Fredag 6 augusti

Ja men hallå där! Har seriöst glömt bort min blogg rätt så rejält... började med att jag skulle lägga upp en massa Gotlandsbilder, och så orkade man inte och bara sköt opp det... det blev det att skjuta opp hela bloggen liksom. Aja... back in business!!
Har inte hänt ett jäkla skit sista tiden. Det enda man gör om dagarna är att vara med barnen, städa, laga mat o sånt. Men några Gotlandsbilder ska ni faktiskt få. Enjoy.



Här står vi i Nynäshamn och väntar på färjan. Alla dessa folkracebilar tar en del plats när dom står såhär på kö haha =D


Jobbigt att vänta så vi kikade runt lite i hamnen. Himla mycket mysig små hus, handelsbodar och sådant.


Och fina både gamla och nya båtar =)


Sedan kom äntligen båten vi skulle åka med över till Gotland =)


När vi kom dit var klockan typ 3-4 på morgonen. David var verkligen jättepigg hehe. Men då var vi tvungna att hitta en palts att stå på med bussen o allt.. och det var inte det lättaste eftersom annat folk hade varit där tidigare och spärrat av med band överallt. Men efter många om och men hittade vi ett ställe att stå på med bussen där vi kunde stå tillsammans med alla i teamet. Och då äntligen fick vi sova lite =D Här har ni folkracebanan i bakgrunden.. vi bodde i depån.


Haha var bara tvungen att ta en bild på denna jäkla skylt. När jag såg den så läste jag alldeles för fort.. vilket resulterade i att jag trodde det stog "bredbandsskåp" tills jag läste en gång till hehe.


Vi kom ju dit jättetidigt på lördagmorgonen. Så här fin var himlen senare under dagen. Det åskade och regnade som fan!


Vi hade tack och lov hunnit få upp förtälten utanför bussen så att det fanns nånstans där man inte blev blöt. Men lika bra att passa på att tvätta händerna =) Här är min mor och min styvfar.


På söndagen var det finare väder. Men fortfarande stora vattenpölar överallt. Och där är det bara sånt där kalksten och kalksand så det blir bra lera av allt hehe. En Gotlänning som är vän till familjen och som också kör folkrace hade med sej sin vovve. Den var jätteläcker.. såg ut som en blandning mellan en räv och en dingo. Men den hette australiensk nånting.. Här spelar David lite boll med henne =) Än så länge hade det inte kommit så mycket folk hit.. vid tävlingsdagarna var det fullsmockat och det stog husvagnar, bussar, bilar och så överallt.


På tisdagen skulle det bli tävling... och bara en dag innan så provade mamma sin bil. Tro på fan att växellådan rasade så det var bara till att byta. Här hjälper traktorn till att lyfta ur motorn =)


till höger är bussen vi bodde i.. najs =) Gissa om man uppskattade rinnande vatten och riktig toa när man kom hem hehe.


Kubb-spelande är något vi ägnat mycket tid åt. Här är lillebror David


i bakgrunden har vi Annas mamma Irene och grabbarna här framme är Annas brorsa Pärra, Danne och Staffas.


Var och varannan dag gick vi iväg till kalkbrottet och badade. Riktigt fint var det där.. här är brorsan med sin vackra tattoo =D


Sola gjorde vi med. Här är Anna, Sandra, pojkarna och brorsan närmast.


Vi åt mest grillat när vi var där.. här är en av kvällarna.


Teambild! tagen ute på banan.


På tisdagen, torsdagen och lördagen var det tävlingar. Här kommer morsan =)


Vi satt ju såklart bänkade och tittade hela tiden =) Här är Anna, Pärra och Sandra


direkt efter starten.. brorsan ligger längst till höger och trängs =)


Lillebror igen =)



Tyvärr gick det inte så bra första dagen.. han blev vänd och dom knycklade in hela hans dörr så den gick inte att öpnna. Han fick klättra ut genom andra och vänta tills dom andra kört klart heatet så att han kunde få hjälp av banan.



Varmt som fan var det.. paraply hjälper både mot sol och regn =)
(hade haft kepsen på, det förklarar frillan)


På onsdagen åkte vi till Mix ranch för att spela fotbollsgolf.


Det var som långgolf... men med fotboll. Och man skulle ta sej runt, över och under en massa olika hinder. Skitroligt var det =D


Sedan tillbaka till skruvandet... alla sätt är bra utom dom dåliga =D


Såna här var det fan i mej överallt! Denna satt på Annas buss hehe


Tävling igen.. här kom styvfarsan. Han och mamma delade bil.


Det var en bubbla som började brinna.. föraren klev ur och kliade sej i huvet hehe. Här håller dom på att släcka. Tråkigt bara för styvfarsan körde i samma heat. Och nu när detta hände så rödflaggade dom, vilket innebär att man avbryter heatet. Min styvfarsa låg etta och var typ 10 meter från mållinjen. Såå surt. När dom gör så där så kör dom om heatet senare. Då kom styvfarsan tvåa istället.


På torsdagskvällen blev det krogen inne i Visby. Här är Anna, jag och Sandra. Grabbarna var också med.. alla utom brorsan. Han var chaufför istället.


Danne och David.. yatzy-spel!


Pärra och Danne


Staffas och Anna


Micke och mamma =)


David, sista tävlingsdagen. Det regnade som fan.. och var riktigt kallt. Genomblöta var vi.


Vackra jag hehe


Blött och halt var det för alla som körde.
Senare samma natt var det hemresa... i skitvädret. Det blev att pussla ihop och sätta på sej dom få plagg man hade som fortfarande var torra. Vilket resulterade i leggings, lånad kjol av mamma, och en huvtröja som var någorlunda torr.


Här väntar jag och brorsan på båten. Resten av teamet fick åka på morgonen efter. Men vår båt gick 03.30. Men det var försenad pga av vädret så ca 04.45 gick båten istället. Man var inte pigg då heller... hade varit vaken sedan 7 morgonen innan. Fy faen...


Så här pigg var jag. Var hemma i Gävle vid lunchtid på söndagen. Gissa om jag sov då efter att ha varit vaken över ett dygn! Och känslan när man lade sej på soffan.. när man ställde sej i duschen.. ja allt! Fy vilken lyx vi har ändå med el och rinnande vatten. Men man vet fan inte att uppskatta det förrän man saknat det riktigt.

Då har ni fått en liten inblick i min Gotlandsresa. Glömde nämna att vi körde gokart på fredagen också.. svinkul var det och det ska jag fan göra fler gånger =)
Kram på er


Kommentarer
Postat av: Smurvelmurvelsmurfen

Ser ut som att ni haft trevligt :)

2010-08-07 @ 10:11:53
URL: http://smurvelmurvelsmurfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0