måndag 31 januari

Då var det sista dagen på denna månad.. saten vad det går fort. Har haft mycket jobb sista tiden.. förra veckan var det ju Brynässkolan och idag har jag varit på Sörbyskolan. Har varit helt okej.
Har varit mycket att göra hemma med och så har man passat på att gosa med ungarna när man haft tid över så bloggen har blivit väldigt lidande. Men får försöka bättra mej.
Imorgon har jag inge jobb alls... då ska jag iväg och ta p-sprutan. Fasen vad skönt det är att slippa dom där jäkla pillren som man bara glömmer hela tiden.
Helgen har varit kanon. Pappa var hemma denna helg och jag har övningskört. Fick hoppa in bakom ratten redan utanför mitt hus och sedan köra ut till Norrsundet. Gick hur bra som helst och jag fick mycket beröm av min far. Vi var där ett tag och hälsade på brorsan och hans tjej. Sedan fick jag köra hem. Gick också hur bra som helst.. och pappa, som fick telefonsamtal från Finland mitt i allt, blev lite impad över hur bra jag kom ihåg att slå av helljus o så när jag fick möte. Jag skötte mej så bra på egen hand så =) Längtar tills jag får köra mera.. men pappa har ju automat. Vet inte om jag är riktigt redo för en sådan tur med manuell än. Men det kommer väl det med =)
Bläää vad trött jag är. Ända sedan jag klev ur sängen i morse har jag bara gått runt o gäspat och det svider i ögonen för att jag e så trött. Ska bli skönt o lägga sej senare.
Nä nu ska jag kika när Alex o Tim spelar lite guitar hero... kram på er!

tisdag 25 januari

Tisdag idag och jag blev hemma. Skulle ha jobbat idag men Kristoffer var så lös i magen imorse så jag tyckte han kudne vara hemma idag. Han mår däremot bra och har inte varit nå mer på toa så det blir nog skolan imorgon, om det inte blir nå mer. Trodde först det var magsjuka eller nåt men det kan det inte vara så bra som han mår och pigg är han. Men men... får se vad som händer under dagen. Om han ska vara hemma imorgon så blir Alex hemma med honom så får jag jobba.
Ikväll blir det lite simma och sedan ska jag träffa leif en sväng. Han är deppad nu så vi ska ses o snacka lite. Hoppas man kan göra någon nytta... han vet ju att jag finns där.
Nä nu ska jag mysa med Kristoffer och njuta av att det bara är vi två. Händer ju inte så ofta att man är ensam med honom. Kram på er


Mina två gobitar Robin och Kristoffer

lördag 22 januari

Jo men hejsan! Det e fan inte lätt o komma ihåg bloggen ibland hehe.
Idag har jag roat mej med att ta undan den där jäkla julgranen. Vet att man skulle gjort det för länge sedan men det har ju aldrig blivit tillfälle. Har varit på Ria och letat böcker.. men hittade bara en av dom jag var ute efter. Sedan var jag iväg och simmade en timme. Skööönt var det! Sen hem och fixa med middag och så har man duschat en av ungarna och slängt dom i säng. Så nu sitter man här.. ska snart se på lite tre kronor med Alex. Skulle egentligen ha övningskört idag men mamma ringde och sa att det blev så sent så vi ska göra ett nytt försök imorgon. Hon hade varit iväg o fixat håret så det var därför det blev sent.
Igår jobbade jag sista dagen på Nynäs Montesori. Några av eleverna.. dom stökigaste dessutom.. sa att dom kommer sakna mej. Jag kommer ju säkert komma tillbaka men det känns ju lite kul att dom gillar en =) Vi hade många härliga samtal och nog sjutton blev dom lugnare när man lärde känna dom =)
Men veckan som kommer nu ska jag jobba på Brynässkolan alla dagar utom torsdag. Ska bli najs. Lämna Kristoffer på 6-års och gå några trappor upp o jobba =) Nära och bra! Får försöka hitta nåt till torsdag med. Men det löser sej.
Imorgon ska jag som sagt kanske övningsköra.. på eftermiddagen/kvällen ska jag våldgästa Elin =) Ska bli najs. Sist var jag barnvakt åt Theo medan Elin och hennes Alex var ut och åt så då hann vi inte umgås så mycket. Blir säkert lite monopol imorgon efter Theo somnat =)
Nä, tre kronor var det.. kram på er!

