måndag 31 maj

Blev inge jobba idag.. och verkar inte bli det imorgon heller. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorn. Men något blir det väl. På onsdag kan jag inte jobba för då ska vi på möte på Kristoffers dagis och det är det ju bra att vara med på. Nä det känns verkligen inte som att jag har nåtgot vettigt att skriva idag... kanske lika bra att låta bli?


Robin är ju för snygg ibland hehe =)
kram på er!

Folkrace 29 & 30 maj

Yes då var det dags för bildbomben och resultaten från folkracet i Storvik dessa två dagar. Har varit riktigt roligt och Kristoffer har varit en ängel att ha med. Inget speciellt tjat eller gnäll alls, så han blir med fler gånger. Han har haft riktigt kul han med =)


Igår var det inte alls lika trevligt väder som idag.. det var kallt och småregnade. Här kom Micke (min styvfar) i första omgången.


Här lyckades lillebror David fighta till sej ledningen efter starten...


Dessvärre gick det inge vidare och han landade i räcket efter att bilen inte ville styra nå mer..

Men efter många om och men fick dom ordning på bilen igen och David och Micke (som delade bil) kunde köra igen idag.


Haha klockrent!! Vad tycker ni om den parkeringen?


Kristoffer hittade en kompis i sandlådan som han lekte med båda dagarna.. så när han väl tröttnade lite på att kolla så hade han skoj i alla fall =)


Tyvärr skedde en olycka idag under juniorernas andra omgång... en tjej som landade rätt hårt i räcket och fick följa med till sjukhuset för observation. Hon hade fått ont i rygg och nacke. Men hon klarade sej bra.. hon står bredvid bilen här på bilden.


Mamma klarade sej himla bra och vann andra omgången idag... här kan ni se hennes solklara ledning =)


Min käre mor vann C-finalen och gick därmed upp till B-final...


...där hon blev tvåa =)


Det blev alltså två bucklor med sej hem =)


Styvfarsan Micke blev trea av alla veteraner..


...så grattis, grattis Micke!!

Så det var det... David blev inte med i någon final eftersom bilen gått så dåligt till och från och han blev utan poäng när han landat i räcket där. Men det blir nog bättre nästa tävling =) Det blev 3 bucklor att ta med hem för familjen i alla fall och vi har alla haft två härliga dagar!
Kram på er

Eurovision

Saten vad jag var less igår... jäkla eurovision! Tyskland var ju tippad top 5... men att den där skulle vinna?? Nä huaa det trodde jag inte. Hon knep ihop knäna och såg allmänt rolig ut... som en kissnödig Amy Diamond precis!! Så var det... så såg hon ut. Och inte lät det nå vidare heller tyckte jag.
Min personliga favoriter... och dom enda jag tyckte var okej att lyssna på var Island, Frankrike, Turkiet och Armenien. Men näää... vad jag än hejjar på, år efter år, så går det alltid jättedåligt för dom. Satens blääää. Dags att sluta kolla kanske?? Men ändå sitter man ju där. Man blir ju socialt handikappad om man inte hänger med. Då sitter man ju där som ett fån sedan och vet inte vad arbetskamrater och så vidare pratar om.. det har man ju ingen lust med. Men förstår att Sverige inte blev med... en ledsen chihuahua som ser ut som att hon ska börja gråta vilken sekund som helst... nej nej.. det gick inte hem. Där höll ju Europa med mej i alla fall.
Aja... då var Eurovision Song Contest avklarar för i år med.
Återkommer ikväll om dagens göra: FOLKRACE!!!   kram på er

lördag 29 maj

Yupp yupp.... då satt man här igen. Pappa ringde igårkväll och sa att det blir folkrace i alla fall. Han kunde ju inte först sa han eftersom han skulle sälja husvagnen idag. Men han fick iväg den redan igår så det blev folkrace idag =) Så vid 9.30 imorse kom pappa och hämtade mej och Kristoffer. Kristoffer har ju tjatat länge om att få följa med och vi hade skoj. Kristoffer tröttnade rätt fort men det fanns en sandlåda bredvid publikplatserna och där hittade han en ny kompis som han lekte med. Så vi kunde fortsätta kika i lugn och ro. Vi hann se första och andra omgången innan det var dags att åka hem. Pappa hade lite att göra men vi ska dit igen imorgon och se finalerna =) Idag missade vi ju tredje omgången så vi håller tummarna att det gick bra för mamma, styvfarsan och brorsan. Har tagit en del bilder men dom får komma upp imorn.
Kram på er

