fredag 29 juli

Då var det fredag.. fint väder så det blir att gå ut och leka lite efter lunchen, om min mage samtycker.
Kristoffer ska till sin pappa efter lunch så då får man sakna honom en vecka igen =/

Igår hade jag körlektion igen. Och ojoj säger jag bara... det måste ju gått bra för nu är HALKBANAN BOKAD =D
Fyyy faen vad man e lite nervös för det då. Tyvärr var det fullbokat ganska långt fram så jag ska halka iväg den 9 september =) Dumt för då får man gå o vara nervös länge ju hehe.
Charlotte och Mattis var här igår och passade Robin medan jag var på lektionen. Sågen hade tagit med sej Kristoffer till fjärran för att bada.. men tack jättemycket Charlotte och Mattias! Jättesnällt att barnvakta lite så slapp jag boka om lektionen.

Ikväll kommer också Charlotte och Mattias hit och ser Paranormal Activity 2 med oss... vi såg första i måndags =) Ska bli trevligt =)
Längtar tills imorn med ju.. gokart i Rörberg =) Ska bli så skoj!!

Nä nu måste jag börja med lunchen så det blir nå utelek nån gång. Får bli lite lagom avancerad mat nu... korv med bröd =) Som tur är så älskar ungarna det hehe. Kram på er!

onsdag 27 juli

Sitter här och laddar lite innan jag ska börja steka pannkakor till middag =)
Har varit ute några timmar med ungarna idag och medan dom lekte satt jag och gjorde klart alla uppgifter i teorihäftet. Det var tre avsnitt att göra klart och det var mörkerkörning, halka och om olyckan är framme. Sen efter jag gjort klart dom så tänkte jag läsa igenom hela häftet o repetera lite.. men det var sånt liv på alla ungar så man kunde inte tänka hehe. Satt och kikade när dom lekte istället och passade på att slå en pling till mormor.

Alex kommer väl hem om en stund och jag hoppas han kommer ihåg att köpa mjölk på vägen hem. Vi har så lite kvar och det är inge gott att dricka nåt annat än mjölk när man äter pannkaka. Har gjort smeten redan och var dessutom tvungen att byta tröja... råkade skvätta smet på hela mej =)

Ikväll blir det nog en promenad för min del. Kommer nog inte hinna simma nåt.. men promenad funkar bra det med =)
Imorgon är det dags för körlektion igen. Charlotte och Mattias ska passa Kristoffer och Robin under tiden. Dom är ju sommarlediga nu.. förrut har ju dom varit på dagis och fritids när jag kört.. men jag hade av nån konstig anledning fått för mej när jag bokade att Alex skulle vara ledig denna vecka.. blev en liten miss. Men som tur var så kunde Charlotte och Mattias så jag slipper boka om =)

Nä man kanske ska börja steka dom där pannkakorna nu då.. kram på er!

tisdag 26 juli

Oj vad månaderna går fort nu... nu är ju nästan denna också slut =(

Har inte hänt så mycket än så länge denna vecka.. igår var det en lugn hemmadag med barnen. Vi satt ute på gården ett par timmar och ungarna lekte så snällt så. Men sedan blev det badkaret eftersom dom blir så sandiga.
Igårkväll åkte jag iväg o simmade.. det var ett tag sedan man gjorde det och det kändes i kroppen efteråt kan jag ju säga. Benen var som gelé och nästan darriga hehe. Simmade en timme =) Ska försöka komma igång bättre nu... har ju saknat en del motivation.

Idag blir det också utelek eftersom vädret är så fint. Har inte hunnit ut än eftersom jag snackat med mamma om att låna bilen ikväll när jag ska övningsköra, har gjort mat, fixat tvätten och disken. Men nu så bär det av ut efter jag skrivit klart lite här =)
Som sagt så blir det övningsköra ikväll med Leif. Vi ska till mårtsbo där hans pappa bor. Leif sa att dom hade koner där som vi ska ställa ut. Jag ska öva parkering och backning idag =)

Imorgon kanske Elin kommer hit med Theo... om dom inte skulle till kolmården imorgon.. men det visar sej. Skulle vara roligt. I så fall går vi till stenebergsparken så får ungarna bada lite i plaskdammen där. Hade tänkt gå dit idag men ingen idé eftersom vi inte hinner vara där så länge. Kristoffer ska iväg på kalas idag hos sin gammelfarmor Rose så vi avvaktar med badandet tills imorgon =) Men utelek på gården är ju skoj det med =) Denna gången tror jag att jag skippar att ta med min vanliga bok ner och tar med körkortboken istället. Frågan är om man lyckas läsa nåt?
Aja det återstår att se... nä, ut var det =) Kram på er!

