torsdag 29 april

Äntligen är det snart helg. Och imorgon får jag ju hem min goa Kristoffer med =) Saknar honom så grymt när han är hos Sågen =/
Har jobbar idag med på Nynäs Montesori... hade samma klass som igår. Men det gick faktiskt bra. Småpratade lite med han som slog mej igår och allt var lugnt idag i alla fall. Han har till och med skött sej, mer eller minde. Jag ska dit imorn med så vi håller tummarna för att det blir en till bra dag. 
Nä nu ska jag krypa ner i sängen eftersom jag börjar tidigt imorn bitti... blir 8-13.. kram på er



Gobiten Kristoffer =) 

onsdag 28 april

Fy saten det har inte blivit mycket tid över de sista dagarna... har jobbat en massa o så.
I måndags var det ju måndagsutbildning tillsammans med de andra Mary Kay-konsulterna. Jag fick med mej en gäst, Fia, som är Alex "moster". Vi hade supertrevligt och hon fick sitta make-up modell. Knäppte före- och efterbilder och så fick hon ju nu chansen att prova mer make-up än den jag har hemma. Det var skoj. För jag har ju så gott som bara hudvårdsprodukter till mina visningar.
Igår jobbade jag på Fridhems fritids och idag var jag på Nynäs Montesori i åk 4-6. Denna dag kunde ju lugnt varit roligare.. nu har jag blivit slagen av en elev för första gången. Fy faen säger jag bara, vilka ungar det finns! Han slog mej två gånger på armen och sedan kastade han en pall på mej... för att han inte fick ha den bärbara datorn just då. Han satt liksom bara och lekte samtidigt som en annan elev behövde datorn till att söka fakta om Dalai Lama... uuusch... och så ska jag vara i samma klass imorn med. Får väl se hur det går. Man kan ju hoppas att han lugnat ner sej lite då i alla fall. Som tur är så kan ju inte 11-åringar slåss så hårt... men ändå. Man ska ju inte behöva stå ut med vad som helst när man kommer som vikarie. Förr när jag var gravid med Robin så var det ju en i åk 9 på en skola i bomhus som kastade böcker på mej. Vad lär folk sina ungar egentligen? Jag pratade med rektorn idag i alla fall och under morgonen imorn så kommer en till lärare och är med ett tag. Känns skönt det.
Aja.. ska väl ta o börja med maten snart... är förvånad över hur snällt Robin leker i sitt rum just nu. Annars brukar man inte kunna sitta vid datorn innan han har lagt sej för kvällen för han brukar bara stå bredvid och gapa och vilja komma upp i knät. Men ska kolla vidare lite snabbt innan det är käk.. kram på er

söndag 25 april

Ja då var det kväller... har varit en riktigt trevlig dag idag. Jag hade visning för Evelina och hennes kompis Emelie. Det gick himla bra och dom två var lika pratglada som jag är =) Imorgon är det måndagsmöte med make-up för gäster. Evelina skulle försöka komma, det berodde på om hon fick skjuts hem sedan. Och så kommer Fia, som jag hade visning för förra söndagen. Så en eller två gäster blir det =) Ska bli roligt!
Nä nu ska jag ta o kolla vidare.. kram på er

lördag 24 april

Ojdå jag glömde visst blogga igår igen... tänk att det händer lite för ofta. Igår var det en himla lugn dag. Brorsan var här och kollade på talang med oss o så. Idag blev det typ ännu lugnare.. hur det nu är möjligt. Har inte gjort ett smack. Mamma var förbi en snabbis och lämnade ett par gummistövlar som hon köpt åt Robin på erikshjälpen. Det behövdes för dom han hade på dagis var för små, men dom här passade utmärkt =) Ikväll blir det att dona lite och sedan ska jag och Alex försöka få plats i badkaret båda två =) Får väl se hur det går... jag e bred och han är lång... så det blir skoj hehe. 
Imorgon blir det lite mer att göra i alla fall. Ska ha visning för Evelina och hennes kompis. Ska bli roligt =) Håller fortfarande tummarna för att jag ska komma igång ordentligt snart =)
Nä nu är det snart dags att natta Robin. Kram på er



Haha så bra... ibland känner jag verkligen hur jag bara sitter här och sväller...

