söndag 31 januari

Sista dagen på månaden... sitter här och slöar. Robin sover fortfarande och Alex är och gymmar med Ante. Skönt att få vara för sej själv en liten stund. Pappa och brorsan var förbi en sväng tidigare också... idag åker ju pappa tillbaka till Norge för att jobba. Men det är kul att ses när man väl gör det. Har fått reda på att pappas bästa vän har fått leukemi.. så jädra hemskt. Usch jag lider både med honom, hans familj och med pappa. Dom har ju känt varann i så många år. Finns ju chans att han klarar sej... kalla mej pessimist men så brukar det ju tyvärr inte bli.
Får se vad som händer ikväll. Kanske skulle övningsköra lite med Leif på någon väldigt avskild plats... men får se om jag orkar. Är så jävulkst trött! Och inte har jag nå jobb imorn heller... men får ringa imorn och tjata lite så kanske man kan jobba senare i veckan. Nu ska jag nog hoppa in i duschen.. eller lägga mej att vila.. har inte bestämt mej än. Kram på er

lördag 30 januari

Shit vad fort den här månaden har gått... redan februari på måndag ju. Igår var ju jag på klassfest tillsammans med dom jag gick ettan och tvåan med på barn och fritid. Saten vad roligt det var att få träffa alla som var där. Tyvärr var det många som inte kunde komma men det blev jättetrevligt ändå. Vi avslutade på krogen.. Heartbreak blev det =) Jag drack bara några öl igår.. höll mej så gott som helt nykter eftersom jag skulle iväg med pappa idag på handledarkurs. Så efter pappren är fixade så får jag övningsköra med honom med =)
Nä seriöst jag orkar inte skriva mera.. men det var en liten update i alla fall. Ikväll ska jag roa med med tvättstuga och Robinson =) kram på er

torsdag 28 januari

Äh va fan har dom gjort med sidan nu då... det ser ju helt annorlunda ut när man loggar in... det gör väl inte så mycket men det går ju apsakta också. Suck... om dom ska göra nåt så kan dom väl göra det bra också?
Aja... jag är mycket piggare idag i alla fall. Känner mej inte dålig alls. Lite smårisig i kistan är man väl fortfarande men det gör inte ont och jag mår inte illa. Blir nog klassfest för mej imorn i alla fall =)
Funderar seriöst på att sära på ungarna snart... dom tjatfsar ju hela tiden. Eller Kristoffer tjafsar med Robin... Robin är för liten för att förstå så mycket av det. Har Robin en leksak som Kristoffer aldrig leker med.. då är det klart att Kristoffer måste ha den just då, bara för att Robin har den. Bläää vad less man kan bli ibland.
Aja... facebook en sväng och sen fixa lunch. Kram på er

onsdag 27 januari

Jaha då var jag magsjuk med... fy faen. Men jag har inte spytt nåt, tack lov. Men mår skit... är på toa hela tiden, har grymt ont i magen, ligger i sängen och håller på att frysa ihjäl. Tur att magsjuka går över rätt fort. Har jag tur kan jag gå på klassfesten på fredag.. men får se hur det blir, hur jag känner mej. Nä visstja... glömde ju kolla fishworld när jag var inne på facebook nyss. Glömde det igår med så fiskjävlarna har väl hunnit dö nu... aja.. har ju inget roligt att skriva i alla fall. Återkommer imorn. kram på er

 

tisdag 26 januari

Ja då var det tisdag. Robin är så gott som frisk... känns lite varm bara och han dricker mycket vatten. Men igårkväll började Kristoffer spy som en gris. Det blev panik till tvättstugan med två omgångar sängkläder från hans säng. Tur att vi hade tvättstugan bokad igårkväll säger jag bara. Det sista från Kristoffers säng hann inte bli torrt eftersom man bara har 3 timmar på sej i tvättstugan men vi hängde det inne istället. Det blev nödbäddning med filtar och grejjer istället på slutet och så fick Kristoffer sova med min kudde. Men idag har det varit lite lugnare... inte en enda spya på hela dagen, från någon av ungarna. Så man kan ju hoppas att det håller i sej. Det konstiga med Kristoffers magsjuka är att han är hård i magen.... ska man vara det när man har magsjuka? Robin var ju riktigt lös igår och i förrgår. Men men... det kanske kommer. Nä nu har vi snackat klart om magsjuka.. fan det är ju så man mår illa bara man skriver om det. Hoppas det inte har samma effekt på er som läser hehe.
Skulle ha simmat ikväll men tror inte jag pallar det. Är helt slut efter kvällen/natten så jag tror det får vänta. Sedan skulle kanske Anna och Tim komma idag med och se nån film. Smarta Alex som inte talar om för dom att det finns magsjuka här. Jag ska tvinga honom att tala om det så att dom har chansen att ångra sej. Förstår ju om dom inte vill komma och utsätta sej för smittan. Nä nu blir det facebook en stund medan ungarna leker så snällt i Robins rum. Kram på er