söndag 24 juli

Ojdå jag tappade visst bloggningen ett par dagar... så kan det bli =)

Vi börjar med torsdagen... jag hade ju körlektion igen då. Och jag är sååå nöjd! Fick, förutom att köra på en massa gator med högerregel, backa in i en sån där vit parkeringsficka. Läraren sa att jag är en naturbegåvning på att backa... och att hela körningen gick smidigt och flöt på bra. Är så glad =)
På kvällen körde jag med Leif. Och eftersom mamma lämnade suzuki-nyckeln till mej när dom åkte till Gotland så tog vi den bilen. Det lät på Leif också som at allt gick jättebra. Och jag måste säga det själv... att jag e grymt nöjd eftersom jag annars tycker det har varit bökigt när man bytt bil o så, eftersom körskolebilen och mammas bil är så olika. Men inte ett motorstopp eller nå annat tok under hela dagen. Så det går ju framåt =)

I fredags var en sån där dag då man inte gjorde ett smack alls.. Det blev en lugn dag och kväll. Kristoffer kom över han med och ska vara hos mej en vecka igen =) Men han är mest ute så man ser ju tyvärr inte så mycket av honom. Han har även fått en ny kompis som flyttat till vår gård och han är nästan jämt med honom nu. Pratade även lite med den killens mamma och hon sa att Kristoffer jämt är så snäll och lugn när han är hos dom. Känns kul att höra =) Fick även hennes mobilnummer så jag kan hojta till dom gånger det är dags för Kristoffer att gå hem.

Igår, lördag, var jag på bröllop =) Charlotte och Mattias förnyade sina löften och det var så fint. Lite tråkigt bara att gick så himla fort. Men det är kanske så när man gifter sej borgligt i stadshuset. Jag var vittne och jag och en till tjej fick också skriva under papper efteråt.


Charlotte före bröllopet =) Så fin!


Charlotte och Mattias efteråt =)


Och igen utanför när vi kom ut =)
Fan det är så man får lite lust att gifta sej själv ju hihi. Så himla fint det är..

Igårkväll var Tim hos oss och vi kollade på film. Det blev "how do you know" och den var bra =) Det var en romantisk, drama, komedi.
Efter filmen fick Alex ett telefonsmtal. Det var Anderas Pettersson som tyckte att vi skulle följa med ut och ta en öl. Tim stannade här och barnvaktade lite medan vi gick ut. Var väl kanske inte så mycket till barnvaktande eftersom båda pojkarna redan sov. Men tack i alla fall, Tim =)
Vi gick till interpool och tog en öl där.. var trevligt och jag träffade även en gammal klasskompis som jag gått med från ettan till nian. Efter ölen så gick vi hem igen. Saten vad trött man var dårå.. även fast vi inte var ute så länge så känns det att man inte är van att vara oppe så länge. Så det blev sängen ganska på en gång när vi kom hem.

Idag har inte hänt mycket alls.. igen. Alex är ute i forsbacka hos Ante och har varit där hela dagen. Jag har passat på att diska och tvätta o så.. även tagit med Robin ut så han får leka några timmar. Skulle det inte regna idag förresten? Det har i alla fall inte jag sett något av. Vi har förresten en gäst i vårt kök...


Bry er inte om vårt fula tak... men saten vilken stor spindel =) Men tror den e död eller nåt för den sitter kvar än.. nån timme senare. Men den kan gått få sitta där. Spindlar e mysiga =)

Ikväll kommer Charlotte och Mattias och glor på film med oss. Ska bli najs =)

Sen sitter jag och längtar tills nästa helg. Då blir det gokart på lördagen. Ska bli så jäkla kul =) Och pappa och brorsan är sams igen med vilket gör att pappa nog också följer med =)
I så fall blir det jag, Alex, Charlotte, Mattias, lillebror, Tim, Anna och pappa. Om inte Charlotte och Mattias fått med någon mer. Det är ju roligare ju fler man är =)
Nä nu beställer Robin vatten så det ska han få om han är törstig =) Kram på er!

onsdag 20 juli

Har haft tisdag i huvet hela dagen... drygt!

