måndag 28 februari

Då var det sista dagen på denna månad och i mars nu så fyller min älskade goskit 3 år =) Tänk vad tiden gått fort... känns som om han kom till världen nyss ju. Oj oj.. blir åldersnoja snart ju. Kristoffer som börjar ettan i höst.. hua hehe.
Helgen har varit najs. Igår åkte jag och Elin ut till valbo en sväng för att kika på loppisen på spiken. Anders och Jessica satt där o dålde grejer med. Gick runt där en stund och jag lyckades hitta ett par sprittnya och jättefina byxor åt Robin. Sen fick 3 böcker fälja med hem också. Men vi var inte där så länge så det kändes fånigt att åka hem efter bara en stund. Så jag och Elin drog vidare till valbo köpcentrum och gick runt fär och kollade med. Det blev en fika och så köpte jag två linnen åt Kristoffer på HM att ha i sommar elelr på gympan i skolan.
Igårkväll blev det lite övningsköra med Micke. Gick riktigt bra faktiskt. Nu har jag tränat dragläge en hel massa.. först krypkörning och sedan fick jag lära mej att starta i backe =) jag gled bara lite bakåt en gång.. jag kom fram till att det är större risk att få motorstopp än att man åker baklänges hehe. Men jag fick kläm på det där också till slut =) Blir väl mer träna på det nästa gång.
Denna dag blir en lugn och seg hemmadag. Har inte lust att hitta på nåt alls idag... känns som om man hade nog att göra i helgen hehe. Nä men idag blir att bara njuta av att inte göra nåt alls.
Ojoj då vad Robin tjatar om att åka tåg. Han har fått höra att han ska få åka tåg ner till sin farmor på torsdag.. men han förstår ju inte att det är några dagar kvar innan det är torsdag så han håller på att tjata öronen av oss. Ska bli lite skönt att vara barnlediga från torsdag till söndag. Kristoffer kommer hit på torsdag med, istället för fredag, och ska också följa med till Robins farmor =) Han har inte varit där förut så han tycker det ska bli jätteskoj. Förmodligen kommer han kanske få prova rida eller nåt. Men att få kika på alla kossor tyckte han skulle bli roligt =)
Nä nu ska jag kika vidare lite innan det är dags att käka frulle till "våra bästa år".. kram på er!

lördag 26 februari

Ja nu är det egentligen söndag eftersom jag sitter här så sent.. ska strax krypa i säng.
Dagen har varit kanon! Alex tog en sväng ut till valbo med Robin och jag övningskörde med pappa ut till norrsundet till brorsan och hans tjej. Där blev vi bjudna på lunch och smakade bra =) vi satto babblade en massa innan det var dags för mej att köra hem igen. Idag har jag fått träna på att se opp kan jag ju säga.. det har varit både skotrar, hästar och folk som ska över vägen på fel ställe.. tur att man e vaken hehe.
Nu på kvällen kom Anders och Jessica förbi och kollade på melodifestivalen med oss... men det blev mest umgås o snacka och bara ett halvt öra på melodifestivalen. Riktigt najs var det =)
Imorgon sk ajag försöka ta mej ut till valbo på loppis och hoppas på att Elin kan hänga på. Inge kul att åka själv inte. Om inte så hör jag med nån annan trevlig människa, men hoppas på att hon kan =)
Nä.. sängen var det.. är så speedad av all coca cola så får se hur lätt det blir att somna. Kanske går omkring som en zombie imorgon?
Aja... kram o gonatt på er!

fredag 25 februari

Ja men gomorron. KLockan är strax efter 6 och både jag och barnen är redo att röra oss mot skola o dagis. Usch vad det känns hemskt att barnen ska behöva gå opp så här tidigt. Men vad ska man göra då? Jobba måste man ju, tyvärr.
Har inte haft så mycket tid till att blogga sista dagarna. Har haft fullt upp med jobb, ungar, hemmet.. och sova måste man ju göra också så det har inte blivit dessa sena kvällar som jag brukar ha i vanliga fall när jag inte jobbar.
Det har inte hänt så mycket alls sista dagarna.. men gud så skönt med fredag. Har längtat efter helg nu. Det enda som inte är bra med fredag är att Kristoffer ska till sin pappa idag så då känns det tomt här hemma igen.
Idag ska jag i alla fall tillbaka till Andersbergskolan. Dom sa i onsdags att dom behövde vikarie idag med och såklart ställer man opp. Pengar e pengar =) Och idag slutar jag tidigt så det ska bli skönt. Jobbar 8-12.
Få se vad som händer i helgen.. pappa kommer hem ikväll så imorgon kanske han kommer över nånting och med lite tur så får jag övningsköra också =)
Nää om man ska dra igenom håret med borsten en sväng innan det är dags att gå. Kram på er

