Fredag 31 juli

Idag blev det en lika lugn dag som jag förutspådde. Ännu lugnare faktiskt...
Micke hann inte gå och äta lunch med mej idag så vi får ta det en annan gång.
Blev hemma och har lekt med Robin hela dagen =) Han är ju så gooo hihi.
Nu sover Robin och jag och Alex har roat oss med att se på film. Det blev "The Signal"... en jäkligt skum film måste jag säga... inte så värst bra... men jäääkligt skum.
Alex är så trött så han somnade på soffan under filmen... och nu har han flyttat till sängen hehe. Bäst för honom att han är pigg imorn när han lägger sej såhär tidigt.
Jag får väl roa mej här med lite sims 3 eller zoo tycoon hehe.

Imorn är vi bjudna till Alex's pappa i Skutskär på grillning =) Ska bli riktigt trevligt. Vi tar tåget dit så får vi skjuts hem sen. Så vi måste ta med Robins bilstol på tåget oxå. Synd att Kristoffer har pappa-vecka... Han älskar att vara i Skutskär och leka med Alex's systrar, bada i poolen och hoppa studsmatta... Men han får följa med nästa gång istället.
Vi har inte varit där ute så mycket sista tiden eftersom Alex's farmor gick bort strax efter midsommar... så det har varit väldigt tungt för familjen och för Alex. Men det ska bli roligt att träffa alla igen imorn =)

Nä nu ska jag nog spela lite... kram på er

torsdag 30 juli

Idag har det varit en mycket lugn dag. Ungarna har varit hur snälla som helst och inge trassliga alls. Vid tvåtiden kom Kristoffers farmor och hämtade honom, så jag slapp att gå in till stan. Snällt av henne att tänka på det när hon ändå var ute och åkte. Min mage har varit helskum idag så jag blev glad att jag inte behövde gå.
Avskyr min mage.. den sabbar så mycket. Är fortfarande rädd för att åka bort och så.. jobbigt är det. Synd att dom inte kommit på hur man kan bota IBS än =(
Robin har varit jättemysig idag. Oftast är det bara full rulle och en massa bud hela tiden. Idag busade han bara till hälften och sen har han varit jättegosig och suttit i knät och kramats jättemycket =)

Ikväll var Tim och Anna här och såg film med oss. Det blev "Mina jag och Irene"... fasen vad länge sedan det var man såg den filmen. Den är ju så bra hehe.
Får se vad som händer imorn... Vet i alla fall att jag ska käka lunch på stan med Micke. Alex jobbar sent så det är lite tråkigt. Men men... jag har ju Robin hemma i alla fall så jag får roa mej med honom istället =)



Robin =)

kväller

Nu har jag målat klart för idag. David följde med tillbaka hit och såg på film med oss... Riktigt bra var den men minns inte vad den hette hehe.



Såhär ser bilen ut nu i alla fall... Det rann lite på bokstäverna så brorsan ska måla över där det runnit.

Imorn blir det lugnt... Kristoffer ska sova hos sin farmor från imorn till på fredag. Hon ringde igår och frågade om hon får ta med Kristoffer till Eckerö över dan på fredag. Och det tyckte jag var okej. Men bussen går så tidigt fredagmorgon så då får han sova över där. Hoppas bara inte han ska vara hos henne efter resan för då är det ju Sågens vecka. Så jag hoppas Kristoffer får träffa Sågen nåt.
Vi byter ju på fredagar annars så jag lämnar bort honom en dag tidigare... uscha... saknar honom så hemskt när han inte är här =/

Onsdag 29 juli

Haha måste bara börja med två bilder som jag tog på ungarna igår... Robin fick för sej att han skulle ha Kristoffers tjocktröja på sej.. så gulligt när han sprang runt som en liten pingvin =)



Robin




Kristoffer =)


Idag blir det nog rätt lugnt... det enda jag ska göra är att åka med brorsan upp till verkstaden och måla lite på en av hans volvos. Har redan målat den svart och David satte på dom blå ränderna. Idag ska jag skriva hans namn också för han får inte till bokstäverna själv hehe. Det här med folkrace e kul =)



Det är den här volvon som jag målat helsvart och som har fått blå ränder. Kanske tar nån till bild när den e klar =)


tisdag 28 juli

Ja då var det en ny dag...
Kristoffer är ute och leker och Robin sover middag. Skönt med lite lugn såhär mitt på dagen. Ungarna har busat som sjutton hela förmiddan hehe.
Ikväll kommer lillebror David hit. Ska bli kul eftersom vi ses rätt så sällan nu på sommaren. Han har ju sitt sommarjobb och en massa jobb med folkracebilarna. Men ikväll blir det att umgås och se en film. Vi ska se Roadtrip 2.

