innan det är dags att stoppa Robin i badkaret. Kram på er!


onsdag 7 september

Ja idag har jag varit rökfri i 9 månader! Det går framåt =) Men man är ju fortfarande röksugen ibland... tror fan aldrig det går ur =( Men känner mej lite duktig ändå =)

I måndags och igår hade jag körlektioner. I måndags fick jag köra lite av varje.. mest runt stan, följa skyltar osv.. Igår var det förberedelse för halkbanan som gällde. Åkte mårtsbovägen där det är 70 och fick tvärnita några gånger. Där emellan skulle jag accelerera fort upp till 70 igen. Är det bara jag som tycker det är otäckt att köra i 70 och sen plötsligt ställa sej på bromsen?
Tur ändå att jag fick lite träning. Igårkväll var jag ute och körde med Leif. Vi hade lånat mammas bil och körde mest motorväg.. men på ett ställe åkte jag en landsväg där det var... 80 tror jag. Helt plötsligt märker jag nåt i ögonvrån.. från vänster kom ett rådjur rusande och jag fick tvärbromsa. Det var bara centimeter det handlade om men tack och lov så körde jag inte på rådjuret. Men huuuua... dom där centimetrarna... fy fan vad nära det var. Fan pulsen gick i hundranittio efteråt och Leif frågade om vi skulle stanna så jag fick andas lite. Men det gick bra ändå och vi körde vidare. Men man var då mer vaken efter det i alla fall. Så... nu har man varit med om det också. En erfarenhet rikare =)
Körläraren frågade förresten mej igår om jag hade bokat teoriprovet än... jag blev förvånad.. borde jag det? Jag har inte själv tänkt på att det skulle vara så nära. Måste plugga på som fan nu och sen köra mycket så jag kan bli klar med mitt körkort snart =)
Har ju halkbana på fredag och måste ju säga att man e lite nervig. Men jag är inte direkt nervös för själva halkbanan... mest nervös för hur min mage tänker vara fredag morgon. Men det visar sej väl...

I övrigt så jobbar jag denna vecka.. alla dagar utom fredag såklart. Man är skapligt trött i skallen kan jag säga. Tuff vecka.. Men imorgon öppnar jag så då slutar jag tidigt =) Efter Alex kommer hem från jobbet imorn så ska jag ta med mej Kristoffer ner på stan. Han har ju lite födelsedagspengar att spendera... närmare bestämt 500 kr. Så vi ska kika runt lite =) Får se om Elin blir med också... vi pratade om det i söndags när jag var där så vi får se =)

Nä nu ska jag göra middag... vet däremot inte alls vad det blir. Men det visar sej hihi. Kram på er!

Kristoffer 7 år idag <3

Grattis min älskade grabb på din 7-årsdag! Och mormor på din 73-årsdag!
Tänk så fort åren gått. Nyss var min lilla grabb så liten... och nu har han börjat i ettan =)








Min stora, stora kille... och större blir du... ojoj =)

Kalas blir det idag. Mormor har redan kommit hit och vi har gjort tårta och kladdkaka. Brorsan, Micke, Mats och Katarina kommer och firar =) Mamma kommer imorgon eftersom hon är på planet hem från Rom.
Nä nu måste jag fixa lunch åt barnen innan det blir en massa fika. Kram på er! 

fredag 2 september

Återigen ny månad... saten så fort det går.
Veckan har varit rätt så tuff. Jobbat mycket sena tider, spelat två fotbollsmatcher, varit på föräldramöte på skolan... och sen igårkväll hann jag med att gå en sväng till Charlotte och Mattias efter att jag stängt på dagis =)
Idag är jag och Robin lediga. Planeringsdag både på jobbet och på Robins dagis. Vid två ska vi hämta Kristoffer på skolan också.
Men före det så ska jag och Robin ta en sväng på stan. Lönepappret ska lämnas in så att man får lön för allt man jobbat i augusti. Sen blir det att gå och kika efter födelsedagspresent åt Kristoffer som fyller 7 år imorgon =) Min stora grabb =D Ska köpa en till present åt Albin med... Kristoffer är bjuden på kalas på söndag i bowlinghallen =)
Imorgon har vi kalas här hemma för Kristoffer. Får se vilka som kommer. Blir antagligen lillebror, mormor, min morbror och hans sambo, mamma och Micke. Mamma är jag numera osäker på eftersom hon är i Rom och skrev på fb igår att hon skulle komma hem på lördag.. så får väl se om hon hinner hit. Men men.. det visar sej.

Vill att nästa vecka ska hoppas över rätt så rejält... uuuuscha. Måndag och tisdag har jag körlektion. Efter körlektionerna ska jag till jobbet och då jobbar jag stängning båda dagarna. Sen på fredag... uuuh... då ska jag till halkbanan. Skrivs det inge mer efter det så har jag kört ihjäl mej.. bara så ni vet =)

Nä  nu ska jag fixa lite till här så man kommer till stan nån gång. Kram på er!

RSS 2.0