onsdag 28 juli

Jag har seriöst inte orkat sätta mej och fixa med Gotlandsbilderna o det... blir kanske ikväll, annars får jag ta det imorn. Idag blir det stan med Elin och ungarna och Alex kommer ner och joinar oss sedan. Det blir att köpa gummistövlar åt Kristoffer och sedan sommarkväll med Svamp-Bob Fyrkant =)

måndag 26 juli

Förlåt för dålig uppdatering sedan jag kom hem från Gotland igår.. orkar seriöst inte blogga idag heller. Kommer mera imorn =) kram på er

fredag 16 juli

Det var inte svårt o veta var det är för datum idag inte, för IDAG ÅKER JAG!! Gotland here I come!
Kommer inte ha tillgång till dator eller internet under tiden men det 25:e kommer jag hem igen. Ska bli så najs med folkracefestival hihi. Farmen på farmville får vila tills jag är tillbaka också..
Nä... vi ses hörni! Kram på er

torsdag 15 juli

Då var det torsdag... imorgon bär det av =) Ska bli sååå härligt att komma iväg! Denna dag har man ju en del att göra.. när Alex kommer från jobbet ska jag skynda mej på cykeln ner till apoteket och hämta ut mina tabletter för magen. Sedan blir det hem igen och när brorsan slutar jobbet vid 4 så ska Alex åka och storhandla med honom.. Efter det bär det av till verkstaden för att måla färdigt. Sen hem och packa eftersom vi skulle åka så tidigt som möjligt imorn. Ojojoj vilken dag detta kommer bli.. stress, stress och stress. Men det blir nog bra. man får ju ta det lugnt i 9 dagar sen =)
Gårdagen var ganska najs faktiskt. Det blev bad i Brämmen med Jonas och Robban. Skönt att få svalka sej. Och man blev så nedkyld så på vägen hem när vi åt på max (Jonas var snäll o bjöd mej) så satt jag och frös när vi satt ute och åt. Det var riktigt skönt att få frysa för första gången på länge! Nä nu ska jag ägna mej åt Robin ett tag, Kristoffer är ute och leker. Robin har en tendens att göra allt hgan inte får om jag sitter här hehe. Men det förstår jag, han vill ju ha uppmärksamheten =) Lillskrutten hade förresten feber igår... så jag bestämde mej för att hålla honom inomhus där det är svalast. Han hade inte mycket feber så det kanske beror på värmen, det verkar inte vara nå övriga fel på honom alls. Så han har fått ha sin vattenflaska hela dagen och vara inomhus och febern gick ner frammot eftermiddagen igår. Nu på morgonen hade han 37,8 grader så om det är svalare idag ska han få komma ut lite.. är det lika jäkla varmt så blir han inne idag igen för inne är det svalast.
Nä nu ska jag maka på mej.. kram på er


Robin igår när han lekte =)

tisdag 13 juli

Ja då var man hemma igen... har haft det lite stressigt. När Alex kom hem från jobbet tog jag och Jonas en promenad. Sedan gick jag hem och bytte kläder och sedan promenerade vi vidare till verkstaden, där Jonas vände och gick hemåt. Jag har roat mej i många timmar med att måla folkracebil. Och den är fortfarande inte klar. Huua... och på fredag åker vi! Ska nog måla mer på torsdag.
Men saten vad varmt det varit idag. Fan ännu värre än igår! Efter promenaden var hela jag genomblöt.. utan överdrift! Snart blir det kalldusch och sedan hopp i säng. Morgondagen blir rätt lugn i alla fall. På dagen händer väl inte så mycket.. blir väl att leka ute med barnen. Och på kvällen har jag en visning inbokad. Men jag har inte fått tag på människan som jag ska ha visning för så jag ska fortsätta försöka få tag på henne imorn. Hon vet ju liksom inte vart hon ska nånstans och jag behöver veta hur många dom blir. Och skulle det bli avbokat så ska jag åka och bada imornkväll =)
Nä nu ska jag kika vidare lite innan det blir dusch. Kram på er


Jonas när vi var på promenad

BILDBOMB!

Har varit i Stenebergparken med barnen och lekt lite med nya kameran. Är himla nöjd =) Går ju bra att ta bild på barnen fast dom inte alltid e stilla hehe.. Enjoy!