måndag 25 januari

Åh hua vilken dag! Idag är det en sån där dag då man helst av allt bara skulle vilja lägga sej under täcket, sova och glömma att man finns ett tag. Började morgonen med en spya i Robins säng. När allt var fixat, Kristoffer var fixad o så... så skulle jag och Robin gå med Kristoffer till dagis. Försökte två gånger men fick vända och gå hem igen.. min mage gillar inte mej kan jag ju säga. Så Kristoffer blev ledig idag eftersom jag inte tog mej iväg. Stackaren... han tycker så mycket om att gå på dagis. Men vi gör ett nytt försök med honom imornbitti. Robin däremot blir hemma imorn med. Synd för jag hade verkligen velat jobba på Brynässkolan... se lite mer av den eftersom Kristoffer ska börja där i sommar. Men Robin Har varit riktigt lös i magen idag och eftersom han spydde imorse så är det 48 timmar som gäller innan det blir dagis för hans del igen. Jag sa åt vikariejouren att jag behåller mitt jobb som jag är uppskriven på på torsdag... får hoppas att jag kan jobba dårå. Annars får dom hitta någon ny till det oxå. Men det visar sej hur lilleman mår imorn o så. Ikväll ska jag roa med med tvättstugan... blev ju att panikboka den eftersom vi behöver ha Robins sängkläder rena igen. Idag har han fått sova middag med mitt täcke och kudde. Hans nalle behöver också åka maskin så han har haft en liten gris att kramas med istället. Tur att han lätt kan byta bort nallen.. inget gnäll då inte. Nä nu har jag verkligen annat att göra än att sitta här... får bli mer uppdatering imorn. Vill föresten säga ett extra grattis till Elenor som fick sin dotter Joleene igår. Grattis gumman!!!
Kram på er

söndag 24 januari

Usch jag kan inte ens stava till januari... får skriva om typ 3 gånger för att det blir fel. Kramp i fingrarna kanske? Men då beror det inte på att jag suttit här mycket idag... hann bara sitta här en snabb sväng i morse. Har varit med mamma och alla på möte/middag med folkrace-teamet. Riktigt trevligt. Vi var ju i lokalen lite tidigare för att ställa i ordning och duka o grejjer. Och det blev en rolig nyhet... blir kanske Gotland igen i år =) Hoppas det går att lösa så att jag kan följa med igen. Hade hur kul som helst när vi var där 2008. Det är ju folkracefestival där en gång om året och det är underbart skoj. Sist var vi där i.. hmm.. minns inte om det var 9 eller 11 dagar.. men det var tvälingar 3 av dom dagarna i alla fall. Sedan blev det en massa annat skoj med. Så jag hoppas verkligen jag kan åka i år med. Beror ju på hur Alex jobbar också.. ska han börja kl 6 varje morgon då så går det ju inge vidare eftersom Robins dagis öppnar 6.30. Eller om Alex mamma kanske vill låna Robin lite under tiden... får se. Men jag VILL åka hehe.
Imorgon blir jag i alla fall hemma med Robin... funderar på om han har åkt på nånting. Han spydde imorse.. men bara en enda gång. Sedan har han varit fruktansvärt dålig i magen idag. Men barn som har magsjuka brukar väl spy mer än en gång?? Aja... i vilket fall som helst blir jag hemma med honom imorn. Tror det blir dagis för Kristoffer ändå. Han tycker ju om att vara där och leka med alla barnen så han blir nog lite ledsen om han inte får komma dit. Men det blir ju såklart 9 till 14 då. Beror på i vilket skick Robin är i imorgon om jag kan gå med Kristoffer till dagis eller inte. Släpar ju inte ut Robin om han är riktigt dålig. Så... jag måste ringa vikariejuoren imorn med för jag är uppsatt på jobb på Stigslundskolan imorn. Dom får hitta någon annan som kan åka dit o jobba istället. Haha kul att hitta vikarie för vikarien =)
Men men... nu blir det lite facebook innan det e dags för sängen... man måste ju skörda skiten på farmville haha. Kram på er 

