måndag 28 mars

Oj fy vad jag känner att den här månaden gått fort. Det var ju alldeles precis februari och nu är det snart april. Ojojoj..

Härligt väder har vi idag i alla fall. Solen skiner men det är lite småkallt... bara någon enstaka plusgrad.
Igår satte Alex på stödhjulen på cykeln som Robin fick när han fyllde så idag har Robin fått cykla till och från dagis.
Var ju lättare sagt än gjort.. han har inte direkt något hum om hur man gör när man cyklar och försökte mest trampa bakåt, vilket gjorde att han bromsade. Men jag puttade på och då gick det framåt... så fick han försöka hjälpa till o trampa så gott det gick =)
Nu på vägen hem lyckades han lite grann i alla fall att cykla själv. Men det var precis utanför huset när vi var så gott som hemma. Men det e bara här som det e grusfritt och lätt att cykla. Så vi får gå ut och träna mer sen. Men han tycker det är roligt att cykla i alla fall så han lär sej nog snart om vi fortsätter träna =)


Här är Robin nu på väg hem och med solen i ögonen =)
Han har dom nya vantarna på sej med som vi köpte i helgen... fodret innuti hade åkt med ut nu när jag skulle sätta på honom vantarna och då såg jag att det var ett litet hål i fodret. Bra kvalitet! Verkligen! Han hann ju använda vantarna en dag i alla fall. Men dom får funka ett tag till... dom e ju så bra eftersom dom e vattentäta.

Senare blir det en sväng iväg o simma. Hoppas Alex får ordning på min cykel med så jag kan cykla dit o hem. Skulle vara najs.
Nä nu ska jag mysa med lillskrutt. Kram på er!


söndag 27 mars

Ja då var det söndag... ingen vidare kul sådan.. men men.

Gårdagen var nice! Först var jag, Alex och Robin ner på stan en sväng. Vi käkade på max och sedan gick vi på stan o kollade. Robin hade fått pengar av sin gammelmormor i födelsedagspresent så det blev ett par skor och vantar åt honom. Skorna är väl mest till för när det börjar bli varmare ute men vantarna kan han ha nu... vattentäta är dom också så dom är kanon =)
Igår eftermiddag åkte vi ut till brorsan och Kikki med pappa. Det här var första gången Robin och Alex var med dit ut. Fick höra att jag körde bra med =)
Robin hade jätteroligt där med alla Roxannas leksaker. Tyvärr var Roxanna hemma hos sin mormor så dom kunde inte leka med varann... men det får bli nästa gång istället.
Har ju förresten lovat lite bilder me..


Pop i pappas famn hemma hos brorsan.


En glad Robin som hade fullt opp med att leka =)

Idag händer det väl inte så mycket för min del.. blir en promenad med Jonas lite senare. Alex ska fixa stödjulen till Robins nya cykel så imorgon kan Robin förhoppningsvis få cykla till dagis =) Ska bli rolgit o se hur det går hihi.
Alex ska även kika lite på min cykel så vi får hoppas att jag kan använda den snart igen. Allt är fan fel på den och jag har inte råd att få den fixad ordentligt.. än mindre att köpa en ny. Men men.. får väl se hur det går. Skulle va skönt att kunna cykla iväg när man ska simma så tar det inte lika lång tid dit och hem som med bussen.
Nä nu ska jag kika vidare lite.. kram på er


lördag 26 mars

Ojdå jag glömde visst att skriva igår. Men så kan det bli =)
Jag och pappa åkte till Norrsudet igår och hälsade på brorsan en sväng. Jag fick köra =) det är sååå kul att köra bil. Pappa säger att jag kör bra men behöver träna mer på att planera och veta vilken fil jag ska ligga i hehe... det har jag problem med. Det blev tyvärr alldeles för sent hos brorsan så jag kom inte till elin förrän vid åtta igårkväll. Jag skulle ha kommit tdit vid sextiden. Men jag skyller på brorsan och pappa... karlar är tidsoptimister.
Väl hemma hos Elin så spelade vi en omgång monopol i alla fall. Jag åkte på stordäng, som vanligt. Den där tjejen måste ha nån liten spelgud som hjälper henne i smyg hehe.