torsdag 22 april

Idag vill jag börja med att gratulera Sågen och Diana! Kristoffer fick en lillebror kl 14.25 idag... namn är inte bestämt än men han var en stor liten kille =) ca fyra och ett halvt kilo och 54 cm lång. Ska bli roligt sedan när man får se honom =D
Idag har varit en lite knepig dag. Jag har inte mått någe bra alls men jag misstänker att det var ett blodsockerfall. Var helt svimfärdig. Läkaren ringde idag i alla fall... dom hade hittat nåt skumt med det där provet dom tog förr men det var inget farligt. Men hon skulle prata med en annan läkare som var lite mer specialiserad på magar och sedan skulle hon återkomma till mej. Har jag tur kan jag få medicin som ska fixa värdena som var för höga.. och då kanske jag blir frisk, med lite tur =) Samtidigt visade inte koloskopin på någon inflammation i tarmarna så.. det e lite skumt. Men men.. Jag hoppas jag kan få bli frisk i alla fall.
Idag gick strömmen hos oss med.. vi hade maten såtende på spisen och allt... var bara packa tillbaka det i plastbytta och gå o köpa pizza. Usch vad onyttigt... men men. Ungarna lär ju ha mat och tyvärr finns det ju bara pizzerior här omkring. Efter många om och men kom en jourgubbe från Galvegårdarna och fixade elen. Det var huvudtrömbrytaren nere i källaren som hade krånglat. Han trodde det berodde på vår torktumlare eftersom den var igång när strömmen gick. Men vi provar köra igen så skulle vi höra av oss om strömmen gick igen. Och än så länge går det ju bra. Nä nu vill nog Alex ha datorn. Kram på er



Robin har sugplopp-leksaker i badkaret... det var skoj att sätta dom i pannan =)



Kristoffers härliga sovstil igårkväll =)
Kristoffer brukar få somna i vår säng, annars leker bara han och Robin istället för att sova. Sedan när vi skulle bära över honom så såg han så här härlig ut hehe.

onsdag 21 april

JAG HAR FÅTT TVÄTTMASKIN OCH TUMLARE IDAG!!! Så jäkla glad e jag! Ska bli najs att få köra första maskinen med tvätt sen.
Idag har jag då inte mycket att säga... jobba ute i bomhus på en förskola idag.. 7.45-15-45... blä vad trött jag var imorse. Brorsan var snäll och körde mej dit.
Ikväll blir det lugnt med lite film o så... Imorn har jag inget jobb så jag ska försöka orka ta tag i lägenheten. Ser ju hemskt ut här. Och det ska vara fint till 7 maj då jag fylelr 25 och vi ska ha lite party här hemma =)
Kram på er

Tisdag 20 april

Ojsan hoppsan vad jag varit dålig på att skriva sista dagarna.. men jag har haft så fullt upp.
I lördag var jag och Kristoffer på Theos dop. Det var hur fint som helst och Theo var så duktig och gnällde knappt något alls. Han fick många jättefina presenter också =)
I söndags blev det lite jobba.. det vill säga att jag hade en visning =) Det gick hur bra som helst.
Igår var jag på stan med Elin och lille Theo. Riktigt trevligt och det var skönt att komma lite hemifrån. Jag la undnan ett par skor också som jag ska gå och köpa idag. Idag har det varit en riktigt trög dag däremot.. inget att göra och det var väl lika bra det... har sovit en stund och det behövdes! Är helt slut... Egentligen skulle jag gå till stan innan det är dags att hämta ungarna på dagis. Men det orkar jag inte så jag gör det efter Alex kommit hem från jobbet istället.
Någon dag i veckan får vi nog vår tvättmaskin och torktumlare... dom satte in elen igår och då brukar det gå snabbt sa dom =) Så jag hoppas och hoppas, längtar och längtar =)
Nä nu e det snart dags att hämta kidsen... kram på er




Så här blev håret i alla fall =)
En ordentlig lugg igen, håret mer än en dec kortare och möööörkbrunt =)

