söndag 29 april

Skönt det känns att det är söndag men ändå veta att man är ledig två dagar till =)
Tyvärr blir det inge majkase för min del.. Robin vaknade med 38,8 i feber idag. Vid lunchtid hade den stigit till 39,8. Så då fick han alvedon och sedan sov han ett par timmar.
Han är lite piggare nu i alla fall och kikar på tv. Men blir hemma med honom imorgon.
Alex tar nog med Kristoffer till kasen i alla fall. Dumt om hela familjen ska behöva bli hemma liksom.

Jobbat har jag gjort i veckan också. Har haft åk 5 på Brynässkolan. Har gått bra =) Beröm fick jag också av en annan som jobbar i klassen, kändes himla bra. Hon sa bl a att jag har ett himla bra tålamod, inte brusar upp utan är lugn trots att eleverna kan spela rätt skapligt på ens nerver.
Har inte lyckats få tag på vikariejouren så onsdag får bli en jobbsökardag för min del. Man behöver ju lite lugn och ro till att sätta sej och skriva ansökningar. Jag vill ha ett jobb!! Ett fast jobb! Är så trött på att hoppa runt och jobba på olika ställen... man ska väl egentligen inte gnälla.. många har ju inge jobb alls. Men jag känner ändå att det är liksom min tur nu. Jag har hoppat runt som timvikarie i lite mer än 5 år och samtidigt trasslat med arbetsförmedlingen. Nu är det verkligen min tur att få ett ordentligt jobb, tycker jag.

Nä om man ska kika vidare lite då kanske... kram på er!

måndag 16 april

Ojdå... det var visst ett tag sedan.. igen hehe =) Så det kan bli...

Nu är utbildningen slut i alla fall. Vi skulle ju gått 5 veckor till, men det tyckte inte arbetsförmedlingen. Så vi fick nöja oss med 8 veckor grund och 3 veckor inriktning. Men men... bättre än inget. Inte blev det något av med praktikplatsen på Brasseri Absint heller. Jag var på möte idag hos arbetsförmedlingen och han tyckte att jag skulle satsa på att söka jobb och vikariera på dagis så mycket det går istället, eftersom praktiken förmodligen inte skulle leda till extrajobb eller jobb. Så nu är det bara köra på som vanligt... precis som att jag aldrig skulle gått på utbildning. Jippi...
Klart att det är ett plus att kunna visa upp vad man lärt sej under dessa veckor. Men det känns ju ändå lite pissigt.

I övrigt har det inte hänt mycket. Har umgåtts med familj och vänner, varit på utbildningen som sljutade i fredags, och jobbat såklart.
Allt flyter på. Barnen är friska och pigga och så är även jag och Alex.

Har staaark längtan nu efter en liten kissekatt. Kollar på blocket varje dag.. men det finns mest bara vuxna katter där.. eller raskattungar på många tusenlappar. Men en vacker dag, då dyker min kissekatt opp som är ämnad att vara här hos oss =)
Funderar på att köpa en kattlåda, transportbur och klösträd sådär i förväg... så har man allt klart tills man hittar en kisse vi vill ha. Saten så kattsjuk man blivit hehe.

Imorgon ska jag göra en grej... hoppas jag. Jooo men det ska jag. Och jag ska inte backa ur och säga att jag inte orkar. Jag ska dra iväg till fjärran och simma. Längesedan nu... kortet mitt gick ut 19 januari och jag har inte förnyat det än. Uuusch dumma mej... att sitta här går jag ju inte ner i vikt av.
Sen drar fotbollen igång snart med. Ska bli så jääävla underbart! På min födelsedag, 7 maj, börjar cupen också =)

Näää nu är det nog för idag. Känns inte som om jag har nå vettigt att komma med ändå. När man väl har nå vettigt att skriva så glömms det alltid bort. Men men.. kram på er!

Påskdagen

Tjoo!
Lite trög dag idag då... blev lite sent igår.
Igår var vi nämligen ute i skutskär hos svärfar och grillade och hade trevligt. Jättegott!
Robin lekte och hade skoj med sina fastrar och övriga satt och babblade och trevligt. Vi blev lite väl sen hem igår... Robin brukar ju alltid lägga sej vid sju. På vägen hem sa han flera gånger "mamma, jag är trött!". Halv tio låg han i alla fall i sängen och han slocknade på en gång.
Sovmorgon blev det idag med.. behövdes eftersom grannarna både över och under bestämde sej för att ha fester igår. Fy fan vilket liv det var här. Men men.. så småningom fick vi sova.
Har ingen aning om vad som händer idag... känns rätt trögt... Men imorgon blir det i alla fall att umgås med Charlotte =)
Nä om man ska släpa med sej lillnisse ut på gården så han får leka av sej lite kanske? Kram på er!

Lååååångfredagen

Jamen hejsan!
Har seriöööst inte haft nå tid... eller ork. Men det säger jag ju varje gång så det vet ni =)

Jag har varit en massa på kursen och jobbat en del. Nästa vecka är det påsklov för många... inte för mej dock. Det är min sista jäkla vecka på utbildningen och sen är det klappat och klart med den. Förbaskade arbetsförmedling!!
Men veckan som varit har vi fått syssla med livsmedelshantering, ansvarsfull alkoholhantering (nu får jag servera alkohol =)) och så har jag fått lära mej lite kassaapparat =) Niiice! Men tyvärr hinner vi ju inte med allt vi skulle hinna med... vi skulle ju fått barteknik, lite servering tror jag och lite såna grejjer... även bokningssystem o så... men men. Vi får ju i alla fall intyg på allt som vi hinenr göra innan srbetsförmedlingen kastar utbildningen åt helvete.

I övrigt händer inte så mycket. Jobb och utbildning tar opp det mesta av dagarna och nu när man e ledig är man så jäkla slö så det finns inte. Men en mysdag med Robin har det varit och nu på kvällen blev det promenix med Jonas. Imorgon kanske vi skulle åka ut till svärfar i skutskär också. Får vällan se.. =) Skulle va lite nice, förutom att det börjar bli dags att tanka bilen i så fall. Har fan kört på samma tank i 1,5 månad... inte illa det inte =) är så fruktansvärt ekonomisk jag hehe =)

Nä om man kanske skulle bege sej mot sängen då så man orkar opp imorgonbitti... kram på er!

RSS 2.0