lördag 27 februari

Nä ärligt.... melodifestivalen idag var bara skit! Inte ett enda bra bidrag... Sibel var ju nästan.. men så åker hon ut på en gång. Aja.. Sverige tycker aldrig som jag, det får jag vänja mej vid. Crusified Barbara förra veckan var ju helt kanon! Tänk om det kunde komma fler såna istället för skatepunk och skit.
Alex är på party ikväll med Ante. Skönt att få vara lite själv. Men ett tag lutade det åt att dom skulle sitta här och dricka istället. Men fan, Robin ligger ju och sover och jag har sett fram emot i flera dagar få vara lite ensam. Så jag sa ifrån. Dom fick åka på den där jäkla festen istället. Jag är fan aldrig ensam. Har ju alltid ungarna och när dom sover e ju Alex hemma. Skönt att bara få sitta här och vara helt för sej själv, lyssna på lite låg musik och spela lite. Utan att behöva bekymra sej för nån annan. Det är grymt skönt att vara ensam ibland och inte ha nån annan att prata med, nåt annat att tänka på än sej själv. Och är man aldrig ensam så behöver man det.
Men jag måste nog isäng ganska tidigt ikväll i alla fall... oj vad jag kände på en gång att det absolut inte kommer bli så... men jag ska ta med mej Robin imorgonbitti och åka tolv mil norrut. Det blir brorsan vi åker med och destinationen är mormor =) Ska bli roligt att få umgås lite med henne igen. Vi ses ju så sällan eftersom hon bor så långt bort. Kommer hem vid middagstid på måndag igen och då på kvällen blir det lite utbildning med Mary Kay-grejjerna. Ska till Siv på Gävle Skönhetsinstitut då. Fasen vad fullt upp man har nu för tiden.... aja... kanske lugnar sej så småningom. Idag var jag föresten på Erikhjälpen och sedan på stan med mamma... vi handlade det sista som jag behöver i min outfit som konsult. Det blev skor, två kjolar och en kalender som jag kan skriva och boka in saker i =)
Nä nu ska jag spela... Kommer nog inte skriva igen förrän måndag kväll och tyvärr funkar inte mobilen hos mormor heller... Så.. vi ses! Kramar

fredag 26 februari

Sitter här en sväng innan det e dags att gå iväg. Sågen komemr hit snart och då ska vi gå och lämna våran sjuka lilla Kristoffer hos Sågen farmor och sedan ska jag o Sågen gå på utvecklingssamtal på Kristoffers dagis. Hoppas på att dom har lite mer positivt att säga nu sedan vi har varit på möten med Bryggan o allt. Så jag håller tummarna. Efter det så ska Sågen hämta Kristoffer eftersom han ska ha Kristoffer från o med idag och jag ska gå o hämta Robin. Sedan kommer pappa och hälsar på en sväng oxå. Min kväll kommer att ägnas åt att träna lite på manuset som jag ska följa på Mary Kay-visningarna och att ha tvättstugan. Jippi... Skulle ju vara trevligt att träffa nån kompis istället.. men måste verkligen tvätta så jag kan ju inte åka nånstans.
Nä nu komemr nog Sågen snart... kram på er




Kristoffer i sommarstugan när han var liten =)

torsdag 25 februari

Ja uscha det blev inget skrivande igår heller... när jag väl fick tid över så var jag så slut i skallen så det blev film och sedan sängen.
Igår var jag återigen till Siv på Gävle Skönhetsinstitut.. Nu är jag registrerad fristående hudvårdskonsult =) Jag har fått hem ett startkit med lite utbildning och produkter som jag kan använda till mina första visningar. Och måste bara säga att jag själv är helt förälskad i Mary Kays grejjer... skulle vilja köpa allting själv för det är så bra. Men det får jag göra senare =) Var hos mamma igårkväll... Mary Kay har ju en dress-code som jag måste följa när jag har mina visningar... så en kavaj fick jag av mamma och några strumpbyxor... kjol och skor får jag fixa på lördag då jag har mamma med mej som smakråd.
Skulle ha jobbat idag också.. på Fridhemskolan. Men imorse när vi vaknade så såg Kristoffer vekligen inge pigg ut.. så jag tog tempen och den visade 38 grader. Så vi gick med Robin till dagis och sedan gick jag och Kristoffer hem igen. Han har sett på film större delen av dagen och han får vara hemma imorn med. Hoppas Robin klarar sej från feber... vi ska ju åka till mormor på söndag och det blir ju bäst om han är pigg då.
Nä nu blir det lite sims3 en stund. Kram på er




