söndag 26 september

Så klart att pappa köpt sej en hund!! Haha jag sa ju det =) Men han har pratat om en labrador... en svart labrador. Det blev inte riktigt en sådan. Det blev en liten tös som heter Pop... hon är yorkshireterrier och bara 9 veckor gammal. Huuur liten och söt som helst. Hon får plats i ens hand hehe.


så här liten o go e hon =) lilla Pop... hon sov sött i min famn sedan. Kurade ihop sej så gott på min axel. Hon tycker väen det är jätteroligt att försöka tugga på ens haka och hon älskar mina örhängen som hon också försökte tugga på =)

se så liten hon e =) och så go att man skulle kunna äta opp na =)

Så... det var en vovve som var överaskningen. Pappa sa att nästa gång dom åker till thailand så blir vi hundvakt =)

Igårkväll var jag förresten ute med Emil och tog en öl. Faaasen vad roligt vi hade. Vi gick till Rack'n'roll och efter en öl så köpte vi en varsin ny och då spelade vi även biljard. Vi var typ lika dålig på det båda två och vi hade grymt kul. Blev många misstag och ännu flera skratt =) Det ska definitivt göras om!
Idag är det sista lediga dagen innan man ska jobba en massa igen. Usch jag har ingen lust.. men men.. pengar!!
Nä nu ska jag kika vidare lite. Kram på er

lördag 25 september

Ja då har man vaknat till liv idag med... gjort mat åt mej och Robin och sedan lagt honom för att sova middag. Min stackars liten har åkt på feber och förkylning. Tror han har fått Alex halsont för han äter inte gärna. Hoppas han blir bra snart... vill inte hålla på o ge en massa alvedon i onödan heller för det är ju bättre om kroppen får ta hand om det själv, annars är ju risken att man bara skjuter upp sjukdomen. Ger bara alvedon om febern är riktigt hög..
Idag skulle jag egentligen varit med Elin till Polhemskolan imorse för att kika på kläder. Men jag jobbade till tolv inatt och jag kände imorse att den tröttheten var för jäkla mycket. Så jag skrev till henne att jag blir hemma och tar sovmorgon istället. Och det fick jag =) Skönt var det. Snart kommer pappa hit med.. då får jag veta vad den där jäkla överaskningen är.. är så grymt jäkla nyfiken. Men jag tror att han har köpt en hund. Han ringde mej efter jobbet inatt och undrade om jag hade någon klosax kvar efter katterna... men det hade jag inte för den skickade vi med när vi sålde dom. sen försöker han inbilla mej att hans granne behövde låna en. Sääääkert pappa. Jag tror det är vovve jag... japp japp. Men är ändå liiite besviken.. var det ingen mer överaskning än så liksom? Aja det visar sej.
Ikväll blir det nog att gå ut o ta en öl med en kille som heter Emil som jag jobbat en massa med. Och Alex behöver verkligen inte vara orolig.. Emil gillar nämligen killar och har en pojkvän hehe. Men det ska bli roligt att komma utanför dörren lite. Men det blir nog inge sent.. inte vara ute tills dom stänger inte.
Nu ska jag kika visare lite innan far knackar på dörrn. Kram på er



Min stackars sjukling =/
Bilden är från i somras

torsdag 23 september

Oh fy saten vad dålig jag blivit på detta. Det är det där jäkla jobbets fel. Skulle ju jobbat måndag till torsdag denna vecka men det blev inte riktigt så. Jag jobbade måndag och tisdag. På tisdagen fick vi reda på att det inte fanns material så vi kunde jobba. Så onsdagen och torsdagen fick jag vara ledig. Men ska jobba imorgon istället eftersom dom ligger efter nu... blir säkert nåt i helgen också men det visar sej.
Pappa kommer hem denna helg med. Ska bli kul att se honom igen. Han sa i telefonen tidigare i veckan att han hade en överaskning. Han hade sagt det till brorsan med. Men mer än så har han inte sagt... eller jo, han sa att det var en bra överaskning i alla fall. Ska bli kul att få veta vad det är. Kanske man ska få ett syskon till? Eller så kanske han har vunnit pengar? Aja... det visar sej.. men jag är SÅÅÅ nyfiken!! Håller på att spricka ju!!
Imorgon på förmiddagen blir det bowling med Alex och Ante. Ska bli najs för det var så länge sedan jag bowlade och det är roligt =) Men det dumma är att jag måste upp rätt tidigt. Kommer bli drygt eftersom jag jobbar till tolv imorgonkväll så man kommer vara lite seg då på slutet. Men men... nu ska jag krypa ner bredvid Alex. Kram på er!!



