lördag 22 december

Sitter här och väntar på att mitt hår ska torka.. sen blir det lite lunch =)
Idag blir en rätt lugn dag. Först ska jag och Robin hem till Elin eftersom goaste lille Theo fyller 3 år idag. Så grattis grattis stora killen!
Sen blir det en sväng till affärn så Robin får sitt lördagsgodis och sen hem och mysa. Har inget direkt överflöd av energi så det får bli lugnt.
Alex kompis Jocke skulle tydligen komma förbi ikväll så det blir väl filmtittande antar jag.
Nä.. har inget direkt vettigt att säga. Men kram på er!

tisdag 18 december

Dagarna framåt julafton rusar verkligen iväg nu!
Och inte har vi köpt nå julklappar än heller. Men ikväll så kommer lillebror hit och passar Robin. Då ska jag och Alex åka iväg oh handla julklappar åt vår lille grabb. Svårt att göra det eftersom han alltid är med hehe =)
Kristoffer känns det som att vi är rätt färdig med... han ska ju få sitt efterlängtade nintendo 3ds och det blidde mycket pengar det. Så från oss blir det nog inget mer till honom som det verkar. Måste ju tyvärr ha råd att leva med =/ Usch vad jag hatar pengar... man har aldrig tillräckligt av dom. Man går in i leksaksbutikerna och vill köpa ALLT åt sina barn.. men det går ju inte. Såna gånger man önskar man vore rik.
Robin får nog lite kul lastbilar o så =)
 
Nä usch... drygt att vara hemma om dagarna med. Trött är jag hela tiden med av ina jäkla mediciner. Meeen aja.. hoppas det läker ordentligt snart så man kan börja leva igen. Trött på det här!
Måste ta mej iväg till fjällbacken och hämta ut paket med.. och så ska jag köpa gröna kuvert som jag ska skicka mary kay-grejjer i som jag sålt på tradera. Hittade gamla lagret från när jag höll på med mary kay och mycket var oanvänt. Kan man ju tjäna nån liten slant på då =)
 
Nä nu blrjar det bli dags att röra sej mot dagis och hämta hem lillhjärtat mitt =) Kram på er!

lördag 15 december

Usch nu är det inte långt kvar till jul. Alex kommer hem från tyskland imorgon så då får vi se till att handla lite julklappar i veckan tycker jag. Snacka om att vara sent ute... men vafan, bara det blir gjort =)
I jul blir vi i skutskär hos svärfar med familj och firar =) Robin blir nog glad för han älskar att vara hos sin farfar =)
 
Denna helg är lugnare än lugnast. Magen är i värsta upproret så jag håller mej hemma. Så drygt när jag inte får äta mina vanliga tabletter för att hålla magen i styr... men men... snart kanske man läkt någorlunda och kan börja med dom igen. Men just nu känns det som om det aldrig kommer läka =(
 
Alex är som sagt i tyskland. Han åkte igår och komemr hem imorgon. Så bara jag och Robin hemma i helgen. Passar på att plocka lite här hemma och mysa med goungen =)
Har lagt ut ett par saker till försäljning på fb och om en stund kommer en tjej och hämtar ett par skor som hon ska köpa =)
Brorsan kommer hit ikväll med och umgås lite =) mat skulle han också ta med och det e ju nice.. slapp man laga middag =)
Nä om man ska kika vidare lite då =) Kram på er!

fredag 14 december

Känner mej så trött och lite ledsen... Så less på när man är hemma och är sjukskriven, och i alla fall förväntas fixa allt, mat, städning skjutsa hit och skjutsa dit. Jag har ont... mer ont vissa perioder. Varför skulle jag annars vara sjukskriven tåv veckor efter operationen? Men nääää! Städa, städa... inte vila för det gör jag ju tydligen jämt. Usch vad less jag blir! Inget jag gör duger ju till alls... jobbar jag så jobbar jag för lite och därför duger inte det. Städar jag så gör jag det också för lite... söka jobb ska jag göra också mycket mer än vad jag gör. Sen får vi inte glömma barnen som ska ha mat, läxor ska göras och allt... så trött på att allt hänger på mej. För jag har ju en karl som jobbar... och jobbar han så ska han inte behöva göra mer än så. Men jobbar jag... så jobbar jag för lite och måste ändå göra allt. Kul! Räcker inte med att man jobbar så gott man kan... ibland full tid när man har tur... kör ut reklam på söndagar och allt. Får aldrig vara ledig.. och inte fan får man vila efter operationen heller. Förbannad blir jag! Kan ni skriva opp!
 
Aja... Lucia på Robins dagis imorse i alla fall. En jättesur tomte var han som inte alls tänkte vara med och sjunga. Han skulle stå och sura, kramar mitt ben och kolla när hans kompisar sjöng istället. Men efteråt gick vi in och fikade lite och ljusnade väl humöret något på lille herrn i alla fall.
Fick tyvärr ingen bra tomtebild eftersom han var så grinig.
 
Nä... åka och hämta mitt åbäke till karl på jobbet då kanske. För jag kan ju göra allt när jag är sjukskriven!

torsdag 13 december

Och idag borde det vara lucia.. men på Robins dagis lussar dom imorgon istället.
Kristoffers klass, och en massa andra klasser, ska kika när fyrorna lussar idag. Men han vill vara pepparkaksgubbe ändå så kläderna får följa med till skolan =)
 
Igår hade vi en trevlig eftermiddag/kväll ute hos svärfar med familj i Skutskär. Blev bjudna på pizza/kebab/hamburgare och Alex försökte laga sin lillasysters iphone. Han bytte displayen och skärmen och allt men det måste vara nå annat fel på den eftersom allt bara flimrar. Och Alex har bytt sånt hundra gånger förr att det har alltid blivit bra. Han e duktig min karl =) Så nu har vi hennes telefon hemma så får vi se om den går att fixa.
 
Nä nu börjar det bli dags att skjutsa iväg ungarna till skola och dagis. Pallar inte gå nu när jag har ont men dom klagar ju inte över att få åka bil hehe.
Kram på er!

tisdag 11 december

Ojdå... råkade visst hoppa över en månad igen. Meeen sånt som händer hehe =)
 
Vi närmar oss julen med stormsteg.. men blir inte så juligt här hemma. Har ju mest bara ägnat oss åt att bli klara här hemma så allt pyntande och gran och skit får fan vänta till nästa år. Vi ska ju ända inte fira här hemma så..
Kristoffer kommer bli ruggigt glad i alla fall... han ska få sitt efterlängtade nintendo 3ds =) Usch vad jag mådde dåligt när jag inte hade råd att ge honom det när han fyllde i september. Men nu så =) Mormor hjälpte till lite nu med så det blir både från oss och henne =) Min mormor är bäst!
 
I övrigt är jag mest stilla just nu. Opererade mej i fredags och har rätt ont nu efter. Är sjukskriven fram till jul så nu blir jag bara hemma.
Men saknar mitt kära hammargården måste jag ju säga. Har varit där mycket sista tiden och det kommer kännas tomt och konstigt att inte åka dit och jobba. Meeeen får hoppas det blir lite efter jul i alla fall =)
 
Nä.. börjar bli lite trötter nu av medecinen. Dags att krypa ner =) Och hoppas på att det inte gör så hemskt ont inatt... Kram på er!

RSS 2.0