torsdag 20 januari

Ja då sitter man här... klockan är strax efter sju. Jag är helt i ordning och Robin med. Han tittar på bolibompa på tv nu. Om typ 20 minuter ska vi gå iväg till dagis och sedan ska jag till jobbet... bläää.
Denna dag börjar med en dryg huvudvärk. Hoppas den försvinner under dagen. Ikväll blir det kandelabersim på Fjärran. Har slarvat med simningen denna vecka så det e dags nu.
Jag ska bara vara på Nynäs Montesori denna vecka ut. På måndag är hon jag vickar för tillbaka. Men igår fick jag reda på att jag ska vara på Brynässkolan nästa vecka... alla dagar utom torsdag. Blir najs det. Så när jag lämnat Kristoffer på 6-års är det liksom bara gå några trappor upp för att komma till jobbet hehe =)
Nä nu ska jag ställa matlådan i en påse innanför dörren så att jag inte glömmer den. Kram på er

söndag 16 januari

Har inte haft tid att blogga på ett tag. Var ju som sagt jobb hrla veckan och sedan ska man ju hinna med familjen med.
I fredags var jag hem till Elin och satt barnvakt åt Theo. Det gick bra och jag hoppas det blir fler gånger =) Vi sattpå golvet och lekte en massa och sedan när det var dags för sängen så skrek han inte ens en kvart och sedan sov han. Jga trodde nästan det skulle vara kalabalik hela kvällen men det gick ju bra =) Var in ett par gånger under den korta tid han skrek och stoppade om honom men det visade sej att det gick bättre när jag höll mej borta haha. Gokillen =)
Igår var vi en sväng ut till skutskär. Alex styvmamma fållade upp två par byxor åt mej så det tackar jag för. Jag kan inte sy alls och min mamma har aldrig tid typ. Så det var ju kanon. Blev fika där också med glass och maränger. det gillade Robin =) Vi kom hem vid tvåtiden och sedan kom Ante, Lina och Maya och åt middag med oss. Tacos blev det. Men oj vad trött man var igårkväll. Den första lugna stunden på hela veckan.
Idag har inte hänt så mycket... har mest slappat. Passat på o bäddat rent o så med. Den där jäkla julgranen står fortfarande kvar med alla prydnader i.... får ta ner den en annan dag. Imorgon kanske?
Idag har jag övningskört med min styvfarsa. Gick rätt så bra =) Slapp åka runt, runt på Sörby Urfjäll denna gång... fick åka runt lite där och sedan förbi rödlysena och öer till andra sidan... och så där fram och tillbaka hehe. Så nu vet vi att lilla Katrin inte får motorstopp vid rödlysen i alla fall hihi.. Får hoppas det blir nå mer köra i veckan.
Imorgon blir det återigen jobb. Börjar kl 8... ska fortsätta vara på Nynäs Montesori då hon jag vickar för fortfarande är sjuk. Är bara måndag vad jag vet än så länge men det kan mycket väl bli fler dagar. Det visar sej imorgon. Men om jag ska jobba tisdag så måste jag gå tidigare eftersom jag o Sågen ska på möte med Bryggan och två av Kristoffers fritidspedagoger. Så får vi se vad som sägs då... om dom ska ha nån mer resurs i Kristoffers klass... eller med bara Kristoffer... får vi se. Han är tyvärr lite bråkig min pojke =/ Det böev bättre före jul sa fröknarna där. Men sen han varit borta på jullovet så blev det värre igen nu när han kom tillbaka. Jag försöker att prata med Kristoffer ofta och försöker lära honom hur han ska tänka om det blir jobbigt... men det funkar inte riktigt. Känns lite tungt att man inte vet riktigt vad man ska göra. Får hoppas det blir bättre...
Nä nu har ni fått lite uppdatering om min helg. Får se när jag hinner skriva i veckan. Kram på er

