onsdag 30 juni

Håhåjaja... då har man precis stoppat ungarna i säng för denna kväll. Saten vilken asjobbig dag det här har varit. Kristoffer har varit i bråk nere på gården... alltså har jag fått prata med Kristoffer, hans kompis och hans kompis mamma. Roligare kan man ju ha. Men efter det var Kristoffer i alla fall snäll. Så har vi varit på simskolan igen idag. Sågen kunde inte ta med Kristoffer eftersom han var tvungen att åka och handla.. för det kan man ju inte göra resten av dagen.. så efter lunch bar det av dit. Min mage var helt knäpp så pappa fick skjutsa oss idag igen. Och det är ju mitt i Robins sovtid så han fick ju inte sova någon middag heller. Gissa om han var rolig under tiden Kristoffers simskola höll på. Fy saten... ungen var precis överallt och lyssnade inte ett smack. Fick jaga honom runt hela jäkla badhuset, nästan. Inte passade det att leka heller.. nej nej.. hade ju varit alldeles för enkelt. Blääää! Om inte Sågen kan imorgon så får han missa simskolan imorn. Sågen hade sagt från början att han kudne varje dag.. inte en dag av tre! Och Robin behöver sova på dagen annars blir det bara kaos för hans, och för min, del. Orkar inte med en till sån dag. Och så ska man trassla med middag och ungar som inte vill äta efter det.. nä usch!
Ikväll ska jag köra lite bil förresten =) med Leif. Ska bli najs. Han hade tydligen ny bil nu.. men det var en lika som innan fast nyare och så går den på diesel. Nu komemr han snart och hämtar mej. Kram på er

tisdag 29 juni

Fan då är juni nästan slut med... det går ju alldeles för fort. Månaderna kan sakta ner lite nu när det är härlig sommar, tycker jag. Så himla underbart väder idag ju!! Har verkligen inte ett dyft att klaga på. Har gått i kortbyxor och linne hela dagen och man frös inte ens av fartvinden när jag cyklade iväg för att simma. Precis så här ska det vara! Men saten vad med folk det var på badhuset då! Usch... fick ju trängas med alla vilket gjorde att det blev skitjobbigt att simma. Blääää... lagomt jobbigt när man inte behöver trängas med alla andra i poolen ju. Så det blev bara en kilometer.. sen var jag less på folk och klev opp.
Ungarna har precis nattats så vi får väl se när dom somnar... dom är väl trötta av värmen och all lek idag så förhoppningsvis dröjer det inte alltför lång stund. Dom ska ju orka med morgondagen också =)
Och jag blev ensam nu jag... Alex tog med sej några cider och gick iväg till en kompis på öster. Skönt att vara för sej själv lite =) Blir väl att sitta här och häcka som vanligt när man är för sej själv. Men inte klagar jag inte. När jag kollat att ungarna somnat sedan så blir det väl lite musik i öronen och lite spelande. Kram på er


Våra gobitar Psyko och Spike som vi hade förr... saknar dom. Dom e ju så härliga =)

Dagen och bilder från helgen!

Ja... lovade ju lite bilder från vårt härliga midsommarfirande.


När vi kom till stugan klippte Alex gräset... här får han hjälp av Kristoffer =)


Sedan var det bara fylla poolen (efter någon timmes slitande med att pumpa opp den). Ungarnahade bråttom i hehe. Men det blev så kallt och började blåsa så det blev bara lite bad.


Vår grillplats och flaggstång =)


Sedan blev det idiotregn! Denna bild stod jag i sjöboden och knäppte =)


Men det blev en fin fredagkväll i alla fall =)

Vår härliga solnedgång den kvällen =) Alex tog sej en fisketur då men kom hem tomhänt.
Så... ett år kvar till nästa midsommar =)

