fredag 4 januari

Ja då var det ny månad och nytt år =) Nice!!
Detta år tänker jag faktiskt gå ner lite i vikt... dumt att säga för mycket ifall det går åt helsike.. men ska dra igång med simmandet på allvar igen i alla fall.
 
Har varit hemma de två senaste veckorna med grabbarna som har jullov. Men på måndag drar allvaret igång igen. Robin och Kristoffer ska till dagis och skola och jag måste få tummen ur och ta tag i jobbsökandet mer på allvar. Men det e svårt att koncentrera sej på att få ihop vettiga personliga brev och så när pojkarna är mitt upp i allt.. men på måndag så=)
Sen ska jag ju leta praktikplats igen också.. det har jag kommit överens med min handläggare på AF om så.. måste väl det då. Lite drygt eftersom man inte får så mycket tid över till att faktiskt söka arbete när man har praktik dom dagar man inte jobbar... men men.. Har inte riktigt tänkt ut heller var jag vill vara nånstans. Skulle behöva gå iväg till komvux och prata med en studie- och yrkesvägledare också... om högskolestudier.
 
Julen och nyåret har varit nice. Julafton var jag, Alex och Robin ute i Skutskär hos Alex pappa med familj. Kristoffer firade hos sin pappa.
Men det var lugnt och skönt och tomten kom också. Och ni skulle sett Robin när han såg tomten! Ungen var helt lyrisk! Han pratade nästan öronen av tomten och en kram fck tomten också =) Inte nån som var blyg där inte =)
 
Mellandagarna var rätt lugna. På juldagen var vi hemma hos min mamma en sväng, efter att Kristoffer kommit hem igen, och öppnade julklappar och fikade. Lördagen före nyår åkte vi till Uppsala, till Alex mamma, och öppnade julklappar där med =) Blir många "julaftonar" när man har så många runt sej hehe. Inte för att ungarna klagar =)
 
Har en massa bilder också som jag inte orkat föra över från kameran till datorn men dom får komma opp en annan dag =) Kram på er!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0