Idag blir det en sväng ner på stan först med Alex och Robin. Vi ska vara så onyttiga och äta på max och sedan ska vi handla en del som behövs hem.
Vid tretiden komemr pappa igen och då ska vi hela familjen följa med ut till norrsundet. Och jaaag får köra igen =) Men jag störde mej igår när vi var på väg hem på att vissa inte fattar att man slår av helljuset när man möter någon. Saten vad bländad man blir. Men det gick ju bra ändå.. Jag lyckas alltid stöta på idioter i trafiken när jag e ute... dom e fan överallt!
Så det blir lite hälsa på hos bror igen då och det blir första gången Alex och Robin är med dit ut.
Kvällen blir lugn med film och tacos =) Ska bli najs!

Nä nu ska jag göra klart det sista så vi kan åka ner på stan. Kram på er!

torsdag 24 mars

Nä jag ger upp det där med att försöka höra efter vilka som läser... 7 st har läst idag och bara elin har svarat.. går inge vidare det där hehe.

Aja.. dagen har varit bra. Det gick hur bra som helst på bvc med Robin =) Han väger 14,5 kg och är 93 cm lång. Han fäljer kurvan så fint så min lilla goa 3-åring =) Bvc-tanten blev jätteimpad av att han kan räkan till tio själv. Hon sa att vid 4-årskontrollen brukar dom få räkna men då räcker det med om dom kan till tre sa hon. Stooolt! Det måste man få vara ibland =) Han klarade allt annat galant med... talade om vad han såg på bilder och vad man använde föremålen till.. hoppa jämfota och rita runda ringar =) Har aldrig varit så nöjd efter ett besök där tror jag =)
Dagen i övrigt har varit lugn. Jag och Robin har ju varit hemma och myst. Sen hämtade vi Kristoffer på skolan och på vägen hem sa Kristoffer att han ville ha våfflor till middag. Så det blev det =) Gott var det för nu var det längesedan vi åt våfflor sist.
Skulle dra o simma ikväll men jag har fan ignen ork... dumma mej. Men men.. nästa vecka då jävlar ska jag simma. Känns som om jag helst inte vill åka buss till Fjärran.. det tar sån tid och är bökigt. Men Alex skulle kolla på min cykel i helgen så nästa vecka ska jag förhoppningsvis cykla iväg o simma så då går det väl lite lättare att ta sej iväg =)

Imorgon får vi se vad som händer. Skulle egentligen träffa Charlotte och hennes man imorgon på dagen men dom är förkylda och eftersom jag inte vill bli sjuk så skjuter vi lite på det tills dom mår bättre. Jag är ju nässparys-beroende också och nu har jag fått kortisonspray (stavning?) för att bli av med det. Känns som att jag kommit en bit på vägen och då är det dumt att riskera att bli förkyld.
Imorgon kväll ska jag hem till Elin och umgås =) Ska bli trevligt! Slutar förmodligen med monopolspel som vanligt hehe.
Pappa kom hem ikväll med så han tyckte vi skulle försöka hinna övningsköra något på dagen imorgon med. Så får försöka hinna med det. Det är kul att köra bil =)

Tog lite bilder på Robin idag förresten.. men dom är kvar i kameran så dom kommer upp någon dag här framöver.
Nu ska jag umgås med min karl framför tv:n.. snart börjar ju "sveriges värsta bilförare" och det går ju inte att missa =D förstår inte hur dom kunnat få körkort jag. Jag har inget körkort än men lovar att jag skulle klara det mesta bättre än dom hehe.
Nä tv var det.. kram på er!

morgon... uuuh

Ja då var det morgon.. min högsta önskan, VARJE morgon, är att få fortsätta sova... att någon annan ska fixa alla måsten.
Fan vad jag saknar Kadax.. när jag jobbade där.. halv fyra på dagen till tolv på natten. Passade mej som handen i handsken.. avskyr mornar! Har alltid gjort.. ända sen mellanstadiet i alla fall... och kommer alltid att göra.

Om ett tag är det dags att gå med Kristoffer till skolan och efter det blir det hem och ta det lugnt för mej och Robin. Halv tio ska vi vara på bvc =) Ska bli spännande o se hur lång han har blivit och hur mycket han väger.

