söndag 11 oktober

Robin gav oss sovmorgon imorse... himla skönt =) Tänk att man har turen att ha barn som sover länge ibland hihi. Har inte hänt så mycket idag... bara varit hemma. Men aftonbladet kom och intervjuade mej angående branden... trodde bara det var gefle dagblad som skulle göra det... inte aftonbladet så jag blev lite förvånad. Sedan envisades han med att ta ett kort på mej med... först inne.. sedan ville han ha ett när jag stod i dörröppningen. Precis som gefle dagblad hade haha... folk kommer fundera om jag bara står i dörröppningen när det kommer folk hem hehe. Nä hua... pinsamt... får man vara med i tidningen en gång till. Tyckte det räckte med en gång. Men men... slipper väl förstasidan nu i alla fall. Sen får vi se... borde ju bli med imorn då.
Sedan kom det en familj från Uppsala idag och köpte marsvinen. Så nu är det en utgift mindre här hemma... känns hemskt att säga så men det kostar ju mer än vad man tror... med mat, spån, hö och så ska dom ju såklart ha grönsaker varje dag med. Men men.. det verkade vara en bra familj. Mamma, pappa och två flickor runt 10-11 års ålder. Och höns hade dom också så dom bor säkert bra. Spiken och Bullen kommer säkert trivas där.
Nä nu blir det kolla lite facebook och så innan det är dags för sängen. Alex sitter och spelar spore hero han hehe.. kram på er





Spiken och Bullen... kommer sakna dom =/





Robin har ritat massa idag.. det tyckte han var himla skoj =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0