Igår var Elin här. Vi hade båda ärenden på stan så vi gjorde sällskap. När vi är på stan upptäckte vi att det är punka på ett däck på Robins vagn. Uscha vad drygt. Måste få det lagat på nåt vis.
Kristoffer är så rolig när man är på stan... han är överallt hehe. Men med lite övertalning gick han snällt och höll i sidan av vagnen. Efter vi varit på stan gick vi tillbaka hit och efter ett tag kom Elins Alex och så åt vi lite mat.
På kvällen sen så skickade Elin över Zoo Tycoon åt mej med båda tilläggspaketen så nu kan jag spela det igen =)
Jag har ju Zoo Tycoon originalt men det har jag tappat bort hehe. Så jag ägnade kvällen åt Zoo Tycoon och Sims 3.
Har ju hittat lite fusk till Sims 3 hehe.

Hmmm...

Vill bara säga Tack Madde... du lyckas sätta precis dom rätta orden på allt. Själv är jag lite dålig på att förklara hur jag känner.. Men precis som du sa: Han borde ta vara på tiden han har med Kristoffer. Om inte för sin egen så för Kristoffers skull!!!
Och du anonyma... Att söka egen vårdnad är väl inte den bästa lösningen just nu? Den bästa lösningen vore väl att Sågen inser hur läget är och försöka rätta till det... Jag vet bara inte hur det ska gå till än...
Jag är liksom inte ute efter att ta av Sågen vårt barn.


måndag 27 juli

Har fått några kommentarer på det där jag skrev om Kristoffer när han är hos Sågen...
Fattar inte hur man kan tycka att Sågen ska lämna bort honom till vem han vill när det är hans vecka... sjukt bara.
Självklart ska Kristoffer få vara med sin farmor och hitta på saker ibland. Men han ska inte ha ett tredje hem där. Det räcker med två hem för ett barn och bara det är tufft! Jag har även sagt till Kristoffers farmor att om hon någon gång vill hitta på nåt med Kristoffer så får hon gärna göra det även när det är min vecka. Bara att ringa mej och kolla så att vi inte har nåt planerat. Men då ska han hem till mej igen på kvällen efteråt för det är hemma han ska bo!
Tycker bara det är så jävla synd eftersom Kristoffer sitter här och säger att han saknar pappa... vad ska jag säga då?
"Nä pappa ska festa, du får vara hos farmor"???? Tror inte det va! Han ska ta sitt ansvar som förälder... man kan inte bara sätta ungarna åt sidan och dra ut och festa. Själv har jag skaffat barnvakt bara två gånger på hela det här året för att festa... Sågen verkar ju festa flera gånger i veckan. Har han tröttnat på familjelivet eller???

söndag 26 juli

Hua vilken seg morgon... det var verkligen svårt att ta sej upp ur sängen. Tur att man har barnen som motivation hehe.
Det har verkligen varit en händelselös helg. Har bara varit hemma... blir inge Boulongern idag heller eftersom vädret är som det är. Tråkigt för barnen.. Men dom får leka här hemma på gården istället.
Pappa var förbi en snabbis igår på lite kaffe men han skulle komma idag också. Måste komma ihåg och ringa brorsan lite senare. Mamma, styvfarsan och David har ju varit i Hede och tävlat i helgen så jag måste få veta hur det gått =)
Folkrace är nog den sport jag tycker e roligast att kolla på men jag får vänta med att kolla tills dom kör nånstans lite närmare Gävle så att man kan ta sej dit. 22 augusti ska jag ju vara funktionär på en tävling i Skutskär också =)
Längtar dit... jag kommer att lotta ut vilket startspår bilarna ska ha... jippi.. kommer inte se mycket av tävlingarna hehe. Men ser ju bra i starten och när dom går i mål =)


lördag 25 juli

Så var det lördag... snart är det ny vecka och då ska Alex jobba igen. Tråkigt att han bara hade en veckas semester. Gillar att ha honom hemma.
Igår hände inte så mycket... Kristoffer lekte med kompisar ute och strax innan det var dags att göra kväller kom Kristoffer och Dennis in och spelade lite tv-spel.