Tänkte börja med att svara på en fråga som jag fick som kommentar... varifrån min snygga design kommer.
Såklart är det Helle nere i Göteborg som ska ha stort tack för den! Själv är jag hopplös på att fixa och ordna... men Helle hon kan hon =)

Idag har jag varit till barnmorskan och skaffat mej nytt preventivmedel.. hatar den där jäkla sprutan, som ni kanske läst tidigare. Nu blir det en sån där ring som man stoppar upp i muffen =) Nuvaring hette det tydligen... så.. ska börja med den ikväll tänkte jag.. sen ska den sitta i tre veckor. Den här första blir en på prov bara. Om jag trivs med den så ska jag hämta ut fler. Förhoppningsvis så försvinenr alla jäkla finnar snart och så kanske man även får lite regelbunden mens igen.. något jag saknat som fan sedan jag slutade med p-pillren. Men hon ville inte ge mej p-piller igen eftersom jag snusar.. och det är ju stor risk för blodpropp. Det är samma hormoner i den här ringer men det var mindre dos östrogen så därför gick det bra =)
Hoppas bara den funkar bra nu då. Och att man kommer ihåg att ta ur den efter tre veckor hehe.

Imorgon blir det körlektion på förmiddagen. Sedan får vi se vad det blir resten av dagen. Ska köra med leif imorgon kväll med. Jag har ju nyckeln till mammas Suzuki nu när hon är på Gotland så det blir den vi kör =)

Nä nu ska jag spela lite eller nåt... finns inte så mycket att göra när Alex o Tim glor på film. Kram på er!

tisdag 19 juli

Fick ett roligt besked nu på morgonen. Ska jobba v. 32 på Hammargården. Dom ville ha dit någon som kände barnen o så... och självklart är det rolgit för mej att få komma tillbaka till ett ställe jag känenr till sedan tidigare =) Dom sa att det kunde bli längre.. men det är säkert att det blir v. 32 i alla fall. Hoppas på mer =)

Idag har jag roat mej med att söka en massa jobb. Så less på att skriva nu egentligen då man nästan börjar bli öm i fingrarna efter alla personliga brev som jag suttit o skrivit. Huua... men ingen kan säga att jag inte försöker få jobb i alla fall för jäklar vad jag har koll på allt som kommer ut på ams hemsida och söker allt jag kan söka. Utom som telefonförsäljare såklart... det har jag varit 3 gånger förr och jag är dålig på det... arbetsförmedlingen har sagt att jag inte behöver söka såna jobb. Men allt annat söker jag =) Hoppas på att få nåt snart så man får en stadigare inkomst. Skulle vara najs.

Ringde till barnmorskemottagningen idag med.. fick tid redan imorgon. Neej jag är inte gravid. Men jag har tröttnat på p-sprutan nu. Får så in åt helvete mycket finnar av den. Så mycket finnar som jag har nu har jag aldrig haft i hela mitt liv, inte under tonåren heller. Så nu ska jag inte ha p-sprutan mer. Det blir nog p-piller igen som jag hade förr. Har ju slutat röka nu med så nu blir kanske barnmorskan lite gladare åt att ge mej piller. Tur att jag fick tid så snabbt... nästa vecka skulle jag ha tagit nästa spruta annars. Har ju glömt att ringa dom jag... är dålig på att komma ihåg sånt. Men men... lite drygt bara för då måste man komma ihåg o ta pillret varje dag. Men får väl ställa larmet på telefonen som förr så man kommer ihåg det.

Blev inge övningsköra ikväll heller eftersom Leif är sjuk. Blir på torsdag istället, förhoppningsvis.
Så det blir en lugn kväll ikväll.. precis som igår. Igårkväll var Alex iväg med Ante igen och fiskade, men kom hem tomhänt.
Ska strax iväg o hämta Robin på dagis. Sedan blir det nog lite städ här hemma, om man orkar.
Kram på er!

måndag 18 juli

Måndag igen och Robin är på dagis.. snart dags att hämta honom. Idag har jag inte gjort ett smack... bara njutit av lugnet. Så himla skönt. Sov en stund på soffan med =)
Efter jag hämtat lillhjärtat så ska jag försöka få nåt gjort här hemma med.

