onsdag 3 mars

Så var det onsdag.... dagarna bara rusar förbi. Man hinner ju inte med.
Var på bvc med Robin idag. Han väger 12 kilo och är 84,7 cm lång. Dom tyckte han borde ha växt lite mer på längden men eftersom det var första gången han mättes stående så kunde det bero på det... att han liksom sjunker ihop lite när han står istället för ligger ner. Men annars är allt kanon med lillfisen min =) Vi fick prata med tandhygenisten också och hon tyckte det var jättebra att Robin slutade med napp så tidigt och att han inte äter lördagsgodis än. Han saknar ju inte godis än så vi har inte gett honom något. Kristoffer brukar äta sitt lördagsgodis medan Robin sover middag. Tycker det är bra om man kan hålla honom från godis så länge som möjligt... men det går väl inte länge till.
Idag blir det packa, packa och packa ännu mer. I helgen ska vi börja köra kartongen till nya lägenheten och Alex pappa skulle komma in med ungarnas våningsäng då också. Alltså har vi en del vi inte behöver.... Kristoffers säng går på tippen om ingen vill komma och hämta den gratis... vi har en växasäng också som någon kan få billigt. En spjälsäng kan vi också skänka.
Helgen efter blir det att flytta helt och hållet så att vi bor där på heltid. Förhoppningsvis så hinner vi komma i ordning så att vi kan ha folk på lite fika hos oss när Robin fyller 2 år den 16:e.
Nä nu ska jag fortsätta grejja lite här hemma. Kram på er 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0