fredag 28 maj

Ojoj vad bloggen blivit bortglömd.. har ändå inte gjort så mycket de sista dagarna. Har mest haft det lugnt och skönt hemma =)
Igår var vi i alla fall på det sista besöket på Kristoffers skola.. gick jättebra och han verkar trivas där.
Idag är det jag som ska till Brynässkolan =) Ska jobba lite på deras fritids.. det blir 8-16.30.. gillar inte dom tiderna.. men det blir ju lön i alla fall.
Idag kommer Kristoffer hit igen med, efter en vecka hos sin pappa. Ska bli najs =) Imorn ska jag och Kristoffer åka med min pappa till Storvik och titta på folkrace. Familjen ska ju tävla igen =) Kristoffer kommer tycka att det ska bli så rolgit. Han älskar folkrace han =)
Nä har lite att ordna innan det e dags att cykla med Robin till dagis och sedan till jobbet. Kram på er

tisdag 25 maj

Ja då lider denna dag mot sitt slut. Saten vad trött jag är... blev opp tidigt imorse för att åka och jobba på Källöskolan. Hade en åk 1 där. Trevligt var det =) Kände igen några barn sedan förr då jag var på 6-års och sedan fritids. Så det var skoj. Dom var lite trassliga bara men det brukar ju barn bli när det kommer vikarie och något annat än vad dom är vana vid. Men men... när man jobbat som vikarie ett tag så lär man sej att inte ta åt sej.
Dagen i övrigt har varit rätt lugn. Var en sväng till mitt Mary Kay-rum och satt där och ringde och bokade lite. Så nu har jag någon visning inbokad i alla fall =) Får hålla tummarna för att det blir fler.
Imorn blir det inge jobb, som det ser ut. Så jag ska passa på att sitta och skriva lite ansökningar att skicka iväg... så att man förhoppningsvis får något vettigt jobb någon gång.
Nä nu ska jag spela lite... kram

söndag 23 maj

Tjoo! Orkade inte skriva igårkväll eftersom jag klivit opp så tidigt och haft fullt upp hela dagen utomhus... vi var där ca 12 timmar och hade verkligen nåt att göra hela jäkla tiden. Men roligt var det =) Först när jag kom dit fick jag och Tim sitta och ta anmälningarna.


Ibland var det värsta ruschen och ibland var det rätt så lugnt... men det var ett par hundra förare som var tvungen att komma till oss och anmäla sej innan dom fick tävla =)
Sedan var det dags för förarsammanträde.. under tiden hade vi möte för funktionärerna.. och fick vackra västar =)


Såå snygg man var hehe.
Vi hade grymt tur med vädret... en annan hade ju med sej jacka och stövlar o allt eftersom det skulle bli regn på eftermiddagen. Men det kom inte en jäkla droppe. Istället fick vi hur varmt som helst och gassande sol hela dagen. Resulterade i att jag brände mina armar, nacke och den bit av fejset som kepsen inte skyddade. Sen är det ju så förbaskat dammigt... hade hela näsan och öronen fulla av damm efteråt. Även håret var alldeles strävt när man kom hem. Då var det himla skönt med ett långt bad avslutat med en dusch.
Det gick inte himla bra för mamma och David i tävlingarna... min stackars bror han inte ens köra färdigt första omgången innan hans bil bestämde sej för att inte vara med mer... så i veckan ska han byta motor i den för att kunna tävla nästa helg i Storvik.