Igår blev en trevlig dag. På dagen gick jag, Alex och Robin upp till Charlotte och Mattias. Alex installerade photoshop och office-paketet på deras dator medan vi satt och babblade lite. Robin fick titta på kattungarna med. Och gudars vad han tyckte det var roligt =) Charlotte tog upp en av de små missarna så Robin fick klappa lite. Det lyste om hela ungen =)
Efter att vi kommit hem och ätit middag traskade jag upp till bomhus hem till Elin. Vi busade med Theo och jag blev lite förvånad. Så go och mysig som han var mot mej har han då aldrig varit förr... så det var lite kul =) Efter han hade somnat så spelade jag och Elin lite monopol.. och sedan lite madagaskar-kart =)
Så dagen var helt klart najs. Trodde nästan jag skulle få ett regnväder över mej igen på vägen hem men det kom bara 3 droppar som landade på mej =)
Väl hemma blev det lite soffmys och sedan datorn innan det var läggdags.

Har hittat en del jobb på ams hemsida som jag ska sätta mej och skriva ansökningar till sen. Men det får bli när jag har ork. Nu ska jag kika vidare lite innan jag ska hämta skrutt. Kram på er!

lördag 16 juli

Huua vilket väder vi hade igår. Fick byta kläder tre gånger eftersom jag blev så förbaskat blöt. Igår efter att jag lämnar Robin på dagis så var jag ner på banken och en snabb sväng till HM. Köpte solbrillor för bara femtio spänn så nu har jag som jag kan köra bil i, om det är soligt. Har länge sagt att jag ska skaffa, men det har inte blivit av. Passar ju inte i nå jäkla brillor och allt man hittar är ju så stort. Jag har pyttelitet huvud tydligen... Och sen är det bling bling på typ allt och det tål jag inte... hua!
Efter jag varit på stan så drog jag hem till Charlotte. Hon var barnvakt åt en jättesöt liten Melinda, men hon var väldigt blyg för mej. Jag och Charlotte satt o snackade tills det var dags att hämta Robin på dagis igen. Sen på frammot kvällen igår så var vi hela familjen och storhandlade med lillebror. Och det sågspånet höll på att göra bort sej. Uuusch man blev ju nästan lite småsur. Efter vi handlat klart så hjälptes vi åt att sätta in alla kassar i bakluckan... jag satte Robin i bilbarnstolen.. och gick sedan för att lämna tillbaka kundvagnen. Då åker brorsan!! Utan mej!! Pucko... men Alex påpekade det så han hann inte åka så långt. Men ändå... jäkla snurrskalle han är min bror. Aja... han får väl skylla på att han var trött eller nåt.. hade ju jobbat sedan 3 på morgonen. Väl hemma igår så var det dags för Robin att lägga sej på en gång eftersom klockan var en bra bit efter sju. Sen var det meningen att jag och Alex skulle käka tacos.. men vi var inge hungriga så vi väntade med det tills ikväll istället.

Idag har det var en allmänt lugn dag. Inte hänt nåt alls... Var iofs till Ria imorse, men på deras dörr stod det att dom hade sommarstängt till 1 augusti. Då cyklade jag till Erikshjälpen... men möttes av en skylt där det stod att dom har semesterstängt varje lördag under juli.. kuuuul! Fick cykla hem igen tomhänt. Alex var ner en snabb sväng med Tim på stan. Och tänka sej... min goa karl köpte två par byxor åt Robin =) Tack och bock säger jag.. han håller ju på att bli lite för lång för alla jäkla byxor han har, så det satt fint det =)

Imorgon ska jag, Alex och Robin en sväng till Charlotte och Mattias och Alex ska installera photoshop åt dom.
Efter att vi ätit middag imorgon så ska jag bege mej hem till Elin en sväng. Blir en monopol kanske? Det var ju rätt länge sedan =)

Just nu är jag lite solo här hemma.. förutom Robin som ligger o sover. Alex drog iväg med Ante till skutskär för att fiska lite. Har jag lite tur kanske det blir stekt abborre till lunch imorgon =) Gött det! Alex kommer väl inte hem förrän i natt någon gång eftersom han nyss åkte och klockan är över tio... så.. ska man spela lite kanske?
Kram på er!

torsdag 14 juli

Då har nästan veckan gått.. fasen vad fort det går. Sågen ville ha Kristoffer idag istället för imorgon så nu är han där. Undrar vad man ska laga för middag åt mej o Robin idag då? Funderar nästan på att dra iväg o simma lite efter middagen sen.. får se om jag orkar.
Är så förbaskat trött i skallen. För det första är det så jäkla varmt så man nästan storknar och sen har jag ju haft körlektion idag med. Det gick förresten bra.. har fått fickparkera idag. Och det har jag ju gjort förr så det var inga problem =) Nästa lektion ska jag få öva på att backa in på en vanlig parkeringsruta... det är däremot nåt jag aldrig gjort förr så det ska bli kul att se hur det går. Jag gillar inte att backa hehe. Enda gången det går riktigt bra det är när jag ska runt ett hörn eller när jag ska fickparkera. Men men.. får väl se hur det går.
Nä, jag har seriöst inget kul att skriva... men återkommer väl nån dag här =) Kram på er! 

måndag 11 juli

Faktiskt lite skönt med måndag igen, och samtidigt känna att man inte måste plugga som en tok. Sista teoritillfället var ju i onsdags så nu är det slut på läxor. Ska ju fortsätta plugga på egen hand ändå men det är ju inte lika bråttom.

