söndag 28 augusti

Suck.. vilken vecka. Har varit så trött och seg hela veckan. Åkte på en förkylning under veckan också men den känns mycket bättre nu.
Jobbat har jag gjort hela veckan med så man har inte haft så mycket ork till nåt annat. Det har med andra ord varit en rätt så händelselös vecka.
Robin var hemma från dagis med Alex han också... han var hemma tisdag-fredag med feber. Men fredagen var han feberfri så igår var vi ute på gården och lekte och det tyckte han verkligen om efter att ha varit inne i flera dagar.
Pappa kom förbi i går med och lite övningskörning blev det också =) Pappa skulle komma idag med tror jag, innan han åker tillbaka till Norge. Men nå övningskörning hinns nog inte med idag.
Imorgon skulle jag egentligen ha haft en dubbel körlektion på efermiddagen. Men körskolan ringde i fredags och sa att min körlärare är sjuk... så får se när jag får ny tid nu då. Måste blir före 9 september då jag har halkan i alla fall. Hon skulle ringa mej imorgon och har förhoppningsvis hittat en ny tid åt mej då.
Annars blir detta en lugn dag... lite fotbollsträning ikväll. Hoppas jag i alla fall... blir vi för några blir den väl inställd igen. Men jag håller tummarna på att den blir av. Imorgon kväll är det match =) Tråkigt bara att matchen börjar så sent imorn... 21.15 är det avspark. Och så börjar man jobba 7.30 på tisdag.. wiihoo!
Men det får lov att gå...
Nä nu börjar det bli dags att fundera på lunch. Kram på er!

söndag 21 augusti

Ojoj nu har det blivit så där igen att jag inte har haft tid eller ork till bloggen när jag jobbat i veckan.
Har ändå inte hänt så mycket denna vecka... jobbat, jobbat och jobbat typ...
Robin har fortsatt att sova utan blöja och det har bara blivit kiss i sängen en enda gång.. nu har han fixat en vecka galant ju =) Han trivs så bra utan blöjan också så man får absolut inte sätta på honom en för då skriker han.

I fredags tog jag med mej Kristoffer och åkte till mormor med brorsan och Kikki.



Har varit himla skönt att få koppla av en helg där oppe. Tråkigt nog så regnade det så gott som hela lördagen. Men det blev ett litet uppehåll så då tog jag och Kristoffer en promenad till stranden och kikade lite.



Där blir det bada nästa sommar när det är varmt och skönt igen =)
Vi såg två döda kopparormar på vägen dit också. Kristoffer tyckte dom var läskiga hehe. Gobiten min =)
I övrigt blev det mycket kortspelande och skip-bo spel under dagen.

Idag var det fint väder så då tog vi en tripp ut till sommarstugan.


Kristoffer på väg mot bron =)


Vi tog en båttur eftersom Kristoffer längtat efter att få åka lite båt =)
Här ser man vår stuga lite bättre =)


David körde =) Kristoffer och Kikki satt i mitten =) Själv satt jag i fram med kameran hihi.

Det var himla vamrt och skönt där ute i stugan. Nästan så man var ltie sur över att badkläderna inte var med.
När vi kom tillbaka hem till mormor så åt vi lite mat o så. Sen gick jag en sväng till skogen och plockade blåbär. Fanns hur mycket som helst! Men han bara få med mej en hink.. en sån där hink man köper sylt i. Sen var det dags att röra sej tillbaka mot Gävle. Trodde ju att jag skulle ha fotbollsträning nu kl 19 men fick reda på efter vägen att den blivit inställd... igen... så jävla irriterande. Men men...
Stackars Kristoffer blev hemskt åksjuk på vägen hem. Vi fick stanna flera gånger eftersom han mådde dåligt. Men det kom inge kräks.. men när vi skulle släppa av Kikki i Ockelbo så ville Kristoffer in på toa.. och då jävlar spydde han hur mycket som helst. Så hemskt att se sitt barn så åksjuk och inte kunna göra något för att hjälpa. Men sen gick det bra resten av vägen hem.
Sågen mötte oss nedanför när vi kom hem. Kristoffer följde med honom sen eftersom han ska sova där inatt. Sågen ska nämligen ta med Kristoffer på uppropet imorgon, eftersom jag jobbar då. Min stora grabb börjar ju ettan imorn =D Sen när jag och Alex jobbat klart så kommer Kristoffer över hit igen. Resten av vecka kommer Kristoffer att vara på fritids före och efter skolan beroende på hur jag jobbar. Men tyckte han kunde få slippa det första dagen när det bara är upprop.
Får se om det blir nå mer jobb för mej efter kommande vecka... skulle vara roligt att få fortsätta =)
Trivs bra där på hammargården. Trevliga barn och trevliga arbetskamrater =)