Mina gopojkar =)

tisdag 23 februari

Blev inget bloggande igår eftersom det inte vill funka när jag skulle logga in... ibland är allt bara jäääkligt segt. Facebook var helt mongo för mej igår med. Men men... här e jag nu =)
Igår var jag på stan med Elin och hennes lille Theo. Han är ju bara för jäkla go den ungen =) Först gick vi några ärenden på stan och sedan satte vi oss och tog en fika/lunch. Jättetrevligt var det =) Sedan gick vi och hämtade mina ungar från dagis och Elin följde med hem till oss. Jag fick gosa och ta hand om Theo jättemycket och det var jättemysigt att få gosa med en så liten igen =) Elin hjälpte till med mina lite halvtrassliga grabbar oxå. Hihi skönt att kunna bytlånas lite ibland =)
Robin har ju blivit så jäkla rolig att när han ska sova på kvällen så går han upp hela tiden. Han har lärt sej klättra ur sängen... så det blir en del springande för att stoppa tillbaka honom i sängen igen innan han väl somnar. Men sen när vi flyttat så ska ju han få sova i vanlig säng så då slipper vi vara oroliga över att han ska göra sej illa när han klättrar ur.
Nä nu har jag skitbråttom... måste in i duschen och sedan ska jag iväg till Gävle Skönhetsistitut för ett litet möte med konsulten... får se om jag kanske också kan tjäna lite pengar på det där Mary Kay-joxet =)
Kram på er

söndag 21 februari

Då var det söndag... och imorn är det alltså meningen att man ska gå ur idet och börja leva igen. Uuuuscha!
Vi hade i alla fall en jättemysig kväll igår framför melodifestivalen. Kristoffer fick vara vaken hela melodifestivalen med... jag brukar aldrig tänja på hans sovtider men vi hade så mysigt framför tv:n så igår fick han vara vaken lite längre. Till middag blev det hamburgare och strips igår. Inge nyttigt men.. det var ju ändå lördag. Och sedan blev det lite godis när melodifestivalen började. Ibland måste man ju få unna sej lite.
Inte lika dålig idag men fortfarande snorig och hostig. Men det går ju framåt i alla fall. Verkar nu som att Robin åkt på min förkylning med, men får väl se hur pass mycket förkylt det tänker bli. Det visar sej ju. Annars får han kanske vara hemma imorn med. Har ju trilskats så jäkligt med försäkringskassan så numera får jag ju ersättning när jag är hemma med sjuka ungar. det fick jag inte förr. Dom arslena hade ju fått för sej att jag inte har någon inkomst och därför inte behöver bli ersatt... men men... feeeel!
Nu har Alex installerat om hela datorn så nu ska jag undersöka om sims3 funkar. Det gjorde inte det innan, vilket var anledningen till att han fick göra om allt. Men allt jag hade spelat är borta =/ får börja om från början. Saten så drygt... men men... kram på er

