torsdag 30 juni

Fasen vad den här månaden gått fort.. vet att jag säger så rätt ofta.. men det här e ju sjukligt. Tror juni är den månad som går snabbast på hela året. Usch! Snart är det höst!

Saten vilka dagar detta varit. Onsdag och idag är så man vill spy på dom. Igår var jag först tvungen att plugga som en tok eftersom jag inte hade gjort klart läxan... på eftermiddagen var det dags för teorikursen som vanligt. Och vi fick såklart ny läxa... den största hittills. Men det är väl kanske för att det är sista gången nästa vecka... så då ska man väl ha hunnit få med allt. Efter kursen skyndade jag mej hem, bytte om och skyndade mej sedan iväg till verkstaden... målade bilen som mamma ska tävla i på lördag =) Kom faktiskt hem i skaplig tid igår ändå.

Idag har jag haft så jäkla fullt upp. Först såklart fixa i ordning barnen, gå med Robin till dagis och skicka Kristoffer till Sågen eftersom dom ska på simskola. Sen skynda mej att duscha och äta frukost... sen iväg på körlektion. Gick mycket bättre idag och bilen kändes inte lika snuskig att köra. Efter det var det ingen idé att åka hem då jag hade riskettan kvart över ett. Så jag stannade på körskolan och passade på att klara av fas B vid datorn =) Försökte mej på fas C också men hade bara 60 rätt av 70 så där blev jag underkänd. Får plugga mer så klarar jag den nästa gång. Riskettan var himla intressant.... dom tog upp allt om t ex alkohol, droger, trötthet osv... dom visade även filmer o grejjer och så fick vi göra lite övningar genom att ställa oss på "ja", "nej" eller "kanske"... man har fått sej en jäkla massa funderare idag och det är superbra. Hoppas alla såg det lika som mej... då kan jag ju lova att alla som går den aldrig skulle köra rattfull i alla fall. Fy fan säger jag bara... vilka bilder vi har fått se. Har suttit med en klump i halsen och tårar i ögonen mer än en gång idag.
Väl hemma sen var jag tvungen att bara lägga mej på soffan och "dö" ett par timmar. Ända sedan jag klev ur sängen imorse har jag haft en jäkligt dryg huvudvärk. Har försökt bli av med den genom att bälja vatten som en tok.. men det hjälpte inte.. och inte en alvedon heller som jag tog på förmiddagen. Under riskettan blev huvudvärken kraftigt värre och på vägen hem var jag alldeles yr och darrig pga smärtan... därav att jag hamnade på soffan och vägrade röra huvudet under ett par timmar. Det gjorde så ont att jag inte ens kunde sätta mej här, eller nåt annat. Bara ligga... efter en treo och ett par timmars vila så har nu värken nästan gått över. Men fattar ine vad den där jäkla huvudvärken kom ifrån.. jag brukar aldrig ha ont i huvudet alls... Hoppas det inte blir sådär illa igen. Uuuscha!

Nä nu är det väl nogklagat. Imorgon är det fredag och då ska jag hem till Charlotte eftersom det inte blev av i måndags. Ska bli roligt att ses igen och även kul att få se de små missarna som inte ens är en vecka gamla.. eller så kanske de blir en vecka imorgon? Minns inte riktigt vilken dag de kom. Tror det var midsommarafton...
Sedan på lördag är det folkrace i Rörberg. Charlotte och hennes man Mattias ska med. Charlotte ska vara funktionär med mej =) Vi ska stå i frammatningen där jag brukar hålla till. Det innebär att man lottar ut vilket startspår bilarna ska ha och sedan vinkar fram dem så de kan köra ner till starten. På kvällen blir det eventuellt klassfest i boulongern... nä jag går inte i skolan.. utan det är med klassen jag gick med från ettan till nian. Fy ända in i helsike vad roligt det ska bli att träffa alla igen =D Så håller tummarna för okej väder och att många dyker opp.
På söndag blir det ockelbo marknad med Chalotte och Mattias.. ska bli rolgti för jag har faktiskt aldrig varit där. Hehe jag vet att det är lite ovanligt.. men jag har aldrig lyckats tagit mej dit. Men men.. så kan det vara =)
Nu ska jag kika farmville och allt annat jag missat idag. Kram på er!