Robin och Kristoffer =)


Kristoffer sparkar boll =)


Robin tankar lite


Boll =D


min älskling på filten där vi parkerat oss =)


Gott med ostmacka =)


Jag har en stöddig grabb, hehe


Och en lortgris =)


Robin =)


Kristoffer =)

tog ett par andra bilder från balkongen tidigare på dan.. mest bara för att se hur bra dom blev...




sådär... nu får det vara bildbombat klart =) kram o gonatt!

måndag 12 juli

Ja då var det måndag igen och ny vecka. Sommaren bara springer förbi.. går alldeles för fort!
Idag händer typ ingenting.. som vanligt. Längtar ju så hemskt till fredag då jag får åka till Gotland! Men men.. fredagen kommer väl den med.
Sågen tog med sej Kristoffer till Stenebergsparken där dom skulle bada lite.. snart ska jag väcka Robin så att han inte sover alltför länge och sedan ska jag ta med honom ner på gården så att han får leka av sej lite med. Om jag hinner... Alex slutar ju snart och då måste jag till arbetsförmedlingen. Ska skriva på sånt där jäkla papper så att man får aktivitetsstöd denna månad med. Dryygt! Och Alex har ju aldrig någon lust alls att vara ute med Robin så han får leka.. ännu mindre i denna värmen.. ibland känner mej sej verkligen som ensamstående förälder igen. Men men.. han hjälper ju iofs till med en del annat. Men lämnar ändå en del att önska.. Oj vad han kommer bli grinig när han läser detta. Men då får han bli det. Han vet vad jag tycker!
Nä usch.. känner att jag har mycket som ska göras innan det blir Gotland också.. imorn ska jag ju åka iväg och börja måla på mammas bil. Hon blev ju av med sin bil efter förra tävlingen så det blev panik att bygga ny... och då ska ju teamets färger på =) Men det tar en stund att måla en hel bil med 5 cm bred pensel.. men det e skoj. Har man nåt att göra ett tag.
Nä om man skulle väcka goungen nu då! Kram på er



Bild på Kristoffer med nya kameran.. satt o lekte lite med den =)


Är nog den första kamera jag haft där man kan ställa in svartvitt, speia och sånt direkt utan att behöva använda photoshop =)

lördag 10 juli

Grattis Elin på din 23-årsdag!!!!!

Snyggaste bilden ;)

Min gårdag var najs. Var hemma hos Elin och det hann bli lite mys med Theo innan han skulle sova och sedan spelade jag och Elin monopol. Jag vann båda gångerna, vilket är ovanligt. Annars brukar vi alltid vinna varsin gång. Elin fick en bodylotion av mej i present. Det var Mary Kay och den luktade jättegott =) Ska beställa hem fler såna sen.
Denna dag har också varit himla bra. Jag, Alex och Tim tog med ungarna till Stenebergsparken. Där lektes det och dom hade ansiktsmålning där med. Kristoffer är nu målad som spiderman =) Bild kommer en annan dag när Alex lagt inte dom från telefonen.
Ikväll blir det lugn hemmakväll med Alex och jag tror Tim blir med också. Nä nu ska jag ropa in Kristoffer för det är middagsdags. Kram på er