Igårkväll ringde farsan. Det blev minigolf för mej och Kristoffer med pappa och brorsan. Jaaaag vann!! Jag hade 46 slag och brorsan kom tvåa på 49. Kristoffer gick det ju inge vidare för.. 95 slag. Men han satte en hole in one han med =)
Ikväll blir det måndagsträff med övriga konsulter och så får jag med mej två gäster som ska vara ansiktsmodeller. Det blir Evelina och hennes vän som jag hade visning för tidigare. Så det ska bli skoj =)
Dags att fixa middagen. Kram på er

söndag 27 juni

Ja men hejsan! Då var man tillbaka i Gävle och åter i civilisationen. Kom hem igår efter en hel del trassel... vi tänkte ta ett tåg som inte gick. Stackars trötta mormor fick köra oss till Gävle istället. Usch vad jag fick dåligt samvete. Men vi ska kräva ersättning av x-trafik eftersom det var dom som gett oss fel tider när vi ringde och frågade hur tågen gick. Och när vi ringde igen så var det dom som sa att vi kunde få ersättning.. så det blir bensinpengar åt mormor i alla fall.
Midsommarn i övrigt har varit helt okej. Vädret var bra... till en början... Först var vi i Fjäle hemma hos mormor. Ungarna lekte och vi satt och pustade ut efter tågresan. Det är fan bra drygt att åka tåg med våra ungar. Ingen som är still aoch snäll inte... huuua. Så torsdagen till fredagen sov vi där. Sedan åkte vi ut till stugan tidigt på fredagsmorgonen. Vi slet som djur för att pumpa upp poolen åt ungarna efter att Alex klippt gräsmattan... men vädret ville sej inte riktigt längre. Dom fick sej ett snabbt bad och sedan frös dom så att tänderna skallrade eftersom det började blåsa så hemskt. Senare på eftermiddagen blev det lite åska och regn.. men på kvällen blev det fint igen. Det blev grillning nere i sjöboden eftersom vi trodde det skulle regna igen. När ungarna lagt sej så spelade jag och mormor kort medan Alex tog en fisketur, som inte gav något. Jaa du.. roligare midsommar kan man ju ha. Jäkla väder! Aja... ungarna har haft roligt i alla fall och det var skönt att komma hemifrån ett par dagar. Tänkte lägga opp lite bilder men denna jäkla sida verkar inte vilja det så det kommer senare...
kram på er


onsdag 23 juni

Då var ännu en dag över.. snart dags att gå o lägga sej. Denna dag har det inte hänt mycket alls. Var med Kristoffer på simskolan och lyckades bränna mina axlar lite granna eftersom jag hade linne på mej. Nu på kvällen så var Kristoffer på lite fest på sitt dagis. Det var avslutningsfest för alla som ska börja 6-års i höst. Det var ju lite kul att dom hitta på nå sånt. Han hade haft jätteskoj sa han =) Och en ballong hade han fått med..
Redan imorgon ska Kristoffer komma till mej istället för på fredag som vi brukar.. jag, Alex och ungarna drar nämligen iväg till sommarstugan imorgon =) Ska bli skönt... blir årets första tripp dit. Kristoffer älskar att vara där.. Robin minns kanske inte att han varit där men det blir nog skoj för honom med. Hoppas på finväder så ska ungarna få plaska i sin pool hela dagarna. Är ju lite för djupt för dom att bada i havet.. kallt än så länge också för den delen. Ska bli roligt att träffa mormor med... ska hjälpa till så mycket jag kan med allt.. matlagning och hämta ved o sånt. Vill inte riskera att hon blir dålig igen.
17.15 går vårt tåg imorgon och vi kommer hem igen på lördag. Hmm blir ju knepigt med farmen på facebook det där... men får väl så nåt som tar ett par dagar hehe. Nä sängen var det... kram på er


Kristoffer i poolen i stugan för några år sedan =)

tisdag 22 juni

Jaaa vad jag är bra på att komma ihåg bloggen.. eller inte. Aja.. får försöka bättra mej. I och för sej har det inte direkt hänt något intressant. Men det gör det ju sällan för min del.
Igår var jag och Jonas ner på stan och tog en öl. Vi satt och babblade en massa och det var skönt att komma utanför dörren.
Idag följde jag med till simskolan och Kristoffer visade stolt att han tappat sin första tand =) Det var en ordentlig glugg han fick där... och så är tanden bredvid också lös så snart blir gluggen större. Ska med till simskolan imorn med. Sedan imornkväll är det fest på Kristoffers dagis för alla 6-åringar som ska sluta där. Dom skulle bjuda på tacobuffé o sånt. Naaajs =)
Denna kväll har varit lugn.. var iväg och målade lite bil och sedan när jag kom hem så kollade jag och Alex på den där nya filmen "Farsan". Riktigt bra film tycker jag =)
Nä nu måste jag hoppa över till facebook och farmville... skördetid jepp jepp! Kram på er