Sötaste pappa och hans fru

Jag blev nominerad...

...av Madde att jag skulle dela med mej av tio sanningar om mej själv. Gör väl ett försök =)

1. Jag skäms dom gånger jag skaffar barnvakt i syfte att festa. Känner mej som en dålig mamma då, även om det bara händer 3-4 gånger på ett år.

2. Jag tycker det är superdrygt att jobba. Speciellt nu när jag har ett jobb där man inte trivs nåt vidare och där man kommer hem blåslagen hur man än beter sej. Har ju fått problem med handleden också eftersom det är ett tungt jobb =/ Man får bita ihop och tänka på pengarna.

3. Jag längtar väldigt mycket efter en till bebis, även om jag själv vill att det ska dröja några år tills mina två pojkar blivit större. Men man blir så bebissjuk bara av att hålla i ett babyplagg på stan =)

4. Mina problem med magen, IBS, gör mej fortfarande väldigt handikappad. Kan inte sätta mej på morgonen och åka buss till ett jobb eller liknande. Äter receptfria tabletter som stoppar magen (vätskedrivande) i förebyggande syfte och för att jag ska kunna ha ett normalt liv.

5. Jag har extremt lätt för att fastna framför datorn t ex på kvällarna när man borde gå och lägga sej. Spelar ofta yatzy på blip eller nåt liknande.

6. Jag är barnsligt förtjust i Kalle Anka och prenumrerar på tidningarna.

7. Jag fryser jättemycket jämt och använder ibland min vinterjacka trots att det bara är september. Fryser ofta inomhus med, speciellt efter jag ätit.

8. Jag har nu tappat 15 kilo sedan början av december förra året. Bara 4 kilo kvar till min målvikt =)

9. Jag kan inte tycka att mörkt bröd är gott trots att jag vet hur mycket nyttigare det är. Är fast vid vitt bröd =/

10. Jag kan inte för mitt liv hålla liv i en krukväxt, hur mycket jag än anstränger mej!



Jag nominerar Elin, Ellinor och Lina!

torsdag 16 september

Ja då är det snart dags att åka o jobba igen.. längtar så hemskt till imorgon. För det första ska jag vara ledig. Jag får umgås med båda mina barn, Kristoffer kommer ju hem imorn med. Och så ska jag ju ha shoppingdag på stan med Elin. Och kvällen avslutas med bio, nyaste resident evil i 3D... ska bli najs =) Så... jag viiiilll inte jobba idag. Usch jag vill sova... hatar att jobba nätter. Bläää!



Kristoffer på stan när vi var o skulle se SvampBob Fyrkant =)

onsdag 15 september

Ojsan hoppsan då... lite dåligt bloggande från min sida kanske. Men det blir fan så... hinner ju ingenting. Jobbade hela helgen och nu jobbar jag måndag till torsdag denna vecka. Får se om det blir helgen igen denna vecka. Men fredag ska jag fan vara ledig eftersom jag inte varit ledig sedan i fredags. Jag och Elin ska på stan på fredag och shoppa lite. Ska bli så najs =) Alltid trevligt att umgås. Speciellt nu när man inte hinner ha något socialt liv alls och knappt hinner träffa Alex eller ungarna heller. Fy 17!
Ska strax ibäg o jobba igen... 15.30-00.00 som vanligt... men i helgen när jag jobbade så började vi tidigt på morgonen istället. Lite skönt med omväxling. Skulle ju hellre jobba dagtid så att man kan ha ett liv också liksom. Men men... bara att bita ihop och tänka på pengarna man drar in =)
Nä.. packa lite matlåda och dra på sej arbetskläderna kanske.. men nu vet ni att jag lever iaf. Kram på er



