fortfarande nyårsafton

Idag firar jag och min Alex 1 år som förlovade!
Många fler ska det bli, älskling!



förra nyår då vi förlovat oss =)

torsdag 31 december

Gott nytt år på er!! Ja idag mår man väl som man förtjänar... för trösta mej med att det kunde vara värre. Har huvudvärk men det beror väl på vätskebristen. Blev en himla rolig kväll igår. Först var vi hos morsan eftersom styvfar fyllde 50. Åt smörgåstårta och drack öl.. umgicks med alla vuxna släktingar =) Roligt för många av dom ser man inte så ofta. Vi gick hem vid åtta och då kom Emil ner som bor på tredje våningen i vårt hus. Det blev en massa mer öl. Sedan fick vi för oss att vi skulle ut. Så det blev det nya stället "Rack'n'roll" där vi drack öl och spelade biljard. Riktigt najs. Hahaha jag som inte kan spela biljard... men jag fick ner några bollar i alla fall. Man blv ju lite lagomt dragen igår hehe. Kan inte säga full... men lullig =) Drygt bara med huvudvärken idag. Förutom den mår jag bra. Tur det för snart kommer Robin hem igen från sin farfar och vid kl 17 ska vi vara hos Anders och Jessica. Kommer bli väldigt trevligt =)
Nä nu blir det frukost.. kram på er

onsdag 30 december

Gårdagen blev helt kanon måste jag ju säga... heldag på stan med Elin och hennes lille Theo. Min lille Robin däremot var lite grinig eftersom han vägrat sova middag innan. Men men... vi hittade lite fina kläder båda två och nästan hela presentkortet på Polarn och Pyret gick åt. Det blev två tröjor och en body åt Robin och en jättefin badrock åt Kristoffer. Har lite kvar så när dom fått in mer kläder där (det var ganska slut på det mesta) så ska jag dit igen. Fikade gjorde vi också... och ojoj vad Robin kan käka gosaker. Kanske beror på att han aldrig får nå sötsaker hemma. Men igår fick han bulle och festis... och Elins chokladboll efter hon kom på att den inte var så god. Min Alex mötte oss på stan också efter att han hade slutat jobbet. Han skulle på systemet eftersom det blir lite party idag. Idag kommer Alex pappa och hämtar Robin för han ska få sova där inatt. Sedan ska vi på 50-årsfest. Det är min käre styvfar som blir 50 år idag. Så det ska bli kul med lite kalas =)
Imorgon kommer Robin hem ganska tidigt så det blir lugnt idag i alla fall. Och imorn ska vi till Anders och Jessica på middag. Men jag vet inte hur vi ska göra sen med tolvslaget o allt.... vill inte åka buss med Robin på natten eftersom det är så mycket fulla människor ute... men samtidigt vill man ju inte missa tolvslaget liksom. Så får se hur vi gör sedan efer middag o allt. Det visar sej.
Nä nu ska jag fortsätta plocka ihop lite grejjer som Robin ska ha med sej till sin farfar. Kram på er


måndag 28 december

Nu äntligen har jag tömt kameran... saten vad med bilder det blev från jul och allt. Orkar inte lägga in en massa sånt. Julen är ju ändå förbi för i år =)
Men någon som jag också har en massa fina bilder på är Elin och Alex lilla Theo =D Var och hälsade på dom igår och ojojoj vad fin ungen är =) Så himla söt. Fick hålla honom lääänge.. och han sov så skönt i famnen så. Han sov typ hela tiden när jag var där, vaknade bara till i ca fem minuter. Mata honom fick jag göra också med flaska och han sov igenom måltiden också =)
Imorgon ska jag och Elin på syan med ungarna våra.. vi har båda lite ärenden och sedan blir det nog avslut med en fika. Fikan kanske inte blir så jättelång med tanke på att mina barn, som har blitt rätt stora, inte har nå riktigt tålamod att vara stilla... och jag och Elin kommer ju ändå prata en massa vuxenprat som dom inte har något intresse av. Men fika blir det =)
Nä nu ska jag börja med lite mat o så... här kommer bilder på Theo också... 5 dagar gammal som han var igår =)
kram på er



Jag sitter och håller i lille Theo



Här ligger Theo också och sover =) så söööt!