Idag kommer farsan och hälsar på. Ska bli trevligt =) Han är ju bara i Sverige en gång i månaden för att betala räkningar och sånt.
Synd att det är så tråkigt väder... inge roligt för ungarna att vara ute när det bara regnar. Men om det blir bättre imorn så blir det Boulongern.
Näpp.... börjar bli dags att fundera på lunchen. Kram på er!

fredag 24 juli

Idag har Kristoffer kommit hem =) Skönt att ha honom hemma igen. Bäst är det ju alltid när hela familjen är samlad =)

Förstår däremot inte hur hans pappa tänker... fattar inte varför han lämnar bort Kristoffer hela tiden när Kristoffer ska vara hos honom. Vill han inte vara med sin son alls? Kristoffer gillar ju att vara hos sin farmor och det är ju inte konstigt när hon köpt varenda leksak han vill ha... Men jag tycker verkligen att det är jobbigt nog för ett barn att ha två hem... Han ska liksom inte ha tre. Vet inte vad jag ska göra snart... Sågen säger bara "När jag har Kristoffer så bestämmer jag vart han ska vara".
Men så kan det väl inte vara... Om han inte kan vara hos sin pappa så ska han väl vara hos mej?? Det är jag och Sågen som har vårdnaden om Kristoffer... inte jag och Sågens morsa!
Blir bara så jävla arg! Tänk om han kunde ta sitt ansvar och lägga festandet på hyllan så att han kan vara med sin son!

torsdag 23 juli

Har haft dåligt med tid att skriva idag.. har haft en himla rolig dag i alla fall =)
Erik kom hit rätt tidigt med sin grabb Alexander som är 3 år. Måste bara säga att det är en grymt go unge och rolig är han hehe. Alex blev trött och ville sova en stund så Erik, Alexander jag och Robin gick ut och lekte och ungarna var så söta när dom lekte tillsammans =)



Sedan kom Anna och Tim och så grillade vi allihopa. Tyvärr regnade det ju så vi fick grilla på altanen och äta inomhus.
Alexander var lite småkingig med ätandet men det gick bättre när jag sa att han kunde få glass till efterrätt om han åt duktigt. Då gick det i snabbt hehe. Det gjorde glassen sedan också.

På lördag ska vi troligen vara med Erik och Alexander i Boulognern så ungarna får leka lite. Imorn kommer ju Kristoffer och han gillar att leka med Alexander också =)

Natt!!

Ja nu är det mitt i natten... kanske dags att nanna snart?
Det blev inge Markoolio idag. Eriks grabb somnade tidigt och han ville inte väcka honom. Tim och Anna var hos oss och skulle också med men vi bestämde oss för att strunta i det istället. Tråkigt nog så sjunger ju Alice så jäkla högt så hon hördes ända hem till oss. Hon spelade ju efter Markoolio. aja... man får väl skylla sej själv när man ska bo mitt i stan.

Har målat 4 st magneter till. Och nu har jag köpt magneter så nu har jag 8 st som sitter på kylskåpet =)
Haha kanske låter lite fånigt men det är värsta terapin att sitta och måla för sej själv =)


Onsdag 22 juli

Trodde jag skulle till verkstaden idag och måla färdigt bilarna... ska ju på lite blåa ränder på dom. Men så blev det inte... mamma hade tydligen målat färdigt dom igår.
Så idag blir det att gå in till stan och kolla lite. Ska köpa magneterna och eventuellt handla nå byxor eller nåt på HM.

Ikväll ska vi också in till stan och kolla på Markoolio. Erik frågade om vi ville med och det går väl.
Gör ju inget om Robin får vara vaken lite längre en dag.. tror nämligen det blir svårt för honom att sova i vagnen.