lördag 23 januari

Idag blir det en mycket lugn dag... Bara slappande och slöande och så ska jag knapra lite novalucol mot magen. Är rätt säker på att det är magkatarr nu. Allt liksom tyder på det. Och så den där brännande, onda känslan precis där magsäcken sitter... jippi...
Ungarna leker snällt på Kristoffers rum och Alex ska iväg och träna en sväng med nån kompis. Sedan skulle Leif fixa så jag får körkortsprogrammet på datorn idag med. Om han inte hann komma med det så skulle han skicka över det på msn. Ska bli roligt att sitta och knåpa med =) Fan ikväll är det ju Robinson också.. ska bli kul =) Tycker det har blivit så spännande nu =)
Imorgon ska jag iväg med mamma, brorsan och alla till en lokal i Andersberg. Det ska vara möte och middag för alla i deras folkrace-team. Jag är inte med i det eftersom jag inte kör.. men jag får vara med ändå =) Ska bli kul att träffa alla... eftersom man bara träffar dom på tävlingarna annars. Dom är ju till största del ifrån Söderhamn. Men men... nu måste jag strax börja med maten. Kram på er




Mina två härliga killar i julas =)



fredag 22 januari

Ja det blev inget bloggande igår... blev så sent och när jag kom hem så ville jag mysa med Alex istället =)
Var föresten och simmade igår... fick sällskap av Mia och Anna, men jag hann simma en kilometer innan dom kom. Sedan simmade vi lite till =) Min gårdag var väldigt jobbig... jag hade nog bloggat om vi haft internet på förmiddagen. Men det blev nå tok så jag fick sitta i telefonen med Gavlegårdarnas support från att jag lämnat Robin på dagis tills att det var dags att hämta honom igen. Snacka om drygt. Men nu har vi internet igen i alla fall.
Idag skulle jag jobbat på Milbo... min kära gamla skola.. men så blev det inte. Vaknade imorse, klädde på mej, var ut o rökte, fixade mej.. och så spyr jag! Var ju bara att ringa sej sjuk då... Hoppas dom hann få tag på någon annan vikarie bara. Undrar varför jag spydde... kan ju inte vara magsjuka... känns liksom inte som det. Däremot kan det mycket väl vara magkatarr.. igen. Fasen man blir aldrig helt bra från det när man väl haft det en gång. Jag, Mia och Anna tänkte åka och bada med våra barn imorn... men det känns som om jag kanske ska vara hemma och bara vila. Det har varit lite mycket nu sista tiden... åtminstone i huvudet. Vi ska ju snart flytta o så och det är ganska mycket att tänka på o grejja med innan det. Och så har man ju dom där ständiga funderingarna kring pengar... vilket aldrig gör något bra. Men men... Nu ska jag passa på att kolla lite facebook o så. Får se om jag får i mej någon frukost sen... känns inte så nu i alla fall... dricker lite vatten istället..
Kram på er

onsdag 20 januari

Måste börja med att säga grattis åt min käre mor som fyller år idag. Grattis mamma!!
Såg att jag fått en kommentar från igår om yoga-pass... tyvärr kostar ju sådant pengar och vi har kanppt så vi kan leva.. så.. yoga blir det inte.. får hitta på nåt annat för att få lite energi. Synd för annars var det ett bra förslag.
Idag kommer Mia och Oliver hit en sväng. Sedan ska dom få med sej lite kläder hem till Oliver som Robin växt ur. Uscha det går ju så fort. Det säger bara poff så har man fått ihop en pappkasse med kläder till som är för små. Bra att dom kommer till användning i alla fall =)
Sitter och lyssnar på lite musik nu.. snart är det dags att hämta Robin på dagis. Har småstädat lite idag.. blev en snabb sväng med snabeldraken också. Usch jag hatar att städa... men tyvärr är det ju ingen som gör det åt en. Karlar är roliga... klart att jag sköter lägenheten när Alex jobbar och inte jag... men när han är ledig så gör han inget mer för det. Nä nu ska vi inte klaga... han är ju bra på annat. Allt sånt där "händigt" som jag inte fixar =)
Visstja.. man kanske ska hämta in posten idag oxå hehe... glömmer det jämt. Kram på er