Elin och Theo =)  Här är den lilla stunden man fick se hans fina små ögon =)

söndag 27 december

Gäääsp vad trött man blir efter att man har ätit. Robin ligger och ska sova middag och Kristoffer tjatade sej till att få spela lite tv-spel. Han har ju ändå inte fått spela nåt alls sedan han var hos mej förra gången.
Igår hade vi supertrevligt ute i Skutskär när vi firade "lilla julafton" med Alex pappa och släkten där. Mycket god mat och en del julklappar blev det. Kristoffer är supernöjd eftersom han fick lastbilen "Mack" ifrån filmen Bilar. Den har han saknat länge. Robin fick en jäkla massa duplo-lego så nu har han att göra en stund =)
Idag blir det en rätt lugn dag. Pappa ska komma förbi en sväng innan han åker till Norge igen för att jobba... Alex ska gymma en sväng. Sedan ska jag hem till Alex och Elin och deras lille Theo. Ska bli så roligt att se honom. Han är ju så söt på bilderna =)
Nä nu ska jag kanske krypa ur mjukiskläderna och i lite riktiga kläder? kram på er

fredag 25 december

Som ni säkert förstår så blev det inte så mycket tid till någon dator igår hehe. Julafton ska man ju ha till att umgås med familjen. Och det blev en helt underbar julafton! Vi fick besök av mamma, Micke, mormor, morbror Mats, mormors lillebror Kjell-Olof och hans sambo Karin. Allt blev precis som det ska vara. Kalle Anka tittades det på medan maten lagades och sedan var det dags för julmiddagen. Och sååå mycket god mat!! Efter det blev det en massa julklappar och båda barnen blev väldigt nöjda =) Jag med för den delen... även fast det blev kontanter.. dom behövs =) Barnen fick, förutom alla leksaker, ett presentkort på Polarn och Pyret med 1000 kr. Så på måndag tänkte jag gå och kika vad som finns där =)
Helgen blir ganska lugn... men imorgon är vi bjudna till Alex familj och en "liten julafton" där. Ska bli trevligt. Förutom att vi får hämtning klockan 10... så det blir opp tidigt imorn. Såklart brukar vi vara vakna vid den tiden ändå med tanke på barnen. Men man brukar inte vara helt klar för att gå utanför dörren då.
Lite bilder från igår kanske kommer upp senare när jag orkat tömma kameran. Kram på er

onsdag 23 december

Ja då var det julafton imorgon då... ska bli så mysigt när familjen kommer och barnen komemr bli så glada =) Kristoffer älskar att träffa son mormor, Micke , gammelmormor och alla dom andra =)

Sedan måste jag även här (fast jag sagt grattis åt dom tusen gånger hehe) säga stort GRATTIS till Alex och Elin som fick sin lille Theo igår på dagen 12.49. Han var 52 cm lång och vägde 3652 g. En stor pojke =)
När dom kommit hem från sjukhuset så blir det att avlägga en visit, kika på underverket och umgås... var ett tag sedan jag träffade Alex och Elin så det ska bli riktigt roligt att hälsa på igen. Och Theo blir ju en sjuhelvetes bonus hihi. Då ska han såklart få den lille söta gosedjurhunden jag köpt åt honom.

Idag blir en sån där rolig dag *not*... allt som inte blev städat igår ska städas klart så att allt e fint imorn tills familjen kommer.
Nä nu ska jag och Robin titta på "våra bästa år"... tro det eller ej men han verkar faktiskt lite road av det hehe.
kram på er

mjodu..

Håller helt klart med Madelene i det här med alkoholen på julafton. Ett glas kan man ta utan att känna sej dum för det... och Lina.. dricker du bara för att bli full?? har smaken på vad du dricker inget med saken att göra? Precis som Madde skrev så sitter man ju liksom inte o festar på nåt vis heller...
nä seriöst.. nu börjar jag bli lite trött på den här grejjen... skulle aldrig gett mej in i diskussionen känner jag. Jag har tyvärr inte en massa alkisar runt mej så jag kan kanske inte förstår hur hemskt det är. Men jag förstår tillräckligt väl att mina barn aldrig ska behöva se någon berusad vuxen! Och det håller jag hårt som fan på!

måndag 21 december

Nu så... nu är Elin igångsatt! Fick nyss mess av henne. Sedan får vi ju se hur lång tid det tar innan lillkillen kikar fram =) Hoppas det går fort, för Elins skull. Hon har haft det jobbigt länge nu och hon längtar ju så efter den lille. Sedan är ju såklart jag lite nyfiken med =) Ska bli så mysigt när man får se och hålla den nye lille =)

Är förbannad på Gävle jävla skitKommun!!! Dom har missat att ge mej lön för 20 timmar... jävkla idioter det måste jobba där. Och så ringer man... "oj, det har visst blivit lite fel, du får pengarna till den 23:e om du har tur. Annars blir det i mellandagarna".. grrrrr skulle kunna skjuta huvet av dom jävlarna just nu. Förbannade fittor!

