tisdag 13 november

Vill börja med att säga ett stooort grattis till Charlotte och Mattias som i lördags blev föräldrar till världens sötaste lilla Lewisia <3
 
Blösch vilken seg dag!
Inge jobba så har varit hemma... målaren har också varit här så nu är det äntligen färdigt och vi kan komma i ordning =) I alla fall så fort vi har ork och lust att fixa =)
Sökt några jobb har jag gjort idag med. Skulle ju vara förbaskat nice om man fick nåt nån gång!
 
Nä jag har verkligen inte mycket att få ur mej idag inte... Meeen... kanske en annan dag?

söndag 11 november

Så var denna vecka snart över.. och nu vill jag att det ska bli imorgon så vi får lite ordning här.
Just nu är det sååå rörigt här hemma. I torsdags kom dom och började tapetsera hall, vårt sovrum och Robins rum. Dom blir färdig antingen imorgon eller på tisdag. Sen jävlar kan vi äntligen packa upp allt och komma i ordning helt och hållet =) Men alla dörrar tar dom med sej imorgon och ska lacka om dom så vi blir utan dörrar en vecka. Men det får det fan vara värt.. nu när dom målat dörrkarmarna ser dörrarna gula ut hehe.
 
Denna helg har varit riktigt lugn faktiskt. I fredags gjorde vi typ ingenting alls. Alex kompis Jocke kom över och kikade på film och jag var fyllechaffis åt lillebror och några kompisar till honom.
Men när jag hade skjutsat hem dom igen och nästan var hemma så var det ett gäng utlänningar, ca 8-10 st, som kastade en stor isklump på min bil. Så nu har jag en vacker buckla precis bakom bakdörren. Ringde polisen gjorde jag och jag hoppas dom hittade på snorungarna. På tisdag ska jag till polisstationen och visa opp den vackra bucklan också.
Igår kom Tim och Natta och pojkarna kikade på film medan Natta hjälpte mej sortera all reklam. Hon är lite småtokig hon som så gärna hjälper till med det... själv tycker jag det är pest att sitta och sortera. Efter sorterandet kollade vi på "grave encounters" eftersom Tom och Natta inte hade sett den. Den e bra men Natta tyckte den var läskig =) Men att se tvåan blir ju snart här framöver hihi =)
 
Veckan som kommer vet jag inte riktigt vad som händer. Måndag och torsdag ska jag vara på hammargården och jobba =D Förutom det blir det väl rätt lugnt. Får se om man får tag på lite annat jobb däremellan.
Fredag åker förmodligen jag och David till mormor. Vi har sagt så himla länge nu att vi ska åka dit men vi har aldrig lyckats hitta nån bra helg som passar oss båda. Men nu så.. hoppas jag i alla fall. Skulle det visa sej att brorsan inte kan så åker jag nog själv. Saknar min goaste momme!
Tråkigt nog kan jag ju bara åka fredag till lördag nu... den där jäkla reklamens fel.. måste ju köra ut den på söndagen så =/
 
Nä.. nu ska jag nog borsta håret och så.. så jag kommer ut med reklamen nån gång idag med. Kram på er!

måndag 5 november

Ja satan vad bra jag e på detta hörni! Går ju bara en månad mellan gångerna haha =)
 
Har ju inte hänt så fruktansvärt mycket i mitt intressanta liv, må jag säga.
Slutade på citygross gjorde jag ju och fick ett fint utskrivet omdömme därifrån med en massa bra ord på =) Kan ju vara lite nice att visa upp när man söker jobb hehe. Min sista dag där fick jag vara i kassan och det var kul =) Men man var liiite skraj kan jag ju säga... fort ska det gå och det ska ju bli rätt också hehe. Men det gick himla bra faktiskt =)
 
Var på uppföljningsmöte på AF för ett par veckor sedan... min handläggare tycker jag ska ha ny praktik. Det var jag själv som inte ville tillbaka till citygross. Inte för att jag inte trivdes, för det gjorde jag, men för att jag vill vidga mina vyer liksom.
Jag och handläggaren kom överens om att jag skulle ta två veckor på mej att fundera ut var jag ville ha praktik.
"för man får ju tyvärr inte gå sysslolös"
Nu blev det så att de senaste 2,5 veckorna har jag jobbat på Björke förskola och har inte haft nå tid alls till att hitta mig någon praktikplats.
Ska dessutom opereras inom rätt snar framtid (inget allvarligt och lite småpinsamt så ni får nöja er med det) och då måste jag vara sjukskriven minst ett par veckor efter det. Så jag mailade min handläggare igår och sa att jag inte haft tid att hitta nåt och att det inte är nån större idé före sjukskrivningen... så får se vad han svarar. Hoppas han går med på det.. så jobbar jag så gott jag kan innan operationen istället.
 
Denna vecka ska jag vara tis-tors på mitt älskade hammargården =) Ska bli så nice!
Förra lördagen var jag förresten till Ekerö med det gänget. Skitsköj =)
 
Nu börjar det bli lite sent känner jag.. så hoppa i duschen och gå och lägga sej då kanske.. kram på er!

RSS 2.0