Har en känsla av att jag frågat förr men bara fått något enstaka svar... kom igen och berätta vilka ni är som läser min blogg =) Skicka en liten kommentar och säg vem ni e =) vet att det alltid är minst tio personer om dagen som läser och sist fick jag bara två svar.. så kom igen, jag är nyfiken =)

Nä kika vidare lite innan det är dags att gå... ungarna morgonröjer i sitt rum och det låter ibland som att dom leker ganska vilt. Men dom är sams och har kul i alla fall =)
kram på er


onsdag 23 mars

Denna dag har varit rätt händelselös. Var iväg med barnen till skola och dagis imorse.. sedan hem för att sitta här och sedan glo på våra bästa år =) Sedan tupplur på det innan det var dags att gå mot dagis.
Jag och Robin gick från dagis upp till brynässkolan och kollade när Kristoffer spelade fotboll. Han har ju fotboll varje onsdag =) Han tycker det är så roligt min gokille =) och Robin tycker det är så roligt att titta när storebror spelar. Haha ni skulle bara se när Robin ställer sej och skriker "måååål" hehe.. underbara unge!
Sedan blev det hem och käka middag... jag gjorde köttbullar, potatis och brunsås. Kokte några morötter med =) så jääkla gott! Men Kristoffer gillar inte kokta morötter så han fick en rå morot att knapra på istället. Men det gick inge vidare efter en stund eftersom han har två lösa tänder och den ena trillar när som helst. Jag försökte få dra lite i den ikväll när han borstade tänderna men det var inge populärt hehe. Den får väl trilla av sej själv då =) Jag har en guldtia redo som "tandfen" får lämna =)
Det var meningen att jag skulle ha tagit en promenad med Jonas ikväll men han höll på med annat så det skulle bli för sent så då tyckte jag det var lika bra att strunta i det. Ska ju ändå simma imorn nu när jag mår så pass bra =)

Imorgon ska Robin vara ledig från dagis helt och hållet. Vi ska till bvc på 3-årskontroll =) Sen efter det så får vi lite tid bara han och jag innan det är dags att hämta Kristoffer på skolan.
Nä nu sk ajag kika vidare lite innan det blir en dusch och sedan sängen. Kram på er!

tisdag 22 mars

jaha vilken jävla morgon... tog mej knappt iväg o lämna ungarna.. magen är i totalt uppror. Vette fan vad det beror på men jobbigt är det. Har tagit ett par av mina tabletter för magen så jag hoppas den skärper till sej snart.
Är helt slut också eftersom jag sovit så grymt dålgit inatt. Har blivit störd av en massa jobbiga drömmar som jag inte fattar nåt av och när Alex larm pep imorse så gick det inte att somna om igen.

En till sak som tar upp det mesta av mina tankar är min goaste Elin. Hon ligger på intensiven och hon kom in dit igår. Det höll på att gå illa men när jag pratade med hennes sambo igår så sa han att allt var stabilt och att hon ligger kvar över natten för övervakning.. men fortfarande på intensiven. Min lilla goa gumma.. får inte hända henne nåt ju. Och tack o lov mådde hennes bebis i magen också bra. Jag skulle ha ringt Elin igår och jag fick nummer dit av hennes sambo. Men det gick inge bra att komma fram.. så jag hoppas på att hon kommer hem idag och mår bra. Kanske därför sömnproblemen inatt? Aja.. minns inte drömmarna heller..

Så... denna dag blir det väl en hel del vila för min del. Känner mej inge vidare.. mår illa, och ja magen är som den är.. huvudvärk har jag också. Går inge bra för mej =(

Fick däremot en glad nyhet igår med. Nästa vecka på onsdag ska jag på anställningsintervju på skatteverket.. som folkbokföringshandläggare. Vågar ju knappt hoppas att jag får det.. men det skulle ju vara helt underbart om jag fick det ju =D

Nä... gå o göra lite frukost kanske o se om illamåendet vill ge med sej. Kram på er

måndag 21 mars

Ja jag lever fortfarande.. blev lite mycket i helgen bara.
I lördags var jag ute och tog en öl och spelade lite biljard med mamma, styvfarsan och lillebror. Det var riktigt trevligt. Men dom var trötta och dom ville hem redan framåt tolv. Men Engberg trillade in och sa hej så jag stannade med han och hans kompisar. Sen drog vi vidare till interpool där vi träffade en massa mer folk. Det slutade med efterfest och den varade ett tag. Jag kom hem igårmorse vid sjutiden... inge pigg. Sen skulle vi ju ha kalas igår också eftersom Robin fyllt och jag kände mej lite lagomt otrevlig som mest satt och mådde dåligt under hela tiden all släkt var här. Efter alla hade gått så lade jag mej o sov. Mår fortfarande inte helt bra... men men...
Alltså jag brukar ju aldrig dricka mej full... brukar alltid ta det lugnt och typ inte dricka mer än 3 öl på en kväll. Men den här gången blev det myyycket mer. Ska aldrig mer dricka så mycket. Fyy fan. men roligt hade jag i alla fall =)