Så nu har jag gapat av mej lite.. Bara pengarna visar sej på kontot så blir allt bra.
Nu ska jag väcka Robin för nu får han fasen inte sova längre.. då somnar han inte ikväll. Vilken sjusovare han är hehe. Kram på er

söndag 20 december

Har blivit en liten diskussion om det här med alkohol på julafton... vill bara tala om ordentligt hur jag menar. Jag tycker självklart INTE att det är okej att sitta och dricka en massa öl och jox när man har barn hemma, oavsett om dom sover eller är vakna. Däremot så är jag uppväxt på så vis att min mamma och min styvfarsa till exempel kan dela på en folköl till maten. Så vad är felet med det?? Visst.. alla kanske inte kan hålla sej till att dricka så lite. Men i vår familj kan man det och då tycker jag det är okej. Jag kan dricka en halv eller en hel 3,5% öl om jag har ungarna... men inget mer. Då är jag fortfarande prescis lika klar i huvet och dom behöver inte känna att "det är nåt konstigt med mamma, hon uppför sej inte som hon brukar" liksom. Som vuxen har man till uppgift att visa barnen hur det går till här i livet. Visst vill inte jag att mina ungar ska börja dricka i tidig ålder. Men att samtidigt svartmåla en folköl helt och hållet gör väl kanske det där med alkohol ännu roligare när dom blir tonåringar eftersom det blir mer "förbjudet". Självklart skulle jag inte ge ungarna någon öl som tonåringar... men att kanske kunna ta en halv folköl till maten och ändå visa att så här kan man göra när man är vuxen och så här kan man sköta det där med alkohol på ett bra sätt. Fattar inte riktigt vad felet är?? Skulle ju aldrig sätta mej och dricka något mer än en folköl med barnen hemma, oavsett om dom sover eller är vakna. Det finnsj u tyvärr dom som gör det och som inte kan sköta det snyggt... så låt dom ha lite striktare regler då. Jag tycker inte jag är en dålig morsa för att jag kan ta en folköl! Och jag håller mej till en enda!!! vilket många tydligen verkar ha svårt med.. men inte jag!!
Så var det med det...

I helgen har inte hänt mycket alls. Har julstädat en del men är inte klar än. Var och bowlade med brorsan idag... riktigt skoj, fast jag åkte på stordäng hehe. Nu blir det lite spel innan sängen. Kram på er
(och snälla, försök förstå istället för missförstå vad jag menar med det översta i dettta inlägg)

fredag 18 december

Ojsan hoppsan vad jag glömt bort bloggen. Inte meningen alls. Har iofs inte hänt så mycket värt o berätta heller... eller... vi har föresten fått lägenheten på Brynäs nu. Så runt 1 mars blir det att flytta dit. Ska bli najs med 2500-3000 mindre i hyra mot för vad vi har nu. Men tråkigt med ett rum mindre. Men men... det får det vara värt ett tag. Och som sagt så hamnar vi i huset mittemot Sågen så Kristoffer har nära till oss båda och till skolan där han ska börja nästa höst. Och så kan han leka med samma kompisar hos oss båda med. Det blir nog skönt för honom.
Ikväll är Alex och bowlar och går på bio med Tim och Filip. Brorsan kom hit och höll mej sällskap... han har nyss gått och snart borde Alex vara hemma. Jag och David spelade lite Skippbo, Mariokart och Lips för att underhålla oss lite efter att Robin gick och lade sej. Lite popcorn och coca cola blev det också.