Helgen har varit najs... i fredags var jag med Charlotte på stan och uträttade ett par ärenden hon hade. Sen följde hon med hit. Vi satt och snackade och sen följde hon även med och hämtade Robin. Kvällen blev en lugn hemmakväll.

På lördagskvällen så kom Tim och Anna hit och efter ungarna gått o lagt sej så delade vi på en familjepizza. Det var faktiskt gott... jag som inte är så förtjust i pizza. Vi hann se en film också innan mamma och Micke kom hit. Micke stannade här med ungarna så gick jag, Alex, Tim, Anna och mamma mot Getaway för att lyssna på Hammerfall. Vi mötte upp Sågen och sedan Charlotte och Mattias också. Blev en riktigt trevlig liten skara som traskade iväg ut på udden för att kika. Därifrån både hörde och såg man scenen jättebra.

Hammerfall =)


Alex, Sågen, mamma och Tim.. tror Anna står där bakom =)


Charlotte och Mattias =)


Hammerfall =)

Dom var faktiskt bra.. ven om många gnäller. Jag är i alla fall nöjd. Har ju lyssnat på dom i många år men detta var första gången jag har sett dom på riktigt =)

Igår var jag hos Elin eftersom hon fyllde 24 år =) Grattis grattis =D
Var mycket trevligt folk där. Elins föräldrar och syskon, svärmor och ett gäng till. Och lille Theo charmar alla =D


Elins syster Emma och Elin =)


Theo käkar kaka =)

Efter alla hade gått så gick vi ut och lekte med Theo. Ungen älskar ju vattenpölar. Och eftersom det kom en rejäl regnskur ett tag så fanns det gott om dom =)



Ungen sprang fram och tillbaka mellan vattenpölarna och stänkte o hade sej. Tur att det finns badkar sen säger jag bara hihi.


Pappa Alex ställde sej på behörigt avstånd och ville inte bli blöt =)


Jag och Elin roade oss med att försöka få ungen att stå still en sekund så att man kunde få nån bra bild på honom. Men det var inte Theo alls lika sugen på hihi.

Jag stannade ända till kvällen och sedan bestämde jag mej för att promenixa hem eftersom vädret blivit bra igen. Elin ville gå med mej en bit men det slutade med att hon gick hela vägen hem med mej innan hon vände hehe. Så kan det bli =) Bra mycket roligare att gå med trevligt sällskap i alla fall så jag klagar inte... tråkigt för Elin bara som skulle gå hela vägen tillbaka igen.

Idag har det varit en lugn dag. Robin har varit på dagis och Kristoffer på fritids. Fritids var ner till stenebergsparken och badade o så... så jag hämtade honom där. Han var även ansiktsmålad så nu har han en stor fjäril i fejset =)
Lite drygt var det bara att vi var tvungna att gå tillbaka till skolan och hämta hans cykel. Tror cykeln får stanna hemma resten av veckan ifall dom är mer i stenebergsparken... så kan man hämta honom där då så behöver man inte gå till skolan alls i så fall.
Ikväll ska vi kika på en lägenhet också. En fyra är det... några hus bort bara. Även om vi tycker om den så får vi se om vi flyttar.. får tänka på det sen. Om vi vet om vi vill ha den eller inte. Känns som att vi flyttat mycket sista åren. Den här gången skulle det ju bara bli några hus bort... inga dagisbyten eller skolbyten.. så det e ju bra. Men får se ändå... den är en tusenlapp dyrare i månadshyra än vad den här lägenheten är också. Men kika kan man ju göra i alla fall.

Nä nu ska jag pyssla med lite annat... ladda om diskmaskinen kanske. Kram på er!

torsdag 7 juli

Ja men hallå där! Haha det var bara en vecka sedan... har tänkt hela veckan att jag ska skriva men det har liksom inte riktigt blivit av.
Har haft rätt mycket för mej känns det som... ändå har jag svårt att komma på något som jag gjort.

