söndag 6 maj

Blev en nice lördag ändå =) Var och handlade och sedan blev det tacos. Saten så länge sedan det var man åt det. Och gott som sjutton blev det!
Sen blev det en sväng hem till Elin. Var trevligt =) Vi testade på mobilspelet "Rumble" och kom fram till att det var himla skoj. Så nu har man blivit torsk på det också.
Sen spelade vi monopol. Gick bra för oss båda och det tog slut på pengar i banken eftersom vi hade alla pengar. Men i slutändan hade Elin mest pengar så hon vann =) Haha första gången vi ruinerar banken när vi spelar.

Idag är det första fotbollsträningen också. Får se om Charlotte följer med och kikar också =)
Men åååh så jag har längtat. Jag har lite svårt att hålla motivationen uppe till att motionera. Men är det fotboll då kan man springa som en galning och ändå tycka det är kul =) Imorn är det första matchen också.. hoppas man inte har träningsvärk från idag bara.. men det har man väl säkert.
Ska bli såå nice i alla fall =)

Man känner sej så himla mycket piggare och gladare nu. Måste bero på att det blivit lite finväder och sol ute. Så mycket ljusare och mycket längre tid på dagen. Älskar när det går mot sommar =)
Kram på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0