Imorgon har jag att se fram emot en jättekul dag med städning, städning och städning. Ska till mamma en sväng imorn med och få ett par blomkrukor... köpte ett par fina blommor idag men då visade det sej att våra krukor, som var lagom stora runt om, var alldeles för låga. Dom där bruna krukorna man köper blommorna i var jättehöga ju. Så då ställer mamma upp som har alldeles för mycket blomkrukor hemma =) Sen blir det tvättstuga imornkväll med. Måste bara säga att fasen vad roligt det känns att spendera sina lördagkvällar i tvättstugan... men var gör man annars? Sitter här eller vid tv:n? I nya lägenheten kommer vi i alla fall att hyra en tvättpelare av gavlegårdarna. Det innebär att vi kommer att ha både tvättmaskin och torktumlare inne hos oss. Ska bli så jäkla skönt att slippa tvättstugan!! Speciellt eftersom det inte finns någon hiss på nya stället och tvättstugan där ligger i källaren. Här har vi det ju bra eftersom tvättstugan nu ligger på bottenvåningen och vi bor ju på bottenvåningen. Så vi har tvättstugan precis mittemot vår lägenhet nu. Bara öppna dörrn och korsa korridoren, öppna nästa dörr så är man inne liksom.

Håller tummarna också för Alex och Elin. Dom är inne på förlossningen nu och får inte åka hem. Elins blodtryck var väldigt högt och dom funderade väl på om dom skulle sätta igång henne tidigare. Egentligen skulle hon ju bli igångsatt 26:e men som det ser ut nu så blir det på måndag istället. Skönt för dom så slipper dom vara oroliga mer. Men bebis i magen mår bra nu i alla fall och vi får verkligen hoppas att han fortsätter må bra.. snart är han ju här. Längtar tills jag få se honom =) Har köpt en söt liten present åt honom med. En jättegullig liten gosedjurhund... självklart är den bebisvänlig med bara påsydda ögon och nos. Och så tål den tvättmaskin i 60 grader. Kan vara bra eftersom bebis kräks ofta, suger på gosedjuret och en massa sånt. Och den är huuur söt och mjuk och go som helst =) Vill att han ska komma så jag får ge honom den nuuu =) Nä seriöst... låter ju som att det är jag som ska ha barn hehe. Men längtar ju ändå.. fast det inte är min unge hehe.

Nä nu ska jag kolla lite facebook innan karln komemr hem. Kram på er

onsdag 16 december

Uscha jobbig dag. Idag blev det min sista dag på Hagaströmsgården. Imorn skulle tydligen hon jag vickade för vara tillbaka... tråkigt nog. Man fastnar ju för dom där små... sen fanns det en liten go tös som jag skulle kunnat tagit med mej hem hehe.. så jäkla söt. Höll seriöst på att somna på jobbet idag... har iofs inte kännt mej så pigg varken idag eller igår. Så därför har jag inte simmat nåt heller... men imorn blir det simma. Imorn ska jag föresten inte jobba heller. Ska till den nya jobbsökarkursen Miroi och sedan på apoteket. Sedan ska jag hem och byta av Alex som är också blir hemma imorn eftersom Kristoffer är sjuk. Jag fick reda på så sent att jag inte skulle jobba imorn så Alex hann inte ringa till jobbet o säga att han kunde komma imorn. Så han blir hemma. När jag kommer hem från stan så ska han iväg med brorsan till Valbo.. så det blir lite fullt upp imorn. Kristoffer var föresten feberfri idag så har vi tur kanske han får gå på dagis på fredag. Han är ju inge hostig eller snuvig heller... det var liksom bara feber och att han var hängig. Men idag har han varit riktigt pigg. Bra det... min goa kille =)
Ojoj bara en vecka och en dag kvar till julafton. Saten vad fort det gått. Hinner ju inte med ju... har fortfarande julklappar att köpa o så.. bläää.
Nä nu blir det lite facebook innan det är dags att nanna. Kram på er





Mina gopojkar!

måndag 14 december

Har varit lite deppig på jobbet idag... missade ju Robins första dagis-Lucia ju... Mamma hade köpt en söt tomtedräkt åt honom som han hade och så fick han ha ett sånt där tärnljus att hålla i. Jag fick titta på Lucia på dagiset jag jobbar på istället. Verkar som att jag kanske blir kvar där efter imorgon... man kan ju hoppas =)
Annars har det verligne inte hänt mycket idag... Kristoffer, stackaren, har fått feber och blir hemma imorn. När han skulle gå o lägga sej reagerade jag på att han kändes kokhet så jag tog tempen på honom. 38,6 visade det.. stackars kille. Han som varit så pigg hela dagen. Det kan gå fort det där. Så Alex stannar hemma med honom imorn. Vi tjänar mer på att han är hemma än att jag är det... så därför blir det så. Eftersom han får ersättning när han e hemma medan jag inte får nåt alls liksom. Men men.. Jag håller på att trassla i tvättstugan också. Dom där jäkla maskinerna ska ju trassla jämt så jag hoppas jag får allt torrt nu då. Har ingen lust att behöva hänga tvätten inne.
Nä nu blir det lite facebook en snabbis. Kram på er