lördag 20 februari

Blääää... hatar att vara förkyld! Idag skulle jag ha varit till den där hudvårdskonsulten jag träffade i onsdags... diskuterat lite jobbmöjligheter och fikat. Men jag ringde och bokade om tiden. Mår som ett jäkla slakt. Har sovit dåligt i natt för hostan är så jäkla dryg. Känner mej annars lite piggare... känner mej inte febrig idag i alla fall. Inte än så länge =)
Alex har åkt med brorsan för att storhandla och när dom kommer tillbaka blir det lite lunch. Efter det ska jag skriva lite uppsats åt bror. Är jag dum som gör det? Stackaren är ju inge vidare duktig på det där med att skriva o så... och kan han få bra betyg så hjälper jag gärna till. Det där om antiken och skit är ju ändå inget man behöver komma ihåg senare.. inte om man ska bli bilmekaniker i alla fall =)
Ikväll är det ju melodifestival igen med... hoppas det är bättre vidrag med än förra veckan. Förra veckan var det skit tycker jag. Aja det visar sej väl....
Nu ska jag kolla runt lite innan Alex och brorsan kommer hem. Kram på er

fredag 19 februari

Gomorron! Hemmadag idag med ungarna. Sågen kom hit med Kristoffer nu på morgonen istället för att gå med honom till dagis. Kristoffer hade sagt att han ville vara hos mej istället för på dagis och det är klart han får det =) Robin, som är hemma idag från dagis, blev jätteglad också när storebror kom. Just nu leker dom i Kristoffers rum... låter som att dom har roligt =)
Är så jäkla förkyld så det var nog lika bra att jag blev hemma idag. Behöver kurera mej lite jag med. Ska ringa till försäkringskassan snart med så att man får pengar för att man är hemma och vabbar med Robin. Gäääsp.. saten vad trött jag e. Undrar vad den här dagen kommer att erbjuda då. Ska i alla fall ta en promenix till banken senare när Alex har kommit hem. Skulle gjort det igår men det orkade jag inte. Skulle ju simmat igår men så förkyld som man e så är det lika bra att stanna hemma. Vill ju inte bli värre.
Nä det blir kanske lite uppdatering senare... har verkligen inget vettigt att säga just nu. Kram på er



Mina goa grabbar i julas =)

torsdag 18 februari

yupp då var man hemma igen då.. med plutt Robin såklart. Dom ringde från dagis idag och sa att dom misstänkte magsjuka... så jag hann precis jobba klart och sedan gå och hämta honom, för dom ringde under sista lektionen. Han har tydligen varit jättelös i magen idag men han hade ätit bra o så. Så jag får vara hemma med honom imorgon. Jag hoppas inte det är magsjuka... det hade han ju för två veckor sedan. Men det visar sej väl... man kan ju vara dålig i magen av andra anledningar också så jag håller tummarna. Han verkar ju pigg o så.
Igår var jag och Carro på Gävle Skönhetsinstitut. Jättekul var det att få prova olika hudvårdsprodukter och även en del smink. Köpte nån rengöringjox till ansiktet och nån fuktgrejjare man skulle använda efteråt. Funkar hyperbra än så länge i alla fall. Man ska tydligen få mindre porer, få mycket finare hy osv... Kände ju skillnad efer att bara ha använt det en enda gång. Man blir tillo med renare i ansiktet än av en ansiktsmask. Men Mary Kay verkar vara bra prylar det =)
Nä om man ska ta o stoppa om plutten så att han kanske somnar nån gång... han sov ju inte på dagis eftersom jag kom o hämtade honom.. så han får sova nu istället. Kram på er




Min sjukling sist han hade feber....

fortfarande tisdag...

fy faen.... så jädra förkyld jag blivit. Skulle fan inte tränat igår.. är säker på att det var det som gjorde att jag blev sämre. Man ska ju inte träna när man är dålig. Jag känenr mej fan febrig, näsan är hur täppt som helst.. spelar ingen roll hur mycket nässpray jag använder.. huvudet känns tungt och jag vill bara sova. Ska göra det snart föresten eftersom det blir jobb imorn. jippi *not*