tisdag 22 februari

Ja då var denna tisdag över.. och den har varit rätt så najs.
Började dagen med att lämna ungarna på skola och dagis.. gick sedan hem och ställde mej i duschen och sen åt jag lite frukost. Strax före 11 så ringde Charlotte och meddelade att hon var klar så då kom hon och hämtade mej och vi åkte hem till henne. Så nu har jag fått se hur hon bor och sett hennes suuperfina katter. Vi satt och babblade och det var trevligt =)

På eftermiddagen ringde vikariejouren. Blir jobb för min del både onsdag och torsdag. Så imorgon ska jag ha åk 5 och 6 på Andersbergskolan. Har aldrig varit där förr så det ska bli lite kul o se hur det är där. På torsdag ska jag tillbaka till mitt kära Solängen. Var jättelängesen jag var där nu så det ska också bli roligt =) Det som är mindre skoj är att det blir hemskt tidiga mornar för både mej och barnen. Som tur är så slutar jag tidigt båda dagarna så då kan jag o ungarna gå hem o mysa.

Nä nu ska jag krypa ner i sängen för jag e så jäkla trött. Brukar aldrig lägga mej så här tidigt men det är väl lika bra det så kanske man är pigg imorgon. Kram på er!

måndag 21 februari

Usch vad månaderna går fort nu. Det var ju alldeles precis början av februari och nu är det ju snart slut på denna korta månad. Och det är inte alls långt kvar innan min lilla Robin fyller 3 år. Det går ju så fort... fyllde han 2? var det inte ett han precis fyllde? Faaasen vad tiden går fort. Man hinner inte alls med nå mer. Och Kristoffer... pyttsan... fick nånstans för mej att han också var rätt så liten ju... men han börjar ju ettan i höst. Mammas stora grabb som till o med kan läsa en del. Huuua.. snart har man ju för fasen barnbarn hehe.

Gårdagen hemma hos Elin var riktigt najs. Satt och snackade lite och så innna det var dags för Theo att sova. Och vad himla duktig lilla Theo har blivit på att gå! Nu är det riktigt stabilt och det är ju så sött när dom kommer traskande med den där vickande lilla blöjrumpan =)
Sedan blev det lite Solsidan och lite monopolspel. Vi hann tyvärr inte spela klart... vilket var synd. Var rätt jämt ett tag men när det var dags att lägga ner så fick Elin vinna eftersom hon hade hotell =)

Denna dag vet jag inte rikgti vad jag ska göra med. Ska snart gå och hämta kidsen på skolan och dagis. Har inte gjort så mycket idag heller.. tvättat lite o så. Annars mest suttit här och slappat... sovit lite har jag gjort med och det är sååå skönt. Får bli lite städning efter man kommit hem med ungarna tror jag. Dom brukar leka snällt så då kan jag ägna mej åt köket. Ikväll hade Alex bokat en bastu med så jag blir väl ensam när han ska iväg ner dit. Själv tycker jag inte alls om att bada bastu. Haha vilken finne man är! Nä usch jag tycker det är jobbigt att andas när man sitter där och jag hatar att svettas. Blööö!
Nä nu ska jag dra hårborsten genom håret och sedan hämta mina barn. Kram på er!


Mina två gohjärtan! (hehe oj vad Robin var långhårig)

söndag 20 februari

Ojoj vilken dag *pust*! Idag har jag, Alex och ungarna varit till leklandet med Lina, Ante och deras lilla Maya. Ungarna hade superkul och for runt som små yrväder. Dom somnar definitivt gott inatt =) Tråkigt nog så var det en jävla massa folk där så vi vuxna blev väldigt trött i huvuvet av att vara där.. men man får ju offra sej =) Sen när vi skulle hem så visade det sej att något annat barn har gått hem i Kristoffers vinterstövlar... så vi antog att dom likadana vi hittade var den som hade tagit fels... Kristoffers ena vinterstövel hade en trasig dragkedja.. men nu har han två hela och som tur var så var det ju rätt storlek med. Kristoffer däremot ville ju promt ha sina men vi fick ju förklara för honom så gott det gick att hans helt enkelt inte fanns kvar där. Jag sökte igenom hela alltihopa men hittade inga fler likadana stövlar. Så det var bara ta dom där o gå hem.