Robin och Kristoffer, mina två gobitar =)

söndag 13 december

Blev ingen smink-visning hos Anna idag... hennes pojkvän hade åkt på magsjuka, stackaren, så dom ställde såklart in. Skulle bli en annan gång istället. Stannade hemma jag och fixade och donade lite här hemma istället. Och Kristoffer blev så glad för det blev två kapitel till ur "kogänget" innan det var dags att sova =)
Idag var vi föresten och kollade på en lägenhet. Vi har tackat ja till den för den är superfin. Och så ligger den i huset mittemot Sågens hus så då blir det ju bra för Kristoffer... då kan han leka med samma kompisar när han är hos mej som när han är hos Sågen. Och så får han nära till skolan hösten som kommer eftersom han ska gå på Brynässkolan är det tänkt. Sen får vi se om vi får lägenheten eller inte. Vi ligger på femte plats så tackar nån av dom fyra före ja så får ju dom den. Så... det återstår att se. En nackdel blir ju att ungarna får dela rum eftersom det bara är två sovrum i den. Men det går nog om vi skaffar våningsäng åt dom. I övrigt var det skitfint där. Nytapetserat och allt.
Imorn och på tisdag blir jag kvar på Hagaströmsgården så vitt jag vet än så länge. Hon jag vikarierar för är sjuk så på tisdag skulle hon ringa och säga om hon var bättre eller inte. Brorsan har lovat att skjutsa mej till jobbet både imorn och på tisdag. Han är bra underbar min lillebror. Jag har haft väldigt trassligt med magen sista veckan så det behövs verkligen. Vill inte behöva ringa mej sjuk för att magen trasslar när man ska med bussen på morgonen liksom.
Nä nu har Alex duschat färdigt så nu ska jag passa på att mysa lite med honom innan jag själv hoppas in i duschen.
Kram på er





Min älskade Alex och jag =)
Snart är det nyår och då har vi varit förlovade i ett helt år! Tiden går så fort med dej, älskade!

lördag 12 december

Hade ingen ork till att skriva igår... satt och dampade på facebook som segade nåt grymt för mej igårkväll. Men men... hoppas det är bättre idag. Har inte hunnit kolla idag.
Gårdagen var rätt okej i alla fall. Lite jobba först och sedan hämtning av ungarna. Kristoffer är ju bara för go! Han berättade att han saknat mej jättemycket under veckan och så fick jag en bamsekram. Ojoj jag var nära att börja gråta. Har ju saknat honom jättemycket också. Gud vad det känns härligt att få höra något sådant ibland =)
Idag blir det pepparkaksbak medan Robin sover middag. Robin är så liten så han får vackert vänta till nästa år hehe. Men Kristoffer kommer nog tycka det är jätteskoj. Jag hade velat handla lite mer pepparkaksformar men det får väl duga med dom vi har. Ikväll blir det lugnt... brorsan kommer över och ALex sa att Tim tydligen också skulle komma. Så det blir lite Robinson på tv och umgås lite.
Nä nu ska jag ta o kolla lite facebook och sedan klä på mej o greja... är den enda i familjen som inte är påklädd och klar än hehe. Kram på er




Mina två gobitar!


