söndag 30 oktober

Åh fy vad jag hoppas den här dagen blir bättre än de två föregående... ojojoj...

I fredags var dagen allmänt skit bara... en massa onödigt bårk och tjafs hemma samt en liten olycka som hände min bror.. men det gick bra ändå.

Igår skulle jag och Kristoffer åka till mammas nya hus för att kika lite och hjälpa till att bära lite kartonger. Brorsan och mormor kom och hämtade oss och så åkte vi tillsammans dit. Vi hann lagomt komma dit när Kristoffer säger "Mamma det kliar i huvet"... jag kollade igenom håret noga... och se på fan... det kröp ju i hela huvet på ungen!! Jag höll på att trilla baklänges.. faaan vad äckligt!!
Så jag och brorsan drog iväg på en gång till apoteket och köpte lusmedel innan apoteket stängde. Sedan tillbaka till mamma... bar lite saker o så och sedan kom min morbror Mats och hans sambo Katarina dit med fika. Så vi alla som var med fikade och hade trevlgit en stund. Det var mamma, Micke, min lillebror David, styvbror Marcus, mormor, Mats, Katarina, jag, Kristoffer och sen två killar till som mamma och Micke känner. Blev ett trevligt litet kalas. Sen skulle Micke och Marcus åka och hämta nästa flyttlass så då skjutsade dom hem mej och Kristoffer. Väl hemma så började jag med att klippa håret på båda pojkarna... sedan blev det i med lusmedel i håret på hela familjen. Har rivit ur alla sängkläder samt slängt mössor och hårborste in i frysen... nu finns det nog fan inget mer att göra. Lusmedlet ska vi använda en omgång till på lördag 7 dagar senare.. Men nu e det i alla fall lusfritt här. Tror inte att någon annan i familjen hann få det, bara Kristoffer. Eftersom han kom hit i fredags efter att ha varit hos Sågen. Har inte märkt nåt på nån annan i alla fall... men man tar ju det säkra före det osäkra.
Men uuuusch.. kryper på hela mej bara jag tänker på det. *ryser*

Idag blir det lugnt i alla fall. Kristoffer och Robin har städat sitt rum nu på morgonen.
Senare idag kommer en människa som sett min annons på fb och hämtar vårt skötbord som man har över badkaret. Ska bli så skönt att bli av med det. Dom får det gratis mot att dom hämtar det... det är så gammalt så det är inte värt en krona. Ska bli så himla najs att slippa lyfta ner skötbordet varje gång nån ska duscha eller bada. Däremot så kommer jag sakna det eftersom jag brukar lägga ren tvätt där under tiden jag sorterar det som ska in i garderoberna... men jag får bära in allt i sovrummet i fortsättningen och sortera där istället.
Ikväll ska jag förhoppningsvis övningsköra lite med Leif också. Nu är det lite sista chansen eftersom jag kör upp på tisdag. Teoriprovet har jag imorgon... har pluggat som en gnu i veckan... även lite idag med. Känns som om det sitter i alla fall =)

Nä nu ska jag ägna mej lite mer åt tvätten. Kram på er!


Nyklippta ungar med medel i håret... lyckas dom få nå mer löss i det där korta håret så har dom lyckats bra hehe.

onsdag 26 oktober

Ja så var det onsdag... har nyss gjort fler tester på YA:s hemsida. Försöker plugga teori så ofta det går nu... huuuua. På måndag, då jäklar!! *ryyyyser* Jag vill inte!! Fy faaaaen vad skönt det ska bli den dagen jag har mitt körkort.... och jag önskar innerligt att det blir nästa vecka så jag slipper plugga mera. Skulle dö om jag får göra om toeri eller uppkörning, eller båda... jag vill, jag vill, jag vill klara det!
Nä hua... finns väl annat att prata om... men svårt e det när det är i stort sett det enda man har i huvet just nu.
Känns i alla fall som att teorin går bra =)

Denna vecka känns himla seg. Hade körlektion i måndags så då jobbade jag inte. Tisdag till fredag har jag varit/ska vara på Solängskolan och ha SO med högstadiet. Skönt är det ändå att jag träffat eleverna förr... fan några kommer ju till och med ihåg vad jag heter hihi.
Så nu tisdag och onsdag har jag bara jobbat och typ inte gjort ett smack nå mer. Skulle ju ha övningskört med Leif igår men det blev inte så eftersom han hittade ett rådjur att köra på hehe. Idag simmade jag efter jobbet innan jag åkte hem.
Imorgon blir det att jobba kort dag efersom jag har körlektion igen på eftermiddagen. En annan lärare skulle då ta min sista lektion imorgon så det var himla snällt av henne =)
Fredag vet jag inte riktigt vad som händer... ska ju såklart hämta båda mina grabbar =D Sen blir det nog hem och mysa och njuta av att det är helg. Känns som att jag glömt nåt jag skulle göra på fredag.... men men... får ta det när jag kommer på det hehe.