fredag 16 april

Gäääsp.. fredag morgon. Eller det kanske är mer förmiddag. Blev inget skrivande igår eftersom jag hade så jäkla mycket att göra. Först jobbade jag till kl 15 igår. Sedan mötte jag Alex och Robin på stan... Nathalie kom ner och mötte oss en snabbis och lämnade över nycklarna till rummet vi hyr så nu har jag gått och gjort egna nycklar. Sedan köpte vi nya skor åt båda barnen, regnkläder åt Kristoffer och två par nya byxor åt Kristoffer. Skulle ju handla mycket trodde jag men det blir lite kläder från tradera åt Kristoffer med. Två fina tjocktröjor bl a...
Kristoffer kommer förresten hem idag efter att ha varit hos Sågen en vecka. Alex är hemma med Robin så Kristoffer skulle komma vid 12. 12 börjar jag jobbet så jag är inte hemma då =/ Ska vara på fritids på Ulvsäterskolan idag.. 12-16.30. Blir inte så många timmar men det är ju nånting i alla fall. Efter jobbet ska jag gå direkt och klippa mej och sedan köpa doppresent åt Theo som döps imorgon. Jag glömde köpa doppresent igår för det blev så mycket annat. Igårkväll var vi och storhandlade med brorsan också och sedan ringde Maria och frågade om jag ville följa med på bio. Hon hade två biljetter så det blev gratis =) Klart jag följde med.. det var förhandsvisning på "En galen natt" och den var skitrolig =)
Nä nu ska jag fixa med lite annat innan det är dags att åka och jobba. Kram på er

onsdag 14 april

Då har man kommit hem från jobbet... har varit på Nynäs Montesori. Har varit riktigt trevligt och jag ska dit igen imorgon. Det innebär att jag tyvärr inte kan gå på stan med Elin eftersom hon bara kunde på förmiddagen. Är lite besviken över det, men pengar måste man ju ha. Få gå på stan utan Elin sen istället... då skulle min Alex följa med.. men jag vet ju hur det kommer sluta.. Han kommer gnälla över att det kommer bli en hel del shoppande åt ungarna och allt. Fy vad drygt. Men men... Kristoffer ska ju som sagt ha regnkläder och lite nya byxor och någon tjocktröja. Sen kom jag på att båda barnen behöver ett par vettiga skor också. Som inte är vinterskor alltså... dom har fan inga såna så det ska ordnas. En doppresent ska jag fixa åt Theo med.. lillfisen ska ju döpas på lördag =) Ska bli roligt att få komma o kika på!
Usch vad jag känner att jag har föööör fullt upp... måste ju ordna en massa visningar också. Ska ha tre visningar på söndag. Men skulle behöva ha en på fredagkväll också. Men får se om jag får tag på någon med så kort varsel... Nä nu måste jag grejja lite.. kram på er!

tisdag 13 april

Oj så sent det blev med skrivandet.... men jag har fan inte haft en lugn stund idag. Jobbade på Solängen 9.30 till 12.30... blev några timmar i alla fall. Fasen vad jag trivs där. Så jäkla trevlig personal och även eleverna är supergoa =) Imorgon blir det jobba på Nynäs Montesori och då ska jag ha Matte/NO med högstadiet. hade ju mellan idag... hoppas bara jag fattar grejjerna när dom behöver hjälp hehe. Lätaare med mellan för då kan man ju allt. Men men..
Efter jobbet så hämtade jag Robin på dagis och så gick vi hem. Och även fast Robin sovit på dagis idag så har han varit sur och tvär. Fattar inte varför. Slutade med att han fick bädda ner sej bredvid mej i soffan med filten.. då var han nöjd en stund. Tills han blev på lekhumör för då skulle han bara klättra på mej hehe. Goungen min =)
Sedan skulle det fixas middag.. och Alex är ju fan aldrig hungrig när alla andra äter.. fan vi äter aldrig tillsammans. Det är alltid jag och barnen som äter och Alex äter för sej själv. Känns inte nå vidare "familj" då liksom. Kan ju hoppas på att det blir bättre... men vad gör man? Det passar ju fan aldrig.
Sedan fick jag roa mej med tvättstugan i 4 timmar... men ringde Gavlegårdarna idag och har vi en jäkla tur så får vi vår tvättpelare (maskin och tumlare) på fredag! OCh får vi inte det så kommer det någon gång under nästa vecka. Ska bli såååå underbart att kunna tvätta hemma och utan att boka tid och springa i trappor. Nä om man ska ta en snabbis på facebook och sedan sova kanske? Kram på er