Om en stund ska jag ta och åka hem till Elin.. försöker skicka sms till henne nu men telenor verkar ha problem för det går varken att messa eller ringa. Men jag får väl helt enkelt dyka opp då.. hon vet ju att jag ska komma så förhoppningsvis är hon hemma när jag dyker upp. Den här gången ska jag komma ihåg kassen med Robins urväxta kläder också.. har en förmåga att alltid springa ifrån allt jag hehe.
Nä nu ska jag kika vidare innan jag ska packa ihop mej och dra. Kram på er!


Elin och Theo för några månader sedan =)

lördag 19 februari

Ja då har lördagen nåt sitt slut och jag ska strax krypa i säng.
Handledarkursen avklarad och nu är det bara vänta på att pappren kommer hem så kan jag o Leif ut och åka bil.
Alex tog en sväng ut till en jobbarkompis i Mårdäng för lite bastu och sprit men han kom hem rätt tidigt med bara en halv grogg i sej... ganska najs ju =)
Men innan Alex kom hem så fick vi beök av mamma och Micke. Riktigt trevligt. Ungarna blev glada och dom stannade och tittade på hela Bolt med oss.. även om ungarna var för upptagna med bus för att ägna speciellt mycket tid åt tv:n.
Imorgon får vi se vad det blir. Tvätta ska jag göra i alla fall för det är något jag borde ha gjort ett par dagar nu men skjutit på.. kanske blir det lite övningsköra imorgon om mamma eller Micke känner att dom hinner. Dom ska nämligen ut till Norrsundet och hälsa på brorsan och hans tjej imorn så vi får se. Annars blir det en lugn dag imorgon.. ska till Elin efter det har ätits middag o så. Blir najs avslutning på veckan =)
Nä nu känner jag verkligen hur kudden ropar på mej. Kram på er!

fredag 18 februari

Oh hua vilken fredag... har varit supertrött då jag inte sovit så mycket inatt o så...
Kristoffer är här igen för att tillbringa en vecka hos mej =) Saknat gobiten en massa.. och nu har jag inte hunnit se honom direkt heller eftersom han är ute på gården och leker med sin kompis Jonas. Får passa på o umgås med honom när han kommer in för att äta middag =)
Idag är en sån där dag då det verkligen inte händer ett skit och man inte orkar med ett skit heller. Jag var ju på anställningsintervju igår och hon skulle ringa mej idag på eftermiddagen och berätta om jag får jobbet eller inte... men har inte hört nåt än. Hoppas nästan lite på att jag inte ska få det.. men det kan vi ju tala tyst om hehe.
Imorgon ska jag på handledarkurs med Leif. Vi ska vara där kl 10.. på en lördag! bläää.. men det ska bli skönt sen när vi får hem pappren och får köra lagligt =)
Nä nu ska jag lägga mej på soffan lite innan det är dags att ropa in Kristoffer. Kram på er

torsdag 17 februari

Jag har haft lite fullt upp sista dagarna så därför har det inte blivit så mycket skriva.
Igår var jag med Kristoffer till skolsyster för kontroll. Han hör bra, ser bra, väger 24,2 kg och är 121 cm lång så allt var kanon =)
Övningskörde med styvfarsan igårkväll med. Gick bra det med. Körde först ut till bomhus och sedan mor furuvik, men då svängde jag tillbaka mot gävle =) sedan blev det en tripp genom stan och vidare ut till hille för att sedan ta gamla e4:an tillbaka och hem. Blev ett motorstopp igår, precis som förra gången. Det går jättebra vid rödlysen men när jag har stannat före en rondell så blir det ibland motorstopp när jag ska in i rondellen... inge bra. Men får öva mera. På lördag ska jag på handledarkurs med Leif så sen kan jag köra oftare.
Idag ska jag på anställningsintervju. Ett telefonförsäljarjobb.. Jippi! *not*.. Har jobbat som telefonförsäljare förr och jag är inge bra på det. Men jag ska ge detta en seriös chans men går det inte så går det inte. Den här gången är det för 118218 nummerupplysningen och jag tror vi ska ringa företag... så har man tur så går det kanske bättre.
Nä nu ska jag peta i mej lite frukost och kika på "våra bästa år".. kram på er!