Nä nu börjar det bli dags för lite kvällsmat... har ju inte ätit sedan lunchen. Men nu vet ni att jag lever än i alla fall =) Kram på er!

söndag 14 augusti

Gårdagen blev ju hur bra som helst =) Charlotte kom o hämtade mej vid åtta igår morse och så bar det av ut till Skutskär.
Precis som förra gången så stod vi i lottningskön och lottade vilka startspår bilarna skulle ha och sedan vinkade dom vidare ner till startplattan. Allt gick så smidigt och bra som det bara kunde =)
Mamma tävlade igår och första omgången vann hon. Andra omgången hoppade vajern till gaspedalen av så då blev hon stående stilla på banan. Tredje omgången vann hon igen =) Det räckte för att ta sej till A-final.. men tyvärr blev hon lite ivägputtad i finalen så hon blev stående då med.. så fick traktorn komma och bärga hennes bil av banan.
Strax före prisutdelningen så åkte jag och Charlotte mot Gävle igen. Saten vad trött man var dårå. Snälla Charlotte svängde in på max på vägen hem också så att jag kunde handla hem lite käk.
Alex har ju gått o blivit sjuk... feber och förkyld. Så då fick han väl lite maxmat då =)
Själv har jag lyckats bränna mej lite i solen igår.... halva ansiktet hehe. Svårt när man bara har solen från ena sidan hela tiden. Så jag ser lite lagomt kul ut =)

Idag blir det en lugn dag... ska fixa och dona lite hemma tänkte jag. En karl med feber är ju rätt handikappad så nån hjälp kan man väl inte räkna med.
Robin sov utan blöja inatt för första gången =) Gick ju hur bra som helst! Jag var ju så säker på att det skulle bli kiss i sängen jag... men det blev det inte. Innan jag o Alex gick o lade oss igår så tog jag upp Robin så han fick kissa igen. Sen vaknade han till vid kvart i sex i morse så då gick jag också upp o kissade med honom. Sen sov vi ett tag till =) Men så himla duktig han är, gobiten min =D Får se om det går lika bra övriga nätter med =)

Ikväll är det fotbollsträning också. Ska bli skönt att få börja träna igen =) Har ju missat två sista matcherna nu med eftersom det varit så mycket annat. Men kan förhoppningsvis nästa =)

Nä nu ska jag fortsätta dona runt lite =) Kram på er!

fredag 12 augusti

Så var det äntligen fredag! Har fan inte haft varken tid eller ork till att blogga i veckan....
Jobbat massa har jag gjort =) Och det blir ett antal veckor till... kul det =)

Hade körlektioner tisdag och torsdag... frågade igår vilka moment jag liksom har kvar. Det är landsväg och motorväg... även om jag kört dessa tidigare så vill han ju gå igenom att man kan. Efter det kommer lektionerna att börja likna uppkörningar =) Så fortsätter man väl så tills han vågar släppa iväg en att köra opp hehe.
Längtar nästan lite till halkbanan... även om jag är lite orolig för hur magen kommer bete sej då... komemr ju åka från Gävle vid sju på morgon då och så ska man sitta i en bil hela vägen till Söderhamn. Men förhoppningsvis så är magen på min sida =)

Imorgon är det dags för folkrace igen ute i Skutskär. Jag och Charlotte står i frammatningen igen. Ska bli najs =) Ännu mera najs utan den snurriga tanten som var med förra gånger och som blev så sur när jag gjorde jobbet åt henne. Men vad ska man göra när hon inte får ihop det? Jo, då löser man problemen åt henne och då får man skit. Hua.. skönt att hon inte blir med =) Men jag o Charlotte är ett bra team så det går nog lysande imorgon. Hoppas bara att vädret är någorlunda fint med. Att plaksa runt bland bilarna i gummistövlar är ingen hit precis.