måndag 12 april

Så var det måndag igen..
Imorse gick jag och Robin och mötte Kristoffer vid bussen för han hade varit hos sin farmor. Kristoffer ska ju få ett litet syskon nu när som helst och det är därför jag får rycka in fast det är Sågens vecka. Och det är klart jag gör =) Så efter det gick vi hem och åt lite frukost innan det var dags att gå till dagis. Sågen hämtade Kristoffer på dagis men han hör av sej ifall dom ska in till förlossningen igen. Diana har tydligen haft värkar under hela helgen så man kan ju hoppas att det kommer snart. Jobbigt att ha ont länge... jag har haft en himla tur jag att det gått så fort för mej. Med Kristoffer gick vattnet strax efter fyra på morgonen men jag hade inte ont förrän vi kom in till förlossningen strax före klockan fem... halv tio var han ute. Så det gick fort... Med Robin började jag få värkar hemma så vi åkte in och kom till förlossningen 17.40... fem i nio samma kväll var han ute. Så det har gått jättefort för mej.
Nu är jag och Robin hemma och han sitter och kollar på "fåret Shaun"... bra det för då ser jag hela tiden vad han gör =) Ikväll ska jag återigen på måndagsutbildningen på Gävle Skönhetsinstitut... och jag har några visningar inbokade denna vecka.. skulle behöva ha fler men det får lugna sej lite då.
Imorn ska jag jobba.. det var länge sedan jag jobbade nu... det har ju varit så mycket lov så det har inte funnits så mycket jobb. Men imorn blir jag Ma och No-lärare åt mellanstadiet på Solängen =) Ska bli skoj att komma tillbaka dit.. det är ju mitt favoritställe =)
Nä nu ska jag sätta mej och kika på tv med Robin. Kram på er

söndag 11 april

Gäääsp jag gillar inte söndagar... för då är det måndag imorn och såna gillar jag inte heller. Vill att det ska bli torsdag för då får Alex lön så då blir det shopping med och åt min goa Kristoffer =) Elin och hennes lille Theo blir förhoppningsvis också med... Elin är rolig att gå på stan med. Inga diskussioner om var man ska gå, hur länge man ska stanna i en affär eller om något ska provas. Niiice! Sen har hon ju en hiimla go liten grabb också =) En till grej efter pengarna kommit är att jag ska besöka frissan.. men hur jag ska klippa vet jag inte riktigt än. Luggen ska i alla fall kapas igen och jag börjar bli så less på mitt för långa, bångstyriga hår så det kanske kortas lite det med. Blir ju så förbannat trassligt så fort. Får borsta håret 7 gånger om dagen om det ska se vettigt ut.
Idag har jag varit i verkstaden och målat brorsans folkracebil... hann börja på mammas bil med men hann bara med fronten. Så den får jag måla färdigt nästa gång. Sen är det ju ännu en bil som ska målas efter det med... fan jag har att göra jag =)
Nä nu blir det lite facebook en sväng. Kram på er



Goungarna mina =)

lördag 10 april

Lördag idag... känns inte som helg. Usch.. och snart är det måndag igen. Idag blir det myskväll hemma. Vi skulle haft det igår men då kom brorsan hit så vi tar det idag istället. Behöver lite tid för oss själva... det händer ju typ aldrig att vi är hemma samtidigt annars.
Har varit en seg dag också... jag känenr mej hängig och Alex mår inge vidare. Han tror att det beror på att han åt dåliga ägg imorse... men håller tummarna lite för att det inte är så. Men det kan ju vara det.. Robin är den enda som är lika pigg som vanligt hehe.
Igårkväll hände något skumt. Jag fick världens värk i mina knän.. kändes konstigt. Det gjorde inte nå intensivt ont men det värkte... tillräckligt för att inte kunna somna. Det satt i flera timmar och det slutade med Voltaren och stödbandage.. men har bara ett sånt bandage så det blev att linda om det knät som var värst. Tror det var nåt med lederna som gjorde ont och jag satt och var förbannad när jag smörjde på Voltarenen att knäskålsjäveln ska sitta där den sitter.. men men.. imorse när jag vaknade så var det typ helt bra. Har bara haft en liten känning i ena knät idag. Det konstiga var att det gjorde varken mer eller mindre ont om jag satt elelr stog upp eller gick eller nåt sånt. Det gjorde liksom ont hela tiden. Skulle vara kul o veta varför det blev så.
Nä nu har jag återigen klagat färdigt... kram på er