lördag 19 juni

Ojdå vad jag glömt bort bloggen. Aja.. det händer hehe. Tyvärr alldeles för ofta.
Dagarna här har varit lugna... Igår var jag och Robin på stan med Elin och hennes lille Theo. Shoppade en del åt barnen. Robin fick ny pyjamas och ett par shorts med en t-shirt till. Kristoffer fick två tjocktröjor och en pyjamas. Åt mej själv blev det en ny bh. Hade ingen vit så det har varit lite svårt att använda vita kläder.. men nu har jag en sån med =) Igårkväll kom Anders och Jessica hit och åt tacos och såg en film. Så gårdagen var riktigt trevlig. Jag var till hälsocentralen och hämtade ut ett prov också som jag ska se till att lämna in på måndag tänkte jag. Det har visat sej nu att jag inte har någon infektion i tarmarna i alla fall. Däremot så kan det tyda på inflammation istället. Så nu ska jag ta ett sånt prov och visar det lika som förra gången så kommer jag att få göra en ny koloskopi. På förra koloskopin så såg dom inget onormalt men jag hoppas dom hittar nåt snart för jag vill bli frisk! Har haft den här jäkla skitmagen i 2 år nu. Jag vill också kunna leva och röra mej som alla andra utan att behöva bekymra mej om att ha nära tilol toa hela tiden ifall att. Fan det sabbar ju ens liv! Vågar ju knappt åka buss längre... och ska jag göra det så måste det ha hunnit bli eftermiddag för då vet jag att tabletterna har gjort sitt. Usch... det här suger verkligen.
Idag har också varit en mycket trevlig dag. Jag, Alex och Robin åkte hem till Elin och Alex för att grilla. Elins mamma, Elins bror och hans kompis kom också dit och åt. Vi hade jättetrevligt och allt var kanon bortsett från bränt kött. Men det får bli bättre till nästa gång =) Har nyss lagt Robin i sängen och jag tror han somnade jäkligt fort... han har haft himla skoj hos Elin han med =)
Nä nu ska jag kika vidare lite. Kram på er!

är det onsdag idag?? 16 juni

Fy vad dålig koll jag fått påvilken dag det är... veckan går ju så jäkla snabbt. Kom hem så sent igår så jag orkade inte blogga. Blev inge simma igår för när jag och Alex spelat tv-spel klart så var klockan så mycket att jag bara skulle få stressa. Istället tog jag en promenad med Jonas.. promenaden tog lite längre tid än vad vi tänkt. Den brukar ta ca 1,5 timme.. nu tog den ca 2,5 timmar... Men vi gick en omväg. Istälelt för direkt ner till stan och genom boulongern så gick vi först ut på Gävle Strand för att kolla nybyggena där. Sedan bort till boulongern och bort mot högskolan. Mitt i allt ringde mamma. Hon berättade att mormor fått åka in till sjukhuset igårkväll eftersom hon hade så tungt att andas.. och hon hade tydligen haft svårt att andas ända sen i helgen. Uscha.. dom trodde först att det var något med hjärtat. Men EKG:n i ambulansen visade, tack och lov, ingen pågående hjärtinfarkt.. så hon blev kvar under natten för observation. Dom hade väl nån teori om kärlkramp.. så det verkar inte vara så allvarligt i alla fall. Men usch vad svårt det var att sova inatt.. min mormor får verkligen inte ta vägen någonstans, hon e ju min momme! Hon som tagit hand om mej så mycket när jag var liten, varje dag innan jag började på dagis. Då kom hon alltid hem till oss när det var dags för mamma o pappa att åka o jobba och passade mej. Och jag har alltid varit mycket med henne i stugan o så på somrarna även sedan morfar gick bort. Vi står varandra så nära och har alltid gjort det. Vi kan ringa varandra och prata hur länge som helst. Mamma brukar skoja o säga att jag och mormor är likadana för vi pratar lika mycket båda två =) Så.. nä hon får verkligen inte försvinna nånstans än på väääldigt länge! Jag ringde mamma idag och hon sa att mormor hört av sej själv och sagt att läget var okej men att hon skulle stanna på observation och så skulle dom ta mer prover. Längtar tills jag får prata med henne också. Men förhoppningsvis går allt bra nu och så kan jag, Alex och ungarna åka upp till stugan och träffa henne som planerat på midsommar.
I övrigt så har denna dag varit väldigt lik måndagen och gårdagen... simskola! Idag fick dom träna på att göra bentagen ordentligt. Kristoffer har väl lite problem med det men ingen kan ju kunna allt i början. Så det kommer nog. Och simlärarna är så tålmodiga och visar genom att hålla i hans ben och gör bentagen åt honom. Så snart kan han nog själv =)
Nä nu ska jag kika vidare... kram på er