tisdag 28 juni

Jamen jippi.. skulle ha simmat nu ikväll men möttes återigen av en låst dörr. Kom en karl ut därifrån som sa att kassan stängde klockan sju... tydligen sommartider där nu och det har jag missat. Kuuul.... varför stänga tidigare på somrarna?? är det inte då folk ska bada?? Knepigt det där.. Aja... får se till att simma på torsdag istället för att vara hemma o äta middag istället, om jag ska hinna. Har ju så jäkla fullt upp nu onsdag och på dagen på torsdag.. fyy. Jobbiga dagar. Men men.. vill man ha körkort så är det ju bara att slita på.
Var nyss ute och övningskörde med Leif.. innan jag tog mej till fjärran. Vi lånade mammas bil så att jag fick köra manuellt. Gick superbra! Inge motorstopp eller andra konstigheter. Kändes jättebra. Synd att körskolebilen är så mycket knepigare bara... inte alls lika skön att köra. Men men.. får väl stå ut helt enkelt.
Aja.. har gnällt klart nu hehe. Nu ska jag sitta här o glo lite medan Alex och Tim ser på film. Kram på er!

måndag 27 juni

Då var det ny vecka igen... märks att det är sommar eftersom veckorna bara springer förbi. Snart är det höst och kallt igen.. och sedan vinter.. brrrr.

Helgen har varit sådär... midsommarafton sög helt och hållet. Hade inte ett smack att göra och alla släktingar och vänner hade annat för sej. Så bläää för den dagen... kort o gott.
I övrigt var helgen bra. Var hem till Elin på lördagen. Var nice och vi såg "trassel"... har sett den förr men den e ju så bra =) Goaste lille Theo busade och hade sej under tiden hihi. Han är ju för go den ungen. Men det var inge vidare kul när jag skulle hem. Jag gick ju dit och därför skulle jag ju även gå hem då... motion =) men så fort jag klev utanför deras port så började det regna. Och det regnade fan inte lite heller. Men tyckte det var onödigt att ta bussen så envis som jag är så traskade jag på. Jag var helt genomblöt när jag kom hem och det var bara klä av sej o hoppa i morgonrocken. Har aldrig fått vrida ur en bh sådär hehe. Trosorna var i alla fall torra men det var fan det enda som var torrt då när jag kom hem med. Huuua för att gå i sånt regnväder.
Igår hände inte mycket alls.. vi var bara hemma o mös. Tim kom hit också.

Idag har jag varit med Kristoffer på simskolan. Egentligen skulle Sågen ha tagit med honom dit men han var hemma med en magsjuk liten Ida. Jag tycker det e ganska tråkigt att sitta o bara kolla på simskolan så jag bad Charlotte förlja med. Jag skulle ändå ha träffat henne idag. Hon följde med och det gjorde allt mycket roligare. Sen följde hon även med tillbaka hit tills det var dags att hämta Robin på dagis. Jag får kolla på Charlottes kattungar på fredag istället. Har så fullt upp nu i veckan. Det är allt ifrån körlektioner till riskettan som jag ska roa mej med. Guuud jag vill ha körkort nuuu!
Igår förresten var jag ner på stan och köpte nya gummistövlar åt Kristoffer eftersom hans hade gått sönder. Köpte nya foppatofflor med eftersom dom också gått sönder. Men Kristoffer hann bara ha sina nya foppatofflor ett par timmar så var de trasiga igen. Men nu har jag kvittot kvar så idag ska jag ner på stan igen när Alex kommer hem. Ska höra om jag kan få byta dom där tofflorna... tycker fan dom ska hålla med än ett par timmar innan dom går sönder. Kristoffer får följa med ner på stan så ska vi även kolla på nya skor åt honom. Han har ju så svårt att stänga sina (även fast det är kardborre).. men han är nog mest slö. Men nu ska vi skaffa skor som han lätt kan få igen.
Nä nu lär jag fixa lite här hemma. Diskmaskinen går för fullt men jag har lite annat att fixa med. kram på er!

