måndag 30 januari

Måndag igen och dagen har gått himla fort måste jag säga. Oj oj oj.
Kan ju börja med att säga att helgen hos mormor blev mysig med kortspel och härligt sällskap. Även lite arbete dårå med snöskottning och att bära in en massa ved. Har liiite träningsvärk i armarna hehe.
Tyvärr har man ju ingen tillgång till mobiltelefon, dator eller internet när man är där =/

I alla fall... i fredags när jag kom hem från jobbet hade jag fått papper från arbetsfömedlingen. Där stod det att jag skulle börja utbildning idag med inriktning service. Niiice tänkte jag.. men lite kort varsel kanske.
Nåväl.. jag ringde arbetsförmedlingen och hörde efter lite. Klockan nio skulle det börja idag och om det visar sej att jag får för mycket jobb framöver får jag helt enkelt hoppa av utbildningen.
Men låter ju kanon det.. så nu har jag att göra även när jag inte har jobb =)
Ställde klockan på 6.45 i morse... vaknade vid åtta när Robin vaknade och skulle på toa. Jäääklar! Blev lite bråttom med honom iväg till dagis. Men jag hann =)
Haft en trevlig dag med en massa nytt folk och utbildningen låter som att den kommer bli himla intressant, om jag nu går klart den. Den ska vara 21 veckor lång och avslutas till midsommar. Första åtta veckorna är bas.. sen väljer man inriktning och jag ska välja hotell & restaurang. Ooom jag går färdigt =)

Snackade med chefen för städ på sodexo förra veckan men då hade hon fortfarande inte hittat någon som kunde hålla min introduktion. Så hon skulle höra av sej denna vecka igen. Håller tummarna för att jag får hoppa på ett mammavikariat så småningom =) myyycket jobb till Katrin!! Även om utbildningen verkar kanon... fan det e jobbigt det där när man dras åt två håll. Men men.. jobb först såklart =)

Nä.. kika vidare lite innan det blir tv:n =) Kram på er!


onsdag 25 januari

Blööök! Trött, seg och håller på att bli förkyld. Har fått en massa halsont... skitjobbigt.
Men men.. bara att jobba på =)
Blev kvar på Fruns hage resten av denna vecka eftersom en som jobbar där blivit magsjuk. Uuscha.. hoppas man slipper sånt i alla fall. Öppnade på jobbet idag. Gick kanon det =) Däremot så trasslar låset så jag fick joxa en stund innan jag lyckades ta mej in hehe. Men till slut så..
imorgon jobbar jag stängning igen. Segt det när man inte e hemma förrän vid sju på kvällen. Så imorgonkväll blir det inge simma för min del eftersom jag håller på att bli förkyld och dessutom får svårt att hinna.

Får se hur det blir med städjobbet på sodexo... chefen skulle ha ringt mej igår men hon måste ha glömt bort mej. Försökte ringa henne idag men det ville sej inte.. hon e svår att få tag på den där människan. Säkert väldigt upptagen.. får försöka igen imorgon. Skulle ju vara roligt att få börja ett ev långtidsvick =)

Kristoffer, stackaren, blev hemma från skolan igår och blir hemma resten av veckan. Han har lite feber.. inte hög men runt 37,5 - 37,9 typ... hostar gör han också. Alex e hemma med honom så att jag får jobba. Himla snällt tycker jag =) Vi tjänar även på att göra så.

På fredag drar jag och lillebror upp till mormor. Ska bli himla skönt att spendera en helg där känner jag. Lite kortspel och lugnt och skönt =) Lite ska ju fixas också... hjälpa henne att ta in ved, ev skotta om det behövs och lite smått o gott. Men det går fort =)

Nä nu lär jag sova... blir lång dag imorgon. Kram på er!

söndag 22 januari

Så var helgen i stort sett slut... trökigt när helgerna går så fort jämt.

Igår åkte jag, Alex och ungarna ut till valbo en sväng. Traska runt lite bara för att liksom. Precis när vi klev in på köpcentret så började idol-Robin att sjunga. Hade ingen aning om att han skulle vara där. Men lite kul att se honom på riktigt med =) Han låter ju bra han. Lite senare när vi stod utanför toaletterna... ungarna måste ju pinka igen innan det var dags att sätta sej i bilen och åka hem =) Men då när vi stod där så kom idol-Robin gående med en vakt förbi oss... så jag har till och med varit bara typ en meter ifrån människan *uuuuh fjortisskrik*.