tisdag 19 januari

Ännu en dag som nästan e slut... och inte ett skit har man åstadkommit idag. Lämnade Robin på dagis imorse, gick hem och tittade på "våra bästa år", sov litegrann, hämtade Robin på dagis. Jag som skulle ha städat! Och så skulle jag ha simmat ikväll men orkar ärligt talat inte.. känner mej helt slut, hängig och orkeslös. Fattar inte vad det är med mej... Och jag är inte trött pga vitaminbrist för jag äter jättemycket frukt o så... någon som har nån idé om varför jag är så här?
Kram på er

måndag 18 januari

Blösch jag gillar inte måndagar... fördelen med denna var ändå att jag fick några timmar hemma för mig själv medan Robin var på dagis. Det behövdes verkligen... vet inte hur längde sedan det var som man fick andas ut en stund för sej själv.. utom när man e på toa då. Annars har jag ju jämt jobbat när ungarna varit på dagis. Men icke idag =) Idag har jag varit till Gavlegårdarna och skrivit kontrakt på nya lägenheten i alla fall. Ska bli så härligt med lägre hyra.. men lite tråkigt för jag kommer sakna den här lägenheten. Jag får trösta mej med att det kommer bli ett rum mindre att städa i alla fall. Stackars ungar som kommer få dela rum... kommer inte bli kul. Men måste man göra så då måste man. Vi ska få en våningsäng av Alex pappa i alla fall, och den har räcke även på den nedre sängen... då slipper man vara rädd att Robin ramlar ur även fast han sover i den nedre. Annars har jag roat mej med att städa lite idag... och varit till Barn och Ungdom och lämnat in pappret om att Robin ska byta dagis. Sågen var här med ett papper han fått från Kristoffers dagis med där man ska välja vilken skola han ska börja på i höst. Eller höst och höst... han ska tydligen börja fritids redan 1 juli. Min stora grabb... snart blir det inge mer dagis för honom. Uscha vad tiden går fort. Jag kom ju nyss hem från bb med honom ju =/
Imorgon blir det en lugn dag som det ser ut. Inget jobb imorn heller och det enda ärende jag har är att gå till nian för att hämta ut ett paket från H&M.. gillar nya kläder jag =) Och jag behövde verkligen lite nya kläder. Vi betalar ju på konto så det blir bara ca 200 kr i månaden och vårt köputrymme är 3000. Braaa det =) Men nu har vi utnyttjat våra 3000 så nu blir det inga mer kläder åt mej på ett tag i alla fall... sedan har jag svårt att köpa kläder åt mej... slutar med att ungarna får en massa istället och så sitter man där o tänker sedan att "fan jag har inga kläder, jag skulle ju ha köpt det och det".
Nä nu ska jag checka facebook en sväng. Kram på er

söndag 17 januari

Brr sitter här och fryser... vet inte om det beror på att jag e trött eller vad det är.. jobbigt att frysa, fryser ju jämt. Har varit o simmat en sväng idag. 1 kilometer blev det.. sedan hade jag så ont i ryggen så jag var inte så sugen på att fortsätta. Träffade en utländsk karl där som sa att han kände igen mej. Vi kom fram till att det borde vara för att han bor på öster precis som jag och att han jobbar på mingel&bar. Jag frågade om dom behövde en servitris eller nåt och han sa att jag ska komma dit och lämna en intresseanmälan eller nåt.. så skulle han höra med sin chef =) Fatta vad roligt om man fick nåt sånt jobb så att man slapp vikariera en massa och så skulle jag ju få kassavana då oxå. Och det är ju bra att ha om man ska söka jobb sedan med.
Imorgon har jag mycket att göra.. ska iväg till Gavlegårdarna och skriva kontrakt på nya lägenheten. 1 mars flyttar vi ju till Brynäs. Sedan har jag papper som ska in till Barn och Ungdom om att Robin ska få byta dagis när vi flyttat. Sedan måste jag handla lie imorn med... ska bli roligt o se hur mycket man hinner med innan det e dags att hämta lilleman på dagis igen imorgon hehe.
Nä nu blir det lite sims tror jag innan det är dags att natta lilleman. Han sitter så snällt och bygger med lego nu =)
kram på er