sen torsdagskväll

Ja precis... egentligen är det fredag men jag har inte sovit än så det är torsdag =)

Körlektionen igår gick förresten bra... så jäkla ovant det var med den bilen bara. En trög liten diesel som inte orkade nåt alls hehe. Han sa det läraren också att det var jättelätt att råka få motorstopp med den bilen... men jag klarade mej bra =) Kan ju tacka mammas bil för att den är så jäkla känslig =) Fick lite tips på vad jag ska tänka på o så.. liksom titta mer i speglarna, bromsa mycket tidigare innan jag ska svänga o så... men vafan... karln tycker ju att man ska bromsa innan man ens ser var man ska svänga in... man kommer ju knappt fram dit om man ska bromsa så tidigt.. aja.. får väl göra som han säger helt enkelt och sedan göra på mitt eget vis när man väl lyckats få lappen. Finns ju inte en människa med körkort som bromsar så tidigt. Och då menar jag verkligen INGEN. Körlektion igen på torsdag nästa vecka =) En bra grej är att Arne som jag kör med är en himla lugn gubbe. Jag var hypernervös ända tills jag hamnade bakom ratten, då släppte det. Så det kan bli =)
Efter körlektionen igår var det bara att skynda sej hem och ta emot Theo som jag var barnvakt åt. Elin och Alex var ju på begravning då och Theo kunde inte vara på dagis eftersom han har ögoninflammation. Men det gick så bra att vara barnvakt så och Theo fällde inte en tår under hela tiden. Han var så nöjd också när han fick åka i Robins vagn och hämta Robin på dagis.
Senare på eftermiddagen var det dags för teorilektion igen... som varje onsdag nu. Lite sur eftersom den där teorilektionen gjorde att jag missade fotbollsmatchen. Vi hade tydligen förlorat med 5-0.. jippi. Och jag kunde inte vara där o rödda läget hehe.. nä ba skoja. Och det där var sista matchen nu före sommaruppehållet. I augusti drar serien igång igen. Men tror vi ska träna under tiden i alla fall... utom nu på söndag när det är midsommarhelg.

På tal om midsommar förresten... är ju midsommarafton imorgon och vi har inte ett smack att göra. Alla släktingar och vänner har sina egna planer så vi blir bara hemma. Om vädret tillåter kan man ju åtminstone vara ute och mysa i solen med ungarna, så vi håller tummarna för det. Finns kanske nån stång eller nån typ av firande i stenebergsparken? Aja... återstår att se.
Hade gärna velat vara i sommarstugan med mamma, Micke och mormor... men vi får väl inte plats alla som det är nu. Rummet på vinden är inte heller färdigbyggt så nu är det lite trångt där. Men får åka upp nån annan helg och umgås med mormor lite =) Min goaste momma!

Nä om man ska krypa ner i sängen bredvid Alex kanske? Är ju trots allt mitt i natta... men är fan inte trött. Det kommer jag däremot vara imorgon.. blööö!
Aja... natti natti och kram på er!

måndag 20 juni

Då var det måndag igen och man har återigen gått igenom sina måsten. Tyvärr har pluggandet blivit lite lidande idag... får ta tag i det imorgon.. har ju läxa tills på onsdag och ska göra kapitlet "landsvägskörning" i teorihäftet. Har ännu inte läst hela det i körkortsboken än... så jag har att göra imorgon när Robin är på dagis.

Idag har jag däremot sökt två jobb. Var ner till Buddy's och lämnade ansökan om en 50% tjänst som restaurangbiträde.. kan ju hålla tummarna men tror inte det blir nåt. Å andra sidan skulle det vara kul att få lite erfarenhet från restaurang och då även kassavana. Sen tipsade mamma mej om att dom sökte servicehandläggare på skatteverket så då sökte jag det med. Gick fort det eftersom jag redan har login och så på deras hemsida sedan förra gången.
Nu på kvällen blev en en rask promenad runt Brynäs igen med musik i öronen. Denna gången gav jag mej på att springa vissa sträckor med. Är småsur på mej själv för att jag inte orkar springa längre... men fortsätter man så orkar man väl det till slut =) Nu har det ju gått över ett halvår utan cigaretter och det känns kanon. Mår mycket bättre och orkar mer i största allmänhet. Snuset är ju däremot fortfarande en last... men en sak i taget.