tisdag 16 februari

Var med Alex, Ante och Anna och gymmade igår. Lite skön omväxling från simningen. Men jag borde inte ha följt med känenr jag idag. Jag var visst inte riktigt frisk än för idag mår jag skit. Svettas, fryser, hostar och snörvlar. Jag som trodde att jag blviit bra... men icke. Så idag blir det inge simma.. det får bli tvättstuga istället. Behöver verkligen tvätta.
Imorgon ska jag jobba... hoppas jag är piggare då. Ska jobba på Vikingaskolans fritids 12-16. Lagomma tider =) På torsdag blir det Nynäs Montesori 9-13.. också bra  tider hehe. Vill att det ska bli sportlov nu så att jag kan ta med mej Robin och åka till mormor. Vi åker med lillebror då eftersom han skulle dit. Kristoffer är tyvärr hos Sågen då så han blir inte med... men han får följa med nästa gång istället. Vi blir bara borta över en natt då och det ska bli najs att umgås lite med mommen... hände rju inte så ofta.
Nä nu ska jag börja plocka ihop tvätten. kram på er

måndag 15 februari

Måndag idag och inge jobb. Lite skönt får man väl ändå säga att det är. Men har ringt till vikariejouren och jag fick ett jobb på torsdag på Nynäs Montesori. Dom hade inget till imorgon men dom skulle återkomma under eftermiddagen om det kom in något. Försökte ringa dom som har hand om förskolorna också men det är ju hopplöst att få tag på dom där människorna. Mycket lättare med dom som har hand om skolorna.
Igår fick jag nåt ryck och klippte håret på Robin. Han var ju så himla långhårig stackaren och jag orkade inte vänta tills Mia hade tid o klippa honom. Men... det blev ju inge vidare fint. Han sitter ju inte ens stilli 2 sekunder och jag har aldrig klippt något hår förut... så det blev som det blev.
Resultat:





Aja.... man blir väl duktigare med tiden kanske... om jag vågar klippa honom någon mer gång. Jag får trösta mej med att det växer ut fort hehe.
Idag får vi se vad som händer... ska ta mej till försäkringskassan en snabb sväng och lämna in ett papper. Sen får vi se om Anna ville vara lite barnvakt för i så fall följer jag med grabbarna och gymmar. Annars blir det en lugn hemmadag för min del. Nu ska jag spela lite innan det är dags för frukost och "våra bästa år". kram på er!

lördag 13 februari

Då var det lördag... såå skönt det är med helg. Denna dagen började med att jag, Alex och Robin följde med mamma till Erikshjälpen. Jag hittade två snygga byxor för 45 kr/st som fick följa med hem. Och en bra oboy-mugg och ett Snobben-glas blev det också. 105 kr blev det för allting. Inte tokgit det inte. Sedan gick Alex och Robin hem för Robin skulle ha lunch och sova middag... jag och mamma tog en promenix till stan eftersom jag skulle till apoteket och mamma skulle köpa sej ett par skor. Faktiskt riktigt trevligt att hänga med morsan en sväng så där... vi ses ju inte så ofta som man kanske borde och när man väl ses så är det ju trevligt =) Ska dit imorn och låna en bok och sedan ska vi allihop åka ut till min morbror och hans sambo i bomhus och fira henne som fyllt 40 i veckan.
Ikväll blir det besök hos Alex och Elin. Men Elins Alex ska åka hem hit till min Alex så jag och Elin får se på melodifestivalen, vilket grabbarna gärna slapp hehe. Det ska bli naaajs =)
Nä om man ska borsta håret lite innan det e dags att åka kanske... ser ut som en skata i huvudet sedan jag sov lite middag =) kram på er




Jag och Elins lille Theo =)