Mamma däremot kom i C-final där hon ledde hela tiden.. men när hon hade ett halvt varv kvar var det en som trängde sej om och hon blev tvåa i c-finalen... hade hon vunnit hade hon fått flytta upp till B-final så det var lite tråkigt. Men hon var nöjd ändå =)

Så grattis min mor =D

Vi kom hem sent igårkväll och då blev det lite tv och sedan stupa i säng.. var sååå jäkla trött. Sov ju över igårmorse. Hade ställt klockan på 5... men vaknade 6.10. Då blev det bråttom eftersom vi skulle åka halv sju hehe. Men det gick ju bra ändå. Så nu längtar jag till nästa helg. Men då är jag ju inte funktionär och det e bra för då ser jag ju mer av tävlingen. Pappa, jag och Kristoffer ska åka och kolla då, så det ska bli roligt. Kristoffer har tjatat länge om att få följa med... tyvärr kan jag ju inte ha honom med när jag är funktionär eftersom jag inte har tid att hålla koll på honom då. Men nästa helg så =)
Idag blir det en sväng hem till Elin för att umgås lite. Ska bli najs =)
Nä nu ska jag fortsätta göra mej i ordning lite. Kram på er

fredag 21 maj

Då var arbetsveckan avslutad och det är äntligen helg! Men ska opp tiiiidigt imorn... åker hemifrån vid 6-6.30.. jippi... på en lördag! Men men.. är ju tävling imorn i Skutskär och jag ska vara funktionär. Det ska Tim med, han ska sova hos oss på en madrass på golvet inatt. Först imorn ska vi stå vid anmälan och senare under tävlingen ska vi vara vid frammatningen. Synd eftersom man inte ser så mycket av tävlingen men så får det vara. Håller tummarna för att mamma och lillebror kör bra.
På tal om köra förresten... idag har jag kört bil med Leif. Egentligen får ju inte jag köra med honom men vi hittade en najs grusväg att köra på. Och jävlar vad skoj det var att köra på en slingrig grusväg! Mycket roligare än när jag kört på näringen tidigare. Och det gick superbra! Det är så jäkla roligt att köra bil =)
Nä nu ska jag pyssla med lite annat innan det blir sängen. Kram på er

onsdag 19 maj

whööööw vad klockan blev mycket... har varit i verkstaden flera timmar nu eftermiddagen/kvällen och målat en massa bil. Najs det =) Tävling på lördag och då är jag funktionär =)
Dagen har varit rätt lugn annars. Har varit på hälsocentralen och hämtat provrör som jag ska stoppa bajs i.. jippi. Men det får jag fixa in till dom nästa vecka för jag har fått jobb nu torsdag och fredag. Ska vara på Brynässkolan i förskoleklassen =) Blir skoj eftersom Kristoffer snart ska börja där... får man se mer hur dom jobbar =) Men det blir många timmar... 8-16.30 imorn och 7.30-16.00 på fredag... roligare kan man ju ha. Blir långa dagar på dagis för mina stackars ungar. Men det är inte mycket att göra åt saken.. pengarna måste ju in.
Nä nu lär jag sova.. ska visst upp om 6 timmar. Kram på er

tisdag 18 maj

Blev inget bloggande igår efter vi var utan internet... Gavlegårdarnas system låg nere, sa dom när vi ringde. Så det var inte mycket att göra åt saken.
Idag har jag, Kristoffer och Sågen varit på besök igen på Brynässkolan där Kristoffer ska börja i höst. Det var skoj och Kristoffer tyckte om att rita. Dom fick rita självporträtt. Kristoffers blev inte så likt hehe.. han ritade en massa skägg så att man inte såg hans ansikte. Det var ju en bra lösning haha.
Men vi sov över imorse så det blev världens jättepanik.. men det löste sej ju och vi kom i tid till skolan. På torsdag nästa vecka är det treje och sista besöket. Då ska dom även få äta lunch där.
För övrigt idag ska jag iväg och simma.. annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Alex ville att jag skulle simma tidigt så att han kunde gå iväg till Andreas sedan.. men det får vi väl se. Jag simmar när jag har lust.
Nä nu ska jag se på tv lite med Robin.. han kikar på barnkanalen han... kram på er