Som sagt så blir det plugg, plugg och mera plugg imorgon när Robin är på dagis. I övrigt händer det väl inte så mycket imorgon... ska förresten övningsköra lite med Leif på kvällen. Vill hinna en gång till innan min första körlektion på onsdag hehe. Är ju lite nervig för hur det kommer att vara att köra med en lärare istället för någon man känner... men jag har lätt att få kontakt med folk så det går nog bra det med =)

Nä nu ska jag faktiskt passa på att spela lite innan det är dags att sova... "Sims medeltiden" är det som gäller nu hihi. Skitkul spel förresten =) Inte alls som de andra sims-spelen. Aja... Kram på er!


Bjuder på en egobild...

söndag 19 juni

Då har veckan gått. Har hunnit med en hel del denna vecka =)
Har varit på utvecklingssamtal på dagis. Fick höra så bra saker om Robin och är så stolt över min lilla grabb =)
Det har även gått bättre och bättre med att vara utan blöja på dagis. Han lär sej fort =)
I onsdags var det tredje teoritillfället på körskolan. Då var Bosse tillbaka från semestern så då fick vi ha teori med honom. Lite roligt med tanke på att jag känner honom sedan tidigare. Har jag lite tur sen så kanske jag får ha körlektioner med honom sen med =) Men pga semestrar så skulle jag få köra med tre st olika tror jag... och då borde jga ju få köra med Bosse eftersom det inte finns så många andra att köra med. På onsdag har jag förresten min första körlektion.. är lite nervös... har ju bara kört med människor jag känenr bra tidigare.. och att plötsligt sitta där med en körlärare... hehe jaa du. Kanske inte direkt är nåt att vara nervös för men det är jag ändå. Ska bli roligt ändå att höra deras bedömning av hur långt jag kommit i min körning.
I onsdags efter körlektionen var det dags för fotbollsmatch igen... det gick inge vidare. Förlorade med 4-0... men men... får ta igen det på onsdag. Men på onsdag började matchen så tidigt så då hinner inte jag vara med. Teorin slutar ju halv sju och då är typ matchen över... var bättre i onsdags för då började matchen kl 21 och då hann jag ju gott och väl =) Men men... alltid olika tider.
Har fotbollsträning ikväll i alla fall och det ska bli skoj. Tyvärr så var Madde i Alingsås så hon blir inte med ikväll. Annars brukar vi cykla tillsammans dit och hem eftersom hon också bor på Brynäs. Men jag får cykla ensam med lite musik i öronen istället =)
Nä nu ringde brorsan så nu ska jag vara lite social.. kram på er!

måndag 13 juni

Ojojoj vad jag glömmer denna jäkla blogg ibland.
Aja... Som sagt så åkte ju ungarna till Alex mamma i Uppsala i torsdags. Och jag måste säga att det var en välbehövlig vila vi fick. Bara att kunna sova ut.. komma och gå som man ville.. allting. I torsdags gick jag och Alex ner mot alderholmen en sväng med fiskespöna. Vi småkastade lite bara och förväntade oss inte att få något, vilket vi inte fick heller.

På fredagen käkade vi lunch med Anna och Tim på stan och uträttade lite ärenden. Alex var ledig från jobbet i fredags så då kunde vi passa på att gå på stan tillsammans =)
Senare på dagen på fredagen så fiskade vi lite mer men fick inget då heller... tror vi var ute för tidigt. Skulle ha väntat tills lite senare då det blivit svalare o så så hade vi nog kunnat få någon fisk. Men men..