onsdag 12 januari

Jag har inte haft så mycket tid till att blogga... jobbar ju denna vecka så man är lite sliten. Är ju inte van riktigt än att behöva kliva opp gristidigt.
Igår jobbade jag första dagen på Nynäs Montesori och där blir jag resten av veckan. Har högstadiet i svenska och engelska. Helt okej faktiskt.
Så igår jobbade jag till tre och sedan drog jag hem och åt en macka. Sedan åkte jag o simmade i en timme. Skönt var det. Men jag kan säga att strax efter kl 21 igårkväll gick jag o la mej. Var så jäääkla trött. Idag blev det jobb till tjugo i tre och sedan ner till arbetsförmedligen och skriva på papper. Ringde Alex på vägen hem och kollade var han var.. och han hade kommit yp lika långt som mej så då bestämde vi att vi hämtade varsin unge istället för att Alex skulle hämta båda som det var sagt från början. Trodde det skulle ta längre tid på AF än vad det gjorde. Så jag hämtade Kristoffer och det blev en trevlig promenad hem =) Alex och Robin hann hem före oss. Sen åt vi lite mat och nu sitter ungarna och Alex o kollar på Shrek. Robin har fått nåt dille på Shrek... tjatar om den jämt.
Imorgon slutar jag jobbet tidigt så då blir det att hämta ungarna och sedan gå hem och njuta av att ha lite tid hemma. Ska nog städa lite med.. lägenheten blir ju lite lidande när både jag och Alex jobbar och är trötta. Imorgon kväll blir det kandelabersim på Fjärran... härligt med 18-årsgräns, tända ljus och lugn musik. 
Får se om jag hinner/orkar blogga mer nu i veckan.. kram på er

måndag 10 januari

Ja då har an varit o jobbat igen.. första dagen efter mitt ofrivilliga "jullov". Men det fanns ju inge jobb under lovet heller.
Men idag var jag på Källöskolans 6-års/fritids. Var faktiskt roligt =) När jag var där så ringde  vikariejouren också. Har jobb tisdag och onsdag med. Och hon jag ska vicka för trodde inte hon skulle hinna bli frisk så det är förmodligen resten av veckan =) Ska vara på Nynäs Montesoris högstadie och ha svenska och engelska. Ska bli najs. Har ju varit där förr så man känner ju till stället. Och peeengar till Katrin =D tråkigt bara att man måste upp så jäkla tidigt imorgon. Ska lämna Robin på dagis redan 7.15 och Kristoffer 7.30. Jippi.... Men men.
Idag blir det lugn och skön hemmakväll. Alex drog iväg till gymmet nu när jag kom hem. När han e hemma sen så har jag förmodligen redan hunnit natta barnen o så. Får bli tidig kväll ikväll eftersom man ska opp tidigt imorn.
Just nu sitter mina gobitar som klistrade framför Ben Ten.. Kristoffer tycker som mycket om det så Alex laddade ner filmen =)
Nä nu ska jag kika vidare lite =) Kram på er

söndag 9 januari

så imorgon är det ju ny vecka... jobba ska jag faktiskt göra med. Var länge sedan nu. Men jag ska jobba på fritids/6-års på Källö imorgon. Ska bli lite kul. Kristoffer ska på fritids eftersom skolan har studidag imorgon och Robin ska på dagis. Tror dom båda har saknat skola och dagis lite.
Igår var jag hemskt duktig... simmade i en timme. Tycker det blir bättre att göra så än arr räkna längder. Jag har iofs ingen koll på exakt hur långt jag simmar. Men om man jämför med hur långt jag hunnit förr så borde en timmes simning innebära lite mer än 1,5 km. Tyvärr blir det inte simma igen förrän på tisdag. Alex har ju gymdagar både söndag och måndag. Men tisdag, torsdag och lördag får jag... orättvist att han ska ha en dag mer... men jag orkar inte tjafsa om det för vi har tjafsat om det så många gånger förr.
Idag följde Kristoffer med sin pappa och sina syskon på julgransplundring på estraden. Får se när han kommer hem igen. Robin sitter nu i soffan och leker med tåg som han kör runt, runt med.
Nä om man skulle göra honom lite sällskap kanske.. kram på er