fortfarande fredag

Då har vi ätit middag, jag och Robin. Nu leker han och jag passar på att kolla runt lite här medans jag har ett öga på honom. Min hals har blivit lite bättre nu... nu hör man vad jag säger =) Fortfarande lite hes men till helgen blir det nog bra. Får se vad som blir i helgen... ska försöka ta mej hem till Alex och Elin och hälsa på en sväng och på söndag ska vi fira min morbrors sambo Katarina som fyllt 40. Ska bli skoj. Min mormor blir med då också och henne är det ju inte så ofta man träffar. Lillebror David var här en sväng idag och gjorde mej lite sällskap. Han hade varit hemma från skolan med huvudvärk då vi har suttit och slappat och sett på tv. Han kommer förmodligen tillbaka ikväll och umgås lite, kanske ser en film. Idag träffade jag mamma på stan när hon hade lunch. Vi köpte ett par handskar åt Kristoffer och sedan sprang vi runt och kollade på lite kläder som mamma kanske skulle köpa imorgon. Jag fick en klänning av mamma också... nu tänker ni "Katrin i klänning????".. men den ser ut som en vanlig topp upptill och den är i "mjukistyg" liksom... ser ut som en lång topp som nästan går till knäna. Jättefin var den- Jag provade den när jag kom hem och jag kunde ha den =) Det var på Indiska vi hittade den. Så den ska jag ha på mej på söndag, med leggings under =)
Nä nu ska jag passa på och kolla facebook en sväng. Kram på er

fredag 12 januari

Angående rättegången föresten... av allt jag har hört så pekar väldigt mycket på att det är karln som gjort det och att han även hade hotat sin förra fru med att bränna henne. Så.. jag tror i alla fall att han har gjort det. Har svårt att tro att kvinnan skulle tända eld på sej själv inför ungarna och allt. Men men.. man vet ju aldrig.
I onsdags var jag och Carro aldrig på Gävle skönhetsinstitut.. Carro hade blivit så sen hem från jobbet och det snöade så hemskt att hon var tvungen att skotta o grejja. Jag ville inte gå dit själv så jag ringde Siv och bokade om tiden. Så jag och Carro ska dit på onsdag samma tid istället =) Ska bli roligt.
Idag får Kristoffer vara ledig från dagis.. så hinner vi mysa lite. Sågen kommer och hämtar honom här vid kl 11. Vid halv ett ska jag träffa mamma på stan för vi ska köpa nya vantar åt Kristoffer. Han slarvade ju bort sina fina och dyra handskar för några dagar sedan. Vi var ute och letade efter dom men hittade dom aldrig. Så idag blir det nya och mindre dyra handskar. Efter mötet med mamma ska jag traska upp till Miroi och få pappret påskrivet så att man får aktivitetsstöd i slutet av denna månad med.
Nä nu ska jag mysa med Kristoffer någon timme innan han ska iväg till sin pappa. Kram på er

torsdag 11 februari

Då har man varit på rättegången idag då... fy saten.. att sitta där och bli utfrågad och försöka komma ihåg allt det hemska. Tur att man bara skulle dit en enda gång... och att sitta där och se honom... han som försökte elda opp sin fru. Fu faen säger jag bara... jag hoppas han åker dit så det ryker om det... och att han sedan utvisas. Jag var så nervös innan och under tiden så nu efteråt är jag helt slut. Har huvudvärk och det känns som att jag inte orkar nånting alls. Fan att nåt sånt där kan ta kol på en på det där viset... jag som trodde jag skulle vara så lugn.. inte så där nervös. Uscha... vad huvudet kan jäklas med en. Vi försökte ju få dommaren att låta oss sitta i ett annat rum så att karljäveln inte skulle se oss. Men det fick vi inte.. det var bara under vissa omständigheter och om det fanns någon riktig hotbild man kunde få det. Men tänk om den där jävelns släktingar kommer och försöker ha ihjäl oss då?? Äh... är väl bara jollig. Men an kan ju inte hjälpa att man e lite skakis med tanke på vad människan uppenbarligen är kapabel till. Nä uscha...
Skulle föresten ha simmat ikväll.. eftersom det är kandelabersim varje torsdag kväll. Men eftersom jag har så ont i halsen och inte kan prata så bra så låter jag bli. Vill ju inte att det ska bli värre i halsen. Tråkigt att få vänta en vecka tills nästa kandelabersim.. men men det är inte mycket att göra åt. Ska försöka komma iväg och simma nåt i helgen istället om halsen e bättre då.
Nä nu måste jag fundera på vad som ska bli till middag. Kram på er