Idag var jag en sväng till Andersberg eftersom jag hittade en på facebook på en säljsida som sålde vinterkläder i Robins storlek. Nu kom jag hem med två fina vinteroveraller, en vattentät höstjacka och ett par fodrade överdragsbyxor att ha i höst... 120 spänn för rubbet =) Tänkte att två overaller kan vara bra nu när han är utan blöja jämt på dagarna =)

Nä om man ska gå o sätta sej o häcka framför tv:n istället kanske? Kram på er!

måndag 8 augusti

Så var första jobbdagen efter sommaren avklarad. Gick ju någorlunda smärtfritt =) Lite jobbigt bara att jag sovit hemskt dåligt inatt och var väääldigt trött idag. Men förutom det så har dagen varit kanon. är ju tillbaka på Hammargården där jag var före sommaren. Skönt att komma tillbaka dit man känner barn och personal =)
Ungarna tyckte däremot inte alls om att kliva ur sängen imorse.. ovanligt att se dem så morgontrötta hihi.

Har bara segat sedan jag kom hem faktiskt... inte orkat lyfta ett finger. Ska bara kasta över tvätten till torktumlaren om en stund.
Blir jobb ett par veckor till, minst =) Hoppas på lääänge =D
Lyckades boka om körlektionen jag hade på torsdag mitt på dagen. Det var en dubbellektion så nu har jag en enkel imorgon kväll och en enkel torsdagkväll istället. Blir lite stressigt på torsdag eftersom det är fotbollsmatch också och min körlektion slutar 5 minuter innan matchen börjar. Men jag hinner kanske dit o hoppa in mitt i =)

Längtar till helgen som kommer också. På lördag är det folkrace i Skutskär. Jag och Charlotte står i frammatningen igen och lottar startspår och vinkar bilarna vidare ner till start. Är så roligt att vara med på tävlingarna. Tråkigt nog så ser man inte så mycket av tävlingen när man är funktionär... men det gööör inget =)


bild från Storvik =) Micke i sin startsnabba volvo 142

Nä nu ska jag gå o kika om tvättmaskinen gått klart. Kram på er!

lördag 6 augusti

Måste ju bara säga att gårdagen blev kanon =)
Åkte hem till Charlotte och Mattias först... umgicks lite, kikade på kattungarna och på en fatboy-säck som jag funderade på att köpa =)


här är fyra av de små som låg o vilade =) men de blev bra nyfiken när jag kom med kameran =) de är ju sååå underbart söta ju!


Och här är en till som låg på sidan på golvet och vilade istället för att ligga brevid de andra. Dumma jag kommer ju aldrig ihåg vem som är vem av dem.. men den här lille killen jamade precis när jag knäppte =) Men det hördes bara ett litet vääääs.. så sööööt =D

Efter så cyklade jag, Charlotte och Mattias ner till mej och så packade vi lite filt och satte på barnen badbyxorna. Sen drog vi till stenebergsparken =) Barnen plaska lite och sprang runt =)


De var lite fega i början för det var lite kallt i vattnet hehe


Men sen gick det bra =) Robin kom på efter en stund att det är alldeles för grunt för någon badring.. men han var ju tvungen att testa =)


Fryslorten =)


Charlotte, Mattias och Alex på filten =)

Blev en härlig sväng =)
Efteråt så gick Alex hem med Robin. Jag och Kristoffer tog en runda minigolf med Charlotte och Mattias =)