Kväll

Gäääsp... vad mycket klockan blivit redan.
Idag var Alex mamma och två av hans systrar här och hälsade på. Var ju trevligare än vad jag förväntat mej.
Hunden Bessie fick också följa med och när hon skulle rastas fick Robin följa med i vagnen. Robins faster Jenny tyckte det var jätteskoj att få gå ut med Robin =)

Nu i kväll har jag roat mej med att måla lite gipsfigurer som jag ska göra kylskåpsmagneter av. Har 20 st men målade bara 4 st idag. Imorron ska vi gå till hobbyaffärn och köpa lite magneter =)



Så här blev dom 4 första....
Nä nu måste jag nog lägga mej... Vi var oppe så tidigt imorse eftersom Alex morsa och dom skulle komma.
Kram på er

Tisdag 21 juli

Blev visst inget skrivande igår... hade lite fullt upp. Vid två-tiden åkte jag iväg till verkstaden och målade bil...
var inte hemma igen förrän vid halv tio igårkväll. Men jag hann med mycket... målade hela brorsans 245:a svart och så bättrade jag på färgen på styvfarsans och styvbrorsans bilar.
Ska dit nån mer dag i veckan och måla klart... det ska ju på blåa ränder på bilarna också. I helgen ska dom tävla i Hede.
Blir så avundsjuk... vill åka med o kolla men det går ju inte... det är lite långt bort.
Längtar till 22 augusti för då ska jag vara funktionär på tävlingen i Skutskär =)

Nä jag måste fortsätta städa... käre svärmor kommer ju och hälsar på idag. Jippi!!!! *not*

Robin hemma igen!

Det är skönt att ha goungen hemma igen. Man saknar honom så grymt även om han bara e borta en natt.
Lika är det med Kristoffer men det är ju inte så mycket att göra åt. Förstår ju att Sågen vill ha honom varannan vecka med.
Robin var så glad och lekte en massa när han kom hem =) Han hade ett rivmärke under ögat också från Elins katt.... tur bara att han hade missat ögat, annars hade det kunnat gå riktigt illa. Men allt gick bra i alla fall och han hade lekt och haft skoj när han var där =) Tack jättemycket Elin för barnvakten =D



Så här glad var Robin när han fick tag på Alex mobil hehe




Snyggaste minen =)

söndag 19 juli

Så var det söndag... känner mej inte helt vaken än hehe.
Men jag tog det lugnt igår och drack inte så mycket... till skillnad från min karl.. huuua.
Kvällen började med att Tim var här och vi började dricka lite och satt o snackade och lyssnade på musik ute på altanen.
Sedan kom Danne ner och efter ett tag kom Erik. Visade sej att Erik och Danne redan kände varann så det blev lite kul sammanträffande =)
Vi hade så trevligt här hemma så vi struntade i att gå till Tant Grön. Bättre att vara kvar här tyckte vi =)
Vi gick upp en snabbis till Danne sen också så nu har jag fått se hur han bor. Han bor ju på 7:e våningen i vårt hus men jag har aldrig vart upp dit hehe. Men hans lägenhet var jättefin.
Alex har åkt och hämtat Robin hos Alex och Elin i Bomhus nu... Min Alex som inte mår så bra idag hehe. Men men... man mår väl som man förtjänar, eller? Själv mår jag helt okej efter igår... bara magen som krånglar men det gör den ju alltid annars i alla fall... Satans IBS..

Idag blir det lugnt... Regnar och är inge fint ute så vi blir nog inomhus när Robin kommit hem o så.
Kanske ser en film ikväll och bara slöar.
Kram på er

Lördag 18 juli

Idag har jag och Alex åkt till Elin och lämnat Robin... så ikväll blir det ööööölll!
Hoppas vädret håller i sej så att vi kan gå o sätta oss på Tant Grön som vi tänkt. Om inte så får vi partajja hemma =)
Känns lite konstigt att inte ha grabben hemma och att kunna poppa musik hur man vill och kunna knäppa en öl.
Man är ju lite ovan hehe.
Får se vilka som blir med ikväll... Carro skulle tydligen inte med för nu hade dom bestämt sej för att dom skulle ut och äta så vi får hålla tummarna att Danne och Madde blir med... annars får jag o Alex gå själv.
Blir lite mer skrivande ikväll eller imorn. Alex tjatar om att vi ska städa nu och han vägrar börja utan mej.
Kram på er!