måndag 14 juni

ja se på fasen... höll på att skriva maj istälelt för juni. Ett tecken på att månaderna just nu går alldeles för fort. uscha...
Idag har jag haft en rätt fullspäckad dag. Började med att lämna Robin på dagis. Sedan blev det in till stan för att lämna in papper på barn och ungdom. Robin har fått dagisplats här på Brynäs nu från och med 30 augusti. Pumpmakargården blir det... skönt det ska bli att få lämna båda barnen på Brynäs sen istället för att cykla till öster och nordost för att lämna varje morgon. Sedan drog jag till Miroi för att få mitt aktivitetsstödspapper påskrivet. När jag var klar där var klockan bara halv tio och försäkringskassan som ska ha pappret sen öppnar ju tio. Så då gick jag till apoteket och köpte lite solkräm så nu slipper jag bränna mej så illa igen. Synd bara att den där krämen är så förbannat dyr. Fick ändå vänta en liten stund utanför försäkringskassan innan jag kunde gå in o lämna pappret. 
Efter det bar det av hemmåt igen. Kollade på våra bästa år på tv och sedan gjorde jag lunch åt mej och Kristoffer. Vi åt en jättegod grönsakssoppa som var importerad från Kroatien.. låter inge vidare kanske men det var jättegott. Och så lite macka till. Kristoffer, som älskar soppa, slevade i sej himla duktigt =)
Sedan var det dags att åka till simskolan som började idag. Sågen mötte mej och Kristoffer här nedanför och så cyklade vi alla tre till Fjärran Höjder. Kristoffer tyckte det var kul med simskolan och han var jätteduktig och var med på allt dom sa. Dom fick leka lite lekar och prova flyta med en flytgrej under nacken... gick hur bra som helst =) Så jag hoppas på att han kan simma efter dessa tre veckor. Skulle ju vara ett jätteplus. Men det var bara nu första gången, och sedan sista gången, som vi föräldrar får vara med o kolla. Dom vill helst att vi ska vara en bit ifrån så att ungarna inte distraheras av oss o så... så imorn blir det caféet för mej och Sågen under dom 40 minutrarna som simskolan håller på. Tråkigt... man vill ju se hur det går. Men man får väl lite till simlärarna som håller i det. Dom verkar föresten hur bra som helst och har ett himla trevligt sätt och stort tålamod med dom små. Inget att anmärka på där inte =)
Ikväll blir det att åka hem till Elin efter att ungarna gått och lagt sej. Ska bli najs... var ett ag sedan jag var där nu. Vi ska nog spela lite monopol som vanligt =) och så får jag ju se goaste lille Theo =D
Nä nu ska jag kika vidare lite medan ungarna ser på bolibompa. Kram på er


Elin och lille Theo =)  

söndag 13 juni

Ja då var helgen avklarad. I fredags tog mina två yngsta bröder studenten. Lillebror David gick ut fordonsprogrammet på Gävle praktiska gymnasium och styvbror Martin gick ut från IT-programmet på John Bauer. Stort grattis till dom båda!


David, utsparkad och klar!!


Davids bästis Alexandra och David =) klasspolare!


David, pappa och Robin =)


Davids skylt =D


Kristoffer hade en flagga att vifta med =) Robin pajjade tyvärr sin ganska snabbt hehe.