söndag 16 maj

Bläää vad jag är trött... så sjuukt trött. Idag har inte hänt mycket alls... mest bara varit. Har tvättat lite och gjort lite pannkakor o så. Ungarna blev glada för dom älskar pannkakor. Men Robin har blivit lite knepig så ibland äter han typ ingenting. Idag var en sån dag, men vad gör man? Man kan ju inte tvångsmata. Han fick lite extra kvällsvälling så att han klarar sej till imornbitti i alla fall. David var här ikväll en snabbis och då hjälpte jag honom att skriva sitt CV.. har förtfarande Tims CV att skriva också... uuusch jag orkar inte.
Imorn blir det jobb i alla fall. Lillhagen igen. Men imorn ska jag vara på mellanstadiet och där har jag aldrig varit förr på den skolan. Har bara haft högstadiet där, så det ska bli kul o se hur det är. Börjar första lektionen kl 8... fy faen säger jag bara. Pappa, som är hemma nu, ska skjutsa mej imornbitti. Så först åker vi och lämnar barnen på dagis och sedan vidare till Lillhagen. Kristoffer ska få vara på Herrgårdens förskola imorn eftersom hans dagis har planeringsdag. Tycker fan det är planeringsdagar jämt på det där jäkla stället. Men men... Det går nog bra.. får lämna mitt nummer till dom ifall dom behöver ha tag på mej.
Nä nu blir det kolla facebook o sedan sova för jag håller på att somna nu jag... kram på er

lördag 15 maj

Grattis min älskling på din 23-årsdag!!!


Bild på mej och Alex som jag tog idag =)

Denna dag har varit hur rolig som helst. Imorse åkte jag ensam ut till Skutskär. Först blev det lite fika när jag kom dit och sedan gick jag, Alex bonusmamma Weronica, Alex småsystrar Emilia och Emelie, Weronicas mamma Kicki tillen klädaffär i Skutskär. Min 25-årspresent var att jag skulle få välja något klädesplagg till nedre delen av kroppen och något till övre delen av kroppen. Jag hittade ett par skitsnygga beiga high water-byxor och en skitfin.. ja vad ska man kalla det.. lång topp/linne.. som fladdrade lite snyggt längst ner. Och så blev det ett vitt linne att ha under eftersom den var lite genomskinlig. Sååå snyggt!
Efter det åkte vi in till stan och mötte Alex och barnen. Alex fick paket och så åt vi på Brasseri Absint. Jag åt jättegod lax =) Men dyyyrt var det... där skulle jag nog aldrig äta om jag inte blev bjuden hehe. Bara efterrätten gick på typ 80 kr.
Nä nu ska jag natta min lagomt trötta och sura Kristoffer. Kram på er

fredag 14 maj

Sååå var det fredag. Äntligen helg! Och äntligen är Kristoffer hemma igen med efter en vecka hos sin far. Robin blev verkligen superlycklig när Kristoffer kom innanför dörren, så det blev kramkalas =)
Igårkväll blev det riktigt trevligt. Brorsan och farsan var här och kollade på hockeyn. Sverige var ju till besvikelse men det var nice ändå =) Idag har vi roat oss med att springa några ärenden på stan och sedan storhandlat med pappa. Fan det är så skönt att ha fyllt upp kyl, frys och skafferi igen. Vi handlade för två och ett halvt tusen och det behövdes verkligen! Så efter en härlig middag ville pojkarna dela på ett päron.. båda älskar päron. Så härligt att ha frukt hemma igen. Har man riktig pengabrist så är ju inte frukt prio ett... tyvärr. Köpte även nektariner och bananer. LOVE IT!
Imorgon ska jag hem till Alex familj i Skutskär, ensam. Werra, Alex bonusmamma, ska ta med mej och shoppa födelsedagspresent åt mej =) Jag får välja något till nedre delen av kroppen och något till den övre. Ska bli så roligt =) Och sedan ska vi möta Alex och ungarna på Brasseri Absint och äta födelsedagslunch. Alex fyller ju år imorn =) Så morgondagen kommer bli hur trevlig som helst verkligen!!
Nä nu ska jag kolla vidare innan det blir sängen. Ska ju åka hemifrån kl 9 imorn. Kram på er

