onsdag 28 mars

Huuua jag har seriöst inte orkat med någon blogg sista tiden..
Även om jag faktiskt haft en del som jag tänk dela med mej av... men men..

Har jobbat en del och resterande tid gått på utbildningen. På tal om utbildningen... ni kanske såg i tidningen igår eller på nyheterna på tv4 i förrgårkväll att arbetsförmedlingen fått för sej att lägga ner vår utbildning.
Men marknadspukten kommer strida emot och har vi liiite jäkla tur så kanske vi hinner gå klart under tiden. Men annars har arbetsförmedlingen sagt att från och med 13 april är det tvärstopp... det skulle hållt på till midsommar annars. Men men... hoppas kan man ju. För min del är det väl rätt så skitsamma.. men flera på utbildningen är lovade jobb om dom får den här utbildningen så för dom stälelr det ju verkligen till det. Trodde arbetsförmedlingen skulle finnas och stötta folk i jakten på ett arbete... inte sparka undan benen för dom. Men men... idioter är dom ju på det där bygget.

I övrigt tickar allt liksom på.. händer skitmycket och samtidigt ingenting, känns det som. Har roat mej sista dagarna med att måla lite folkracebil, så snart är mammas bil klar för tävling =)
Fotbollen drar igång snart med och det ska bli nice =) Längtar dit! Får se om Tessan blir med och spelar också... hon har sagt så men jag vet inte om hon mailat lagkaptenen än.
Idag var vi förresten ut till ikea. Tyvärr var bakstycket till vår tv-bänk inte i lager längre och inte skulle dom få in fler heller... så vi köpte lite tavlor till vardagsrummet och sovrummet. Kom himla billigt undan fakiskt =)

Nä... har lite annat att dona med känner jag. Kram på er!



Robin och Kristoffer <3

söndag 18 februari

Ja då var det kväller och helgen är över..
har ju varit födelsedagsfika nu tre dagar irad så lite skönt är det att det är måndag imorn.
I fredags var Robins farmor hit och det tyckte han var jätteroligt. Han fick ett barbapapa-pussel och en bok och även nån traktorbok... kanske skrivit det redan?
Igår kom min mamma och resten av familjen. Han fick då lite kläder, lite mer duplo-lego och lite pengar som han ska få nya skor för =)
Idag kom svärfar med familj.. Dom dök upp först strax efter fyra så då var man nästan lite småhungrig. Lever ju på flytande föda nu jag... javisst! Såna där roliga måltidsersättningar. Och jag väntade med min "lunch" så jag fick "fika" med dom andra.. haha höll ju på att svälta ihjäl innan dom väl dök upp.
En del besvikelser har det väl varit igår och idag med... det har inte med barnen att göra.. men men.. life goes on! Man kan ju inte styra vad andra gör och inte gör... tråkigt nog så blev Robin lite ledsen och besviken han med... jag ska lära mej att inte tala om saker för lille Robin innan jag är säker på att det blir så. Men men... inte mycket att göra åt den saken.
Nä om man ska gå och sova nu då kanske? Får bli bättre uppdatering imorgon med lite bilder =)
Kram på er!

fredag 16 mars

Grattis goaste lilla Robin på din 4-årsdag!!

Ja, idag fyller har alltså... min minsting. Uuuuscha vad tiden går fort... men tyvärr gör den ju jämt det med de små.
Idag har hans farmor tagit med honom och handlat och han fick välja en målarbok, pussel med barbapapa på och en bok med traktorer som lät en massa =) Glass hade dom käkat också.
Av mej och Alex fick han ett memoryspel med barbapapa (han älskar verkligen barbapapa) och tre tröjor.
Imorgon kommer mamma, mormor och hela gänget och grattar och på söndag blir det svärfar med familj som kommer =)
Min stooora lilla skitunge =)



Här var han inte stor... så liten i sin stora vagn =)


9 månader gammal =)


Skitungen ute och leker =)


Skitungen i större format =)


Lucian 2011 =) Min goaste tomte!

Än en gång, grattis gubben!!

lördag 10 mars

Haha dags för veckorapportering igen =D Nädå... Men det känns lite så nu. Så mycket i veckorna så man orkar fan inte.