Just nu är Alex och gymmar/badar bastu med Sågen, Tim och Danne skulle visst dyka upp när det var dags att basta. Så här sitter jag alldeles för mej själv nu eftersom Robin sover.
Vad ska man hitta på dårå? Känns som att det skulle vara himla najs att lägga sej på soffan och typ dö... men lägger jag mej där nu så kommer jag inte kunna somna ikväll så det e fan lika bra att sitta kvar här.
Förresten... wordfeud har ju blivit himla populärt... flera jag känner spelar det och även jag själv. Men hörni?? Är ni inte lite sugna på att spela på internet istället? På www.betapet.se så kan man spela olika former av alfapet mot folk. Man kan välja olika bräden, olika tidsbegränsningar (eller utan tidsbegränsning) och det är även fler ord som funkar där än vad som finns i wordfeuds ordlista. Är ni intresserade så gå in och prova =) Det är jättegratis att bli medlem där... och i så fall kan ni ju hojta till lite så kan vi bli vänner där med.. apan_ heter jag där hihi.

Nä... om man ska spela lite då kanske? Kram på er!

söndag 23 oktober

Så var denna vecka slut... så himla fort det går!

Har varit en lugn helg i alla fall. I fredags jobbade jag 8-16.30 på nynäs montesoriskola i förskoleklass/fritids. Var en trevlig dag =) Känner ju igen de flesta som jobbar där och flera av barnen. På kvällen blev det lite slappande och hemmagjord pizza. Namnam =D Vi kikade även på robinson som vi missat på torsdagen eftersom jag var och simmade då.

Igår på dagen var jag också och simmade... simmar en timme per gång nu så det känns i kroppen kan jag ju säga. Man är verkligen sådär skönt trött i hela kroppen efteråt..
Sen igårkväll kom Charlotte och Mattias hit och kikade på film. Super 8 blev det... inge vidare bra film, tycker jag i alla fall.

Idag blir också en lugn dag. Ska ta mej en sväng till mamma och hämta lite tabletter som kan hjälpa mot magkatarr då jag misstänker att jag fått det igen. Inge vidare.. igår hade jag så himla ont i magen och det riktigt hugger liksom. Men att gosa ner sej med en vetekudde hjälpte för stunden i alla fall.
Sen blir det bara slappardag idag för hela slanten. Lite tvätta och röja får ingå det med..

Imorgon har jag inge jobb. Men en körlektion på eftermiddagen har jag =)
Sen får vi se vad det blir mer... ska väl simma igen imorgon med är det tänkt. Är bra om man kan hålla varannan dag =)
Nä nu ska jag kika vidare.. kram på er!


Mina två gopojkar =D

onsdag 19 oktober

Aaaah gäsp... saten vad seg man är. Har klivit opp så tidigt nu e flera dagar och det har ju såklart blviit för sent i säng med.
Har jobbat fredag, måndag, tisdag och idag på Hemlingbyskolan. Har varit i lika olika klasser och även på fritids. Har varit skoj =) Gått jättebra och haft så snälla barn =)
Har inte hunnit så mycket de sista dagarna alls... har ju jobbat typ 8 till allt mellan halv fyra och fem.. så då e det bara hem och försöka hinna umgås med barnen så gott det går. Och i måndagskväll när ungarna givk o lade sej cyklade jag iväg till fjärran och simmade. Har kommit igång bra med simningen nu. Det ska bli minst tre gånger i veckan =) Imorgon blir det mera simma då det är kandelabersim igen.. så himla mysigt det. Förhoppningsvis kanske man kan tappa några av alla de kilon man gått upp igen.