lördag 16 januari

Ja då var det lördag... sitter här för mej själv medan Robin sover lite efter lunchen. Alex är oppe hos grannen.
Igår var jag, Alex och Filip och bowlade i 2 timmar. Riktigt trevligt var det. Brorsan kom hit och passade Robin under tiden. Robin sov ju för natten så det var ju inget vidare jobbigt.. men tack i alla fall bror! Jag var så glad för jag spöade Alex i två serier och vi spelade fem st. Men det gick ganska dåligt för mej igår... gick inte alls så bra som det brukade. Men roligt var det ändå. Eftersom det var fredagkväll så var det discobowling och en massa musik. Riktigt najs.
På eftermiddagen idag blir det att åka och storhandla lite... brorsan kör oss =) Sedan blir det lugn kväll med Robinson på tv. Nä nu ska jag spela lite sims 3 "destination världen" innan det är dags att väcka Robin igen. Kram på er

torsdag 14 januari

Då var man hemkommen från jobbet och har nyss ätit middag. Har jobbat på Solängen idag. Fasen vad jag gillar den skolan. Både personal och elever är bra och trevliga... inte som på Steneberg precis. Imorgon blir det Källmur... är inte så förtjust i den skolan heller men det är mest för att det är så svårt att hitta därinne. Det är som en labyrint och så ser det likadant ut överallt. Men men... man får fråga. Fick jag göra sist jag var där med.. och gången före det med hehe. Hittade int ens tillbaka till klassrummet där jag haft en lektion innan rasten. Men men.. det är tack o lov bara imorn.
Ikväll blir det att cykla iväg och simma i alla fall. Fast det är griskallt ute. Uscha. Inatt fick min cykel bo inne hos oss istället för ute i cykelstället där den hade frusit fast. Bromsarna hade också frusit. Men imorse funkade det bra eftersom cykeln hade stått inne i värmen. Mennär jag kommit halvvägs fick jag ringa till Alex... bromsarna hade fastnat och fryst igen.. MEDAN jag cyklade! Så han fick komma och bända loss bromsklossarna som låg mot hjulet så att jag kunde ta mej till jobbet. Men jag kan ju inte använda bromsarna så det är till att ta det lugnt. Vill inte ha mammas cykel heller... man sitter ju som ett mongo på den. Annars funkar ju mammas cykel bra.. men men.. tar min egen till badhuset sen och får ta det lugnt. Sen får jag gå ner för nedförsbackarna istället så att jag inte får upp sån fart.. läskigt utan bromsar ju. Men det är mest nedförsbackar på väg hem.
Nä nu ska jag kolla facebook lite grann medan ungarna leker så snällt i Kristoffers rum. Kram på er



Mina två gobitar =)

onsdag 13 januari

Har varit väldigt dåligt med uppdatering igen nu... men det har varit lite mycket med jobb och sjuka barn. Sedan lite trassel med datorn också... I måndags fick båda barnen den andra sprutan vaccin mot svininfluensan. Och igårmorse upptäckte vi att Robin hade feber så han blev hemma. Han har fortfarande feber så hemma blir han nog hela veckan. Alex är hemma med honom så att jag kan jobba. Det e bra det eftersom vi tjänar på att det e han som e hemma. Jag får ingen ersättning när jag vabbar eftersom försökringskassan e knäppa i huvet och inte tycker att jag har nån sjukpenninggrundande inkomst. Men det har ju Alex. Så då får jag tjäna pengar istället då.
Har jobbat på Steneberg både igår och idag... fan vilket jävla ställe! Får man säga så? Äsch skitsamma... men en sak säger jag bara... ALDRIG att mina barn skulle få gå på den skolan.
På fredag blir det skoj =) Jag, Alex och Filip ska gå och bowla. Brorsan kommer hit och passar Robin under tiden. Det är på kvällen så vi nattar Robin innan vi går. Han kommer inte ens märka att brorsan är här istället för oss =) Men det ska bli ruggigt kul att få hitta på nåt. Man sitter verkligen för mycket inne och gör ingenting. Sedan kanske Danne skulle med också men det vet vi inte än.
Nä nu ska jag göra nå annat än att sitta här. Kram på er



