söndag 21 april

Så var denna vecka snart slut och imorn börjar en ny =) Blir på Hammargården måndag och tisdag också så det blir ju lite nice =)
 
Ikväll är det dags för årets första fotbollsträning. Så jäääkla kul =) Men vi får ju inte vara på gräset än eftersom det är så blött så nu ska vi träna på grusplanen bakom Brynässkolan. Funkar ju det med =) Nära och bra för min del hihi =)
 
Har inte simmat nåt den senaste veckan pga nacken och ryggen. Har ont, är stel och har jätteofta huvudvärk. inge kul alls. Har provat allt från vetekudde, voltaren, simma, byta kudde och ja.. allt jag kunnat komma på. Nu har jag bokat en tid hos kiropraktorn så på onsdag ska jag dit. Kommer ju att dö! Men men.. förhoppningsvis får jag bli bra efter det i alla fall.
 
Helgen har varit skitnice =)
Igår var Andreas, Natalia och lilla Nova här. Nova och Robin leker ju hur bra som helst ihop och vi bestämde att om två veckor ska Nova få sova här =)
Brorsan var också här igår. Hade bokat en tvättstuga åt honom så att han fick tvätta rent allt som luktade efter branden.
Idag har det varit en lugn dag. Tog en sväng till Charlotte och Mattias och hälsade på. Lilla Lewisia har blivit stora tjejen =) Tänder får hon snart med =) Gooobiten!
 
Nä om man ska leta på allt man ska ha till träningen då kanske? Kram på er!

torsdag 18 april

Ojoj denna vecka känns.. helt klart. Men kul är det att ha jobb hela veckan =) Speciellt eftersom jag inte hade nå jobb alls förra veckan.
Idag kom jag tillbaka till mitt kära Hammargården, med alla härliga arbetskamrater, och det känns himla nice =) Blir där imorn med och sen måndag-tisdag =D
 
Har inte blivit nå simma för mej denna veckan. Nacken har blivit lite bättre men ännu inte bra.. har dock inte haft den jobbiga huvudvärken idag. Men har ringt och bokat tid hos kiropraktorn nu.. så på onsdag ska jag dit. Fy faen vad nervös jag e... kommer ju dö! Jag som inte är smärttålig för fem öre och kved som en liten gris när jag tatuerade mej. Ska bli lagomt roligt. Men får väl tänka att det är värt det ändå. Sen när han har knakat till och allt är som det ska så drar simningen igång igen på allvar så att man stärker opp muskulaturen i ryggen så det inte blir tok igen.
 
På söndag verkar det som att första fotbollsträningen blir av för denna säsong. Ska bli himla roligt! Roligt både att träna och att träffa alla roliga människor igen =) Och även en del nya som börjat i vårt lag =)
 
Nä.. man kanske borde pallra sej i säng då så man orkar ta sej till jobbet imorn med =D
Kram på er!

måndag 15 april

Uuuuh vilken dag! Känns att man inte är van att kliva opp sådär skittidigt ju.
Aja.. jobbat idag i alla fall. Var på Källö förskola för första gången och det var ett trevligt ställe tycker jag =)
Träffade både vänners och bekastas barn också. Visste inte att så många jag kände hade sina barn där hehe. Men rolgit var det i alla fall och en och annan pratstund blev det =)
 
Sen har jag varit ute och flängt lite. Var till Skutskär en sväng och bytte till mej en hel massa Dean Koontz och Stephen King böcker. Facebook är bra att ha ibland =) Sen var jag till en annan tjej och köpte en skumgummimadrass som ska vara i överslafen på Kristoffers våningsäng =)
 
Så när man väl kom hem var det bara kasta barn i badkaret och seda natta dom. Och nu känns det att fyyy faan vad trötter jag är. Huvudvärken kommer sakta smygandes och nacken känns som om den skulle vara stelopererad. Kan inte röra mej! Tror även jag har sträckt min ena arm.. hur fan man nu kan lyckas med det.. men måste ha blivit när jag bytte till sommardäcken igår.
Uuuusch vad jag gnäller! Men det måste jag få göra ibland =) Inte fan kan jag skriva heller.. får sudda hela tiden och skriva om. Tror det e lika bra att gå och lägga sej i soffan och dra nåt över huvet!
 
Men imorn och onsdag ska jag vara på Andersbergsgården. Ska bli kul att se vad det är för ett ställe för där har jag aldrig heller varit =)
Nä.. dra nåt över huvet var det. Kram på er!

lördag 13 april

Så var det lördag och en ganska seg sådan känns det som. Men har i alla fall skurat köket och donat med lite tvätt.. Kanske inte blir så mycket mer åstadkommet idag.
 