torsdag 10 december

Gäääsp nu är det egentligen dags för sängen... har bara det där jäkla "farmville" kvar att kolla. Har varit en lång dag idag... jobbade på Hagaströmsgården. Riktigt trevligt ställe faktiskt. Var på småbarnsavdelningen med bara ettåringar och tvååringar. Lite dumt tycker jag. Gillar åldersblandade avdelningar bättre. Det blir ju jobbigare för personalen eftersom det ska bytas på alla, man ska hjälpa alla att mosa maten, alla ska ha haklappar och kladdar som sjutton, alla ska sova, man måste klä på alla barnen när man ska ut eftersom dom inte kan själv... nä det är bättre med avdelningar där det går några femåringar, några fyra, några tre osv.. Då får ju även dom äldre barnen lära sej att man måste vara försiktig med dom små.. och dom små kan lära av dom äldre. Och då blir personalen inte sysslolösa efter lunch när alla små sover.... helt ärligt fattar jag inte vitsen med att ha alla ettåringar och tvååringar på en egen avdelning. Ska dit och jobba imorn med. Alla var i alla fall kanontrevliga och jag lärde mej namnen på alla 11 barn som vi hade idag. Får se om jag komemr ihåg alla namn imorn =)
Var och simmade ikväll också. Simmade en kilometer först och sedan skulle jag gå o dricka vatten. Då träffade jag Anna och vi pratade en hel massa. Sedan simmade vi lite till medan vi pratade vidare. Jag ska hem till henne på söndag för då skulle det bli visning av smink o grejjer för det skulle komma dit nån o ha det =) Det ska bli roligt för jag har aldrig varit på nåt sånt förr =) Hörde att även Elin ska dit med så det blir ju najs =)
Nä nu blir det lite facebook och sedan sängen. Kram på er

onsdag 9 december

Blev en lugn dag hemma idag. Har passat på att städa lite här hemma och donat lite. Hämtade Robin tidigt och vi har myst resten av dagen. Just nu har jag tvättstuga också... Ska föresten jobba på Hagaströms förskola imorn och på fredag. Ska bli skönt att få vara på dagis lite igen. Var himla längesedan nu. Har blivit så mycket skola på sista tiden. Fick nå jäkla brev idag från arbetsförmedlingen. Dom tycker att jag ska gå nån till sån där jäkla "jobbsökarkurs" med nå coaching o så... fy vad drygt. Tror ju inte direkt att det hjälper nå mer. Miroi hetter tydligen stället och jag ska börja på måndag. Om jag inte har jobb dårå men det återstår att se... i så fall får jag ringa o säga att jag inte kan komma. Nä nu ska jag spela lite sims 3... har fastnat lite hehe.
kram på er





min goa Robin =)

tisdag 8 december

Då var man hemma igen med Robin efter en arbetsdag. Snart dags att fixa lite middag. Skönt.. är ju lite hungrig...
Idag har jag jobbat på Sörbyskolan.. har haft femteklassare hela dagen. En riktigt trevlig klass och jag har träffat dom en gång förut. Det var en till vikarie också så vi har arbetat tillsammans hela dagen. Det är ju aldrig tokigt. Kan vara jobbigt ibland att ha hela klasser ensam. Idag jobbar Alex ända till halv sex eller kvart i sex eller vad han sa. Så efter han har kommit hem så ska jag försöka ta mej iväg och simma lite. Blev ju inte av igår så det ska bli skönt. Saten... kom precis på att jag glömt raka benen... får vara snabb ner i poolen hehe. Måste föresten simma idag... hinner inte imorn för imorn har jag tvättstuga. Så vitt jag vet än så länge så har jag inge jobb imorn så det blir väl en liten städdag här hemma istället. Nu är det så sent så jag tror inte vikariejouren ringer nu.
Nä middag var det... kram på er

måndag 7 december

Ja, då var man hemma igen. Har nyss hämtat Robin och nu sitter han här bredvid och leker. Idag har jag jobbat på Stigslundskolan och haft bild. Jag slutade tidigt efter Lotta, som jag vikarierade för, kom tillbaka från sitt möte då. Det var roligt att träffa henne igen för henne hade jag som bildlärare också när jag gick på högstadiet, men det var på Milboskolan. Hon blev förvånad när hon såg att det var jag hehe.
Imorn blir det jobb på Sörbyskolan och då ska jag ha ett gäng sexor. Ska bli najs... får fler timmar imorn då också.
Nä nu ska jag skynda mej att kolla facebook innan Robin ska ha sitt mellanmål. Kram på er

söndag 6 december

Gäääsp då har man masat sej opp ur sängen. Har varit vaken i lite mer än en timme så det blev sova länge idag. Hehe är fortfarande lika seg. Ikväll kommer Robin hem. Har saknat honom grymt mycket. Ska bli så härligt att få kramas med honom igen =)
Idag blir en lugn dag för övrigt... tror inte jag rör mej utanför dörren. Blir väl kanske att försöka få lite städat.
Nä nu ska jag kolla lite facebook o så innan det är dags. Kram på er





Tittut!!!!