Min lille sjukling igårkväll när han fick sin välling. Stackars lille älskade...

söndag 10 januari

Hmm jag har blivit dålig på att uppdatera varje dag... nu blir det ju alltid varannan.. men men.
Igår var jag och hälsade på Alex, Elin och deras lille Theo. Riktigt trevligt var det. Blev lite tv-spel och lite monopol. Men vi hann inte färdigt monopolet eftersom Theo hade lite ont i magen och var gnällig. Men det är sånt som händer. Goungen är ju sååå himla söt, till och med när han skriker =)
Idag var det meningen att jag skulle simma igen... men får se hur det blir med det. Har lite ont i huvet och känner mej inge pigg. Men jag kanske simmar... återstår att se.
Idag ska Kristoffer få följa med sin pappa på julgransplundring på estraden. Det kommer han nog tycka är roligt =) Sågen kommer och hämtar honom vid ett-tiden. Blir ju bra det för då har vi ju hunnit äta lunch o så i lugn o ro innan. Nä nu ska jag checka facebook en sväng. Kram på er




Ungarna när dom lekte med lego i Robins rum igår =)

fredag 8 januari

Fredag idag... fan vad fort tiden går... det var ju precis helg tyckte jag. Men men.. Jag försökte ringa vikariejouren idag för att höra om dom hade nå jobb åt mej nästa vecka. Men det var helt jäkla snustorrt... fanns inget inne varken på skola eller förskola. Tråkigt tråkigt...
Igår var jag o simmade igen... fan det är skönt när dom har sånt där kandilaber-sim eller vad det heter. Mörkt i hela badhuset, tända ljus och lugn musik. Alla bara simmar lugnt och det är så fridfullt. Helt underbart är det! Och det är 18-årsgräns då så det är inte en massa ungar och ungdommar och leker överallt. Jag simmade 1,5 kilometer. Så himla skönt. Sedan blev det lite bubbelpool, lite bastu och sedan kom Leif och hämtade mej. Jag fick åka plog hem =) Eller... det var en hjullastare med en plog på... fick stå hela jäkla vägen hem och skumpigt var det. Men hem kom jag i alla fall =)
Idag blir det en lugn dag i alla fall. Ska inte utanför dörren alls =) Blir kanske nån film och lite mys med Alex ikväll. Imorgon ska jag åka hem till Alex och Elin o hälsa på. Ska bli najs =) Blir ju lite långt mellan gångerna...
Nä nu måste jag börja med lunchen. Kram på er

onsdag 6 januari

Gääsp vad seg man är hela tiden... att man aldrig kan få vara pigg. I och för sej så har jag sovit dåligft nu i några nätter.. blir kanske bättre natten som kommer eftersom jag har mitt egna täcke då och slipper dela med Alex =)
Igår blev den en lugn dag hemma. Fick en glad överaskning också... Kristoffer kom hem hit igår istället för på fredag. Sågen ringde och frågade ifall jag ville ha honom redan igår eftersom Ida hade åkt på magsjuka. Lika bra att jag tar Kristoffer då så slipper han kanske åka på det han med.
Igår var jag och simmade också.. nu är mitt jullediga med simmandet slut. Men det blev bara en kilometer för jag fick så jäkla ont i ryggen. Känns att man inte simmat på ett tag. Men det var så jäkla kallt efteråt. Griskallt ute ju så jag ringde efter skjuts. Jag hann liksom bara utanför dörren så blev det istappar av min lugg. Naaajs... Sedan igår så kom Danne ner hit och han hade nån kompis med sej som också hette Danne. Det blev lite tv-spel och en massa snack och det var riktigt trevligt. Tyvärr blev det lite sent och därför också som man inte är så pigg idag.
Idag skulle jag ha fikat med Marie och hennes lilla Thea på stan.. men fick ett sms nyss där hon skrev att hon inte orkade ta sej ner på stan så vi får väl ta det en annan dag istället. Jag hörde med Alex och Elin om dom har lust att komma över ikväll istället och det lät lovande.. Elin skulle försöka övertala Alex i alla fall =) Skulle vara roligt att träffa dom igen.. det blir helt klart för långt mellan gångerna.
Nä nu ska jag försöka hinna spela lite sims3 innan Robin sovit klart.. kram på er