Var meningen att jag skulle åka opp och byta till sommardäcken hos mamma och Micke... men gör adet i detta väder? Det snöar ju så förbaskat så det kanske är lika bra att ta det imorgon då det skulle vara finare.
Men imorgon blir det innebandy DM för Kristoffer. Så jag, Kristoffer och Robin kommer vara där i stort sett hela dagen och kika när Kristoffer spelar. Alex jobbar imorgon så det blir bara vi. Får ta däckbytet fram mot kvällen i så fall. På måndag blir det ju lite olagligt att åka med vinterdäcken.
 
Dom ringde förresten från vikariejouren igår. Inte ofta man hör från dom inte.. så det var ju lite kul.
Jobbar måndag på Källö förskolan och tisdag-onsdag på Andersbergsgården. Sen har jag en massa jobb på Hammargården efter det =) Ska bli roligt.. inte ofta jag jobbar en hel vecka så här =) Moooney for me!
 
Nä om man ska fundera på att fortsätta dona lite här hemma?
Kram på er!

torsdag 11 april

Näämen nu har jag onsdag i huvet.. höll på att skriva fel hehe =)
 
Sicken dag.. ojoj. Började som vanligt med en lugn morgon och sedan lämna Robin på dagis.
Sen efter att ha slöat hemma en stund så åkte jag iväg till Gavlegårdarna och hämtade en nyckel till ett litet elmojs som jag behöver om jag ska använda motorvärmare.. sen vidare till Coop och hämtade ut ett paket från HM.
Åkte hem igen och fortsatte slöa en stund.. Sen ringde mormor. Tydligen så har det brunnit hos brorsan. Hon hade pratat med honom tidigare.
Det var hans balkongdörr som brunnit upp. Tack och lov så var det inget i själva lägenheten som hade börjat brinna så det behövde bara röksaneras. Och han var inte hemma då så han klarade sej fint också. Men uscha.. såg på GD:s hemsida att det stod om det där. Tänk att min käre bror alltid ska ha sån förbaskat otur jämt.
Ringde och pratade med honom och då hade han varit hem och kollat och det var inte så illa tack och lov. Men jag har bokat en tvättstuga åt honom på lördag i alla fall så får han komma hit och tvätta opp lite kläder. Mamma har ju bara tvättmaskin så det tar ju sån tid att få det torrt där. Men han skulle sova hos mamma inatt i alla fall.
 
Annars händer inte mycket. Har nyss käkat middag och sedan hängt lite tvätt. Blir att åka och simma ikväll också. Simmade igår med.. så denna gång blir det två dagar på rad =) Kommer kännas sen det hehe =)
 
Förresten.. jag har sagt upp mej från att köra ut reklam. Körde sista i söndags. Det var så jävulskt skönt idag när jag ställde ut returen.. att veta att dom skulle komma och hämta returen och INTE lämna nån ny reklam =D Så jävla less jag blev på den där jäkla reklamen. Skönt att inte behöva tänka på den nå mer. Nu kan man ju göra vad man vill om helgerna utan att behöva tänka på att ha söndagen fri.
 
Nä.. om man ska börja plocka ihop badkläderna då kanske. Kram på er!

onsdag 10 april

Oj vad månaderna går fort.
Vår ska det vara men det märks ju knappt =(
 
Mycket som händer nu. Igår var jag på gruppaudition i Furuvik.. så nu hoppas man på sommarjobb där =) Blir ju inte så mycket vickande under sommartid, tyvärr.
Idag ska jag till komvux och träffa en syo. Har träffat henne tidigare och gått igenom lite vad jag behöver för att kunna ta mej in på högskolan.
Till att börja med så måste jag läsa ett par kurser på kvällstid så att jag blir behörig. Har ju alla ämnen jag behöver men behöver mer poäng så jag kan ju välja rätt fritt vad jag ska läsa. Idag så ska vi kolla lite på vad som finns att välja på, på kvällstid i höst =)
 
Annars rullar allt på.. pojkarna växer som ogräs och allt är som det borde vara =)
 
Min lilla toka Sot löper som tusan.. saten vad hon springer runt här och ylar. Dumt nog så verkar hon mer intresserad av oss än av Starke. Och på det viset blir det ju inga kattbebisar hehe. Men det kommer nog.. han kanske måste mogna på sej lite mer han också... Han är ju bara 10,5 månad så han har kanske inte riktigt fattat det där än. Men det hinns med det också =)
 
Nä nu vet ni att jag lever i alla fall.. får försöka hålla att skriva lite här hehe.
Kram på er!

RSS 2.0