tisdag 15 februari

En lugn tisdag... japp! Alex är hemma och är sjuk med förkylning, halsont och feber. Jag har lite småont i halsen och är snorig så jag simmar inte idag. Sist jag simmade med halsont så blev det mycket värre. Så det är lika bra att vänta ett par dagar.
Vår alla hjärtans dag blev jättebra. Anders och Jessica var med också och det var jättetrevligt. Träffar inte dom så ofta annars. Först var vi och åt på Harrys och det var hur gott som helst. Jag åt lamm för första gången i mitt liv och det var hur gott som helst. Tog en pannakotta till efterrätt och saaatan vad gott det var. Mamma brukar göra pappakotta vid speciella tillfällen och dom är supergoda.. men det här var första gången jag åt någon annan pannakotta och det ångrar jag inte en sekund.
Efter det var vi o bowlade. Det gick mycket sämre än vanligt... hade inte bowlat på länge så det var kanske inte så konstigt. Det gick dåligt för oss allihopa men vi hade skoj i alla fall =) Var längesedan man var ut på det där viset och roade sej. Vi kom hem vid 11 så då fick Tim åka hem. Robin hade inte sagt ett ljud utan bara sovit hela kvällen så det var ju bra =)
Nu ska jag snart gå och hämta lillskrutt på dagis. Jobbigt bara att det är så grymt kallt ute. Avskyr när det är så kallt. Tur att det inte är långt till dagis =)
Kram på er


Robin i pulkan på nyårsafton när vi var ute och kikade på raketer =)

söndag 13 februari

Så var det åter söndag... har varit en bra helg =)
Igår kom Alexandra och en liten Hugo som hon var barnvakt åt. Sedan kom brorsan, hans tjej och hennes lilla Roxanna också. Så det blev fullt hus. Ungarna lekte en massa och vi vuxna satt o babblade. Alexandra och Hugo åkte hem strax efter två eftersom Hugos mamma skulle komma hem då. Men David, Kikki och Roxanna stannade hela kvällen. Robin och Roxanna leker så himla bra ihop =) Roxanna är nästan ett år äldre än Robin men det går bra. Ungarna fick middag och senare när dom lekt en hel massa mer så somnade båda. Roxanna fick låna vår säng tills det var dags för dom att åka hem. Efter barnen somnat så åt vi vuxna middag.. tacos. Det är ju så himla gott. Och melodifestival blev det också. Var faktiskt nåt enstaka, någorlunda bra, bidrag med den här deltävlingen ju... inte lika mycket skit som förra. Jag som avskyr Brolle satt faktiskt och hejjade på honom igår. Han var den enda med vettig låt tycker jag. Efter melodifestivalen åkte brorsan o dom hem.
Idag kom brorsan, hans kompis Anderas och Nadreas tjej Moa och hämtade mej för lite skridskoåkning. Jag har inte åkt på 8 år så det var verkligen superkul! Brorsan hade fått mina skridskor slipade också så det var ju kanon. Ikväll har jag övningskört med styvfarsan och det gick kanon! Nu har jag äntligen vågat köra i trafik men manuell också. Det blev en vända till bomhus och sedan till stan för att hämta mamma som hade varit på spinning. Sedan fick jag köra hem =) Åhåå jag är glad över att det gick så bra. Hoppas det blir mera köra snart. Ikväll blir det lugnt och kolla på Solsidan =)
Imorgon blir det en fika på stan med Jonas på dagen och på kvällen ska jag o Alex ut och äta och sedan bowla tror jag. Tim kommer över och är barnvakt då på kvällen efter Robin somnat... blir bra det för då märker aldrig Robin att vi e borta =)
Nä nu ska jag kika vidare lite innan Solsidan börjar. Kram på er


Robin och Roxanna i Kikkis knä igår =)

fredag 11 februari SNÖOVÄDER!