Denna vecka har ändå varit liiiite, men bara lite, lugnare. Jobbade i måndags på Brynässkolan.. kom dit och fick reda på att jag blivit dubbelbokad... jippi.. bra koll dom har. Men fick stanna kvar och jobba ändå när jag ändå var där =) Blev lite extraresurs på sexårs istället för på fritids med de lite äldre barnen.

Resten av veckan har jag inte haft nå jobb så då har jag varit på utbildningen. Vi har roat oss med företagskunskap och företagskommunikation. Vi har fått lära oss att skilja på olika slags dokument, kolla efter viktiga grejjer och såklart skriva dessa förbaskade dokument. Lite knepigt var det att skriva t ex anbudsförfrågan, offerter, säljbrev osv.. kallelse fick vi också skriva och det var väl det lättaste. Sen ska ju allt vara snyggt också, med företagets logga, rätt uppspaltat och med en massa fina ord hehe. Nä det har varit en lite krävande vecka =)
Har under veckan lyckats hitta praktikplats också där jag ska vara under utbildningens fem sista veckor. Det blir på Brasseri Absint och kanske lite på hotell Clarion också om jag har tur. Restaurangchefen skulle höra lite med de som bossar på de andra avdelningarna hihi.
Nu måste jag bara hitta lite arbetskläder.. de står för skjorta men jag måste ha tag på ett par helsvarta skor och ett par svarta byxor med pressveck. Men det ska väl gå att ordna =)

Så nu var det äntligen lördag. Känns som om man verkligen behöver denna helg.
Ikväll är det ju melodifestivalen och Elin kommer hit och käkar tacos med oss och kikar på det... förhoppningsvis kommer hon ihåg att det med monopolet också så blir det lite spela =)

Näää om man ska ta o kika vidare lite här då kanske innan det är dags för lunch... kram på er!

söndag 4 mars

Hehe här blir det bloggande en gång i veckan =) Nä, seriöst.. man orkar ju inte alltid.
I veckan har jag jobbat alla dagar på Hammargården. Har varit himla nice =) Tyvärr kommer alla sjuka tillbaka på måndag så måndag blir jag på Brynässkolans fritids istället. Kristoffer e ju lite glad eftersom jag kommer träffa honom under dagen med =)

I måndags blev jag förresten faster =) Det blev en liten Kevin. Han var 47 cm lång och vägde 2776 g. Liten sötnöt. Var på bb i tisdags och hälsade på dem. Pappa var med han också.


Kikkis dotter Roxanna och lillebror David, medan vi väntade på att Kikki och bebisen skulle komma ut.


Sedan kom lille gobiten utrullandes =) Sov gjorde han ju såklart hela tiden hehe. Där är tygskallran han fick av mej med =)


Kikki, Roxanna och Kevin =)

Veckan har som sagt varit lite fullspäckad. Fredagskvällen var lugn... blev ensam efter ungarna gått och lagt sej eftersom Alex gick hem till en kompis ett par hus bort.
Igår, lördag, var jag utan bil under dagen. Charlotte och Mattias lånade den =)
På kvällen drog jag hem till Elins Alex och spanade in hans nya lägenhet. Jag och Elin spelade monopol och kikade på "andra chansen".. ska bli spännande att få se finalen sen =) Vann monopolet gjorde hon också för en gångs skull. Hehe det var hennes tur nu =)

Idag har jag varit ut till norrsundet. Ungarna följde också med.. bara Alex som inte ville. Hälsade på Kikki, brorsan och lille bebis =)


Sov gjorde ju lillskiten även denna gång =) Men sedan när jag fick hålla och han sovit en stund i min famn, så vaknade han =) Första gången jag fick se hans ögon hehe. Gobiten då =)


Robin lekte med bilar som han hittade och Kristoffer ville inte alls vara med på nån bild.

Men det har varit en himla nice dag =) Nör vi kom hem så droppade jag av ungarna hemma med Alex så åkte jag iväg och handlade lite.
Nu ikväll så är Tim här... just nu ser Alex och Tim på film. Dom ser ju alltid filmer som jag inte vill se. Så jag sitter här för mej själv i sovrummet och har nyss kollat på "kontoret" på fyran... om en stund börjar "äkta människor" på ettan... får se om Alex vill se det eller om jag får kolla ensam.
Gäääsp.. trött e man också. Men får se om jag hinner och orkar skriva något mer i veckan... annars får det väl dröja tills nästa helg =) Kram på er!

RSS 2.0