Mattias vann såklart... 45 slag tror jag det blev. Jag och Charlotte kom på delad andraplats med 57 slag var =)
Kristoffer vann på sitt eget lilla vis eftersom han hade flest slag.. 108 st =) Men det är bara att öva på så är han snart lika bra som oss =)

Igårkväll kom Charlotte och Mattias ner med säcken som jag köpte av dem. Den är mycket större än en vanlig sacko-säck och den är uuunderbar =) Nu har jag min läshörna i hörnet av vardagsrummet =) Men har inte satt dit läslampan än men den står i sovrummet så jag ska flytta dit den sen =)



Den är så himla skön att både sitta och ligga i =)

Idag har det bara varit en vanlig lugn dag... skulle ha träffat Tessan och hennes lilla Ella men Ella var lite sjuk så vi skjuter lite på det.
Har passat på att röjt idag och dammsugit o grejjat. Det behövdes verkligen. Nu på kvällen har jag klippt håret lite runt öronen på Robin. Tog saxen och det tog bara nån minut =) Men det ser så mycket bättre ut bara man får bort det som växt över öronen. Kristoffer får bli lite klippt runt öronen imorgon =)

Imorgon ska vi över till morsan en sväng vid tretiden. Lillebror fyller 20 på tisdag så vi ska fira honom imorgon. Blir najs det =) Skönt också att det är nära att gå över till öster.

På måndag blir det jobb igen för min del. Ska jobba minst ett par veckor.. hoppas det blir länge =D Så ungarna börjar dagis och fritids igen på måndag. Tror dom saknat det lite.. i alla fall Robin vill till dagis igen. Alex jobbar också mån-tors kommande vecka.. så fredag får barnen vara lediga igen i alla fall =)

Nä nu ska jag strax förbereda mej för en rask promenad så man får röra lite på sej =)
Kram på er!

fredag 5 augusti

blev ingen fotbollsmatsch igår =/ andra laget fick inte ihop spelare så vi vann på walkover. När jag fick reda på det så åkte jag iväg till fjärran istället och simmade i en timme. Skönt att få röra lite på sej =)
Sen igårkväll så kom Charlotte och Mattias hit o såg på film med oss. Det var lika trevlig som vanligt =)

Ska upp till dom på dagen nu och kolla på en typ sacko-säck som jag kanske ska köpa av dom. Och så kika på de små missekatterna såklart =)
På eftermiddagen var det sagt att Elin och Alex skulle komma och vi skulle till stenebergsparken. Men fick sms nu på morgonen att dom inte kunde idag heller. Som tur är så sa Mattias och Charlotte igår att dom kunde istället, ifall det blev så att Alex och Elin inte kunde. Så stenebergsparken blir av i alla fall idag =)

Sen är helgen rätt så fullspäckad. Tror jag skulle träffa Tessan igen imorgon på lite lek med barnen. Och på söndag ska jag hem till mamma och fira lillebror som fyller 20 år nästa vecka.
Nä nu är det snart dags för lite "våra bästa år" innan jag ska till Charlotte =) kram på er!

torsdag 4 augusti

Vad skönt det är ändå att ha Alex hemma igen =) Mysigt att få sakna varann lite ibland.
Igår var jag och Robin ner på stan med Tessan och fikade. Var trevligt. Tyvärr hann vi inte fika nån längre stund eftersom Alex buss kom in tidigare till Gävle och jag skulle möta honom. Han hade ju inga hemmanycklar med sej på kryssningen.
Jag och Robin mötte honom vid stationen och jääääklar vad varmt det var att stå där o vänta.. fast vi stod i skuggan. Ser nästan ut som att det är lika varmt idag.
Alex hade en kärra att släpa på hem sedan med 8 plattor öl på som min käre pappa ska ha. Tim var snäll och hjälpte till med Alex resväska. Jag själv gick och drog cykeln med Robin i barnsadeln så jag var inte till nån större bärhjälp. När vi kom hem fick jag mina presenter som Alex köpt åt mej =) Det blev en låsa med Fazer mintchoklad-kolor eller vad man ska kalla dom. Jättegoda =) Och så fick jag äkta fårullstofflor. Jag kommer ju inte kunna nyttja dom förrän mot vintern..  men jag behöver ju aldrig mer frysa om fötterna i alla fall =) Dom är så äkta att dom luktar djur.. mindre trevligt hehe.. men men. Dom e nog förbaskat varma =)
Igårkväll var jag ute och övningskörde lite med min mor också =) Det var najs och det gick rätt så bra =)