onsdag 10 februari

Då var man hemma igen då. Har jobbat idag på Nynäs Montesori... var rätt så kul eftersom vi hade friluftsdag =) Så vi har varit ute hela dagen och ungarna har haft skitskoj! Men det var rätt skönt att sluta tidigt ändå.. slutade kl 13. Så jag behövde inte stressa för att hämta barnen på dagis heller. Efter att jag hämtat Kristoffer så tog vi en lugn promenad till Robins dagis och hade ett litet trevligt samtal efter vägen. Det handlade om mardrömmar.. Kristoffer tycker ju, liksom alla, att det kan vara otäckt att drömma om mindre roliga saker. Men han håller med mej om att drakar och monster inte finns på riktigt i alla fall hehe. Jag tror att jag lyckades lugna honom rätt så mycket faktiskt med vårt samtal... eftersom jag talade om att alla drömmer mardrömmar ibland och att det man drömmer inte händer på riktigt... och så vidare. Känns bra när man har tid att verkligen prata med sina barn. Dom lyssnar på ett annat sätt då liksom.
Jag har börjat få ont i halsen. Har varit pigg som en lärka hittills och inte varit nå förkyld direkt alls. Men imorse när jag vaknade så var jag så igenslemmad i halsen att det knappt gick att prata och nu under dagen så har halsontet kommit mer och mer. Lite hosta är det oxå men inte så farligt än så länge. Pigg är jag än oxå så får hoppas att det inte blir värre då. Men det e drygt med halsont o grejjer... låter konstig ibland när jag pratar.. är väl lite hes. Men men...
Ikväll ska jag och Carro till Gävle Skönhetsinstitut och få prova hudvårdsprodukter och smink gratis... det är produkter från Mary Kay. Ska bli skoj... speciellt eftersom jag och Carro inte träffas så ofta. Kl 19 ska vi vara där.. så jag hoppas Alex kommer hem från jobbet i tid, annars blir vi sena.
Men nu börjar det bli dags att plocka ihop tvätten, så ska jag ta med mej barnen ut till tvättstugan en sväng. Robin tycker det är så fascinerande med alla maskiner hehe. Kram på er



Jag och Carro på en fest hemma hos mej för flera år sedan =)

tisdag 9 februari

Så här lång tid brukar det verkligen inte gå mellan mina inlägg. Men har haft en tuff helg... i söndags var jag bara hemma... magen ville inte som jag ville så det blev inte att göra nåt alls. Igår så fick brorsan skjtsa Kristoffer till dagis pga min mage... Robin har ju så nära så honom kunde jag gå med. Sen så var jag ju på anställningsintervju igår på McDonalds. Jag hade tur att magen skärpte till sej under dagen för då gick det jättebra. Intervjun var inte så som intervjuer brukar vara.. vi var 17 st som kom dit, blev indelade i tre grupper.. och sedan fick vi sitta och diskutera olika ämnen som vi fick. Ämena var vad som var bra service, vad som var dålig service och hur deras drömmedarbetare skulle vara (egenskaper o så). Medan vi satt och diskuterade så satt skiftledaren och kollade på oss typ. Sedan fick vi välja ut en i gruppen som skulle stå upp och tala om vad vi kommit fram till. Eftersom det var tre olika ämnen så var vi tre som fick stå upp och "redovisa". Jag ställde mej opp först och gjorde det jag. Man vill ju visa att man kan hehe. Det kändes som att det gick bra i alla fall. Antar att dom ville se under diskussionen vilka som kan ta för sej och vilka som sitter tyst. Jag är bra på det där... jag lyckas alltid på nåt vis "leda" diskussionen samtidigt som man lyssnar och tar hänsyn till vad dom andra säger. Så jag hoppas att man kanske kan få jobbet... dom skulle höra av sej i alla fall så nu väntar man med spänning.
Denna dag blir också lagomt lugn. Ska hämta barnen vid kl 14 och fram tills dess ska jag grejja lite här hemma. Alex slutar sent hela denna vecka... 16.45. Drygt med såna veckor tycker jag.. för det inträffar alltid när båda barnen är här och då måste jag fixa allt med ungarna. Både på morgonen och vid middag och allt. Skulle ju vara skönt att vara två vid dom tillfällena ibland. Robin har börjat bli lite bråkig vid middagen, antar att det är för att han är trött och tjurig. Men jobbigt är det...
Nä nu ska jag spela lite innan det e dags för "våra bästa år" på tv. Kram på er