Väl hemma igen igår så stektes det lite pannkakor, vilket ungarna älskar =) Sedan blev det mys i soffan till Kung Fu Panda 2 och lite lördagsgodis.
När ungarna gått o lagt sej för kvällen blev det min och Alex tur att se film... den nya Harold and Kumar-filmen. Så jäkla bra! Den rekommenderas =)

Idag blir det en allmänt lugn hemmadag. Alex åkte iväg med en kompis och ska fixa in slutsteg och baslåda i min bil... samt dra kablar o sånt då förstås. Högalare får bytas ut vid senare tillfälle eftersom jag ska köpa brorsans och han kommer in till stan med dom imorgon. Blir kanon det här =) Högtalarna som sitter i min bil nu är lite sönderspelade sen förra ägaren hade den och det skramlar bara i högtalaren på min sida. Så uscha man orkar knappt lyssna på radio i den ju. Så det ska bli himla nice med nya högtalare.

Nä.. borsta håret då kanske? Fan man sitter här helt i ordninggjord... förutom att håret ser ut som ett skatbo hehe. Kram på er!

fredag 20 januari

Puuuh vilken dag! Jobbade idag.. stängning.. har varit grymt trött hela dagen och haft en dryyyg huvudvärk, som tack och lov släppte lagomt tills det var dags att gå hem fån jobbet.
Alex e och bowlar med några från jobbet... sen skulle dom till Harry's. Han kom inte hem alls efter han slutade jobba. Goaste Charlotte ställde upp och hämtade Robin så att han skulle slippa vara på dagis till kl sex. Tack gumms!! Hon hämtade honom vid två och sedan gick dom hem hit. Allt hade gått bra och Robin hade varit så snäll han =)
Sågen hade hämtat Kristoffer från skolan så när jag kom hem ringde jag så kom Kristoffer över hit med =)
Vi hann få lite kvällsmys innan barnen skulle sova i alla fall.
Har nyss kikat på en film för mej själv.. sen blir det väl att sitta här resten av kvällen antar jag... om jag inte känner att jag orkar lägga mej i ett bad? Får se.. Men funderar på att göra mej nån liten kvällsmacka.. har ju inte ätit sedan lunchen på jobbet... bara typ tio timmar sedan... inte konstigt att huvudvärken börjar smyga sej tillbaka?
Aja.. macka var det. Kram på er!

torsdag 19 januari

Oj herregud vad dagarna springer förbi...
Måndag, tisdag och onsdag var jag bara hemma. Har varit så grymt jävla trött sista tiden. Förstår inte riktigt vad det är med mej. Känns som att jag bara vill sova jämt. Och aldrig blir man nå piggare =(

Jobbade idag i alla fall. Blev en tidig dag.. lite skönt för det behövde jag. Jobbar fredag och måndag på samma ställe och ska stänga båda dagarna. Då lär man kanske behöva lite energi. Fattar inte vad jag ska få den ifrån så trött som man varit nu sista tiden. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk eller nåt... förr när jag käkade mina vitaminer så blev jag märkbart piggare. Nu äter jag dom igen men nu vill det sej inte.. Känns så himla jobbigt att gå runt dag efer dag som i nån jävla koma och inte orka nåt alls. Simmade igår i alla fall men idag hoppar jag över det. Får försöka ta det nångång i helgen istället.

Imorgon jobbar jag som sagt stängning... Alex kommer inte hem efter jobbet alls imorn för han ska direkt iväg på förfest med sina jobbarpolare.
Sågen hämtar Kristoffer från skolan imorgon så får han komma över när jag kommit hem. Charlotte ska hämta Robin på dagis och så väntar dom på mej här hemma när jag kommer hem =)
Känns härligt att veta att man han vänner som ställer upp när man behöver =)

Nu ska jag mysa med Robin i soffan en stund innan han ska sova. Sen ska jag ta en promenad upp till Charlotte och ge henne nyckel så hon komemr in här imorn. Kram på er!