Tävling

Robin är med och tävlar om att få vara med på en omslagsbild i tidningen "Vi föräldrar".
Snälla ni, gå in och rösta på honom http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32981
Tack på förhand =D

torsdag 13 maj

Torsdag idag... Kristi himmelfärd eller hur man nu säger... och jag har namnsdag. Yupp, Linnea heter jag i mellannamn =)
Blev inget bloggande igår för jag var så jäkla trött. Somnade på soffan med Robin sittande över mina ben hehe. Jobbade ju igår och det gick ju bra. Var ju på Steneberg båda dagarna... heeelt okej. Skönt med nära till jobbet =) På måndag ska jag vara på Lillhagne igen.. men den här gången blir det mellanstadiet. Ska bli kul för hos dom har jag aldrig varit. Har bara varit hos högstadiet tror jag.
Idag sk ajag på stan med Elin, Theo och Elins lillebror Simon. Ska bli skönt att komma ut och göra något. Nä nu lär jag nog göra mej lite mer i ordning. Kram på er

tisdag 11 maj

ja då har man jobbat en dag till.. Steneberg var det. Helt okej dag.. ska dit imorn med. 8.10-14.10... usch ingen borde behöva börja jobba så tidigt.. lider med eleverna.
Idag fick Robin åka bak på min cykel till och från dagis. Hjälmen passade helt kanon =) Han tyckte det var superskoj att åka cykel så det gör vi nog imorn med =)
Idag har jag förresten simmat igen för första gången på länge. Fick ju pengar att fylla på sim-kortet med när jag fyllde. Så tack mamma och mormor!!! Fasen vad skönt det var att simma igen. Men orkade bara en kilometer... ungefär vad jag brukade simma men ibland orkade jag ju liiiite mer. Men icke idag.. men det känns skönt i kroppen nu efteråt.. helt slut och orkar knappt resa på mej hehe. Men så skönt trött i hela kroppen. Nu ska jag gå o lägga mej så att jag orkar opp till jobbet imornbitti.. sov över 35 minuter imorse... Men det gick ändå =)
Kram på er

måndag 10 maj

Vill säga grattis till Nadja och ett par till som fyller år idag så.. JÄTTEGRATTIS TILL ER!!
Idag har jag jobbat på Lillhagen... blev svenska och SO och det är roliga ämnen.. det var liksom dom ämnen jag själv var bra på i skolan. Lillhagen för övrigt är en trevlig skola så jag har haft en bra dag =)
Imorgon och på onsdag ska jag vara på Steneberg. Dit har man ju himla nära nu! Dumt bara att Robins dagis är på öster så då måste jag först till öster o lämna honom o sen hem igen typ hehe. Men men... skönt med nära. Ska prova hans cykelhjälm på imornbitti så får han åka bak på min cykel i barnsadeln. Om inte hjälmen passar så får han åka cykel så går jag med cykeln.. sakta och bra =) Idag blev det en himla långsam promenad hem från dagis. Hade inte Robins vagn med så han fick gå hem. Det gick jättebra men sååå sakta.. men så är det när man är 2 år och inte kan gå så fort. Tur att vi inte hade bråttom nånstans =) När vi nästan var hemma tröttnade han på att gå och så fick jag bära honom sista biten... hade räknat med att han skulle tröttna fortare men han knatade på så duktigt så =)
Hade tänkt släppa bildbomb från helgen idag.. men orkar inte fixa över bilderna till datorn så det får bli imorn istället... Dags för lite facebook innan sängen. Kram på er