fredag 9 juli

Jag glömmer alltid bort min kära blogg... men men. Skriver nu =)
Gårdagen var himla trevlig. Jag, Alex och Robin drog iväg och spelade minigolf med pappa, Sasi, brorsan, och nån av Sasis kompisar. Anna och Tim följde också med. Vi blev så många så vi delade upp oss när vi spelade. Men vi tävlade ändå alla mot varann. Gick lite bättre denna gång i alla fall. Så nu har jag spelat 3 gånger detta år. Första gången fick jag 46 slag och vann. Andra gången gick det inte alls och då fick jag 68 slag.. igår blev det 51 slag så det dög i alla fall. Pappa vann och brorsan kom ETT jäkla slag före mej. Men det gick sämre för dom andra =)
Idag har pappa och Sasi tagit med sej Robin o badar. Lite skönt faktiskt att få lite lugn o ro hemma ett tag. Kristoffer kom hit idag med =) Min gobit! Men just nu e han ute och leker.. kikade ut nyss och han låg i sandlådan och körde med småbilar. Nu kom han o sa till att han och Viing skulle gå in till Viking. Vad duktig min grabb har blivit på att berätta vart han tar vägen =) Så har det inte alltid varit kan jag ju säga.. och då har man fått springa runt ute och leta med en klump i magen. Men när det har hänt har han alltid varit inne hos nån kompis. Så man har tjatat hur mycket som helst att han måste säga till var han går. Och se på fasen, det funkade =D
Ikväll tänkte jag ta en tripp hem till Elin. Ska bli najs =) Blir kanske lite monopol och mys med hennes lille Theo =)
Nu är det bara en vecka kvar... sen blir det GOTLAND!!! Uuuuh vad jag längtar! Ska bli skönt att få komma bort lite och få chansen att umgås lite mer med mamma och dom.. det händer lite väl sällan=/ Sen är det ju folkracefestival vi ska på så det blir najs =) Har pratat med Alex också och talat om varför jag tycker det ska bli så skönt att åka.. så jag hoppas han förstår. Jag behöver liksom en paus både från honom och barnen.. från livet helt enkelt. Jag och Alex ser ju varandra jämt och ständigt och det är ju såklart lika med barnen. Det ska bli skönt att få sakna dom alla tre för en gångs skull. Man behöver få sakna lite med.. Och jag känner att det är lite mycket just nu så det ska bli skönt att komma bort och slippa tänka på alla "måsten" hemma. Nu är det ju två år sedan jag var iväg till Gotland sist så det börjar bli dags =)
Nä nu ska jag fortsätta kolla runt lite.. kram på er


Kristoffer och mamma - folkrace =)

tisdag 6 juli

Idag har varit en väldigt lugn dag... har inte gjort mycket alls. Myst med Robin, städat lite o så.. När Alex kom hem från jobbet åkte jag iväg för att simma. 1,5 kilometer blev det =) Känner mej nöjd... hade trots allt huvudvärk då. Nu på kvällen har jag och Jonas tagit oss en rask promenad. Skönt att sträcka på benen lite.
Imornkväll måste jag till mitt kära Mary Kay-rum och jag ska även prata lite med min director. Jag tänkte sätta mej och göra ett sista försök att få lite visningar inbokade. Måste även hämta mitt läppbalsam där som det är solskyddsfaktor i. Jag köpte det av en annan konsult som jag delar rummet med och hon lämnade det där åt mej =) Himla snällt av henne. Jag har gett mej fan på att jag inte ska bli lika sönderbränd på Gotland detta år som jag blev sist jag var där. Då var det riktigt illa. Men nu har jag solskydd till läppar, ansikte och kroppen =)
Den 16:e åker vi... inte nu på fredag men nästa... ska bli så jävla najs att komma iväg och ha semester från... jaa du.. livet. Känns som att det behövs just nu..
Nä nu ska jag checka facebook en sväng innan det är dags att natta. Kram på er


Älskade och jag =)

måndag 5 juli

Bloggade inte igår för det hände verkligen ingenting alls. Var hemma hela dagen och tog det lugnt. Tog med Robin ner på lekplatsen och lekte en massa.. rätt tråkig dag faktiskt. Därför kände jag att denna dag inte alls får bli lika tråkig. Ska ner på stan med Elin och hennes lille Theo om ett tag. Ska bli najs =) Tråkigt bara att man inte har mer pengar än vad man har så att man kunde shoppa lite o så.. men men. Man kommer ju utanför dörren i alla fall och med trevligt sällskap dessutom =) 
Ikväll överväger jag att gå på utbildningen eftersom det kommit nya produkter som vi skulle gå igenom... å andra sidan vet jag inte.. har liksom tappat sugen. Lyckas ju aldrig få ihop folk att ha visningar för längre och det känns snart som att jag skiter i det här med att vara konsult. Men jag slutar inte som konsult.. jag kan ju ändå köpa produkterna åt mej själv =) Men lägger nog snart ner det där med visningar om inget händer snart.. 
Nä... ska kolla runt lite. Kram på er



