tisdag 30 november

Imorgon är det dags att börja öpnna julkalendrar... gissa om någon här hemma längtar? Kristoffer och Robin har fått en varsin chokladkalender och Kristoffer tjatar han hehe. Sågen ringde igår också och berättade att han köpt tv-kalender till Kristoffer så den kommer han över med imorgon också.. helt kanon =)
Kristoffers feber har blivit bättre och han har inte fått några fler vattkoppor sista dagarna... så nu e det bara vänta tills dom han har läker ordentligt. Ska bli skönt sen när han är frisk och kunna gå ut igen. Det tycker defibitivt Kristoffer med. Han är så less på att vara sjuk och det märks väldigt väl. Min lille grabb som har så mycket energi i sej. Han längtar så tills han kan vara ute och leka i snön som har kommit i överflöd. Men snart så... Tyvärr är hostan fortfarande kvar. Det är tydligen en himla envis hosta. Så hoppas den ger med sej snart också.
I övrigt händer inte mycket alls. Är hemma med Kristoffer om dagarna.. enda vi går ut nu är för att lämna och hämta Robin på dagis.
Igårkväll var jag hemma hos Elin. Och det var hemskt skönt att få komma bort lite kände jag. Vi busade med Theo tills det var dags för honom att nattas och sedan spelade vi monopol. Även denna gång vann jag =) Jag ägde alla gator innan vi var färdiga och hade måånga hotell =)
Nä nu börjar det bli dags för våra bästa år på tv snart. Kram på er

söndag 28 november

Ja då var det första advent... såklart så glömde vi tända ljusen vid frukosten så det blev som vanligt istället för myspys. Men men... det kommer fler mornar.
Kristoffer har så gott som ingen feber alls idag men han hostar en massa. Han var inge sugen på att gå ner på stan o kika på julskyltningen heller så jag och Kristoffer e hemma. Alex och Robin har gått ner på stan nu dom. Dom skulle väl kanske köpa nån liten godisbit med och i så fall tar dom med hem till Kristoffer med. Tror ändå Kristoffer mest backade ur eftersom han e rädd för fyrverkerierna... för han säger att han itne alls vill titta på nåt sånt eftersom det låter illa. Försökte locka med hörselskydden med han ville inte ändå. Så då slipper han då. Men på nyår får han stå ut för på nyår blir det fyrverkerier i alla fall =) 
I övrigt är det världens segaste dag här... händer inte ett smack. Har ätit pannkakor till lunch.. så saten gott! Synd att dom tar sån jäkla tid att stå o steka bara.


Kristoffer på stan i somras. 

lördag 27 november

Lördag idag och här har det inte hänt mycket...
Igår var mamma här o hälsade på en sväng och ungarna fick en varsin tomte =) Dom gillade sina totmat jättemycket. Hon sa att hon ska köpa luciakläder åt Robin med. Får se vad vi hittar på till Kristoffer sen. Kristoffer, stackaren, har åkt på vattkoppor så han blir hemma hela kommande veckan. Han har feber och hosta och ligger mest i soffan och sover eller tittar på tv. Han är inge pigg alls så nu är det jostmedicin och alvedon som gäller.
Idag har jag och Alex roat oss med att röja i vårt sovrum och sorterat en massa kläder som legat nerpackade fram tills nu. Det blev 5 kassar med mina gamla och alex gamla kläder som ska skänkas till Ria. Går dit med dom på måndag. Sen ska jag kolla igenom Robins kläder också vad som är för litet. Har redan fått ihop en kasse som Elin ska få till Theo eller nya bebisen som komemr till sommaren. Så här röjs det för fullt. Pappa kikade förbi här idag också och drack lite kaffe. Vi bytte lite julklappar också men dom får ju inte öppnas förrän på julafton =)
Imorgon, om Kristoffer är lite piggare, så ska vi kanske gå ner och kolla på invigningen av vår käre julbock och kolla på fyrverkerier. Men det beror helt på om Kristoffer orkar.
Så en himla lugn helg är detta och det e ju faktiskt lite skönt. Nu är torktumlaren klar så nu ska jag sortera in det i garderoberna och starta nästa... kram på er

Min tatuering =)

Idag har jag som sagt varit o fyllt i min tatuering. Han fyllde i det svarta, gjorde rosen lite mörkare och slipade till kanterna lite eftersom jag hade lite svårt att inte rycka med armen sist så det blev hackigt. Men nu ser det bättre ut =)


 så här såg det ut första gången.

 så här ser det ut nu... men svårt att få en bra bild.
 en till bild tagen idag.