Idag hade jag en 85-minuters körlektion med efter jobbet. Landsvägskörning =) Det var jag och min lärare i en bil, och sen en annan elev och hennes lärare i en annan bil. Vi åkte ut och körde tillsammans och fick köra om varandra o greja. Lite otäckt tycker jag... jag har bara kört om typ på motorväg förut.. men nu har man gjort det på landsväg med =)
Imorgon har jag en till men vanlig lektion och då blir det nog att träna på att backa in i parkeringsfickor då jag typ aldrig gjort det. Jag har bara tränat på att köra in framlänges... lagomt svårt det ju hehe. Men men.. fan nu e det mindre än två veckor kvar till uppkörning *ryser*

Usch vad jag saknar barnen nu när jag jobbat så mycket. Idag när jag kom hem så satte jag mej i soffan med armarna om varsin unge och så satt vi och mös bra länge. Så skönt att bara få hålla om dom... och tror dom saknat mej med, verkar det som. Och eftersom Kristoffer gärna ville ha pannkakor någon gång under veckan så fick det bli idag =) Gott var det och ungarna åt jättebra.
Idag och imorgon är Robin hemma. Han är egentligen inte sjuk... inte så det märks i alla fall. Men så fort han tar det lugnt och typ går o lägger sej så hostar han en massa. Så Alex är hemma med honom. Idag jobbade jag ju och sen körde. Imorgon har jag inge jobb men jag har körlektionen så Alex måste vara hemma imorgon med. Nu när det är så nära till uppkörning känner jag att jag inte kan skjuta på lektionerna heller... förr kunde jag ju lätt det... men nu måste det ju liksom hinnas med före uppkörningen.

Just nu är Alex och gymmar... han har kommit igång bra han med. Hoppas bara han kan hålla på sej nu då. Blir ju lättare för honom nu med eftersom gymmet ligger jättenära oss och det bara tar en minut att gå dit... och sen har dom öppet dygnet runt så att det inte krockar med min simning =)
Förhoppningsvis kanske vi båda två kan gå ner i vikt =)
Nä nu ska jag kika vidare lite innan det är dags för sängen. Kram på er!

söndag 16 oktober

Fy vilken seg dag... men den blir snart bättre =)
Dagen började med att jag faktiskt fick mej en sovmorgon!! Trodde jag seriöst inte... men tack för det =)
Tim och Anna var här igår och käkade tacos med oss och tittade på film... så det blev ju rätt sent. Sovmorgonen behövdes ju verkligen.
Just nu är vi lite hundvakt åt lillpluppan Pop.

Pappa kommer snart tillbaka och då ska jag, pappa och vovven ut och övningsköra lite. Får se om jag kanske tar med mej Kristoffer också, får se...
Efter övningskörningen är det kalas hemma hos mamma. Min styvbror Martin fyllde 20 år i veckan så vi ska fira honom lite =) Ska bli najs =)

Imorgon är det jobba som gäller igen. Ska till Hemlingbyskolan.. var ju där i fredags med. Men i fredags hade jag tvåorna tillsammans med deras vanliga lärare och sedan var jag på fritids. Imorgon blir det att ha ettor i halvklass själv och sedan fritids. Bra det för man får ju många timmar =)

Uscha nu känns det verkligen att teoriprov och uppkörning börjar närma sej... i alla fall känns det i nerverna.
Körde lite med mamma igår också... känns ändå som att det går rätt bra =) Men måste repetera mer teori också.
Det ska bli så förbaskat skönt sen när det är gjort.. förutsatt att jag klarar det hehe. Annars får man ju gå att vara nervös för nästa prov o så.. Men men... får väl se hur det går.
Kram på er!

lördag 15 oktober

Så var det äntligen helg!!
Jobbade igår till fyra för att sedan åka och storhandla med lillebror. Skönt att det finns ordentligt med saker hemma igen att äta =)
Förhoppningsvis var det sista gången David behövde skjutsa mej för att handla. Nästa månad, med lite tur, så kan jag låna mammas bil och åka själv =D Förutsatt att jag klarar uppkörningen... men får säkert göra om den. Det känns i alla fall så. Men får väl se..
Igårkväll var Alex på fest med grabbarna och sedan drog dom till Interpool. Så jag hade en lugn och skön kväll hemma ensam, efter ungarna lagt sej. Jag poppade lite popcorn och tog fram coca colan och kikade på idol. Blev en rätt najs kväll ändå. Gick o lade mej framåt tolvtiden och inte sjutton minns jag när Alex kom hem inatt. Men jag hade tydligen besvarat hans gonattpuss. Hehe så kan det bli =)

Fan jag har blivit så jäkla torsk på det där spelet Wordfeud.... Det var Alex som visade mej spelet första gången. Men nu vägrar han spela mot mej eftersom han tycker jag e för bra. Jag har spelat mot en del andra kompisar och även några random människor... har inte förlorat en enda gång =) Åh andra sidan har jag ju spelat på www.betapet.se i över 7 års tid hehe. Så lite övning har man ju fått.