lördag 5 december

Oj jag glömde visst att skriva igår. Aja.. så kan det bli. Är barnledig denna helg. Robins farmor ville låna honom så hon var här o hämtade honom igår. Kristoffer är hos sin pappa. Igår var brorsan här och jag drack lite öl och brorsan och Alex drack grogg. Vi såg idol och spelade lite tv-spel. Var en riktigt trevlig kväll förutom att Alex somnade på soffan vid tio-tiden och vägrade att vara nå mer social den kvällen.
Idag var det meningen att vi skulle bowla vid två-tiden. Men när vi skulle boka igår så visade det sej att resten av stan också tänkt bowla så det blir ikväll istället. Discobowling. Ska bli kul... tråkigt bara att Tim inte kunde vara med då. Han har ju epilepsi och han har haft en gäng anfall igår och därför vågar han inte chansa o vara med på discobowling ikväll. Men det blir jag, Alex, brorsan och Filip i alla fall.
Idag sov jag och Alex tills klockan nästan var ett... såååå skönt var det. Snacka om att man behövde sova ut. Efter att jag duschat och gjort mej klar så tog vi en sväng på stan. Min handväska had eju gått sönder i dragkedjan så jag kunde inte använda den nå mer... men nu hittade jag en billig väska som var något större än den jag hade. Gick på under 200 kr... Så nu har jag en väska igen med.
Nä nu ska jag kolla lite facebook o så... kram på er

torsdag 3 december

Idag är det en del som står på schemat... jag mår föresten mycket bättre. Ingen huvudvärk idag och jag känner mej piggare. Klockan ett ska jag vara på AF och ha nåt möte om en utbildning jag har sökt. Efter det är det till att hämta Robin på dagis snabbt som attan för kvart över två ska vi vara på bvc och vaccinera honom. Så jag hoppas att mötet på AF går fort. Kristoffer får vara på dagis tills Robin är vaccinerad och klar... han sa att han inte ville följa med så då slipper han... vet inte om jag skulle hinna hämta honom också innan i alla fall. Dom går ju på olika dagis, han och Robin. I eftermiddag/kväll blir det simma. Har dröjt lite sedan sist så det ska bli skönt.
I morgon kommer Robins farmor och hämtar honom. Hon ville låna honom över helgen och ska jag vara helt ärligt så tyckte jag det lät som en bra idé. Ska bli skönt att få vara lite "ledig" och bara rå om sej själv lite granna. Robins farmor bor utanför Uppsala och dom har kossor och hästar och allt möjligt. Sist Robin var där hade han fått prova rida lite. Så tråkigt har han ju knappast där =) Sedan kommer hon och lämnar gobiten på söndag igen.
Nä nu ska jag checka facebooken o så... kram på er


onsdag 2 december

Blev inge jobba idag... hade ställt larmet på halv sex imorse. Klev opp och allt bara snurrade i huvudet mitt. Saten vilken jäkla huvudvärk jag har! Nästan så att man mår illa. Känner mej förutom det allmänt risig. Så jag fick ringa och säga att jag blev hemma idag. Sedan ringa och säga till ungarnas dagis att dom går 9-14 idag istället för 7.30-16.30. Skönt för dom att få lite kortare dag med.
Nä.. nu blir det treo (äääckligt) och sedan sängen. Kram på er

tisdag 1 december

Jaha då var det en ny månad igen då. Och december! Snart är det jul... inte för att det märks, vad 17 är snön? Men men.. den kommer nog snart den med. Kristoffer var överlycklig imorse när han fick öppna första luckan på chokladkalendern. Robin fick vara utan och han märkte inte att Kristoffer fick heller. Anledningen till att han fick vara utan är att jag inte vill att han ska börja äta godis än, eftersom han ändå inte saknar det och vill ha det än. Så då är det onödigt att börja.
Har jobbat både igår och idag... blir imorn med. Därför är det lite dåligt med skrivande från min sida nu. För efter jobbet är det ju så mycket annat... barnen, middag, städ och tvätt och sådant. Sedan försöker jag ju hinna med att simma lite då och då. Och idag har jag faktiskt övningskört igen. Kom upp ända i 40 km/h denna gången. Riktigt skoj var det! En massa träning blev det eftersom det var på en väg där det kan komma andra bilar... mycket att hålla koll på när man ska svänga o grejjer och blinka o så. Men det var skitskoj. Får hoppas det blir snart igen.
Nä nu lär jag ut och hämta tvätten i tvättstugan. Kram på er

RSS 2.0