Lördagen spenderade vi ute i Årsunda och kollade på folkrace. Mamma och lillebror tävlade då. Styvfarsan var biträdande teknisk chef eller nåt sånt så han tävlade inte då utan jobbade istället =) Det gick inte så superbra i tävlingen... mamma kom bara till c-final och när den kördes så blev hon ivägputtad utanför banan av någon så hon kom inte loss. Men en glad dag blev det ändå =)
Snackade med Charlotte då med och fick reda på att hon blir med som funktionär i Rörberg 2 juli. Bra det, då har jag det problemet löst. Mycket snällt av henne att ställa upp =) Sen ska jag hitta någon med som kan vara med i Skutskär som funktionär 13 augusti, då Charlotte inte kunde. Men det löser sej förhoppningsvis längre fram.

I söndags tog vi en härligt sovmorgon innan ungarna kom hem. Det var skönt kan jag ju säga. Barnen hade haft jätteskoj och gjort allt möjligt. Dom hade ridit häst, vart med och kört traktor, hoppat studsmatta och en massa annat kul. Känns skönt att veta att dom haft så skoj =) Då känns det mycket bättre nästa gång dom ska åka dit. Robin har ju varit där flera gånger förr och älskar att vara där. Men detta var Krisoffers första gång, men han trivdes och hade skoj han med =)

Idag har jag haft fullt upp. Först lämnade jag Robin på dagis vid nio imorse.. sen närmare tio gick Kristoffer över till Sågen. Kristoffer blir ledig nu eftersom han ska på simskola varje dag i 3 veckors tid. Så Sågen tog med honom till simskolan och jag har varit ner på stan och lämnat in papper till barn&ungdom. Sedan åkte jag hem och pluggade lite körkortsteori. Nu jäklar blir det mycket pluggande... vill ha mitt körkort snart =) Går på teorikurser nu varje onsdag. Det blir tredje nu på onsdag och det ska vara sex tillfällen totalt. På onsdag nästa vecka ska jag köra min första körlektion på körskolan. Ska bli skoj.. men lite nervöst  det ju.
Ikväll hade jag tänkt åka iväg o simma men det regnar så förbaskat så jag struntar i det och pluggar teori hemma istället. Får simma en annan dag. Inte hela världen... det var ju ändå fotbollsträning igårkväll så man har ju rört lite på sej i alla fall =)
Nä nu ska jag röra på mej från burken ett tag. Kram på er!

torsdag 9 juni

Då var det torsdag och det har hänt en del sen sist. Har liksom inte haft någon vidare lust eller någon riktig tid att sätta mej här och uppdatera... men nu kör vi =)

Vi börjar med helgen som var rätt najs. På söndagen tog jag en rask promenad hem till Elin. Det var mysigt att sitta och prata en massa, tyvärr kunde ju omständigheterna vara bättre.. men tråkigt nog så är det som det är. Vi blev väl dock på lite gladare humör när monopolet åkte fram =) Blev även en rask promenad hem... i rask takt tar det 34 minuter varje gång jag går dit.. och hem tar det väl nån minut mindre eftersom man har nerförsbacke då.

På måndagen gick jag, Alex och Robin till Stenebergsparken med Elin, hennes Alex och deras lille Theo. Vi satte oss och slappade på en filt och fikade lite. Ungarna sprang och sparkade boll och lekte med bilar. Helt klart en lyckad dag =)

Alex, Elin och min Alex... ungarna leker bakom =)


Theo och Robin =)


Robin och Theo landade vid filten en stund =)

I tisdags hände det inte så mycket alls... Robin var på dagis, enda gången denna veckan. Men är fortfarande irriterad på dagis... för det första hade dom sommarfest i tisdags som vi missade eftersom jag fick reda på det samma dag. Dom kunde väl ha gett ut en lapp eller nåt om det?? För det andra så räcker det med att Robin kissar i byxorna en enda gång, och dom påminner honom inte om att gå på toa, så sätter dom på honom blöja för då orkar dom inte nå mer. Så jäkla dåligt att han inte kan få träna där. Han är jätteduktig hemma ju. Men men.. idioter.
Sen övningskörde jag i tisdagskväll med Leif. Vi hade lånat mammas bil eftersom det är manuell på den. Och det gick jättebra att köra denna gång =) Fick beröm av Leif med =)

Igår, onsdag, hade jag fullt opp större delen av dagen. Började med Kristoffers skolavslutning.