Jag älskar min tatuering =) Tycker den e underbar! Rickard är bäst som har gjort den =)

torsdag 25 november

Ja här sitter jag o väntar... snart ska jag åka o fylla i min tatuering. Jonas följer med, vilket innebär att jag får åka bil dit =) Inte fel det inte.. speciellt i den här blåsten. Jag har redan väntat på bussen en gång idag och det räcker. Man höll ju på att blåsa bort och kallt som fan är det. Har varit ner till läkaren... men som vanligt hittar dom inget fel på lilla mej. Hmm... blir lite less.
Aja... undrar om det gör lika ont att tatuera sej denna gång.. kanske gör ondar till o med? Det visar sej... uscha jag längtar tills det e klart!
Kram på er

tisdag 23 november

Uscha vilket jäkla väder det är ute. Snöar och blåååser nå hemskt! Smarta jag tog mej en promenad till Erikshjälpen... höll på att blåsa bort efter vägen och när jag kommit halvvägs ångrade jag att jag skulle gå dit just idag. Men jag kämpade vidare... resultatet blev en fuskolle åt Robin, en bra bok av Dean Koontz, en tröja och ett par byxor åt mej =) Så lite fick man väl för att man trotsade vädret och gick dit ändå..
Igår blev det en himla lugn och skön kväll. Jag och Alex kollade på nya Shrek.. ingen idé att se den med barnen än eftersom den bara fanns på engelska och med engelsk text om man skulle ha bra kvalitet. Så vi får ladda ner den åt barnen sen när den kommer med svenska. Men det var en bra film. Inte lika mycket skratt som i dom tidigare kanske men grymt bra ändå.
Idag blir det nog en lika lugn kväll skulle jag tro. Lite film o så... kanske ett varmt bad som avslutning  på denna kalla och blåsiga dag.
Nä.. dags att flytta på sej från dumburken.. kram på er

måndag 22 november

Så var det måndag och ny vecka. Jippi... eller inte.
Imorse kl 9 var jag på utvecklingssamtal på Robins dagis. Bara positiva saker fick jag höra. Hur glad och go han är jämt och gör alla andra glada runt om sej =)
Efter samtalet gick jag och mötte Sågen och Kristoffer eftersom Kristoffer skulle till hälsocentralen. Han har hostat flera veckor nu och han får till och med huvudvärk av hostan. Dom tog lite prover i halsen och ett stick i fingret. Kristoffer var inte nå vidare glad.. men en tatuering fick han =) I alla fall så verkar det som om han har något långdraget virus. Han fick hostmedicin utskrivet och sen skulle det väl gå över av sej själv. Om inte så skulle vi höra av oss igen. Så får hålla tummarna att han blir bättre nu då.
Min dag annars har varit lugn. Efter jag kommit hem från Kristoffers läkarbesök så åt jag lite frukost och såg slutet på "våra bästa år". Sedan lade jag mej faktiskt o sov ett tag... har sovit grymt dåligt inatt och jag är fortfarande hur trött som helst.
Inte fick jag tag på nå jobb tills imorgon heller.. så det blir väl lugnt och skönt då med. Lämna Robin på dagis och sedan hem och sega för sej själv =)
Kram på er