I fredags var jag förresten hos Charlotte och fick äntligen se de sex små kattungarna. Så hiiimla fina =D

Dom hade det så mysigt där hos mamma Samira. På bilden är dom precis en vecka gamla, men det var ju ifredags. Nu har dom öppnat ögonen o så =) Gobitarna!

I lördags var vi på folkrace i rörberg. Charlotte och hennes man Mattias följde också med. Mattias ville kika på tävlingen men Charlotte var med mej som funktionär. Det gick kanonbra! Var bara en viss halvvirrig tant som gjorde allt lite mer komplicerat än vad det borde vara... men hon blir inte med fler tävlingar så det e skönt i alla fall =) Hopaps i alla fall att Charlotte är med fler gånger. Vi var ett riktigt bra team =)
Trött, sliten och dammig var man när man kom hem med... men det var det värt hihi. Gick rätt bra för mamma, som tävlade då. Hon är ju inte van att köra med bakhjulsdrift men hon kom trea i alla kvalheaten och även trea i B-final =)

Grattis mamsen =)

I söndags skulle jag åkt med Charlotte och Mattias till ockelbo marknad.. men mådde så himla skumt så jag stannade hemma och vilade hela dagen. Mådde illa som fan, magen var knepig och jag kände mej totalt orkeslös. Fattar inte alls vad det var. På måndagen mådde jag mycket bättre.

Måndag, tisdag och onsdag har jag ägnat dagarna åt att plugga medan Robin var på dagis. Hade rätt mycket teori i läxa tills ondagseftermiddagen när det var sista teorilektionen. Så därför har veckan varit rätt så händelselös. Var ute och övningskörde lite med mamma tisdag kväll men det e typ det enda jag gjort. Hehe det var lite kul... vi fastnade i Hagaström. Vi fick stå och vänta aplänge på ett tåg som aldrig kom. Det stog även bussar och mycket andra bilar och väntade. Bilarna vände och åkte tillbaka en efter en... de stackars bussarna fick ju vackert stå kvar eftersom det är för trångt för dem att vända. Men jag lyckades vända jag med =) Haha jag såg när jag vände att det var Hampus som satt i bilen bakom mej. Han vinkade så glatt han hehe. Men vi vände och åkte tillbaka... tack o lov var nästa järnvägsövergång inte påverkad av felet på det första så där var bommarna oppe.

Idag hade jag körlektion med körskolan. Gick bättre denna gång. Vänjer mej mer och mer vid deras bil och efteråt fick jag även lite beröm. Läraren sa att det går ju bra det här och det känns skönt att höra. Idag har jag fått backa runt hörn. Jag kan det jättebra bara jag får använda höger sidospegel lite också... men en gång satte han ett papper framför den så att jag inte skulle kunna kika i den... då gick det mindre bra. Men men.. sista gången kollade jag både bakåt och i sidospegeln, gick skitbra och var tydligen godkännt =) Tycker det är jobbigt att behöva sitta och vända sej om sådär.. man sitter ju inte naturligt precis. Men men.. Längtar faktiskt lite till nästa torsdag då jag ska köra igen. Det han sagt att jag ska träna mycket på hemma är att kolla mer i speglarna, parkera både vanligt och fickparkera, träna mer på att backa runt hörn o så.. har aldrig fickparkerat med honom men jag har gjort det hemma och lyckats bra ett par gånger. Men det är lika bra att nöta på tills det sitter. En till sak jag ska träna på är att följa skyltar vart jag ska nånstanns... jag är bra på att kolla hastighetsskyltar, väjningsskyltar och såna grejjer... men mindre bra på vart jag ska åka =)

Just nu har Alex gått ner med Tim till getaway för det var nåt band dom ville lyssna på... dom har inga biljetter för att gå in men dom ska väl typ stå utanför o lyssna. Det hörs ju en del ända hit så höra borde dom ju göra i alla fall =) Så just nu är jag ensam, förutom Robin som nyss gick o lade sej.
Tror jag ska spela lite och njuta av att kunna göra vad jag vill en stund.

Imorgon kommer Charlotte hit på dagen och håller mej sällskap. Kristoffer komer hem igen han med efter lunch. Han har varit hos sin pappa en vecka. Träffade Kristoffer tidigare idag då jag skulle hämta Robin på dagis. Kristoffer hade blivit ansiktsmålad till batman men han var mest bara svart i ansiktet eftersom han dessutom badat hehe. Gobiten min =)

Nä spela var det... kram på er!

RSS 2.0