lördag 14 januari

Ojoj redan helg. Denna vecka har faktiskt gått jättefort.
Var bara hemma o slappade måndag och tisdag och sedan jobbade jag onsdag och torsdag på Fruns Hage. Veckan har varit nice =)
Igår tog jag det mest bara lugnt... passade på att ta en sväng ner till f.kassan så man får lite aktivitetsstöd också. Sen igårkväll kom Tim och barnvaktade Robin som hade gått o lagt sej för kvällen så jag och Alex åkte och storhandlade. Så himla skönt att storhandla på kvällarna sådär... fan inge folk alls på affären då ju =)
Inatt tog det tid innan jag kom i säng.. satt och skrev lite fler ansökningar till olika jobb som jag skickade iväg. Bara hoppas att man får höra nånting ifrån dom.
I torsdags var det ju meningen att jag skulle ha träffat chefen för städ på sodexo... men hon hade inte tid med mej så vi ska ses på tisdag istället. Så får jag väl börja springvicka där med =) Wiihoo... alltid lika kul när dom ringer vid 6-6.30 på morgonen med ett "kan du jobba idag".. men men.. får hålla ut tills man hittar något mer fast jobb.
Idag blir det lugnt.. evetuellt en sväng till mamma för att hämta lite kläder som Kristoffer fått ärva av Mickes syrras tvillingar. Om inte dom hinner hit först med grejerna.
Har vi lite tur så kommer Elin och Alex hit ikväll o kikar på film med oss också så det håller vi tummarna för =)
Nä om man ska ta o börja kika lite på vad man ska laga för lunch kanske? Kram på er!

tisdag 10 januari

Ja så var det tisdag och Kristoffers första skoldag efter jullovet. Han var glad åt att få vara tillbaka =) Iofs så träffade han de flesta vännerna redan igår.. men han har saknat de han inte kunnat leka med ute på gården hemma under lovet. Känns kul med en unge som än så länge gillar skolan =)

Idag har jag inte gjrot mycket alls... mest bara slöat. Herregud vad jag slöar jämt! Men men... diskmaskinen har gått några vändor och så har även tvättmaskinen gjort. Har ringt några samtal idag med... ska på en typ av intervju på torsdag. Ska ju börja som timvikarie för Sodexo med... städ... jippi. Men eftersom jag då kommer ha två olika ställen att timvicka för så kanske det blir lite mer jobb =)
Imorgon ska jag vicka på dagis i alla fall. Ett ställe där jag varit förr och dom ringde direkt till mej vilket kändes lite skoj =) Betyder ju att dom vill ha tillbaka mej. Ska vara där imorgon, 20:e och 23:e. Blir nice det =)

Satt nyss o kikade runt lite... hittade på lillesyrrans blogg här för nån dag sen. Lite skoj =) Jag har ju inte sett henne (IRL) sedan hon var tre år gammal... och nu blir hon snart 15. Hon fyller på alla hjärtans dag =)
Lite kul att kunan följa lite liksom... har ju träffat på hennes andra storasyskon några gånger genom åren och då frågar jag alltid hur det e med henne. Känns tråkigt att vi inte ens känner varandra =(

Men men... nu måste jag nog gå o sova lite eftersom jag ska opp kl 6.. Alex sover redan han =)
Kram på er!

måndag 9 januari

Så var vardagen tillbaka igen. Lite skönt faktiskt =)

Det blev förresten inge kolla på lägenhet åt pappa igår. Han ringde innan och tyckte vi skulle strunta i det eftersom han kommit på att det kanske var lite väl tidigt att skaffa lägenhet i Sverige nu. Han ska ju inte flytta tillbaka på heltid förrän i slutet av detta år.
Så dagen igår blev lugn. Vi åkte och postade lite grejjer som vi sålt på tradera, lite filmer o så och sedan handlade vi lite. Tim kolla på film med oss på kvällen.. sen började vi kolla på en ny serie "Terra Nova".. grymt bra!