Sågen, jag och Robin gick och lämnade Kristoffer vid skolan. Sedan gick vi vidare till kyrkan och väntade på att barnen skulle komma dit. Dom gick flaggtåg från skolan till kyrkan.
Tyvärr blev det hemskt dåliga bilder i kyrkan... blir det ju tyvärr jämt i kyrkor.

Var mycket folk utanför kyrkan efteråt men Kristoffer hittade på oss ändå eftersom vi stod så nära utgången =)  Min fina grabb =)

Efter avslutningen igår gick jag och Robin hem. Kristoffer följde med sin pappa till sin farmors jobb. Sen skulle dom iväg o käka o så.
Halv fem till halv sju igår hade jag teorilektion på körskolan. Mycket intressant lektion och så fick vi såklart ny läxa. Han gick bara igenom lite av förra läxan.. men man måste ju ändå ta sitt eget ansvar o plugga... han skiter ju i om man får körkort eller inte. det är ju bara man själv som förlorar på att inte plugga. Men jag sköter mej så fint såå =)
Sen direkt efter teorin var det bara kasta sej iväg till fotbollsmatchen. Jag visste ju att matchen börjat halv sju så jag blev ju inte med hela. Men jag hann dit till andra halvlek och var med o spelade då. Tyvärr gick det inge vidare igår... vi spelade inge bra och förlorade med 3-0 mot laget som vi tidigare vunnit mot två gånger. Men men... får ta igen det nästa vecka =)

Idg är det som sagt torsdag. Ska packa lite åt barnen som ska åka till Uppsala idag. Kristoffer kommer hit efter lunch han med och ska också med ner till Uppsala till Alex mamma. Dom ska vara där ändå till söndag. Vi har aldrig varit utan ungarna så länge så det kommer nog kännas lite konstigt. Men samtidigt skönt... detta är första gången detta år som vi har barnvakt och kan hitta på nåt tillsammans jag o Alex. Vi har bestämt oss för att vi ska ner till ån och fiska lite nån kväll. På lördag åker vi o kikar på folkrace i Årsunda. Blir najs det med =)
Lugn och skön helg =)
Nä nu har "våra bästa år" börjat på tv.. kram på er!

söndag 5 juni

Ja då var det söndag igen. Söndagar är dryga... händer inte så mycket och vanlgitvis är det jobb dagen efter.
Men imorgon är det bara Alex som ska jobba. Jag och Robin ska vara lediga =)
Robin har blivit riktigt duktig nu på att kissa på toa. Det händer fortfarande olyckor ibland så vi tar med honom på toa en gång i timmen... då går det oftast bra. Häromdagen bajjade han på toa för första gången. Det var himla bra gjort =) Men oftast väntar han ju tills han får på sej blöjan.

Pappa har åkt mot Norge nu igen och komemr hem den 28:e igen. Lite tråkigt att han e borta så mycket.. men men. Vi har övningskört lite i helgen i alla fall. Tyvärr har ju han automatbil men det blir ju ltie träning på trafikregler i alla fall. Ska höra med styvfarsan om han har lust att köra lite med manuell nån dag.

Fotbollsträningen idag är inställd eftersom det är långhelg och många som e borta. Så ikväll ska jag till Elin. Eller... ska gå vid femtiden. Tänkte att det blir en promenad till henne så får jag lite motion i alla fall =) Inte så jättevarmt väder idag heller så det blir najs.

Nä nu börjar det bli dags för käk. Kram på er!

fredag 3 juni

Oj då var det ny månad igen.
Har inte varit så sugen att skriva sista veckan... eftersom min bästa vän varit med om något fruktansvärt så har mitt eget kännts så futtigt och liksom inte värt att nämna. Men nu gör jag ett drag från förra helgen och framåt ändå.