söndag 21 november

Ja då var det söndag... Snackade med mamma igårkväll. Hon har dåligt samvete för att hon inte hinner med oss, och barnen. Men i veckorna komemr hon hem så sent från jobbet att ungarna hinner lägga sej innan hon hinner hit. Och på helgerna måste hon hinna allt annat som hon inte hinner i veckorna... bland annat att ta hand om sej själv också.. så jag förstår väl ändå att det inte finns så mycket tid. Men hon skulle försöka hinna hit på ett besök inom snar framtid och träffa ungarna. Övningskörde gjorde jag och mamma idag med. Gick ju bra det =) Något enstaka motorstopp men så kan det ju bli hehe. Det gick i alla fall bra. Men det var mycket trafik uppe vid bilprovningen så det var lite läskigt. Var två eller tre till där och övningskörde också.
Idag, efter vi ätit middag, ska jag hem till Elin och sociala lite. Ska bli najs =)
Helle har förresten fixat min design också.. vilket ni förmodligen märkt redan. Men stort tack ska hon ha!
Nu ska jag gå o vispa potatismos. Kram på er

lördag 20 november

Ja då var det lördag... fan jag får inte tag på mamma. Hon KANSKE skulle övningsköra med mej idag. Men jag får ju itne tag på människan. Vore ju lite trevligt om man kunde planera nåt. Men men... som vanligt när det gäller min familj. Och inte sjutton har jag pratat med henne heller.. var styvfarsan som sa igår att hon kanske skulle köra med mej idag. Har fan inte snackat med henne på hur länge som helst. Vet hon ens om jag lever?? Fan det vore rolgit om hon kunde höra av sej nån gång... och kanske träffa sina barnbarn någon gång med. Vi bor bara några hundra meter från varandra och ändå har hon aldrig ens tid att komma förbi o ta en kaffe. Hopplöst. Mormor bor i Enånger men henne pratar jag med minst en gång i veckan. Känns som om man känner henne bättre än sin egen mamma liksom. Aja... får väl se om hon ringer. Jag har försökt ringa henne 3 gånger idag men det passar sej ju inte att svara.. så nu ger jag opp. Varför ska alltid jag ringa o jaga? Vill hon veta hur det är med oss så kan hon göra sej besväret att lyfta på luren någon gång. Och hon har sagt förr att jag inte är en självständig människa... suck.. man blir väl så illa tvungne att vara det, eller?
aja... klagat klart nu...
Alex var ju på firmafest igår. Vid tolvtiden ringde han... stupfull.. och tyckte det var dags att gå hem. Han var inge rolig när han kom hem heller... full som en gris. Inte fan fick han nån gonattpuss heller som han stank sprit. uuuusch!  Själv hade jag det lugnt och skönt i min ensamhet igår. Satt o åt lite popcorn och drack lite cocacola medan jag kollade på idol. Robin somnade vid sjutiden igårkväll han, tröttisen =) Sen efter idol satte jag mej här tills Alex kom hem. Då gick vi o lade oss.
Idag gick jag ner en sväng på Ria. Hittade en tröja åt mej, två dvd-filmer åt ungarna, lite pepparkaksformar, ett katten gustav-glas och ett nicke nyfiken-glas. Köpte även 3 st böcker... Ondskan av Jan Guillou, Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö och Inte utan min dotter av Betty Mahmoody. Allt detta fick jag för 94 kr =) Billigt o bra... rekomenderar er som gillar böcker att gå dit. 3 böcker för 10 kr. Många av dom är i fint skick. Och pengarna går ju till människor som har det svårt i vårt samhälle. Helt kanon! Får se om jag tar mej en tur till Erikshälpen i veckan eller hur det blir.
Ikväll kommer brorsan och Kikki förbi en sväng.. blir lite snack och film o så. Nice =)
Påå torsdag ska jag förresten fylla i min tatuering... sen är den väl äntligen helt klar. Längtar tills det har läkt andra gången. Jobbigt att tvätta morgon o kväll, smörja med helosan hela tiden och att inte kunna ligga o sova på den sidan. Men det är det värt ändå =D
Nä om man ska ta o kika vidare kanske.. kram på er!