Idag är Robin på dagis och Kristoffer är hemma och är ledig. Det är studiedag på hans skola så det e därför.
Just nu är han ute och leker med sin lillasyster som bor på samma gård som oss.
Om jag e piggare senare när Alex kommer hem så ska jag ta mej iväg o simma lite. Blev inte simma i lördags men det blev en långpromenad med Jonas istället. Så jag har ju rört på mej nånting. Men öl blir man ju inte direkt smal av så det e lika bra o ta sej iväg idag.
Men.. nu vet ni att jag lever i alla fall =) kram på er

torsdag 17 mars

Oj oj gäääsp! Fy saten vad trött jag är... förstår inte varför heller. Jag som blev så mycket piggare sen jag började äta min tabletter med vitaminer och mineraler.. men nu e jag fan lika slö och trött igen hela dagarna.
Idag händer inte mycket alls.. ska snart hämta lillpluttpå dagis och ikväll blir det väl att försöka orka ta sej iväg o simma. Behöver det... blev inge simma i tisdags eftersom jag hade huvudvärk hela jäkla dagen. Men jag fick ändå köra bilen till o från citygross när vi handlade i tisdags =) Igår skulle jag kanske ha simmat istället men då jobbade Alex över så jag hann inte. Därför borde jag ju verkligen idag... men har ingen jäkla lust.. får se hur det blir.
Nä det blev ett himla ointressant inlägg det här.. ska väl ta o börsta håret lite innan jag masar mej iväg till dagis.
Kram på er!

16 mars Grattis min underbara 3-åring!!

Idag blir Robin 3 år! Grattis gobiten min!


Tänk att han varit så liten =)






Glad unge i sandlådan =D


Gobiten på cruising =)


Robin idag efter dagis =) lagomt rödblommig eftersom dom var ute på dagis när jag kom =)

Han får presenter av mej och Alex idag men fika, släkt och mer paket blir på söndag =) Då är ju även Kristoffer här och får vara med och fira sin lillebror =)
Nu ska jag mysa med lillnisse i soffan.. kram på er!

tisdag 15 mars

Idag är ingen bra dag... skulle ha jobbat på Brynässkolan halv åtta till fyra idag. Men när jag klev opp vid halv sex så dunkade det så hemskt i huvudet så jag bestämde mej för att stanna hemma. Ringde vikariejouren på en gång och lämnade meddelande på deras telefonsvarare så jag hoppas dom hann få ut en ny vikarie. Vid halv sju ringde jag även fritids och talade om att jag inte kommer men att jag har sagt till vikariejouren. Har fortfarande så ont i huvudet så nu när man sitter här så går ögonen nästan i kors. Ska snart gå o lämna Robin på dagis och sedan ska jag hem o lägga mej. Hoppas huvudvärken avtar lite under dagen. Ska nämligen åka och storhandla med Leif idag.. och jag ska köra.. så jag får hålla tummarna.

Måste ju säga grattis åt min äldsta goaste grabb på namnsdagen =)

Grattis Kristoffer =)
På den här bilden är han tomte på lucia... men en något sur tomte hehe =)

söndag 13 mars

Får börja med att säga grattis till min käre far som fyller år idag!

Pappa och hans fru Sasi.

I övrigt har det inte hänt allt för mycket idag. Har städat en massa och Robin har hjälpt till jätteduktigt =) Han tycker det är roligt och han städade sitt rum så fint så att jag kunde dammsuga där sen =)
Leif och hans nya flickvän Camilla kom hit ikväll och kollade på film med mej och Alex. Det blev Saw VI.. nu har vi sett alla utom den nyaste.. sjuan =) Ska bli roligt o se den sen. Nu är man så nyfiken på hur allt kommer att gå ju.
Imorgon får jag besök på dagen av Emil. Han kommer hit och dricker kaffe och umgås lite under tiden Robin är på dagis. Jag har inge jobb imorgon. Då ska jag passa på att fråga honom om det löst sej med hans pojkvän här i Gävle eftersom han är här på besök. I vanliga fall bor han i Umeå så vi ses ju inte ofta. Lärde känna honom under tiden jag jobbade på Kadax... alltid kul med nya vänner och vi har ju tidigare varit ute och fikat på stan elelr tagot någon öl och biljard. Det här e första gångne han kommer hem till mej.. vilket är anledningen till att det blev lite extra städa idag hehe. Man vill ju inte skämmas.
Nä nu ska jag väl ta o bege mej mot sängen tror jag.. klockan är mycket.
Kram på er!