Fredag 17 juli =D

Ja nu så är det fredag... jag som hade fredag igår hehe.
Måste bara fråga.. ser ni som läser fortfarande lila och gult eller ser ni att jag ändrat färgerna?
Jag ser olika beroende på om jag öppnar med firefox eller explorer... knepigt.
En kompis till mej har lila och gult och det känns lite dumt att ha lika hehe... sen gillar jag inte dom färgerna i alla fall.

Idag har Tommy och lilla Vilma varit här en sväng. Robin och Vilma är så söta när dom leker hehe.
Sedan kom Sågen hit och hämtade Kristoffer... så nu får man sakna honom en vecka innan han kommer tillbaka.
Men men... vi har ju varannan vecka så vi får ju träffa honom lika mycket.
Verkar som att det blir av att gå o fika med Erik senare i alla fall. Har inte träffat människan på nåra år.

Sen har jag tvättstugan ikväll... jippi. Och jag har såå mycket tvätt. Missade ju min tvättid i tisdags eftersom minnet inte är helt på min sida ibland. Har verkligen ingen lust. Och sen så måste vi göra ren våra utemöbler så att det går att sitta ute ifall det är fint väder imorn.
Robin ska få sova hos Elin från imorn till på söndag eftersom jag, Alex, Danne och hans tjej ska ut och ta en öl imorn.
Sen blir vi nog här och dricker lite också och umgås =) Ska bli najs.
Det blir andra gången för mej detta år som jag går ut och tar en öl... blir inte så ofta när man har ungar hehe.

Nä nu ska jag ställa mej i duschen medan Robin sover middag.
Kram på er!

Tooorsdag e det ju hehe

Ja då sitter man här... barnen sover och Alex försöker sova.
Skönt på kvällarna med en liten stund för sej själv och spela lite på blip =)
Funderar på att lägga mej om en stund.. är rätt så trötter.

Får se vad som händer imorn... kanske att jag ska fika med Erik. Har inte träffat människan på några år så det vore skoj o sitta o snacka lite med honom igen.

Nä.. nu så e det natti natti. Ha det!



Sånt här fint väder hade vi idag.. jippi =)

fredag 16 juli

Huua vilken dag... är trött som saten och det var bra jobbigt att komma upp ur sängen imorse. Tur att man har ungar annars hade man väl aldrig kommit opp hehe. Robin sover riktigt bra trots att han håller på att sluta med nappen.
Idag händer inte speciellt mycket... ska bara åka och storhandla vid kl 18 ikväll. Får skjuts av en Leif eftersom det e lite svårt att ta sej hem med alla varor annars.

Har ringt till hund & kattpraktiken idag. Var tvungen att fråga vad det kostar att göra ett dräktighetsultraljud på katten.
Vi hade ju räknat från parningen att vi skulle ha fått kattungar 20-27 juni. Men det har inte kommit nå än.
Veterinären sa i telefonen att hon kunde vara skendräktig och att det skulle gå över av sej själv i så fall. Det kan ju i så fall förklara varför det inte blivit nå bebbar än. Hon sa också att om vi vill göra ett ultraljud för att vara säkra så gick det bra och det kostar 790 kr. Saten vilka pengar dom ska ha... uscha. Men så länge Lucy mår bra så behövde vi inte komma in tyckte dom. Och det gör hon ju... hon leker, gosar och äter o så precis som vanligt så hon mår ju inte dåligt.
Men vi avvaktar och ser... är hon skendräktig så får vi vackert vänta tills det gått över och hon löper igen =)

Ojoj vad det regnar ute... och åskar... låter som om himlen håller på att trilla ner. Och Kristoffer, envis som han är, ska ju såklart vara ute och leka. Klart han får det så jag trasslade på honom regnkläderna och nu sitter han här utanför och lyssnar på åskan =)
Tur att han inte är livrädd i alla fall.. åska som är så mysigt =)

Nä.. nu ska jag spela lite medan Robin sover middag. Ha det!

Onsdag 15 juli

Jahapp... då var man där då..
Nu är jag en bloggare jag med, jag som bestämt mej för att aldrig börja blogga haha! Så gick det med det =)
Är fortfarande inte så haj på det här med blogg så det blir kanske lite virrigt till en början... ska försöka ordna till sidan så den blir fin också. Men det får bli när det blir.
Nä.. nu ska jag fortsätta greja lite och så här vid burken. Ha det!

RSS 2.0