Jäkla skitdag! Började när jag och Robin skulle gå med Kristoffer till skolan. Jag tittade ut och kontaterade att dom hade ju plogat. Så Robin fick åka vagn... vilket jävla misstag! Mer än hälften var jag tvungen att dra vagnen baklänges efter mej för att komma framåt över huvet taget. Det snöar som fan och det blåser nå så förbannat så det som är plogat blir fullt med snödriver som blåser dit på en gång. Vilket helvete det var att gå i det här vädret. När jag och Robin väl kom hem igen så var jag helt genomblöt av svett. Var tvungen att ta av byxorna och hänga upp dom eftersom dom var snöiga upp till knäna.
Sedan var det dags att gå med Robin till dagis.. han fick åka bob. Det gick ju klart mycket bättre att ta sej fram med den än med vagnen och Robin älskar att åka bob =) Lik förbannat är det jobbigt som fan att pulsa runt i den här jäkla snön. På vägen hem kom jag fram till att det är bäst att stanna inne idag. Tänker inte sticka näsan utanför dörren mer än nödvändigt. Jag som hade tänkt fråga Charlotte om hon hade lika tråkigt som mej och kanske ville ha lite sällskap... men jag hoppas över det. Orkar inte med en promenad till så det får bli en annan dag. Idag går jag i ide tills det är dags att hämta skrutt på dagis igen. Kristoffer blir hämtad av sin pappa idag så dit upp behöver jag åtminstone inte gå.
Nä nu ska jag fundera på lite frukost. Vill bara säga att ge er inte ut i onödan och definitivt inte med bil idag. Var en utanför mej som fick hjälp med traktor att komma loss då han kört fast.
Kram på er

torsdag 10 februari

Ska alldeles strax gå och hämta kidsen. Den här dagen har gått jättefort... kan iofs bero på att jag sovit större delen av den. Är så jäkla trött och jag fattar inte vad det beror på. Precis som att jag skulle vara sjuk eller nåt... bara sover och sover och har aldrig någon energi. Men men.. ikväll blir det simma i alla fall så jag får lov att hitta lite energi tills dess. Kandelabersim på Fjärran.. 18-årsgräns mellan kl 19 och 22... underbart! Lugn musik och levande ljus medan man simmar... synd bara att resten av stan också tycker det är mysigt. Så jävligt med folk där jämt..
Aja.. det är som är. Man kanske ska ta en vitamintablett? Blir man kanske lite piggare..

onsdag 9 februari

Snart är det dags att gå med Robin till dagis. Vi har redan varit och lämnat Kristoffer på skolan. Senare idag så har Kristoffer fotboll så då ska jag och Robin kika =) Får hoppas att Robin håller sej lite lagomt lugn då i alla fall. Nu under dagen ska jag bara ta det lugnt. Har sovit grymt dåligt... vaknar flera gånger av konstiga drömmar och huvudvärk har jag. Så sova lite ska jag nog göra. Måste ta en sväng på lillaffärn också och köpa lite mjölk. Synd att han öppnar så sent bara.
Igår var jag och fikade på stan med Charlotte. Riktigt trevligt var det och tiden bara flög iväg. Kollade på klockan och hoppsan den var redan halv två.. blev lite panik opp till brynässkolan och sedan vidare till Robins dagis. Men hade tur att Charlotte ville skjutsa mej till brynässkolan =)
Denna kväll vet jag inte riktigt hur den kommer se ut... frågade mamma igår om hon ville övningsköra med mej ikväll men hon visste inte om hon skulle orka. Hon jobbar i Sthlm idag och kommer inte hem förrän vid sju. Så hon skulle ringa då och meddela om det blir något eller inte. Annars kanske jag tar en promenad med Jonas.. om han hinner. Hehe tänk vad alla har fullt upp hela tiden. Utom jag... oftast.
Nä nu är det dags för Robin att stänga av tv:n och krypa i overallen. Kram på er