fortfarande lördag

Då var vi hemma från leklandet... men det blir inget av att åka till Alex och Elin. Min mage har kraschat och vi fick ringa efter skjuts från leklandet. Så brorsan körde hem oss.. tack bror =) Frågade Elin om dom blev sur för att jag inte kom och fick till svar att Alex blev besviken eftersom det är hans födelsedag.. kan ju förstå det men samtidigt kan jag inte trolla.. jag åker inte buss när min mage är så här. Tänker fan inte råka ut för att behöva hoppa av halvvägs och sätta mej och bajja vid sidan av vägkanten. Så.... det blir att vara hemma och slappa. Sen är det ju melodifestivalens första omgång ikväll oxå. Får åka till Alex och Elin en annan gång när magen är okej. Sen kan man ju hoppas att dom förstår...
Jag har ju föresten sökt jobb på McDonalds... och igår ringde det en kille därifrån och ville att jag ska komma på intervju på måndag. Men det blir en gruppintervju så får se hur det går. Hoppas jag får jobb i alla fall.. skulle vara riktigt najs även om det är på McDonalds. Skulle vara så härlgit att få gå till samma ställe och jobba varje dag.. och dit behöver jag ju inte ta nån buss heller med min dumma mage, så det passar ju mej alldeles utmärkt =) Då slipper brosan köra mej till jobbet om mornarna som han har fått göra ibland.
Nä nu ska jag kolla facebook en sväng. Kram på er

lördag 6 februari

Skönt med lördag! Idag blir det leklandet med Ante och Lina och alla våra barn =) Ska bli riktigt kul. Det var längesedan vi var där så vi tänkte att nu är det dags att ungarna får leka av sej ordentligt =) Ska passa på att äta lite lunch där oxå. Efter det så ska jag hem till Alex och Elin eftersom Alex fyller år idag. Grattis till honom på 26-årsdagen!!
Nä nu ska jag plocka ihop lite grejjer som vi ska ha med.. lite blöjor o så. Kanske skriver mer senare. Kram på er

torsdag 4 februari

Jahapp... blev inge jobba idag. Blev så jäkla sur! Klev opp tidigt, tog mina tabletter för magen, åt frukost och gjorde mej klar. Skulle precis ta upp Robin när telefonen ringde. Det var vikairejuoren som sa att dom hade ringt från skolan och sagt att dom inte behövde vikarie eftersom dom löst det internt. Får dom göra så? Nu blev ju jag utan jobb idag.. och förmodligen imorn med. Satens jävla skola!! Aja.... får väl njuta av att vara hemma om dagarna och titta på "våra bästa år" och städa. Jippi...
Ikväll blir det simning igen i alla fall. Kandelabersim som det är på torsdagskvällarna =) Så jäkla härligt med dämpad belysning, levande ljus och lugn musik. Tänk om dom kunde ha så varje dag. Man blir ju så bortskämd så nästa gång man simmar så tycker man ju att det är för ljust, för mycket ljud och bara en massa surr.
Längtar tills Alex kommer hem... ska bli så gott med tacos =) Är fan hungrig nu jag... saten vad jag har börjat vara hungrig hela tiden.. undrar vad det beror på. Får ta det lugnt så att man inte äter hela tiden också för då ser man ju ut som en badboll snart hehe.
Nä om man ska starta en ny diskmaskin kanske? kram på er