Älskade och jag

fredag 10 september

Sitter här nu när det är reklam i Idol... kul att kolla på det faktiskt =) Man får se mycket knäppt folk och en hel del bra sångare.
Har bloggat dåligt sista tiden, vet det. Men inte mycket att göra åt när man jobbar så pass mycket. Har liksom inte hunnit. Och när jag väl har hunnit så har jag prioriterat annat.
Sprang på stan en sväng idag. Var förbi Uniflex och har fått en till t-shirt så nu har jag så att jag kan ha jobbtröja alla fyra dagarna på en vecka... för man kan ju inte gå i samma så många dagar, då luktar man ju peck! Men nu är det löst.. Sen var jag hos arbetsförmedlingen och fyllde i papper så nu får jag aktivitetsstöd en månad till. Najs det.. Sedan gick vi till apoteket en sväng och så var vi på HM och köpte två par byxor åt Kristoffer för pengarna han fick av sin gammelmormor när han fyllde och så blev det en tröja åt Robin. Längtar som fan tills löningen kommer för då blir det mer shoppa.
Nu börjar Idol igen så jag ska sätta mej vid tv:n igen. Sen blir det nog sängen för jag ska börja jobbet igen kl 6 imornbitti... åker hemifrån kvart över 5... jippi! Men nu vet ni att jag lever iaf..
Kram på er!!

måndag 6 september

Ja men fy faen vad jag verkligen inte orkat blogga sista tiden. Man är ju så slut hela tiden så man orkar inte. Och i helgen har vi haft kalas för Kristoffer som blev 6 år i fredags så vi har haft lite fullt upp. Men huua då vad tiden gått fort. Nu är han ju stora killen =)


Idag ska dom knäppa kort i skolan också och det ska bli skoj att se hur dom blir sedan =) Det största kortet ska ramas in och opp på väggen =)

Annars blir det jobb för min del denna vecka också.. fortfarande 15.30-00.00... usch jag hatar dom tiderna. Men denna vecka blir det mån-tors så fredagkväll blir att vara hemma och njuta av att få spendera en kväll hemma hehe.
Igårkväll var jag hos Elin.. det var alldeles för länge sedan vi sågs sist och det är lite tråkigt att man inte hinner göra nåt när man jobbar på det här viset. Men vi hade skoj =) Först lekte och gosade vi en massa med Theo. Ungen är ju så underbart gooo =) Sedan när han somnat så tog vi ett parti monopol. Och jäklar jag åkte på storstryk! Men sedan innan min buss gick spelade vi lite madagaskar kart på x-boxet och då fick jag revanch =)
Nä nu ska jag packa ihop min matlåda o så och sedan röra mej till sos-kiosken där jag blir hämtad av någon Igge som jag tydligen ska åka med till jobbet denna vecka.
Kram på er!

onsdag 1 september

Fy sjutton vad jag känner att jag inte har tid till bloggen nu... jobbar och jobbar ännu mera. Igår när jag inte jobbade så sov jag hela jäkla dagen. Hade en grym huvudvärk så jag bytte inte ens om igår.. hade nattlinnet hela dagen. Blev lite svårt att sova inatt men det gick till slut det med. Fick reda på idag att det blir jobba 15.30-00.00 på fredag med... bläää! Då blir det jobba dubbelt på fredag för jag har lovat Brynässkolan att komma o jobba där med från 7.45 den morgonen. Blir en tuff dag på fredag =/ Kristoffer fyller ju år då med och så hinner man knappt se honom. Usch vad tråkigt. Men men... får njuta desto mer i helgen istället. Nu ska jag strax traska iväg och få skjuts till jobbet. Vi hörs! Kram på er


Mina stora grabb som blir 6 år på fredag =)


RSS 2.0