En utsparkad Martin =)


Två glaaada bröder =D

Resten av helgen har varit rätt lugn. Det var folkrace i Årsunda igår men det var bara mamma som körde. David var ju hgemma och var bakis och Micke var bara med som mekaniker. Gick inge vidare för mamma eftersom bilen inte ville som hon ville och det var en annan som puttades med henne hela tiden så att bilen gick sönder mera. Regnade gjorde det som fan igår också och jag var där med Jonas och kollade.. men vi åkte hem rätt tidigt eftersom det var blött o kallt. Pappa fixade min cykel igår också så nu kan jag cykla igen. Taaack papps!
Nä nu blir det lite film med David och Alex. Kram på er

Sååå arg!!!

Var och simmade ikväll... frid och fröjd och jag snackade med pappa i telefonen när jag kom ut igen för att gå till cykeln. När jag kom fram till cykeln ser jag att något inte stämmer... framhjulet var helt vint och krokigt, kedjan hade hoppat av och styret var helt snett. Någon jävel har alltså stått och sparkat på min cykel medan den stått i cykelstället. Toppen... jag som är så jävla beroende av min cykel. Men vem fan gör nåt sånt? Så jävla onödigt. Fan o sabba så för andra... satens snorungar!! Har jag lite tur kanske pappa kan betala och fixa den i helgen för hans kompis äger Brynäs Cykelservice... så jag håller tummarna för jag måste ha cykeln igen på måndag. Jonas var snäll och kom o hämtade mej utanför badet och min styvfarsa skulle åka dit och hämta cykeln ikväll. Så härligt det är att ha folk som ställer upp på en.
Annars har jag jobbat idag... var på Fridhemskolans fritids och vi har varit ute hela dagen nästan. Fått lite färg i fejset med och så brände jag mej lite mellan tuttarna och halsen, vad det nu kallas. Mina läppar är också brända och dom svider. Men jag ska köpa ett sånt där lip-balm från Mary Kay med solskyddsfaktor i... behöver!! Mary Kays grejjer är ju för övrigt helt underbara =)
Nä nu sk ajag fortsätta kolla runt lite innan det e dags att sova. Imorn blir det opp tidigt och göra sej i ordning för bröderna Davis och Martin tar studenten imorn =D Kram på er

onsdag 9 juni

Ojoj vilken dag.... skulle jobbat idag men hade sån sprängande huvudvärk imorse när jag vaknade så jag blev hemma. Blir jobba imorn istället. När huvudvärken lugnat sej åkte jag tillv erkstaden så nu är både mammas och brorsans bil fixade.
Igår blev en rätt lugn dag. Jag hade köpt nya badkläder åt mej så jag invigde dom igår med att simma 1,2 km. Var riktigt najs. Men istället för badlinnet jag brukar ha så hade jag köpt en bikiniöverdel... fan man vågade ju knappt gå upp ur poolen... jag hatar att visa min hemska mage. blääääää!
nä nu måste jag sova om jag ska orka imorn... måste upp 5 om jag ska hinna göra både mej och robin i ordning före jobbet. Kram på er

måndag 7 juni

Ojdå glömde visst skriva igår. Aja.. hände absolut ingenting vettigt igår över huvet taget. Tog en kvällspromenad med Jonas bara och gick och babblade som vanligt.
Kari, som köpte våra katter, ringer fan flera gånger om dagen... men det låter som att katterna har det himla bra där i alla fall. Han ska ta med dom till veterinären snart och vaccinera dom och kolla tandsten och lite sånt. Det e ju bra. Vi har inte varit till veterinären nåt med dom eftersom vi har så taskig ekonomi... vi skulle ju såklart gått dit om någon av dem verkade må dåligt, men dom är så pigga och friska så =) Lite jobbigt bara att karln ringer varenda jäkla dag... han pratar ju hur länge som helst om ingenting. Visst var det jag som sa att vi skulle fortsätta hålla kontakten, men det behöver ju liksom inte vara varje dag. Aja... kanske blir bättre om ett tag.
Har jobbat idag i alla fall och jag var så säker på att det inte skulle bli mer jobb denna vecka. Brukar ju inte finnas så mycket när det blir sommarlov o så. Men på onsdag fick jag på Rostocks förskola och på torsdag ska jag vara på Fridhems fritids. Ska bli najs =)
Badade nyss Robin och nu har jag stoppat honom i säng. Dags att passa på att kika lite facebook =) kram på er