tisdag 8 februari

Ja då var det tisdag... igår hände inte ett smack. Passade på att sova lite på dagen när barnen var på skolan/dagis. Skönt var det.
Nu sitter jag här och har nyss lämnat Kristoffer på skolan. Om ett tag ska jag och Robin gå till dagis. Kristoffer ska åka skridskor med skolan idag och matsäck har han med sej också. Varm oboy, macka och ett äpple. Blir nog bra det =) Och han tycker så mycket om att åka skridskor =)
Idag ska jag ner på stan och träffa Charlotte och ta en fika. Ska bli trevligt. Skönt också att komma utanför dörren. Vikariejouren ringde nyss och tyckte att jag skulle skynda mej ut till Björke och jobba... men det tyckte inte jag så dom får hitta nån annan. Dom vet att jag vill veta dagen före så man kan planera med ungarna o så. Så dom behöver fan inte ringa mej samma dag.
Efter det ätits middag här hemma så ska jag dra iväg o simma. Ska bli skönt.. Måste tappa mina kilon nu snart. Är så less på att dom sitter ivägen hehe.
Nä nu ska jag mysa lite med Robin innan dagis. Kram på er

söndag igen

Hoppsan det blev lite fel... Grattis Alex som fyller 27 år idag och inte 26... haha jag tänkte att jag e 25 och han ett år äldre... glömde att jag blir 26 snart =)

söndag 6 februari

Idag säger vi stort grattis till Elins fästman Alex som blir 26 år idag!! Grattis grattis!

Måste ju säga att jag fick inte mycket till hjälp med att återfå adresserna till bloggarna jag brukar läsa... bara Elin och Helle som skrev och dom två kan jag redan adressen till ju.. Men men... får väl fråga dom andra på facebook.

Lovade ju en bild på nya soffan med... den är fan underbar =D

lite dålig bild och tydligen någon fläck på kamerans lins. Men visst fan är den fin =D

Nä idag har jag verkligen brist på saker att skriva... händer inte så mycket. hade däremot en riktigt trevlig kväll hos Elin igår med Theo-mys, monopol och melodifestival. Stackars Theo ville inte sova nå vidare eftersom han håller på att få fler tänder. Så han fick vara med ett tag i spelet han med =)
Men ojoj vilken skit det var med i den här deltävlingen... inte en enda låt värd att lyssna på. Huua.. hoppas dom andra blir bättre.
Kram på er

fredag 4 februari

Idag har jag verkligen inte gjort ett smack! Blir lite övningsköra med pappa sen och en lugn kväll. Vi får ny soffa idag med och det ska bli underbart =)
Imorgon blir det en sväng hem till Elin =)
Får fan spunk på mitt jävla internet.. ringde Bahnhof och dom visste inte var det var för fel så han gjorde en felanmälan. Det e så knäppt för internet funkar i tio minuter, försvinner några minuter, funkar, försvinner, funkar osv... så där håller det på hela tiden. Skitdrygt för man blir ju avbruten i allt man gör hela tiden.

Förresten hörni... Alex har formaterat om vår dator så alla mina favoriter har försvunnit. Skulle ni kunna vara snälla och skriva era bloggadresser och lösen till mej? Har ni lösen som ni ger mej så godkänner jag såklart inte era kommentarer så att andra kan se dem, så skriv gärna till mej. Skulle vara kul att få följa med i era bloggar igen.
Kram på er

torsdag 3 februari

fan man hann lagomt vänja sej vid att skriva januari.. så blev det ny månad igen. Men för min del kan tiden få gå ännu fortare. Vill ha sommar och varmt så man slipper gå omkring ute som inne och frysa som fan. Usch... fryser ju jämt!
Idag var jag en sväng till Nynäs Montesori och jobbade lite. Hade ett gäng ettor. Säger bara en sak.. tänk om man hade deras energi! Vad pigg man skulle vara =)
Ikväll var jag och simmade igen. Fasen vad med folk det var där då. Blev till o med kö till duscharna. Fy faen vad drygt. Får hoppas det blir bättre nästa gång det är dags.
Fan livet känns lite lagomt drygt just nu.. jag vill ha jobb, eller plugga.. vet inte. Men nånting i alla fall. Hatar att springa runt som vikarie... har gjort det i över fyra år nu. Man kan snart alla skolor i Gävle utantill. Men jag vill tjäna pengar. Söker alla jobb jag kan söka men inte fan får man nåt... försöker dra i tåtar och ta till vara på alla kontakter... hjälper ju fan inte. Blir tokig. Kan syssla med vad som helst utom telefonförsäljning... så.. om någon råkar veta nåt är det bara att hojta.
Nä nu har jag gnällt av mej lite.. kram på er

RSS 2.0