lördag 12 mars

Äntligen lördag.. och vad skönt utvilad jag var när jag vaknade idag. I och för sej gick jag o lade mej redan vid halv tio igårkväll för jag var så jäkla trött. När Alex kom in vid halv elva sov jag gott och märkte inte att han kom hehe.
Idag har Robin följt med sin mormor och Micke ut förlite pulkaåkning och korvgrillning. Han har säkert hur kul som helst =) Alex är uppe på affärn och handlar lite till ikväll och när han kommer hem så ska jag åka iväg o simma lite. Ska bli skönt... missade simningen i torsdags eftersom jag då med var hur trött som helst och inte pallade att ta mej iväg.. så idag måste jag ju =)
Ikväll blir det melodifestival och tacos. Elin skulle kanske ha kommit men hon hade tydligen åkt på magsjuka så hon blir hemma även denna lördag. Lite tråkigt =( Får hoppas hon kryar på sej så vi kan ses snart igen.
Nä nu ska jag åg och packa mina badkläder... kom precis på att jag glömt ta bort håret på benen... men folk får väl titta bort då hehe. Kram på er!

fredag 11 mars

ja då var det fredag.. snart dags att traska iväg med ungarna till skola och dagis och sedan iväg till jobbet. Jobbar halv nio till fem idag. Seg tid på en fredag om jag får säga det.
Det tråkiga idag är ju att Kristoffer ska till sin pappa igen och vara där en vecka. Tänk att veckan han är här går så jäkla fort... inge skoj. Skulle vilja ha honom mer än varannan vecka.. men men..
På onsdag fyller Robin tre år och helgen 19-20 mars blir det kalas. På lördagen blir det Alex familj som komemr hit och firar och på söndagen kommer min familj. Vi har så trångt så vi får dela upp det, tråkigt nog. Jag skulle verkligen vilja bo lite större. Men då ska man hitta en fyra på brynäs med badkar, plats för tvättmaskin och lagom hyra... och det är inte lätt. Vi var o kollade på en lägenhet rakt över gatan här igår men den vill vi inte ha. Tvättmaskinen skulle inte få plats om man inte tog bort badkaret. Men hur kul är det för ungarna då att inte ha badkar? Klart ungarna ska kunna bada... och jag själv tycker också det är skönt att krypa ner i ett varmt bad ibland med en bra bok.
På tal om bok förresten... igår läste jag ut Douglas Foley's "Shoo Bre"... skitbra bok även om det är en ungdomsbok. Den rekomenderas verkligen! Ska börja läsa den andra boken "Shoo Len" idag tänkte jag.
Nä nu börjar det bli dags att röra på sej.. kram på er!

onsdag 9 mars

jaa ni... ni får ursäkta att jag inte skrivit på ett par dagar men jag är sååå trött. måste kliva upp så jäkla tidigt nu när man ska jobba på dagis ju om man ska hinna med att göra ungarna klara och gå iväg med dom till skola och dagis innan.
Jag blir förresten kvar på Staffansgården vecka ut.. hur bra som helst ju! Mysigt och trivsamt ställe att jag jobba på och det blir ju lite fler timmar än vad det blir när man bara har några lektioner.
Tycker däremot hemskt synd om hon som jag vickar för.. hon har blivit pååkt i skidbacken och brutit båtbenet i handen... därför hon inte kan jobba. Sen var det nåt med nån sena till långfingret också. Men tur att det inte gick värre i alla fall.
Denna dag jobbade jag halv nio till halv fem. Oturligt nog så fick jag en hemsk huvudvärk strax efter lunch och den sitter i lite än. Hoppas man slipper huvudvärken imorgon. Ikväll blir det i säng tidigt eftersom jag ska opp kl 5. Ungarna väcker jag vid kvart i sex... stackarna.. men tio i sju måste Kristoffer vara på skolan och sen måste jag gå med Robin till dagis för att hinna i bra tid till jobbet. Skönt ändå att det är nära =)
Nä nu ska jag se på tv lite innan det är dags att göra kväller. Kram på er