lördag 5 juni

Kari, som köpte katterna igår, berättade att dom hade jamat lite innan dom åkt ut ur Gävle men sedan lagt sej och sovit och varit tysta och snälla hela resan. Dom hade stannat halvvägs och gett dom lite vatten. När dom kommit hem hade katterna tittat sej omkring och allt verkar gå fint än så länge i alla fall. Känns skönt att veta... här är det fortfarande så toooomt! Känns så himla konstigt att liksom stänga toadörren efter sej, utan att behöva tänka på att hålla öppet åt katterna.
Nu i skrivandets stund så ringde Kari.. han berättade att dom går på lådan bra och äter bra. Både Lucy och Murdoc var runt honom och strök sej medan vi pratade. Känns jättebra att höra och tryggt. Verkar som att vi valde ett himla bra ställe åt dom att komma till. Kari har även en inglasad altan där dom får ligga och mysa och kika ut. Allt kändes mycket bättre nu när han ringde.. så skönt att veta att dom har det bra. Han lovade att skicka bilder sedan också. Nu ska jag maila Lucys uppfödare och ge hennes Karis e-mailadress och telefonnummer också så att hon vet var de befinner sej och kan prata med honom själv. Murdocs uppfödare fick jag ju aldrig tag på då när vi köpte katterna... tråkigt nog. Men nä.. maila var det.. kram på er


fredag 4 juni

Idag kom en 22-årig kille och hans pappa från Skövde och köpte mina älskade missekatter... Jag har pratat mycket med dom och dom verkar jättebra och seriösa. Hade haft katt tidigare också som dom tyvärr fått avliva eftersom katten var 20 år gammal och njurarna började  krångla.. men en katt på 20 år är rätt bra det... och den hade också varit långhårig så dom har erfarenhet av katter som behöver en del pälsvård.. känns bra. Och vi ska fortsätta ha mailkontakt och så om hur det går. Han lovade att ringa redan imorgonbitti och tala om hur resan gick och hur natten varit. Gud jag saknar dom redan som faan... så himla tomt här hemma. Och smarta jag går av ren vana och ser till att balkongdörren sitter fast i barnspärren så att inte katterna ska smita och så att toadörren är öppen så dom kan gå på lådan... men dom är ju inte här nå mer *snyft* Men det känns grymt skönt att få fortsätta ha kontakt med dom och vi ska få se bilder o så på dom ibland och höra hur allt går hela tiden. Och dom sa att ifall det skulle bli någe ungar mellan dom i framtiden så kanske, ifall vi har bättre med pengar att ha katt då, kan få en av Lucy och Murdocs bebisar. Dom var verkligen supertrevliga och det kändes verkligen tryggt att lämna mina älsklingar till dom. Men dom är redan så jävla saknade... har fan ont i magen. Pappan som köpte dom gav mej en kram och lovade att ta väl hand om dom för han såg att jag var så deppig. Usch jag höll på att börja gråta... samtidigt ska man hålla på o skriva en massa papper om ägarbyte och jox... fy faen.. det här var precis lika jäkla jobbigt som den dagen vi var tvungna att avliva Amanda som var sjuk.. usch usch usch... undrar hur jag ska kunna sova inatt....



Murdoc och Lucy... jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får det bra och kommer att trivas hos era nya hussar. Vi kommer även och hälsar på er någon gång, för dom sa att vi var så välkomna så ifall vi skulle neråt någon gång. Så vi ses igen :')