fredag 7 januari

Ja då var det fredag. Kristoffer har kommit hit efter en skridskotur med sin pappa. Lät som om dom haft himla kul =) Gobiten hade med sej en julklapp till mej också, som han gjort på fritids. Det var en jättesöt liten ljusstake med ett ljus i =) Han har gjort den av lera och under står inristat "Kristoffer 2010"... himla söta lilla gobit! Vad glad jag blev =D Nu står ljusstaken och är fin i köket =)
Just nu leker ungarna med bilar i sitt rum. Det är så kul att lyssna på dom när dom leker... Kristoffer som är stor och förklarar så snällt för Robin.. Robin frågar och är allmänt gullig hehe. Slutar tyvärr oftast med att dom inte orkar med varann och skriker åt varann istället.. men så långt har dom inte kommit än i alla fall.
Sitter förresten och funderar lite över Linas blogginlägg. Hon fick en skrämmande och avskräckande upplevelse när hon födde sin dotter. Jag som läst hennes berättelse kan fan inte förstå vad barnmorskorna på vårt sjukhus håller på med. Hur kan man ignorera en blivande mammas önskningar och förväntningar på det där sättet? Det känns som att jag har haft rätt så tur dom två gånger jag har varit in dit och fött barn. Hoppas jag har samma tur nästa gång (om det blir någon mer gång).
När Alex kommer hem ska ta o åka hem till Elin. Har inte varit där sen före jul när Theo fyllde ett år. Så det ska bli najs att få umgås lite med sin bästa vän =) Känns tyvärr som om man inte gör något annat än o sitter här inne hela jäkla dagarna... fan man kvävs ju snart. Men på måndag ska jag jobba 4 timmar också på Källöskolans fritids. Alltid något...
Nä nu har jag fått gnälla av mej lite. Kram på er

Onsdag 5 januari

Oj vad ovant det blev att skriva januari... har ju varit dålig på att blogga efter nyår. Har en del bilder från nyår med men jag har inte orkat föra in dom från kameran än.
Här har det inte hänt så mycket... har mest varit hemma och gjort ingenting typ. Nu har jag förresten varit rökfri i 4 veckor och en dag =) Heja mej! Måste försöka få opp lite kondition känner jag. Och få ner vikten. Men det ska nog bli bra =)
Usch... har inget vettigt alls att skriva. Övningskörningstillståndet med Leif är på g nu i alla fall. Han skulle ringa Drivers trafikskola och boka tid för handledarkurs idag =) Ska bli skoj när allt e klart så vi kan köra lagligt och inte behöva gömma oss på nån skogsväg.
Är lite smått sur på Fjärran Höjder... har längtat så efter kandelabersimmet dom brukar ha på torsdagkvällar.. dagen före julafton gick det ju inte och i torsdags stängde dom kl 17... tro på fan att dom stänger kl 17 imorgon med. Suuuuur! Men nästa vecka SKA jag på det... så fan ta dom om dom inte har kandelabersim då. Så mysigt ju med lugn musik och levande ljus när man simmar. Och så är det ju 18årsgräns... ovärdeligt. Slipper man alla dryga ungar som leker =) Så för min del blir det väl att simma på dagen imorgon.. Alex är ju ledig imorn eftersom det är röd dag. På fredag ska jag våldgästa Elin.. ska bli najs =D
Nä nu ska jag röra på mej från burken. Kram på er

RSS 2.0