måndag 7 mars

så var det måndag och under hela förmiddagen fick jag sällskap av Elin. Lite najs att slippa sitta ensam som jag annars brukar göra när jag inte har jobb. Vi glodde lite på tv och snackade en massa.. lite korv med bröd till lunch blev det också =)
Vikariejouren ringde nu på eftermiddagen och nu tisdag och onsdag ska jag jobba på Staffansgården. Skönt för det ligger nära... Robins dagis ligger ju typ bredvid =) Har varit där förr och det är ett ganska najs ställe. Blir väl lite ovant eftersom det var längesedan jag jobbade på dagis... är ju nästan jämt på skola annars. Men det är kul att variera lite =)
Nä nu ska jag mysa med lilleman i soffan lite innan det e dags för middag. Storeman är hos en kompis så hoppas han är i tid hem till middagen sen =) Kram på er

söndag 6 mars

Då var helgen över.. imorgon är det måndag och ungarna ska till skola och dagis. Robin har fått vara frisk och kry hela helgen och det tackar vi för =) Han har längtat till dagis och han kommer bli glad att han får komma dit och leka med alla andra barn imorgon.

Igår blev det en lugn kväll.. jag och Alex kollade på melodifestivalen och saten som jag svor åt att Love Generation åkte ur.... mot den där!! morr!! Svenska folket har ju noll musiksmak... men det var ju inget nytt.
Elin skulle ha gjort oss sällskap också men tyvärr åkte hon på huvudvärk så hon blev kvar hemma i sin soffa. Men har jag tur så gör hon mej sällskap imorgon istället =)

Hela den här helgen har jag varit så full av energi så att jag inte riktigt vet var jag ska göra av mej själv.. olikt mej.. men så är det i alla fall. Därför så ringde jg Jonas igår och vi tog en promenad runt boulongern och bort till högskolan och sedan tillbaka hit till brynäs igen. Så himla skönt att få röra på sej! Det känns så mycket roligare nu också när vädret är bättre och solen skiner. Idag var jag precis lika fylld av energi så jag ringde och frågade mamma om hon skulle på spinning (vilket hon är typ varje lediga dag) och det skulle hon. Så jag följde med henne på ett baspass... nu sitter jag här, stendöd och med spagettiben, och försöker svettas klart så att jag kan ställa mej i duschen. Jääävlar vad spinning är jobbigt när man inte är van. Men jag får försöka följa med fler gånger. Nu när förkylningen gett med sej så blir det att dra igång ordentligt med simmandet igen med. Och i maj tror jag det blir så börjar fotbollen och då ska jag hoppa med i mitt gamla korplag som jag spelade med innan jag blev gravid med Robin. Älskar att spela fotboll och jag ahr ju skor och skydd o allt så nu jäklar =) Imorgon har ju varit rökfri i 3 månader också så nu kanske man börjar orka springa lite mer =) Ska bli så najs med fotboll igen... och förhoppningsvis så får jag gå ner mina kilon igen på köpet hihi.
Nä... nu blir det duschen. Kram på er!


Egobild =)

fredag 4 mars

Oj vilken lång dag detta varit... känns som om den varit lång i alla fall.
Idag kom Kristoffer som varit en vecka hos sin pappa. Han är ju så goo min grabb =) Kryper upp i soffan bredvid en och talar om att han saknat mej. Såå mysig =) Sen skulle han såklart ut och leka så man får ta till vara på dom stunder han e gosig hehe.
Nu på kvällen som har vi sett de tre första saw-filmerna. Så jävla bra dom är! Har sett alla utom den sista som kommit... tror det är sjunde filmen som nyligen kommit. Men eftersom det är så länge sedan vi såg de övriga så drar vi igenom alla innan vi kollar på den nya.. så att man är uppdaterad.
Alex var förresten på stan en sväng idag... och gissa vad! Han hade med sej två böcker hem till mej som jag sagt förr att jag ville ha. Det var "Shoo Bre" och "Shoo Len" av Douglas Foley. Har inte läst dom förr men när jag vickade på nynäs montesori förut så läste jag några kapitel ur "Shoo Len" högt för niorna och dom verkar bra dom böckerna. Har börjat läsa "Shoo Bre" nu och än så länge är jag inte besviken =) Det är ju egentligen ungdomsromaner men det kan vara okej att läsa det med emellanåt.
Nä nu tror jag att jag ska ta med mej boken och lägga mej bredvid Alex... får se om jag orkar läsa ett par kapitel innan jag somnar. Kram på er


En ett år gammal bild på mina gobitar Robin och Kristoffer. Robin är förresten helt feberfri nu och hostan är nästan borta =D

natta...