måndag 4 januari

Så var det måndag... men den här måndagen känns som vilken dag som helst. Glömde därför att ringa till vikariejouren o höra ifall dom hade nå jobb åt mej. Miroi ringde... ska dit imorn o skriva på nåt papper som dom hade glömt att jag skulle skriva på sist jag var där. Smaaarta dom är. Men men... jag kommer ju upp i skaplig tid imorn i alla fall. Robin är på tok för snäll på mornarna så det är skitsvårt att ta sej upp annars. Speciellt för mej som älskar att sova, det är ju så jäkla skönt.
Kom på idag också att jag glömt att tömma kameran på bilder igen... får bli imorn. Nu ska jag spela lite medan jag har godnatt-snusen i. Kram på er

lördag 2 januari

Så var det lördag.. känns inte som det hehe. Idag skulle jag ha övningskört med käre far... men det blev inte riktigt så. Min mage fick för sej att krascha helt och hållet. Vi ska köra nästa gång han kommer hem från Norge istället =) Lite synd är det ju för jag älskar verkligen hans bil. Den är sååå jäkla skön att köra. Det är en volvo v70.
Sååå.. idag blev det en lugn hemmadag. Alex, Elin och deras lille Theo skulle eventuellt kommit hälsat på, men det blev inte så för Theo hade varit trasslig inatt så dom var jättetrötta. Så det blir kanske imorn istället. Hoppas det =)
Har föresten bstämt mej för att dra igång med simmandet igen på tisdag. Jag har varit lite slö och tagit ledigt från det över jul och nyår.. men nu är det dags att ta tag i det igen känner jag.
Nä nu ska jag spela sims3... som Alex spenderat flera timmar med att ladda ner, installera och uppdatera åt mej så att jag fick "destination världen"... jag har en bra underbar karl jag =)
Kram på er

fredag 1 januari

Har varit en kanonlugn dag. Vi vaknade upp imorse.. väldigt förvånade.. klockan halv elva... hur 17 kunde Robin sova så länge?? Aja... det blev liksom panik upp ur sängen och göra oss i ordning.. bara för att komma upp liksom. Kändes lite underligt att sova så jäkla länge med unge o allt. Robins första mål mat idag blev alltså lunchen... och han fick självklart hoppa över att sova middag. Han höll sej pigg jättebra hela dagen =) Men när det började dra ihop sej mot kvällen och det var dags för honom att sova så var han bra jäkla trött. Han fick busa en sväng i badkaret och sedan blev det pyjamas och tandborsten och sedan sängen för honom. Han somnade på en gång. Men uscha det var så man skämdes i morse... imorgon blir det att ställa larmet så att Robin kommer upp i tid. Kan ju inte rubba på hans mat o sov tider hur som helst. Fy på oss.
Dagen har i stort sett varit lugn och trevlig. Pappa var här en sväng och hälsade på och drack lite kaffe. Robin var överlycklig när han fick pepparkaka.. saten vad den ungen kan äta pepparkakor alltså. Man får ta undan dom till slut medan han vrålar och vill ha mer. Men skulle han få äta så mycket han ville så skulle han bli väääldigt risig i magen. Bestämde med pappa att jag ska övningsköra lite imorn =) Ska bli riktigt najs. Längesedan jag körde nu... är ju fan ingen som har tid att köra med mej så det dröjer nog innan jag har nåt körkort. Men jag har börjat läsa en hel massa i körkortsboken. Duktiga jag! Men jag har ju inte kört så mycket så det blir någonstans väldigt avskilt från allt och alla hehe... så ni behöver inte vara oroliga =) Jag har ju bara kört max 3 gånger tidigare och sist körde jag hela 40 km/h... kanonfort tycker jag hehe.
Nä om man ska lägga sej då kanske? Annars blir det nog lite tungt att kliva upp tidigt med Robin imorn. Kram på er!



RSS 2.0