måndag 18 juni

Ojdå det blev lång tid sedan jag skrev sist.

Har jobbat sista dagen på hammargården i fredags. Känns väldigt tråkigt =/ Trivs ju så bra där! Men efter sommaren blir det säkert en massa mera =)
Blev så himla glad! De frågade om jag vill följa med på afterwork den 29:e... har aldrig blivit tillfrågad förut av nån... jag blev superglad och det e klart jag ska med =) Känns som att man blivit lite mer "en i gänget" liksom =)

Idag har jag varit på den där jobbsökarkursen igen. Visst är det väl bra att få tänka till om vissa grejjer men det känns som om jag kan lägga min tid på nå vettigare än att sitta där... idag har vi pratat om försvarsmekanismer som vi tar till när det blir nåt som vi inte vill.. som sagt så är det ju bra grejjer att fundera över. Men näää! Har ju ingen riktig tid till att söka jobb känns det som. Först är man där på dagarna, då jag inte jobbar såklart. Sen ska man hem med ungar o allt och det ska fixas mat. När det blir kväll är man för trött för att orka skriva nån seriös ansökan ju. Men men.. Får väl ta det på helgerna då.

Men det blir inte kommande helg för då är det midsommar =) Jag tänker ta med mej Kristoffer upp till sommarstugan. Mamma, Micke och mormor och alla är där =)
Vi hade ju blivit bjudna ut till skutskär men jag var så velig och ville upp till stugan ändå.. så vi delar på oss. Alex tar med Robin till skutskär så far jag och Kristoffer till sommarstugan.

Denna vecka är Kristoffer hos Sågen. Så han kommer till mej fredag morgon. Men nu måndag till torsdag är Kristoffer på sommarkollo på Limön =) Vi tyckte det skulle vara kul för honom att komma iväg på nånting. Lite bada, fiska och andra aktiviteter. Jag ringde honom för en stund sedan och frågade om han haft roligt och det hade han =)

Ikväll är det fotbollsmatch på gävle strand. Skulle egentligen bara ha kollat på idag eftersom de hade fullt lag ändå. Men en tjej har fått problem med foten så jag blev tillfrågad om jag ville vara med och spela ändå och det e klart jag vill =)
Har match torsdagkväll också... därför vi inte åker till stugan på torsdag utan det får bli på fredag morgon istället =)

Nä nu ska jag kika vidare.. kram på er!

lördag 9 juni

I veckan har det i stort sett bara varit en massa jobbande. Därför har det inte blivit nå skrivande..

I onsdags däremot så kom lillebror med sin kattflicka hit. Nelly heter hon och var superskygg.. livrädd för vår lilla Sot var hon också. Men eftersom bror inte kunde ha henne nu när han flyttar hem till mamma så fick hon mellanlanda hos oss tills hon fick ett nytt hem. Och det gick fortare än vi trodde! När hon kom så lade jag ut lite anonnser på facebook... redan efter några timmar så nappade en och samma kväll skjutsade jag lilla Nelly till södra bomhus. Så nu bor hon i ett stort och fint radhus hos en jättetrevlig tjej i typ 35-årsåldern =) Kändes verkligen som en bra människa så man kände sej lugn att lämna henne där.

Igår när Robin precis kommit hem från dagis började han klaga över att han frös.. och det gjorde han verkligen.. ungen satt och skakade för att han frös så hemskt. Sen blev han varm och supertrött så jag tog tempen på honom. Den visade 39,6 grader... Han mådde illa också och kräktes en gång. Han somnade jättetidigt igårkväll för han var helt utslagen. Jag är rätt säker på att han haft solsting och att han fått det på dagis. Jag har läst en massa om det och det verkar som att det var solsting. Det stod också att man kan undvika det genom att skydda huvudet mot solen och att man dricker mycket vatten.. för har man inget att svettas ut längre så försvinner en av kroppens viktigaste sätt att kyla ner sej. Måste prata med dem på dagis att de ser till att Robin hela tiden har kepsen på och de ser till att barnen dricker mycket när de är utomhus. Hemskt det här ju! Men nu idag hade han också feber på morgonen men nu mot kvällen har febern försvunnit och ungen e mycket piggare =) Känns skönt det.. min lilla gogris!

I torsdags kom skattepengarna också... som jag har längtat! Det blev en shoppingrunda för mej på stan idag. Köpte ett par jeans, en tröja, ett par mjukisbyxor, ett par träningsbyxor, en ny väska, lite strumpor, 4 st böcker och så köpte jag pussellim. Har fortfarande pengar kvar, så nån dag ska jag gå iväg till frisören så att dom får ta topparna =)
Köpte ett par foppatofflor åt Robin och så blev det en huvtröja och lite skolavslutningskläder åt Kristoffer med. Svårt det där med att shoppa bara åt sej själv... går ju inte =)

Ikväll kommer Elin hit. Egentligen skulle hon kommit igår men hon mådde inge bra då så då tar vi det idag istället. Det blir tacos och film, ska bli nice =)
Alex har tagit med sej Kristoffer ner till ån för att fiska lite så just nu ser Robin på tv och jag sitter här. Om en stund ska jag fixa kvällsfika åt Robin också =)
Nä nu ska jag skynda mej att kika vidare lite först =) Kram på er!

söndag 3 juni

Usch nu har vi kommit till denna tid på året då månaderna bara springer förbi, man hinner inte med alls och sen är det vinter igen. Fyyyyyy!

I fredags var det en riktig ta-det-lugnt-dag =) Var på jobbsökarkursen och sen åkte vi och handlade lite, hämtade såna där kylgrejjer hos mamma som man har i kylväskan.
I går var vi i furuvik... säger bara fyyy fan för att vara där i det där vädret. Regn, regn och ännu mera regn.


Vi började med att gå upp till fortet och kika runt lite. Ungarna tyckte det var jättespännande. Kristoffer var helt lyrisk och hade hundra frågor om militärer och grejjer =)


Vi kikade på en massa djur också... vi hittade ett litet hus med apor =)


Pippifåglar =)


Lite större apa... han satt där då fint och kikade på oss alla som kom =)


Dessa tre trotsade vädret och var nyfikna på alla människor =) Verkade väldigt tama också =)


En fördel med vädret var ju att det typ inte var nå folk där... inga köer nånstans =)



Lite karuseller blev det också =)


Kristoffer och Robin åkte lite bil =)


Alex fick också vara med och åka lite =)


=)

Men efter dessa karuseller så var vi alla frusna och less på vädret så då kom vi överens om att komma tillbaka när det är finare väder och bege oss hemåt för denna gång. Det regnade oavbrutet hela jäkla dagen igår så efter furuvik rymde vi till skutskär för lite mat och värme =)
Blev där lite längre än vad vi tänkt oss och sen när vi kom hem hem åt vi lite kvällsfika och sedan begav jag mej till Elin för lite trevligt sällskap och monopol-spel =)
När jag kom hem var lillebror och Alexandra här och hälsade på lite. Dom kommer idag med =)
Ikväll är det ju meningen att jag ska ha fotbollsträning... men kuuul i detta regn. Jag går ju såklart om resten av laget tänker göra det.. får väl avvakta och se vad som sägs =)
Kram på er!

RSS 2.0