Elin och sötaste Theo =) 

lördag 3 juli

Så var det lördag.. och vilken lördag då! Såå jäkla hett. När man kom ut ur trapphuset var det som att gå in i en vägg av värme! Ja det har ju varit minst 30 grader ute och stackars Robin, som haft vattenflaskan i handen hela dagen, höll på att rinna bort... stackaren. Jag, Alex och Robin var och spelade minigolf med pappa, hans fru och brorsan. Riktigt skoj, men det gick inte alls lika bra denna gång som förra. Vette fasen vad som var fel men jag kunde fan inte spela!! Förra gången gick jag runt på 46 slag... denna gången blev det 68.. snacka om illa! Måste ju vara värmen hehe.. vi skyller på den.
Ikväll har jag och Jonas varit iväg till Bremmen och badat. Saten vad skönt det var att få komma i vattnet en dag som denna. Så varmt som det var.. och så varm man var i kropnen.. fan vad kallt vattnet kändes. Det var svårt att komma i men när jag väl gjort det så var det heeelt underbart =) Jag och Jonas simmade en massa och snackade. Det dröjde tills solen gick ner innan vi masade oss opp ur vattnet. Nä det får göras om! Synd att man inte har en karl som gillar att bada... hade varit skoj att åkt hela familjen någon gång, även om det bara skulle bli till Fjärran då ingen av oss har körkort eller bil.
Imorn blir det en dag med fullt opp... jag ska iväg och simma och sedan ska Alex träna. Så jag tänkte försöka komma iväg i skaplig tid så att jag kan ta med Robin ut och leka efteråt. Alex vill ju aldrig ta med honom ut =/ Men ut måste han ju.. så det får jag ordna.
Nä ska man kolla på terminator med Alex och brorsan nu tro? är ju inte jättesugen på den filmen.. men men..
kram på er


En gammal bild på Alex som jag lekte lite med i photoshop =)

fredag 2 juli

Underbara dag! Sååå underbart väder, en go och glad Robin och en kväll helt för sej själv. Kan man begära mer? Robin sover så klart så helt själv är jag ju inte. Men Alex är ute med jobbet så här sitter jag med hörlurarna på och dricker läsk och poppar musik =) Alex tog med jordgubbar hem från jobbet idag med... hade tydligen blivit över eller nåt.. så dom har jag kalasat på. Riktigt goda var dom oxå och såklart hade jag socker på =) Nyttigt och bra, eller inte hehe. Lite måste man ju få frossa ibland. Sitter faktisk och överväger att vara vaken tills Alex kommer hem så att man får mysa lite sen =) Blir bra det...
Imorn får vi se vad som händer.. ska försöka hinna iväg och simma lite i alla fall. Blev så stressigt så jag gjorde inte det idag. Istället klippte jag Alex hår innan han skulle iväg. Så nu ser han ut som folk igen =) Robin e ju så rolig.. klippmaskinen låter ju lite och Robin är ju rädd för allt som låter så han sprang till vardagsrummet och satt där tills jag klippt klart. Då vågade han sej fram för att titta. Men då skulle jag ju dammsuga opp håret.. då blev han rädd och gick och gömde sej igen. Hehe och ändå har jag lärt honom att tvättmaskinen och torktumlaren inte är farlig. "ih faliii" säger han varje gång vi kommer in i badrummet. "Inte farlig" betyder det ju såklart. Han e go han.. får försöka få honom att lära sej lika med dammsugaren. Man måste ju kunna städa med ungen runt benen med =)
Imorn får vi se vad som händer.. evetuellt lite minigolf med farsan och hans fru igen. Ska bli najs. Den här gången får Robin och Alex följa med också så blir det roligare =) Men det blir nog mot kvällen. Brorsan och mamma och alla skulle till Rörberg och träna på lite folkrace på dagen och pappa skulle hänga på och också träna lite. Han sa att han kanske blir sugen på att börja köra =) Skulle vara kul.. då har man nån till att hejja på när det är tävlingar =) Den 14 augusti ska jag vara funktionär i Rärberg också.. blir första gången där ute men det är nog rätt likt Skutskär i allt man ska göra =)
Nä nu ska jag spela lite betapet tror jag =) kram på er

RSS 2.0