fredag 19 november

Ja då var det fredag... och det har varit/blir en mycket lugn sådan. Robin har varit på dagis idag men Kristoffer har varit hemma med hosta. Jag och Kristoffer roade oss med att spela lite Mariokart.. och saten vad ungen e duktig att köra med ratten! Så där bra kan inte jag med ratt.. så jag kör utan hehe. Efter lunch var det dags för Kristoffer att gå över till sin pappa så nu blir han där i en vecka.
Jag la mej och sov en stund på soffan tills det var dags att hämta Robin på dagis. Jag har varit så förbaskat trött sista veckan.. undrar vad det beror på. Vädret?
Nu sitter Robin här bredvid på golvet och leker med lego medan jag sitter här o kollar lite. Alex har inte kommit hem från jobbet än.. men när han gör det ska han bara duscha och sedan iväg igen. han ska ha "firmafest" idag.. först bowla med jobbet och sedan ska dom vidare till Harrys för att äta och dricka =) Så jag blir helt solo ikväll efter att Robin gått o lagt sej. Inge kul att kolla på Idol själv.. men man vill ju inte missa det heller. Vem vet... man kanske krysper ner i ett varmt bad efteråt och läser lite tills Alex komemr hem... om jag orkar vara vaken så länge. Nä nu ska jag fixa lite annat. Kram på er




Mina gobitar =)

onsdag 17 november

Då har man jobbat måndag och tisdag... kom precis på idag att jag hade läkartid i måndags. Det hade ju jag helt glömt bort. Får ringa och boka om den imorgon. Imorgon ska jag också jobba på Brynässkolan. Men idag har jag fått vara ledig i alla fall =) Har inte gjort så mycket... tvättat två maskiner och kört diskmaskinen. Var ner till Ria med två pappkassar med kläder också. Vi hade fått ärva lite kläder till ungarna från en av Alex jobbarkompisar... men en del var alldeles för litet.. till och med för litet för Elin lille Theo så därför hamnade det hos Ria. Även en del av mina gamla kläder fick hamna i dom kassarna. Dom blir alltid så glada där när man kommer dit med kläder dom kan ge till behövande eller använda i second-hand butiken. Tycker det e bra att dom kommer till nytta istället för att man kastar dom.
idag har jag sovit en hel del också. Skönt var det eftersom jag fått för lite sömn många nätter nu. Hostar så hemskt så det e svårt o sova. Verkligen skönt med en vilodag =)
Nä nu ska jag maila Helle om hur jag vill ha bloggen... hon ska få göra lite ny design åt mej =)
Kram på er

söndag 14 november

Jaha då var det fars dag idag.. här har det inte firats ett smack och min egen far är ju i Norge han så det blir svårt. Aja... får försöka igen nästa år =)
Själv har man åkt på en jäkla dunderförkylning och nu har jag feber också... inge vidare. Jag som typ aldrig är sjuk. Och så ska jag ju jobba imorgon med.. kommer ju bli lagomt kul att släpa opp ungarna skittidigt för jag och Kristoffer ska anlända till Brynässkolan 7.30... jippi. Skönt att jobba i samma hus som han går i så slipper man släpa arslet längre än så i alla fall.
Har förresten börjat spela ett onlinespel... hittade det på när facebook gjorde reklam för det.. men spelet i sej har inte ett dugg med facebook att göra utan är en helt egen sida. Adressen är www.howrse.com och där har man sitt eget stuteri och så småningom sitt eget ridcenter. Man tar hand om sina hästar, föder opp nya hästar, tränar dem och ska se till att dom mår bra. Man kan även tävla med dom och allt möjligt. Har man ett sto så kan man kolla efter andra användares hästar som vill bli pappa =) Finns jättemycket olika hästraser och man kan även sälja och köpa hästar av varandra. Har fastnat där jag hehe. Det e gratis o spela om man inte väljer att köpa speciella grejjer men det har inte jag gjort och det går bra ändå =) Skitnajs spel!
Aja... nu ska jag o Alex se på film och sedan blir det sängen eftersom man mår som man mår.
Kram på er