Idag ska jag försöka ta mej iväg o simma igen. Var iväg i torsdagskväll... men möttes av en skylt vid kassan att 25-metern var avstängd eftersom nån jäkel hade spytt i poolen och dom höll på att göra rent. Kuuuul.... men eftersom jag hade masat mej dit så simmade jag runt, runt i familjedelen en halvtimme innan jag ledsnade. Bubbelpoolen var ju proppfull med lika besvikna människor så där fick man ju inte heller plats.
Men idag ska jag som sagt försöka ta mej dit igen för nu lär ju poolen vara okej igen =) Framåt kvällen blir det lite övningsköra med mor. Sen blir det nog att ladda ner Robinson och kolla på det ikväll för vi missade det i torsdags.
Nä nu är det snart dags att hänga tvätt o grejer. Alex ligger fortfarande o sover. Jag e ju så jäkla snäll att han får sovmorgon när han varit ute o festat. Brukar jag få det?? Näpp!
Kram på er!

tisdag 11 oktober

Återigen... vet inte vad som hänt bland alla dessa människor det skrivs om i kommentarer.... känner inga av dom och är inte intresserad av någon mailadress. Låt mej vara bara! Okej? Orkar inte bry mej om vem som skriver vad eller vad ni hålelr på med. Behöver liksom inte dra in mej i alltihop!


I alla fall... tisdag idag och har jobbat på Solängen. Haft Ma/NO idag... lagomt kul. Matten e väl okej... den förstår jag mej på hehe. Men att stå och förklara invecklade kopplingscheman.... njaaae. Det gick bra att förklara hur man seriekopplar och paralellkopplar. Även hur man märker ut batteri, lampa och strömbrytare på schemat. Men när det tillkommer hundra andra grejjer då är jag lite lost känns det som. Har ju själv inte läst tektik sedan jag gick i högstadiet så... ja... men det dög i alla fall tror jag =)
Blir kvar onsdag och tordag med men då ska jag vara för en annan lärare och ha SO... mycket lättare =)

Köpte förresten en iphone av Tim igår.... oooch det tar ett tag att komma in det kan jag ju säga. var ner på stan idag och fixade fri surf till mitt abonnemang. Hade sån tur att jag faktiskt sänkte min månadskostnad med 99 kr i samma veva =) kanon där!

Nä om man ska ta o sova kanske om man ska orka upp imorn. Kram på er!

söndag 9 oktober

Vill börja med att säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHARLOTTE!!




Är fler som fyller idag med... både Ante och hans dotter Maya. Grattis till dom med =)
Idag blir en lugn dag... fixa lite hemma. Senare blir det en promenad upp till Elin för att umgås lite. Om vädret tillåter.. annars blir det bussen hehe =)
Och inte fick jag tag på nå jobb tills imorgon heller. Men Robin har inte haft nå mer feber sen i fredags så det blir nog dagis för honom imorgon igen om inget oväntat händer. Då ska jag passa på att plugga lite körkortsteori tänkte jag.
Nä... om man ska borsta håret då kanske? Kram på er!


lördag 8 oktober

Vill börja med att tala om för den anonyma jäkel som sitter och skriver: JAG HAR INGET MED SAKEN ATT GÖRA SÅ GE FAN I MEJ!! HAR INTE DEN BLEKASTE OM VAD DU SNACKAR OM SÅ DU KAN GE UPP!! VET INTE VILKA NÅGRA AV DOM BERÖRDA PERSONERNA ÄR ÖVER HUVET TAGET!!