fredag 9 april

Godmorgon gott folk.... eller.. det var ett bra tag sen man slog upp sina blå. Men godmorgon i alla fall.
Idag skulle Elin och Theo kommit hit men det blev inte så för båda hade blivit förkylda. Får hoppas dom kryar på sej så vi kan ses snart. Om inte annat så följer dom med nästa vecka då det ska handlas kläder åt Kristoffer =) Alltid bra med ett extra smakråd med =)
Det verkar som om den här dagen blir lika händelselös som igår. Har verkligen inget vettigt för mej, förutom att dona hemma. Vet inte vilken tid Kristoffer ska över till Sågen heller.. Sågen skulle höra av sej när han visste om han ska hälsa på sin farmor på sjukhuset eller inte. Hon fick ju en hjärnblödning här för ett tag sedan och det är ganska konstaterat att hon aldrig kommer att bli helt återställd. Blödningen var för kraftig. Förra veckan hade hon trott att hennes dotter var en av sjuksköterskorna =/ Alltså det är ju inte farligt längre men så jäkla tråkigt att hon inte kommer att bli bra heller. Lider med Sågen och hans familj som stod henne så nära... Kristoffer kommer också att bli ledsen om hon inte minns honom. Usch usch.. fan att sånt där händer!
Aja... nu ska jag kolla vidare lite medan ungarna (för en gångs skull) leker snällt på sitt rum. Kram på er



Det satt en bild här tidigare på min son och hans gammelfarmor, men Sågen är fjantig så jag var tvungen att ta bort den!


torsdag 8 april

Min lilla Kristoffer han blivit ett litet monster tror jag. I flera dagar nu har jag fått springa ut på gården och säga åt honom att vara snäll mot sina kompisar, inte jävlas och inte slåss. Fattar inte vad fan det är som hänt... han som alltid varit så snäll. Så nu har han fått komma in, ändå snart dags för middag. Imorn ska han till Sågen men han får vara inne tills dess... så kanske han lär sej nånting. Utegångsförbud har jag aldrig varit något stort fan av.. men vad gör man då? Och en halv dag är väl inget att gråta över precis. Men får se om det funkar.
Fan vad jag längtar till löning... då ska jag ta med mej Kristoffer på stan för han behöver en massa nya byxor, nya tjocktröjor och nya regnkläder. Biiilligt... hua. Men det är kul att shoppa i alla fall =)
Idag har jag inte gjort nåt alls.. kört några diskmaskiner och grejjat lite. Nu är ungarnas middag klar så jag ska duka. Jag e inge hungrig... kram på er

onsdag 7 april

En ny dag och jag vet inte riktigt vad som händer under dagen... blir väl lite städ och disk typ. Låter väl skoj? Blir nog en sväng ut med ungarna igen också, om det inte börjar regna eller nåt sådant mindre skoj.
Ikväll blir det bastu i alla fall =) Vi får ju boka det gratis nu när vi bor här. Och då är det gym och bastu, det finns även en massagefåtölj. Ska bli naaaajs. Vi lägger ungarna i säng innan det är dags och Tim barnvaktar dom sedan under tiden vi är borta. Skönt att man har en sån möjlighet ett par hus bort bara =)
Nä nu har jag annat att göra... men 3 bilder blir det från vi var ute igår... blev inge mer eftersom kameran dog. Enjoy! kram på er



Kristoffer gör en cool racerbana med flygplanet =)


Men han vill inte gärna vara med på bild hehe


Robin satt och lekte glatt i sanden, det tycker han så mycket om. Sedan blev det lite gunga också =)

tisdag 6 april

Ja då var det tisdag och Alex jobbar igen. Har ju varit lite skönt o haft honom hemma i så många dagar. Men men... klart han måste jobba med.
Idag har det varit rätt lugnt. Var ute en sväng med ungarna på förmiddagen. Vi har ju en så himla bra gård att vara ute på nu. Robin lekte en massa med hink och spade och gungade en massa. Nu är bara Kristoffer ute eftersom Robin sovit efter lunch. Tog lite bilder men kameran fick lite slut på batteri så jag får fixa in dom sen. Men så himla skönt väder det är idag då =) Igår var det bara skitväder så då var jag och Robin inne.. Kristoffer, envis som han är, skulle ut ändå han =)
Idag ska jag på tredje och sista steget i min nykonsultutbildning. Håller på 17-21. Brorsan kommer hit en sväng och barnvaktar tills Alex kommit hem från jobbet. Nä nu ska jag göra mej i ordning. Kram på er

måndag 5 april

Satens måndag... vill inte ha nån ny vecka. Vill inte ha nåt alls... lördag jämt.. skulle sitta fint det.
Aja... skulle ha träffat Mikaela idag. Men tyvärr hade både hon och tösen hennes åkt på magsjuka. Får ta det en annan gång. Har även varit iväg och träffat några konsulter som jag delar rum med på staketgatan. Vi snackade lite om hur vi ska inreda o så.. ska bli kul när man kan börja ha visningar i sin egna lokal =)
Nä snart blir det väl film, tyckte jag Alex sa. Brorsan är här med. Kram på er

fortfarande söndag...