Ja nu är det dags att sova för länge sedan.. men här sitter jag. Alex har gått o lagt sej redan. Ska väl snart göra detsamma.
Robin höll sej feberfri hela dagen och det var skönt. Han har varit så full av energi idag... lekt och skuttat runt här =) Skönt att ha sin goa lilla glada kille tillbaka =)
Helgen för vår del blir lugn.. imorgon.. eller ja.. senare idag.. blir det tacos och film. Tim kommer hit och gör oss sällskap och sen får vi väl se om Leif med eller utan tjej kommer också.
Idag fick Leif hem pappret från transportstyrelsen så nu får vi ut och köra =) Underbart! Ska aldrig mer infinna mej på en skogsväg om det inte är absolut nödvändigt!
Läste färdigt min bok idag.. är lite deppad för den var så bra och jag saknar den. Vill ju läsa mera i den =) Det var "Nattens ögon" av Dean Koontz. Underbar bok och den rekomenderas för er som gillar att läsa! Som jag kanske nämnt tidigare så är han min absoluta favoritförfattare och skriver så jäkla bra. Gillar man Stephen King så borde man gilla Koontz ännu mer. Koontz skriver även på ett mindre komplicerat sätt än vad King gör.. så det e lättare att hänga med liksom. Men för er som e lite mörkrädda så får ni läsa på dagtid då hehe. Skräckisar är ju det bästa som finns... både i bok och film!
Nä nu ska jag nog nanna kudden.. kram på er!

torsdag 3 mars

Ja denna dagen blev ju inte som tänkt, men det misstänkte vi ju i tisdags då Robin fick feber. Barnen blir hemma i helgen och vi får vila ut en annan gång. Känns lite småsurt bara... vilken tajming liksom. Han kunde väl ha blivit sjuk förra veckan elelr nästa vecka.. men nej nej. Aja... idag är Robin feberfri i alla fall. Skönt det så slipper han må så dåligt. Hostan verkar också vara bättre. Han har inte hostat lika mycket alls, bara en enda gång sedan vi klev opp för en timme sedan. Klar förbättring! Ska förresten ringa dagis och säga att han förmodligen kommer på måndag eftersom han är så pigg nu.
Jaa... får väl se vad som händer denna helg istället för det vi planerat.. blir nog lite film och tacos imorn i alla fall. Känns ändå så tråkigt. Skulle vara najs att gå ut och äta och gå på bio imorn. Men det får väl bli om ett halvår eller så *suck*
Aja nu har jag väl gnällt klart.. ska gosa med lillplutt i soffan. Kram på er

tisdag 1 mars

Ja denna dagen började lite oväntat... när Robin vaknade imorse och vi klev opp så tyckte jag han såg hemsk ut på ögonen. Han såg liksom så himla trött ut... kände på honom och han var stekhet. Tog tempen och den visade 39,2 grader.. usch då. Blev ett samtal till dagis om att han blir hemma resten av veckan. Hoppas han är piggare tills på torsdag när dom på kvällen ska åka till hans farmor. Stackrs liten vad han har varit hängig idag... vi har myst en massa i soffan. Han framför en film och jag med boken jag hålelr på att läsa. Men han ahr legat lutad mot mej hela dagen.. min gobit. Den lilla fördel som finns med sjuka barn är väl att dom blir så lugna hehe. Han har i alla fall ätit bra idag trots att han är dålig. Och han har druckit jättemycket. Men vällingen nu ikväll var han inte lika pigg på.. lämnade lite, vilket han aldrig brukar göra.
Imorgon blir det väl typ lika som idag.. lugn och mysig dag hemma med hängig grabb. Ska försöka ta mej opp till Coop vid Fjällbacken imorn efter Alex kommit hem från jobbet. har ett paket att hämta ut. Har nämligen beställt lite kläder från dunken.se och dom e skiiitsnygga. Kan visa sen =) Även Robin fick en tröja därifrån som det står "sötast på dagis" på =)
Nä nu ska jag slå av musiken i mina hörlurar och krypa i säng. Kram på er!

RSS 2.0