Aja... lördag idag. Alex blev tillfrågad om han ville jobba idag så det gör han. Han började nio så får se när han kommer hem. Skulle väl jobba tills dom blev klara antar jag.
Igår skulle jag ha jobbat på Brynässkolan. Men igårmorse när jag väckt barnen och höll på att göra dom i ordning så kände jag att Robin var varm. Tog tempen på honom och han hade lite feber. Tråkigt, men inte mycket att göra åt. Så jag blev hemma. Jag hoppas dom hann få in en annan vikarie... Jag ringde ju direkt till vikariejouren och förklarade läget och även till skolassistenten på skolan och lämnade ett meddelande på hennes svarare.
Vi cyklade iväg och lämnade Kristoffer på skolan och sedan hem och tog det lugnt resten av dagen.
Robin ovh jag låg och mös i soffan och tittade på Djungelboken. Åh vad han skrattar åt den filmen hehe. Får börja titta på lite mer såna där gamla disneyfilmer tror jag.

Känns så himla trögt såna här dagar bara... man vill ju ut och röra på sej, göra nånting... men det går ju inte med en sjuk lilleman. Igårkväll tog jag i alla fall en promenad med Jonas på strax över en timme. Fick man komma ut litegrann i alla fall.
Får se om det kanske blir nån promenad idag med... kanske med lite musik i öronen.. efter Alex kommit hem.

Kom på här för nån dag sedan att jag typ inte använt min kamera alls på nån månad... dags att försöka komma ihåg den kanske?
Aja... passa på att kolla runt lite här kanske medan Robin leker snällt i sitt rum. Kram på er!

onsdag 5 oktober

Wiiihooo! Hade körlektion idag... gick fint det =)
Efter lektionen sa läraren "nu går vi in till Ulrica och bokar in teoriprov och uppkörning åt dej"... Tror ni jag höll på att dö eller? Men sagt och gjort... vid månadsskiftet blir det prov och uppkörning. Lite nervös är man ju... huuuua. Haha hela vägen från körskolan till sjag hämtade ungarna hade jag världens jävla flin på läpparna. Fjärilar i magen, jajjemensan! Tänk om jag har körkort om en månad? Hihi... naaajs.
Å andra sidan så skulel jag inte bli speciellt ledsen elelr förvånad om jag skulle kugga på nånting... ellr jo kanske på teorin... vilken jag kan väldigt bra. Men uppkörningen räknar jag nästan med att få göra om. Men men... det visar sej =)




tisdag 4 oktober

Ja men hallå!
Saten så seg man är då... slagen som av en klubba... förkylning. Uscha!! Började igår eftermiddag... började liksom känna att jag hade ont i halsen. Sen blev det värre och värre under kvällen. Imorse gjorde riktigt jäkla ont i halsen.. men jobbade idag eftersom jag lovat att komma. Olsbackagården blev det idag 9-16.30. Dagen har gått väääldigt långsamt kan jag ju säga. Men nu sitter man här och myser, barnen sover och snart är det "Kararefylla" på tv. Då ska jag och Alex ge varann en varsin nackmassage eftersom båda är i stort behov av en. Ska bli najs =)

Helgen har varit lugn. Pappa var hemma så det blev lite övningsköra och lite umgås med både pappa och lillebror. Kristoffer tyckte nog det var kul att hans morfar var här när han inte va hos sin pappa, för en gångs skull. Annars brukar pappa lyckas pricka in att komma hit varje gång Kristoffer e hos sin pappa.

Igår morse var jag hos tandläkaren. Gick riktigt bra. Inga hål och ingen tandsten. Tandstenen blev jag lite förvånad över... brukar alltid få lite tandsten på insidan av de nedersta tänderna. Men hon kolla till och med två gånger och hon hittade ingen tandsten alls =) Nåt måste jag ju gjort rätt mes andra ord hehe. Nä ärligt... jag e noga med att ha friska och fina tänder. Dom ska ju hålla ett antal år till.
Efter tandläkaren så åkte jag till Kristoffers skola och var med honom i klassen resten av dagen. Läraren hade ju sagt på föräldramötet att man var väldigt välkommen att vara med en dag och hälsa på så det tog jag tillfället i akt att göra. Han är så duktig min lille Kristoffer! Läser och skriver riktigt bra, jämfört med många ettor... räknar bra gör han också och skriver jättefina siffror =) *stooolt mamma*

Nä nu mår jag faktiskt inge vidare... rinenr ur näsan, nyser hela tiden, huvudvärk på g... nä uscha. Orkar fan inte sitta här längre heller. Men ni vet att jag lever i alla fall =) Kram på er!


Egobild...

RSS 2.0