Idag är en dag som jag har längtat efter ända sedan förra veckan. Idag är det nämligen FÖRSTA FOTBOLLSMATCHEN efter sommaruppehållet =) Den ska spelas på Gävle strand 17.45. Så jääkla najs det ska bli. Tråkigt nog så var det inte många som kunde vara med... vi är precis 7 st så vi får spela utan avbytare som det ser ut nu. Blir jobbigt att spela 2x20 nonstop... men det får lov att gå =)

Imorgon gör vi ett nytt försök med stenebergsparken med Alex och Elin. Dom kommer efter Theo har sovit så imorgon är han förhoppningsvis piss och sugen på att plaska lite =) Ska bli najs =)

Nä nu ska väl jag försöka ta mej ner på gården med Robin så han får leka lite. Kram på er!


tisdag 2 augusti

Ledsen för dålig uppdatering men har inte haft ork.

Lördagen blev lika skoj som jag hoppats på =) Vi körde ju gokart... två kvalheat och sedan final. Vi var åtta som körde och i finalen fick jag starta som sexa men gick i mål som fyra =) rätt nöjd e jag eftersom jag vann över Alex i alla fall hihi.
Efter gokarten åkte vi hem så jag fick byta kläder och sedan tog jag o Alex tåget till skutskär. Robin hade varit där också under tiden vi körde och han blev jätteglad när vi kom. Vi åt grillat där hos Alex pappa och på kvällen fick vi skjuts hem.

I söndags var jag hos Alex och Elin. Dom har skaffat den sötaste lille valp man kan tänka sej.


Max heter han =)

Igår (måndag) åkte Alex, Tim och nån Marcus till Riga. Så jag och Robin är ensamma hemma nu. Han kommer inte hem förrän imorgon.
Jag o Robin har roat oss med att vara nere på gården o lekt o så. Igår sprang Robin i vattenspridaren här nere med dom andra ungarna. Genomblöt och smutsig blev han hehe. Blev badkaret när han kom in. Men han älskar att bada badkar så inte klagar han inte =)

Idag skulle Alex och Elin ha kommit så skulle vi ha varit i stenebergsparken så att ungarna fick bada där. Men efter att vi suttit i två timmar och väntat på att dom skulle storhandla klart så skrev Elin att det inte blev nåt för att Theo hade somnat. Och sedan skulle dom grilla... så vi blev ensamma idag med. Jag och Robin gick ner på gården och Robin lekte med Livia och hennes vattenpistoler. Lika blöt och smutsig unge idag igen, om inte ännu värre hehe. Det blev badkaret igen =)
Nu sover gofisen sen nån timme och jag sitter här och har lite tråkigt. Man kanske ska se en film eller nåt? Aja får se hur jag gör. Kanske spelar lite istället.

Imorgon ska jag och Robin ner på stan och möta Tessan. Hon ska bjuda på fika och det tackar man ju inte nej till. Det var tyvärr längesedan vi sågs så det ska bli roligt att ses igen och babbla lite =)
Men halv två måste jag vara hemma imorgon och släppa in Alex som inte tog någon nyckel med sej. Lika bra det för då hade han väl supit bort den hehe. Nån gång efter Alex kommit hem imorgon ska jag övningsköra lite med mamma. Ska bli najs. Jag har ju ingen körlektion inbokad denna vecka så det blir bra det.
Nä om man ska ta o lyfta på röven och göra nå annat en stund? Känns som att jag suttit här länge nu.
Kram på er!

RSS 2.0