söndag 9 maj

Idag har min mamma, styvfarsa, brorsa, mormor och morbror varit här och ätit tårta för att fira mej lite =) Var riktigt trevligt och dom stannade flera timmar. Nu är Tim hos oss och vi ska se på film. Det blir "Resan till jordens mittpunkt" i 3D... jag har sett filmen flera gånger och den är bra... men har aldrig sett den i 3D så det ska bli kul. Har aldrig sett nån film i 3D förresten =)
Igår var det skitskoj... lite tråkigt bara med racet där... dom åkte runt till en massa olika platser för att köra.. men polisen kom varje gång så det var bara att flytta på sej. Tycker fan streetrace ska vara lagligt på avsedda platser... då skulle ju säkerheten styras upp också.. men näää... istället jagar polisen efter och ser till att alla är stressade och då finns ju risken för misstag. Men men... det var nära att bli av i alla fall. På sista stället skrek arrangören att vi som var publik skulle kliva ut i vägen för att polisen inte skulle kunna komma fram.. det gjorde vi alla.. vi var säkert ett par hundra. Men polisen ville inte stanna... dom slog på sirenerna och plöjde sej fram i folkmassan i alla fall.. en stackars jäkel fick foten överkörd. Får poliserna göra så? Aja... sen började det regna så dom fick ställa in.. blir för halt för streetrace då. Vid 3-tiden inatt började vi rulla hemåt. Nog om det...
Imorn ska jag jobba på Lillhagen.. det är en rätt sjysst skola att jobba på så det ska bli kul. Ikväll kommer Robin hem.. men dom skulle tyvärr bli sena.. faaaasen vad jag saknar honom. Tråkgit att dom blir sena.. vill ju hinna gosa lite med honom innan han ska sova. Får göra det imorn istället.
Fick reda på av mamma nu att jag ska med till Gotland i sommar. Fan vad glad jag e =D Ska bli så jäkla kul! Nä nu ska jag kolla fb lite innan det e dags för film. Kram på er



Min favoritbild från Gotland sist... ljuset blev så coolt =)

lördag 8 maj

Tjohopp! Eller inte... mår inte så kanobra idag. Klev opp vid kl 13 idag.. lagomt bakfull. Huvudvärk som fasen hade jag men en treo gjorde susen. Nu är man bara seg och hängig. Gårdagen blev jätteskoj.... utom på slutet. Min grisfulla styvbror har tydligen inte lärt sej dricka alkohol än så han spydde ner hela mitt badrum... men han fick fan städa efter sej sen också. Jag går inte i närheten av skiten. Alex hävde också ur sej sen... men skötte det lite snyggare i alla fall. Fan bara jag som dricker som man ska? Jag var helt och håller lagomt berusad igår och hade skitskoj. Blev inge dålig alls. Aja... vi avslutade natten med lite fyllekäk på max.
Ikväll har vi bokat bastun så vi ska ner och sätta oss där kl 19. Senare blir det ut och kika på lite bilar och om regnet håller sej borta blir det streetrace.
Jag saknar mina ungar nåt grymt.. vill ha dom hääär! Men men... lilleman kommer ju hem imorn i alla fall. Så idag blir det nyktert. Lika bra det för jag känner verkligen inte för nån alkohol idag.
Någon föresten som är sugen på att köpa ett x-box 360 elite? Eller två renrasiga norska skogskatter med alla tillbehör? ellr ett jävligt bra hemmabio? I så fall är det bara att hojta.
Kram på er

7 maj GRATTIS TILL MEJ!

Ja då fyller man 25 idag då... jippi. Det är väl nu man inte behöver bli nå äldre va?
Aja... i helgen är vi barnlediga. Kristoffer ska till sin pappa idag och Robins farmor kommer hit och tar med honom till Uppsala. Ska bli najs... Ibland är det skönt att få andas ut lite från barnen. Men kommer sakna dom så =/
Ikväll blir det lite party här hemma. Blir inte så jättemånga som kommer men några i alla fall och vi får ju ändå inte plats så jättemånga här hemma. blir nog 7-10 st som kommer. Blir lagomt det =)
Nä om man ska ta och klä på sej kanske? Har fortfarande nattlinne och mjukisbyxor.. har ju roat mej med att fixa i ordning barnen så då hinner man inte med sej själv hehe. Kram på er


25-åringen =)

torsdag 6 maj

Oj vilken dag det har varit... och är hehe. Jag och Sågen var med Kristoffer på hans första besök på Brynässkolan. Det var jättekul och Kristoffer hade roligt. Robin som bor granne med oss var också där så Kristoffer hade en kompis att vara med =) Usch man känner sej verkligen gammal nu när det är dags för stora grabben att börja skola.. fy fy. Man får liksom lite ångest.. han var ju nyss så liten.

Precis.. alldeles nyss var ha så dääär liten. Tiden går alldeles för fort. Nu är han stora grabben och ska börja 6-års. Hua...
Idag har jag gjort något mer... nämligen klippt håret på Robin. Det blev ju inge vidare sist eftersom jag inte kan klippa med sax. Så idag åkte maskinen fram. Nu har har 7 mm långt hår.. eller kort kanske man ska säga.

