fredag 14 maj

Sååå var det fredag. Äntligen helg! Och äntligen är Kristoffer hemma igen med efter en vecka hos sin far. Robin blev verkligen superlycklig när Kristoffer kom innanför dörren, så det blev kramkalas =)
Igårkväll blev det riktigt trevligt. Brorsan och farsan var här och kollade på hockeyn. Sverige var ju till besvikelse men det var nice ändå =) Idag har vi roat oss med att springa några ärenden på stan och sedan storhandlat med pappa. Fan det är så skönt att ha fyllt upp kyl, frys och skafferi igen. Vi handlade för två och ett halvt tusen och det behövdes verkligen! Så efter en härlig middag ville pojkarna dela på ett päron.. båda älskar päron. Så härligt att ha frukt hemma igen. Har man riktig pengabrist så är ju inte frukt prio ett... tyvärr. Köpte även nektariner och bananer. LOVE IT!
Imorgon ska jag hem till Alex familj i Skutskär, ensam. Werra, Alex bonusmamma, ska ta med mej och shoppa födelsedagspresent åt mej =) Jag får välja något till nedre delen av kroppen och något till den övre. Ska bli så roligt =) Och sedan ska vi möta Alex och ungarna på Brasseri Absint och äta födelsedagslunch. Alex fyller ju år imorn =) Så morgondagen kommer bli hur trevlig som helst verkligen!!
Nä nu ska jag kolla vidare innan det blir sängen. Ska ju åka hemifrån kl 9 imorn. Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0