lördag 13 november

Ja men hejsan!
Har inte bloggat så mycket i veckan.. har varit helt slut. Jobbade ju måndag, onsdag, torsdag och fredag denna vecka. Lite jobbiga tider har det varit med. Och på det så har jag inte kunnat sova alls typ de 4 sista nätterna. Så igår när vi kommit hem och ätit middag o så så lade jag mej och sov. Då jäklar kunde man somna som en klubbad. Var helt slut då. Idag har vi städat lite och tagit det lugnt så nu känns det ju lite bättre. Tyvärr har jag fått ungarnas förkylning med hosta och ont i halsen. Min röst vill inte riktigt vara med heller så jag låter lite smårolig =) Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Skulle ju eventuellt åkt till Elin idag men jag vill inte dit och smitta ner henne eller lille Theo.
Idag kom Alex lillasyster, som e 18, hit. Hon ska förmodligen stanna tills på måndag. Just nu har Alex, jessica och Kristoffer åkt för att handla lite mat och lördagsgodis =) Ikväll blir det att krypa ner i soffan till en film efter att ungarna lagt sej.
Veckan som kommer så kommer jag nog också vara lite trötter. Jobbar måndag, tisdag och torsdag vad jag vet än så länge. Ska vara på Brynässkolan alla dagarna, precis som jag var i torsdags och igår. Tycker om den skolan =) Den e mysig och det jobbar trevligt folk där. På måndag är det utvecklingssamtal om Kristoffer också.. men jag kommer missa i börjar eftersom det börjar kl 13 och jag jobbar till 13.20.. men jag e ju i samma hus så så fort jag slutat så går jag ner och är med.
Nä nu ska jag gosa med Robin lite tills Alex o dom kommer hem så vi kan äta middag. Kram på er



Kristoffer, jessica och Robin för ett par år sedan =)

onsdag 10 november

Jaha då var snön här.. och det ser inte ut som att den tänker försvinna på en gång igen helelr =( Uuusch nu vill jag ha sommar! Mindre kläder, mindre frysa och det går att vara ute mer och njuta av att få röra på sej och leka med barnen. Nej uscha... jag går i ide tror jag.
I övrigt... jobbade i måndags på Solängen... jobbade på Hemlinbyskolan idag. Ska jobba på Brynässkolan imorgon och ha åk 5.. på Brynässkolan måndag, tisdag och torsdag också i olika årsklasser. Skönt ändå att få nära till jobbet. Och att ha Kristoffer i samma hus såklart =) Men vi kanske inte hinner ses direkt nåt eftersom jag ska ha lite äldre barn. Men han ska vara hos mej nästa vecka så vi får gå tillsammans till skola/jobb =) Usch vad jagh saknar honom när han inte är här.. det är så tomt hemma och så stillsamt. Nog för att Robin kan vara odräglig ibland. Men han saknar också sin storebror, det märks. Lille Robin blir så lycklig och skiner som en sol så fort han ser Kristoffer =)
Nä nu ska jag kolla runt lite.. tradera bland annat.. har sålt lite kamerabatterier o sånt som itne används längre.
Kram på er!


Mina två älsklingar =D


Grejs..

Jag blev nominerad av Elin...

I det här priset så ingår det att jag ska dela med mig av 7 saker som ni läsare förhoppningsvis inte vet om mig.

1. Jag är jätterädd för smärta.. hatar all fysisk smärta! (jobbigt när man födde barn hehe)

2. Jag är en person som har lite för lätt att lita på människor. Tror det bästa om dem tills de bevisar att det var fel.

3. Jag sov mig igenom högstadiet, vilket resulterade i skitbetyg.

4.
Jag är en flörtig person =)

5. När jag inte har något att göra blir det lätt att jag går till kylskåpet eller pratar i telefonen.

6.
Jag vill bli barnboksförfattare... men har kanske lite för taskig fantasi hehe.

7. Mitt drömyrke är att få jobba på ett bibliotek!

Nu ska jag även nominera andra:

Lina
Helle
Maddis


lördag 6 november

Ja då var det lördag. Hehe vi var ju ut igår jag och Alex. Fasen vad roligt vi hade. Först var det bara jag och Alex nere på Rack'n'Roll... vi tog nån öl o satto pratade lite. Sen spelade vi lite biljard. Senare kom Engberg och nån av hans kompisar och var med på biljarden och saten vad kul vi hade! Blev många härliga skratt. Efteråt gick jag och Alex till max.. Engeberg och dom gick vidare till Harrys. Vi hade i alla fall tur att få skjuts hem av brorsan så vi slapp gå. Brorsan skulle ju ändå skjutsa hem vår barnvakt sen så =) Nä fy vad kul det var.. ska definitivt göras om!
Blev inge barnvakt åt Theo idag heller.. Elin hade tvättstuga o så så dom skulle vara hemma. Men det får bli en annan gång.
Uuuuh vet ni vad jag gjorde igår på dagen då? Jo jag använde min epilator (som rycker bort hårstrån) under armarna. Har använt den på benen tidigare och det har ju liksom varit lugnt. Men under armarna gjorde det så ont att jag inte trodde det skulle gå att göra klart. Men jag bet ihop och det gick... men uuuuaa vad ont. Blödde som en gris ur varenda litet hål där det suttit ett hårstrå. Så blir det inte heller på benen. Idag känns det lent och fint under armarna men det känns även som att jag skulle ha två blåmärken där. Usch! Undrar om man kommer kunna göra om det igen?
Visstja... här om dagen lovade jag ju den där söta bilden på Robin och Theo.. Here it is!

Hhihi gooograbbarna =D

Klippte ju håret på Robin igår med.. så här blev det:

Nybadad och go e han där =)

Nä nu ska jag kika vidare lite... kram på er!

fredag 5 november

Ja men dåså... nu är både Robins hår och Alex hår klippt! Och Robin gick till och med på att bli klippt med maskinen. Inget jag får göra.. men Alex fick =) Har längtat som en tok tills idag. Idag kommer Alexandra hit och barnvaktar Robin lite efter att han gått och lagt sej. Jag och Alex ska gå iväg ner till Rack'n'roll och spela lite biljard. Ska bli najs eftersom vi aldrig har barnvakt utan hela tiden brukar den ena få hitta på nåt och den andra vara hemma med ungarna. Ska bli härlgit att få hitta på nåt tillsammans för en gång skull =)
Just nu badar Robin och Alex för att skölja bort allt löst hår så nu ska jag gå och hämta en handduk så att jag kan ta opp Robin så får Alex duscha vidare =)
Kram på er

torsdag 4 november

Har inte bestämt mej än om lösen... men alla mina härliga vänner får det i så fall =) så ni behöver inte vara oroliga. Vill bara ha bort två st som jag haft lite fööör mycket att göra med förr och som inte behöver snoka i mitt liv nå mer.
I övrigt så ville jag förtydliga mej lite. Anldeningen till att Kristoffer fick vara på fritids idag trots att jag inte jobbade var halloween-discot dom skulle ha idag. Han har tjatat om det hela veckan och sagt att han ville klä ut sej i sin Darth Vader-dräkt. Jag har hela veckan svarat med ett "vi får se om jag jobbar eller inte"... men hur elak skulle man inte känna sej om man kommer o säger "nä du får inte gå på nåt disco för mamma ska inte jobba idag"... han skulle ju bli jätteledsen. Så... därför fick han gå ändå och jag gjorde den där fulingen. Inte av någon annan orsak. Så nu har alla det klart för sej! I övrigt hade han haft jätteroligt idag och dom hade fått gott fika efteråt med =) Ritat en massa döskallar har han också gjort. Jag har en som ligger här bredvid mej, så fin så =)
Nä nu ska jag kolla facebook en sväng och sedan sova. Lär ju orka opp imorgonbitti när ungarna vaknar =)
Kram på er

hmmmm...