Här sitter han i badet nyss för att få bort det sista lösa håret som blev. Hehe han ser ju nästan ut som en bebis igen han =) Men han verkar nöjd i alla fall. Nu sitter han här och ser på barnkanalen medan jag skriver.
Ikväll ska jag klippa Kristoffer också.. det behövs verkligen. Kristoffer däremot ser bara äldre ut när man klippt honom.
Nä nu ska jag kika runt lite och vänta på att Alex kommer hem så ska vi göra lite mat. Kram på er


onsdag 5 maj

Så var det onsdag... inge jobb idag inte. Igårkväll var jag hos Elin. Det var skoj och vi spelade lite monopol efter att Theo kommit i säng. Först vann hon en gång och sedan vann jag. Rättvist och bra hihi =) Jag skulle egentligen åkt dit idag också efter att jag lämnat barnen på dagis.. men när jag precis lämnat Kristoffer och tänkte röra mej mot stan för att ta bussen så fick jag ett sms av Elin att hon inte kunde idag för hon skulle ner på stan med sin mamma. Då passade jag på att ta en rask promenad hem till Brynäs igen =) Skönt att få sträcka ut benen lite och få svettas lite innan man kommer hem och ska äta frukost.
Denna dag ska jag ägna åt städning. Måste ju se lite bättre ut här hemma eftersom det kommer folk på fredag när jag fyller 25 =)
Nä nu ska jag spela lite innan det blir frukost och "våra bästa år". Kram på er

måndag 3 maj

Då var måndagen så gott som över. Har varit en trevlig dag =) Spenderade den med Elin och hennes lille Theo på stan. Elin var så söt och bjöd på lunch och så har vi shoppat lite kläder åt Theo. Jag hittade två bonuscheackar på HM i min plånbok så en topp och lite strumpor fick jag med mej hem. Riktigt nöjd! Sedan följde Elin med och hämtade ungarna innan vi följde henne till bussen. Vi bestämde att jag ska hem till Elin imorn. Ska bli najs för nu var det längesedan vi spelade monopol och satt och surrade =)
Men först ska jag jobba imorn.. på Björngården. Det blir 12-16.30. så efter det blir det hem och slänga i sej lite käk innan jag tar bussen till Elin.
Nä nu funderar jag om mna ska vara lite social med Tim, Anna och Alex som sitter och kollar på Avatar... eller om jag ska spela lite sims3... kram på er

söndag 2 maj

Då var det söndag... vilket innebär att det är måndag imorn. Känner inte riktigt för måndag.. men men. Dagen har varit relativt lugn. Har fixat och donat lite här hemma.. efter lunch var vi ute på gården och lekte allihop. Blev lite förvånad när till och med ALex följde med ut. Han brukar inte tycka det är nåt vidare skoj att vara ute på lekplatser med barnen. Så jag var nöjd =)
Imorgon har jag inget jobb.. hade ingen rast i fredags så jag hann aldrig ringa till vikariejouren. Men det e lika bra.. har en massa ärenden på stan imorn. Ska försöka höra om någon vill göra mej sällskap. Tråkigt att gå på stan ensam. Nä nu ska jag kolla vidare lite.. kram på er

lördag 1 maj

Då var sista april förbi... jobbade hela veckan ut på Nynäs Montesori. Jag har nog aldrig njutit så mycket av att ha helg någon gång. Jäkla klass... usch. Helt opp och ner allihopa, ignorerar alla lärare totalt (inte bara mej) och beter sej allmänt idiotiskt. Aja... har jag tur hamnar jag inte i just den klassen fler gånger. Skolan i övrigt är helt okej.
Igårkväll tog jag och Alex med oss barnen och gick till Stenesbergsparken. Vi tittade på lite kase och så... Kristoffer träffade sin lillasyster Ida där och dom lekte lite =) Jag glömde såklart kameran hemma då.. men men.
Idag blir det lugn hemmadag.. pappa är ju i Sverige denna helg så han kommer förbi en sväng och hälsar på. Ska bli trevlgit =)
Nä nu ska jag kolla facebook lite snabbt. Kram på er

RSS 2.0