Blä jag har tråkigt... snart börjar det på tv i alla fall. Blir lite Wipeout och sedan Ballar av stål. Nåt att glo på i alla fall. Alex och Elin ringde idag och frågade om vi ville följa med ner på stan o fika. Tråkigt nog gick inte det eftersom jag hade tvättstugan. Så det får bli en annan gång i alla fall. Börjar bli less på tvättstuga nu.. jag vill ha vår jäkla maskin. På tisdag ska jag ringa och tjata lite på Gavlegårdarna för vi borde fan få den snart. Nä nu ska jag kika vidare här innan det börjar på tv. Kram på er

söndag 4 april

Ojoj nu höll jag på att skriva mars i rubriken... fan jag hänger inte med längre. Hur kommer det sej att höst och vintermånaderna går så jäääkla sakta och så fort det blir vår och sommar så springer månaderna förbi och man hinner inte med? Usch... slow down lite va....
Aja... min gårdag blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mej. Alex kom hem från Jönköping, där han varit på bilmässa, tidigare än beräknat. Det slutade med att han fick vara hemma och jag traskade iväg ner på stan med Jonas och Robban och tog en öl. Det var jättetrevligt =) Vi gick till max på söder efteråt och jag nallade lite strips av killarna. Då kommer en tjejkompis till Robban in och sätter sej med oss. Det visade sej vara en tjej som heter Elin som gick på milbo med mej. Jag har inte sett henne på 10 år så det var lite skoj att sitta och babbla lite. Sedan visade det sej att hon var nykter och körde.. så skjuts hela vägen hem till dörren fick man =) Härligt härligt. Men man är ju inte så jäkla pigg idag heller.. drack bara två öl igår så jag är inte bakis.. men sömnbristen är det värre med. Kom hem vid tretiden inatt och strax före sex kom Robin intraskande till oss imorse. Jippi... pigg och glad =) Den här dagen blir lugn i alla fall. Lite städning, tvättstuga o så... måste försöka få tag på blöjor nånstans också. Men lugnt blir det i alla fall. Kram på er



lördag 3 april

Ja igår och idag har varit rätt händelselösa dagar. Övningskörde med pappa igår.. brorsan följde med han också. Gick hyfsat bra =) Vi var inte ute så jättelänge men det blir mer köra nästa gång pappsen är hemma. Idag är Alex på Elmia i Jönköping. Han åkte före 5 imorse och kommer väl hem ikväll någon gång. Jippi... Ensam hemma med två odrägliga gossar. Seriöst... dom kan vara typ 100 gånger jobbigare än vad man tror ibland. Lyssnar ine alls, gör allt dom inte får göra... skiter totalt i en helt enkelt. Bläää för att vara morsa sådana gånger. Tur att det finns så mycket härliga stunder att det väger upp detta. Får väl se vad som händer efter Alex kommer hem sen... om det blir någon film elelr så.. aja... kram på er

torsdag 1 april

Ojoj vad jag har haft fullt upp idag. Pappa skjutsade mej så nu har jag lämnat in nycklarna till gamla lägenheten. Bye bye huset... nu sliper man städa mer i alla fall. Ska väl försöka ta tag i o städa här nån dag med... men men. Får se när jag orkar. Idag var det påsk öppet hus tillsammans med alla konsulterna. Det kom inga gäster som jag bjudit =/ men men... jag har ju inte så många kunder än så det kanske blir bättre nästa gång. Jag ansvarade för fika och allt och det gick bra. Nu har jag även hyrt ett rum där också så nu kommer jag kunna ha visningar i egen lokal =) Helt kanon ju! Men vi är 5 st som hyr det rummet.. jag hyr en 8-del av det så 10-12 timmar i veckan kan jag vara där. Men det räcker ju bra för mej det =) Blev inte mycket pengar det heller... 250 kr i månaden. Det kan man stå ut med. Skönt att slippa ha visningar här hemma. Jag kommer ju fortfarande ha visningar hemma hos dom som vill det... men annars ska det bli skönt att få "gå till jobbet" och ha allt det på plats där.
Nu är jag så gryyymt trött... brorsan och Alex sitter och spelar lite tv-spel men snart är det gonatta för in del i alla fall. Kram på er

RSS 2.0