Funderar på att sätta lösenord på min blogg så att jag liksom kan välja vilka som ska läsa... trött på att höra från ett visst håll hur folk snokar runt och bryr sej lite väl mycket om vad jag gör och inte gör.
Vad tycker ni? I så fall får ju ni som är mina vänner lösenordet om ni inte ger det vidare. Finns en viss människa och hans mamma som inte behöver få tag på det i så fall...

onsdag 3 november

Hejsan hoppsan då var ju dagen nästan slut. Det har faktiskt gått himla fort idag.
Elin och Theo har varit här och gjort mej och ungarna sällskap. Men mina båda har varit två jäkla monster. Kristoffer var ju ute och lekte på förmiddagen men han blev så himla blöt i regnet (hans regnkläder är på fritids) så han kom in och sedan blev det inge mer gå ut. 3 st filmer har vi hunnit traggla oss igenom. Theo somnade så sött idag halvt liggandes på mej och halvt på filten bredvid =) Sååå go ungen är! Hoppas vi får vara lite barnvakt på lördag också ifall Elin och Alex vill ha lite egentid. Jag håller tummarna =D
Men anledningen till att mina två är monster är väl att det inte har varit väder att vara ute och därför går dom varandra på nerverna i våran trånga jäkla lägenhet och med all den energi dom har. Aja... imorgon ska i alla fall Kristoffer på fritids. Gjorde en liten fuling... egentligen ska han vara ledig denna vecka eftersom det är höstlov, om jag inte får jobb för då får han vara där. Men dom ska ha halloween-disco på fritids på eftermiddagen imorgon så då sa jag att jag fått jobb eftersom Kristoffer så gärna vill vara med på det. Han ska ha sin Darth Vader-dräkt på sej =) Känner mej dum som gör sån fuling... men han vill ju så gärna. Huvudsaken är att ungarna inte vet att jag ljuger, dom ska ju inte lära sej att ljuga såklart. Kristoffer har ingen koll på om jag ska jobba eller inte =) Så det blir en lugnare dag för min del imorgon. Ska passa på att cykla snabbt ner till barn&ungdom och lämna in den där jäkla inkomstförfrågan. Fattar inte varför dom ska ha sån flera gånger om året när man fyller i för helt år.. men dom har väl ingen jäkla koll på vad dom får in heller så..
Aja... nu håller vi på med ett till brödbak. Blev ju två goda limpor igår och nu ska vi göra två till att ha i frysen. Måste ju snabba på innan jästen går ut i datum. Och i frysen ligger dom bra tills dom behövs =) Nu har degen snart jäst färdigt första omgången.
Förresten... imorgon eller nåt får jag lägga in en bild som jag tog på Robin och Theo idag. Sååå söta dom var! Elin ska såklart också få den bilden =)
Nä nu har jag annat att göra. Kram på er

tisdag 2 november

Usch nu går verkligen månaderna fort. Hoppas dom går lika fort under vintern.
Helgen har varit bra. Barnen har varit goa och snälla (för en gång skull) och saker och ting känns najs =)
Pappa var hemma under helgen så vi var hundvakt några timmar både på lördagen och söndagen. Lillvovven är ju så sööt =)


Här är Pop... hon har blivit stor nu (i alla fall om man jämför med första gången hon var här). Nu väger hon 1,2 kg och så mycket mer än så kommer det inte bli =) Lillpluttan!

Var hemma hos Elin i söndagskväll. det var najs det, trots att jag åkte på stryk i monopol. Hennes lilla Theo är så glad och mysig nästan jämt =) Byta blöjan fick jag göra i alla fall utan protester =)

Theo =D

Nu är mina kids hemma på höstlov.. men dom får hoppa in på dagis och fritids igen om jag får jobb. Ska ringa vikariejouren igen imorgon. Fick inte tag på dom idag. Får se vad morgondagen har att erbjuda... har vi lite tur kommer kanske Elin och Theo förbi en sväng och bl a hämtar lite kläder som jag glömde ta med i söndags. Denna gången är det både nåt plagg åt Theo, som Robin växt ur, och lite åt Elin som jag köpt, provat och inte kan ha.
Idag har jag och Alex bakat bröd här hemma. Riktigt gott blev det. Vanligt lantbröd, lätt att göra. Blir billigare än att köpa en massa mackor jämt. Så vi fortsätter nog baka ett tag =)
Nä nu ska jag kolla runt lite.. kram på er

RSS 2.0