onsdag 3 februari

Blev inge jobba idag... hade sån blixtrande huvudvärk imorse så jag fick ringa mej sjuk. Degade mej iväg med Robin till dagis och sedan var det hem till en tablett och sängen som gällde. Fy saten vad jag hatar att ha så ont i huvet. Aja.. nog med gnällandet. Det blir jobb imorn och på fredag i alla fall på Nynäs montesori. Ska bli lagomt skoj. Inte det bästa stället att vara på men det duger. Bra att jag slipper ta med mat i alla fall för jag får äta med barnen i matsalen. Nä fy vad seg jag är fortfarande.. har bara lite ont i huvet nu men är så trött att ögonen går i kors.
Fick föresten frågan igår vad jag spelar.. Jag spelar det mesta hehe. På internet spelar jag på blip och på betapet.. även lite på king. Annars är det sims3 som gäller och "destination världen".
Nä nu ska jag maka på mej så att Alex får ha datorn.. han kom nyss hem från gymmet =)
Kram på er

Tävling



Jag är med och tävlar hos http://levindadesign.blogg.se/ om ett fint och personligt smycke! Klicka på länken om du också vill vara med!

tisdag 2 februari

Ja då var det tisdag... har inte alls hunnit med lika mycket bra grejjer som igår. Men men... jag har i alla fall beställt adressändring och eftersändning nu... eftersom vi flyttar typ när vi vill under mars månad så gjorde jag adressändringen till 15 mars. Blir nog bra det... har ringt och fixat med elbolaget också så att vi flyttar med E-on till nya lägenheten. Ringde vikariejouren idag med... nu har jag jobb resten av veckan. Imorn ska jag vara på Varva skola i Hille.. och torsdag och fredag blir det Nynäs Montesori. Så det blir ju najs. Pengar måste man ju tyvärr ha för att leva.
Ikväll blir det simma.. saten jag har fan längtat. Man mår ju som en drottning efter att man simmat ju =)
Idag skulle Elin och hennes lille Theo kommit hit men det blev inte så för Elins mamma mådde inte bra så Elin skulle umgås lite med henne istället. Klart man ska se till att finnas om någon som inte mår bra behöver en. Vi får umgås i helgen istället. Och då fyller ju hennes Alex år också så det blir nog dit och säga grattis =)
Robin ligger föresten och sover nu... han hade inte sovit nåt på dagis och han var så trött stackaren, så han fick lägga sej direkt när vi kom hem. Ska nog passa på att spela lite nu innan han vaknar igen. Kram på er

måndag 1 februari

Då var det måndag och ny månad. Denna dag har varit ganska händelserik... för mej i alla fall som annars har ett jäkla icke händelserikt liv. Robin har varit på dagis idag och saten vad jag kände att jag behövde dom få timmarna för mej själv. Har fått en hel del gjort hemma. Sorterat in en massa ren tvätt i garderoberna och kört ett par diskmaskiner. Plockat lite allmänt har man oxå gjort. Har även pluggat lite körkortsteori så nu känner man sej lite klokare =) sen har jag även kommit på en del grejjer som jag måste fråga min styvfar om... för varken mamma eller brorsan (som nyss tagit körkort) kunde. Det är lite granna om släpvagnar och vikter o så... vilken bil som får dra vad o så där. Har lite svårt med det... även hur man räknar ut bromssträckor o så. Reaktionssträckan vet jag hur man räknar ut men man måste ju plussa på bromssträckan för att få fram stoppsträckan. Men men... knappast dags för körkort än så jag har väl en stund på mej att plugga. Ska föresten övningsköra lite med Leif ikväll, så fort Alex kommer hem från gymmet. Ojsan hoppsan vad hurtig min karl har blivit. Nästan helt slutat med läsk, äter bättre och tränar en hel massa. Duktig är han. Imorn ska jag i alla fall simma... blev ju inget förra veckan eftersom både jag och barnen var sjuka. Men nu jäklar ska jag ta nya tag, för jag vill fortsätta min långsamma men stadiga viktnedgång. Sen är det ju så skönt efter att man simmat.. man är så mjuk i kroppen, så där skönt trött och man känner sej så nöjd efteråt. Oslagbar känsla!
Nä nu ska jag dona med lite annat innan Alex komemr och jag får åka iväg. Kram på er




Jag och skrutten =)

RSS 2.0