Idag var ungarna på fritids och dagis 9-14. Elin skulle kommit och gjort mej sällskap på dagen men Theo hade feber så hon blev hemma med honom =/ Vi får ta det en annan gång istället.
Istället har jag mest bara tagit det lugnt... till och med tagit en tupplur. Tyvärr skulle ju alla ringa medan jag sov... Alex och mormor ringde.. men men.
Har hämtat ungarna för en stund sedan och nu sitter de framför tv:n. Inte är det nån som vill gå ut och leka helelr för det är kaaallt idag.
Ikväll blir det simma för min del. Ska bli skönt =)

Nä om man ska röra på fläsket härifrån kanske. Kram på er

söndag 8 januari

Så var det söndag... och idag händer inte alltför mycket.
Lite senare ska jag och Alex iväg och kolla på en lägenhet åt pappa. Tim kommer hit och passar ungarna under tiden så behöver vi inte gå hela familjen. Jag är ju dessutom så feg så jag vill inte gå hem till främmande personer helt ensam... spelciellt inte om deras namn är Al Said... är inte rasist på nå vis.. men det känns bara lite bättre att ha någon med sej.
Sen ska vi posta lite grejjer också som vi sålt på tradera.. lite filmer och nåt wii-spel.
I övrigt blir det lugnt idag för min del i alla fall. Alex har bestämt sej för att möblera om... så det får han roa sej med själv. Uscha.. vad e det för fel på sättet som möblerna står nu? Är nog ingen person som gillar förändringar jag inte...
Kristoffer ska över till Sågen en svång efter lunch för dom skulle iväg på julgransplundring. Blir nog skoj =)

Igår var Charlotte och Mattias här och vi såg två filmer. Det var nice =)
Ringde förresten mamma igår med och hon hade fått komma hem igår under dagen. Hon hade fortfarande ont i operationssåren men mådde för övrigt bättre. Tyvärr är hon fortfarande himla förkyld men det ger väl med sej så småningom.
Simmade en timme igår med, innan Charlotte och Mattias kom. Himla skönt var det att röra på sej. Jag har blivit ganska duktig och tar mej iväg 3 ggr i veckan i alla fall =) Förhoppningsvis kanske man går ner lite i vikt här framöver också. Räknade lite matte igår med... kom fram till att om jag simmar en timme så hinner jag strax över 2 kilometer. Inte konstigt att man är mör i kroppen efteråt hehe.

Imorgon blir det dagis och fritids för ungarna. På tisdag börjar ju skolan igen och Kristoffer längtar faktiskt. Det e lite kul =)
Nä... om man skulle börja fundera på vad det ska lagas för lunch idag då kanske. Kram på er!

fredag 6 januari

Igår blev mamma opererad så nu får äntligen vila opp sej och bli bra =)
Kändes skönt att höra när hon ringde imorse. Hon hade ätit lite nyponsoppa också och hon sa att det aldrig smakat så gott som nu hehe. Kan tänka mej det =)

Idag är familjen hemma eftersom det är röd dag... Kristoffer kommer också efter lunch =)
Drygt bara att vara hemma med min sambo som älskar att spela musik som jag hatar. Men det skiter han i och spelar på ändå. Kan man få rymma???

Aja... får emigrera till fjärran för att simma lite om ett tag. Dom hade ju stängt igårkväll så det blev inge simma då. Måste ta igen det idag. Kram på er!

torsdag 5 januari

Så var det torsdag och nu har jag jobbat klart för denna vecka. Det var riktigt trevligt på trödje skola och dit kommer jag gärna tillbaka =) Vi har haft en grymt lugn dag idag... 4 barn och 3 vuxna... så det ska vara va =)

Ikväll blir det en sväng till fjärran för att simma lite... jag simmade både i måndags och igår med. Nu jäklar vill jag gå ner i vikt. Torsdagskvällarna är ju bäst med kandelabersim och 18-årsgräns =)

Tänker på mamma också.. hon har vairt på sjukhuset sedan i måndagskväll. Gallsten... jippi. Hon får inte äta nånting alls heller eftersom hon väntar på operation. Så nu har inte ätit på ett antal dagar. Fy vad hemskt det måste vara... och hur jäkla hungrig hon måste vara. Men hon har ju näringsdropp... men ändå, FYY! Tyvärr lyckas det komma akuta operationer emellan hela tiden... hon skulle blivit opererad igår.. men det blir inte idag heller.. kanske imorn? Man kan ju hoppas i alla fall så hon får bli frisk och komma hem igen.