torsdag 3 juni

Då har man jobbat idag igen. Har varit på Steneberg och blir där imorgon och på måndag med. Gick bättre än väntat att vara på "landningen".. lite jobbigt bara eftersom de flesta av dom inte förstår riktigt vad man säger när man ska försöka hjälpa dom med matte osv.. men det går ändå =) Däremot har jag en grym huvudvärk och har legat på soffan och vilat från jag kom hem tills nu. Lite skönt just därför att Alex slutade före mej idag och hämtade barnen på dagis så att jag kunde åka direkt hem. Har tagit treo och först nu börjar huvudet kännas lite bättre.. det värsta är att det känns som att det sitter mot ögonen... har ont liksom i pannan och i tinningarna. Men jag har kollat synen när jag fått så här förr och jag ser utmärkt.. inte länge sedna jag kollade synen igen då jag skulle få mitt övningskörningstillstånd och jag ser fortfarande bra. Så det e lite skumt. Har hört talas någon gång om ögonmigrän.. men vet inte om det egentligen finns något som heter så. Och så som andra beskriver migrän, ljud och ljuskänslig, så känns det inte som att det är riktigt så illa för min del heller... även fast det gör grymt ont. Men vissa spyr ju av migrän men jag har aldrig mått illa så..
Fick en glad överaskning igår förresten... Robin kissade på pottan för första gången!! Han har suttit på pottan många gånger men det har liksom aldrig kommit något i den. Men det gjorde det igår! Och jag var så stolt och berömde så Alex tyckte att jag var fånig till slut hehe. Men vad ska man göra då.. jag blev ju glad och han ska ju veta att han gjort bra =)
Nää nu ska jag kolla lite facebook innan det blir ryggläge på soffan igen. Kram på er


Robin första gången på pottan i mars i år =) 

onsdag 2 juni

Fasen vad svårt det var att stava idag då... bara på rubriken fick jag skriva om 3 gånger innan det blev rätt och det verkar inte gå nå bättre här heller... trög i fingrarna idag tror jag.. dom hänger inte med lika bra som jag vill hehe.
Igår blev en najs kväll. Tog en långpromenad med Jonas. Supertrevligt var det. Det blev 1,5 timme i rask takt.. vi gick ner på stan och runt hela jäkla boulongern och sedan en tur runt högskolan och sedan tillbaka till brynäs. Och man får gå bra jäkla fort för att hänga på den där långbenta hehe. Känns i ljumskar och ben idag kan jag ju säga. Men det blev ett bra alternativ istället för simningen... skulle ju simmat igår men orkade inte. Så när sms:et kom från Jonas så var jag mer än gärna på att ta en promenad. Och det är trevligt att prata med honom för babblade gjorde vi flitigt hela vägen =)
Idag har jag och Sågen varit på möte på Kristoffers dagis tillsammans med Bryggan och Brynässkolan där Kristoffer ska börja i höst. Vi skulle vara där 8.30... men både Bryggan och Brynässkolan hade hört 9.30 så vi fick vänta på dom en timme innan vi kunde börja. Men det gick bra i alla fall =)
Nä nu ska jag spela lite innan det är dags att hämta kidsen igen... eller om man ska ta sej en lur kanske? Kan fan inte sluta gäspa... *gääääsp*
kram på er



Älskade och jag =)

tisdag 1 juni

Ojoj vad maj månad har gått fort... och nu jäklar är det juni och sommar!! Hoppas vädret håller med om det också. Än så länge ser det lovande ut och vi behövde inga jackor på vägen till dagis imorse, räckte med tjocktröja. Så skönt det är när solen lyser.. blir nog himla varmt och skönt framåt dagen.
Snackade med vikariejouren idag med och nu har jag fått jobb på Steneberg torsdag och måndag. Ska vara på landningen som det heter med invandrare som är ganska nykomna och inte kan svenska nå bra eller alls.. får se hur det går. Mina erfarenheter av de klasserna (har ju haft några av dem förr) är att eleverna inte ens kan hålla sej kvar i klassrummet och hela lektionerna brukar gå åt till att få in dom... det blir alltså aldrig något gjort, tyvärr. Får hoppas det går bättre denna gång.. om inte så slipper jag vara ensam med klasserna denna gång i alla fall då jag ska vara typ extraresurs i klassen då. Skönt att ha någon mer lärare med så att man inte står ensam med en klass som inte sköter sej. Men det är det ju tyvärr inte många klasser som gör över huvudet taget på den skolan... skulle haft magsår 7 gånger om ifall jag jobbat där jämt.. fyyyy. Nä man ska väl inte säga så egentligen.. men kan inte låta bli.
Aja... ska gå ner till kiosken här nere och köpa mej lite frulle tror jag. Finns ju mackor o så men jag är så less på den där jäkla pågenlimpan som Alex alltid köper. Får se vad som händer resten av dagen. Blir nog lite simma ikväll i alla fall =)
Kram på er


min goa Kristoffer =D 

RSS 2.0