Helgen som var tog jag med mej Kristoffer till storvik för att kolla på folkrace. Vi hade superkul =) Det var bara styvfarsan Micke som tävlade.. mamma var på kongress i Sthlm så hon får vara med o tävla sen istället.
På lördagen var det 3 kvalomgångar och på söndagen var det 2 kval och sedan finaler. Micke kom 2, 1, 1, 1, 2 i alla kvalen. Solklar till final =) Tyvärr pajade bilen i finalen så han kom sist. Han fick växelspaken i handen hehe. Sånt som händer i folkrace.. grejer lossnar liksom lite då och då =)


Mickes volvo 142.. saten vad startsnabb den var. Gick som saten =)


En smutsig men glad Kristoffer =)


Micke med sin lilla pytte-pokal och blommorna han fick =)


Kristoffer fick vara pokalhållare =)

Det var en lyckad helg och Kristoffer längtar redan efter nästa tävling. Det gör jag med såklart =) Och den 11 juni är det dags igen för då är det endagarstävling i Årsunda. Ska försöka ta mej dit o kolla. Men nå barn blir inte med då för då ska både barnen vara i Uppsala hos Alex mamma. Dom ska få rida häst, köra traktor och klappa kossor som dom är nöjda hihi.

Hann hem lagomt tills fotbollsträningen i söndags. Men var så trött och ofokuserad så det gick inge vidare. I måndags var det match och då var man lite klarare i huvet. Det var första matchen i serien. Tyvärr mötte vi ett asbra lag som, innan dom började spela korp, spelade "riktig" fotboll så dom är ju hur bra som helst. Dom vann dessutom serien förra året. Vi åkte på däng med 7-0 men vi hade skoj ändå =) Nästa match blir på onsdag.. avslutningsdagen. Då möter vi ett sämre lag som vi vunnit över två gånger tidigare när det var cup. Så dom tar vi nog igen =) Tyvärr kan jag inte vara med o spela den matchen.

I onsdags förresten så var jag på första teorilektionen på körskolan. Mycket intressant faktiskt. Det kommer fortsätta vara varje onsdag ett tag till. det är därför jag inte kan vara med på matchen på onsdag. Teorin slutar samtidigt som matchen börjar. Men efter teorin ska jag ner och hejja på mitt lag i alla fall, även om jag inte hinner dit när dom börjar spela.

I onsdags var min sista jobbdag på Hammargården med. Känns tråkigt... hade gärna varit kvar längre. Men hoppas på att dom ringer nästa gång dom behöver vikarie =)

Robin har förresten börjat vara utan blöja på dagtid, när han är inomhus. Det händer olyckor ibland men man får komma ihåg att påminna honom om att gå på toa ofta så går det bra. Så duktig min lilla skrutt =)
Däremot är jag lite småsur på hans dagis. Precis som om dom liksom itne orkar gå med honom på toa eller nåt... fick höra "kan han inte öva hemma?" av dom... kuuul. Ska dom motarbeta mej nu då? Han lär sej ju snabbare ju mer han får öva. Och får han bara öva hemma så blir det ju inte mycket alls. När dom är ute på dagis får han ju ha blöja men inne vill jag att han ska vara utan, precis som hemma. Suck... får försöka ordna det där.

Pappa kom hem i onsdags med. Dom har inte sin lägenhet kvar så nu har dom fixat det sista där. Pappas fru Sasi ska åka till Thailand idag och vara där till 29:e.. så pappa skjutsar henne till arlanda nu. Dom har bott hos Sasis kompis fram tills idag men från idag tills på söndag kommer pappa att bo här hos mej =)
Alex åker bort idag efter jobbet. Han ska till Falun med Andreas och Tim och kolla på en massa band som spelar. Dom kommer hem inatt/tidigt imornbitti.. Passar bra för ikväll är det fotboll på tv.. Sverige - Moldavien.. så jag o pappa ska kika på det =) Alex hatar ju fotboll så när han e hemma får man aldrig se på nåt sånt.
Klippte håret på Alex igår med.



Så... nu ser han ut sådär i skallen hehe.

Nä nu ska jag laga i ordning lite lunch åt mej o Robin. Sen blir det väl ut och leka lite =)
Kram på er

RSS 2.0