Nä om man ska käka lite och ladda för simningen då kanske... har ingen lust alls.. men det får jag se till o skaffa mej =) Kram på er

tisdag 3 januari

Jamen hejhopp! Inte orkat med bloggen på ett tag... men gott nytt på er alla!!
Känns som att det var ett tag sedan jag skrev..

Julen firades hos mamma i alla fall och båda barnen hade vi med oss, eftersom vi har Kristoffer varannan jul och nu var det vår tur =)
Mormor och min morbror var där med... alla bröderna mina också. Riktigt trevligt var det och ungarna fick många härliga julklappar =)
Blev gott julbord och många härliga skratt. Min julaftonskväll avslutades med att först skjutsa hem min lilla familj, sedan åka tillbaka för att hämta tre bröder som ville hem. Så det blev en sväng till andersberg, en till stigslund och sista till norrsundet.


Robin i full färd med paketen =)


Kristoffer öpnnar =)


Kristoffer fick en sån där mask som säger fraser ur filmen när man trycker på en knapp. Han älskar den där hehe =)

Mellandagarna var rätt lugna... På juldagen skjutsade vi ner Robin till Uppsala eftersom hans farmor ville låna honom några dagar. Under tiden var Kristoffer hos mamma så skulle han slippa den långa bilturen fram och tillbaka. Väl i uppsala blev det några fler paket och även ett att ta hem åt Kristoffer. Jag fick en bok också som jag inte hunnit börja läsa än, eftersom jag redan läser en annan.

Så under dagarna som jag bara hade Kristoffer hemma så var vi först och badade på fjärran och dagen efter var jag, Alex och Kristoffer på bio och såg Alvin och gänget 3. Himla kul film förresten =)

På torsdagen åkte jag, Alex och Kristoffer till Tierp och mötte Robin igen. Uscha vad man saknade honom under dagarna han var borta. Samtidigt kändes det lite konstigt... det var första gången sedan Robin föddes som jag fick rå om bara Kristoffer så det var mysigt ändå =)
Var förresten till tandläkaren den dagen med... min nedre visdomstand på vänster sida har börjat krångla.. igen! Så denna gången kollade dom och så fick jag en tid för att dra ut skiten 31 januari. Kuuuul att ha ont i en månad... men men..

På fredagen skulle Kristoffer tillbaka till Sågen så då städade vi lite i ungarnas rum här hemma sen.. och sedan fick Robin nya bilbana plats =)



Var förresten på en liten shoppingrunda i mellandagarna också... vi hade ju alla fått lite julklappspengar =) Jag och ungarna har numera en varsin sån där one-piece =) Har förresten min på mej nu och den är uuunderbart skön!

Nyårsafton var vi bjudna ut till skutskär till svärfar min. Vi blev bjudna på underbart god middag i en lokal (vi var ganska många) och det blev även lite tipsrunda och musikquiz. Skitroligt hade vi =)
Tanken var att vi skulle sitta i svärfars badtunna och titta på nyårsraketerna.. men när vi kom tillbaka från lokalen så hade en säkring gått så det var bara 15 grader varmt i den.... brrr. Så det blir badtunna en annan gång istället. Men fint med raketer och allt blev det ändå =) Lite kallare bara..
Vi sov såklart över i skutskär också, så vi åkte hem på söndagen. Vi var lite småslöa då så då blev det max-mat på vägen hem =)


Nyårsafton är ju min och Alex förlovningsdag med.. 3 år som förlovade blev det nu =)
Bjuder på jubileumsbild =)

Igår, måndag, gjorde jag inte mycket. Robin fick gå på dagis igen och jag passade på att söka två olika jobb. Så kan man ju hoppas på att man får höra av dom...
Fick även lite jobb av vikariejouren från idag till på torsdag. Trödjeskolans fritids =) Känns lite kul att kunna jobba lite längre bort nu igen när jag har bil o så =) Sen har ju lillebror gått på den skolan med.
Tandjäkeln gör fortfarande ont också.. eller det är inte i själva tanden det gör ont... det gör ont i hela jäkla käkbenet på den sidan, vilket gör det svårt att gapa o så... svårt att äta. Och det värker när man ska sova =( Jooobbigt värre. Vill snabbt till sista januari nu.

Nä nu har ni väl fått nog med läsning för en stund va? Ska nog sätta mej och spela lite granna =) Kram på er!

RSS 2.0