torsdag 26 maj

Lever fortfarande.. blir inte så mycket bloggande nu bara. Är jämt så trött efter jobbet så det blir inte direkt något skrivande.

Dagarna som gått har varit bra. Börjar bli lite småförkyld bara. Hade lite ont i halsen igår men det kändes bättre idag.
Körde lite bil häromdagen men det hade ju kunnat gå bättre kändes det som... var så trött så det var säkert därför. Man ska väl vara lite mer fokuserad kanske än vad jag orkade vara.
Men på onsdag nästa vecka ska jag till YA Trafikskola och börja mitt första pass med teorin. Funderar på att ta mej dit redan imorgon och hämta böckerna. Är planeringsdag på jobbet och på Robins dagis så vi är lediga =)
Körlektioner blir efter nästa vecka eftersom nästa vecka är min sista jobbvecka på Hammargården. Kommer kännas lite tråkigt men förhoppningsvis får jag komma dit fler gånger =)

Har längtat som sjutton efter denna helg. Jag ska ta med mej Kristoffer till Storvik och kolla på folkrace. Kristoffer har också längtat =) Tyvärr är det bara styvfarsan som ska tävla denna helg då både mamma och brorsan har annat för sej. Men det blir kul ändå. Hoppas det inte blir allt för mycket regn bara.
Imorgon blir det en sväng på stan med Robin och Elin.. blir väl att gå runt och kika lite och så ska jag köpa ett paraply. Måste ju ha paraply ifall det blir en massa regn när vi står där o ska kika på folkrace. Alex lyckades ha sönder paraplyet vi hade... eller det blåste sönder. Men det blir så när det är en karl som håller i det hehe.

Nä nu ska jag sätta mej vid tv:n tror jag... Alex kommer nog snart hem från långpromenaden med Tim också.
Kram på er!

söndag 22 maj

Då var man hemma från mormor igen. Har varit en mysig helg men med en massa jobb. Men det har varit roligt.
Nu har jag och bror hjälpt mormor med veden så gott vi hann så nu är det inte mycket kvar alls. Idag roade vi oss med att klippa gräs också. David körde åkgräsklipparen och jag gick med trimmern där han inte kom åt. Svettigt värre men skönt sen när man var klar =)
Skippade fotbollsträningen ikväll för annars skulle jag fått kasta mej iväg dit direkt jag kommit innanför dörren hemma. Och man vill ju hinna landa lite och säga hej till min lilla goa Robin innan han skulle lägga sej också. Hade ju inte sett honom sedan i fredags morse. Han var så kramig när jag kom hem, min myspojke =)
Förhoppningsvis blir det match imorgonkväll för min del. Om jag blir med o spelar... får se hur många som vill. Jobbar till halv sex imorn med så det blir bara hem och äta nåt snabbt i så fall o sen iväg.
Har ju haft muskelinflammation i min vänstra fot.. bak mot hälen.. det har blivit lite bättre men inte helt bra. Men hoppas ändå på att få spela imorn. Får käka en ipren innan bara så går allt =) Har jag kunnat jobba hela helgen med veden så ska man väl kunna spela fotboll med =)
Nä nu ska jag mysa lite med min stora pojke som sitter o ser på film med Tim. Kram på er!

torsdag 19 maj

Ojoj blir långt mellan inläggen nu. Men man har ju så mycket annat för sej än att sitta här.
Som jag berättat tidigare så jobbar jag ju heltid nu med.. har jobb månaden ut och det är skönt i alla fall =)
Efter fotbollsmatchen i måndags (eller det började redan efter träningen i söndags) så har jag åkt på en muskelinflammation i högra foten/hälen och har lite svårt att gå... men annars e det prima =)
Imorgon ska jag o brorsan åka till mormor. Hon kommer att behöva lite hjälp med veden då hon har problem med hjärtat och inte alls ska anstränga sej. Så nu har jag gett henne order att ta det lugnt. Vill inte att det ska hända goaste mommen nånting! Det lir väl nån öl och lite kortspel också. Jag lämnar Robin hemma med Alex så vi har barnfritt i helgen =) Blir fan första gången man får sova ut i år... ska bli underbart! Får hoppas att det blir nån liten tripp ut till sommarstugan med.. tror ingen har varit ut dit i år så det finns väl lite att göra. Har jag tur så kanske jag får köra mellan mormor och stugan med... finns ju inga poliser där ute på vischan inte =) Och jag är så försiktig så.. Ut till stugan är det ju grusväg som går som en berg- och dalbana så den kan bli rolig att köra. Enda gången det blir jobbigt är om man möter någon... det är en väldigt smal väg.
Nä nu är det alldeles för sent för mej att sitta här... är sååå trött och jag ska ju opp tidigt imorgon med. Kram på er!

söndag 15 maj

Ska börja med att säga grattis till min älskade som blir 24 år idag!

Har inte hänt nåt alls senaste dagarna... bara jobbat och varit trött.
Idag kom Alex mamma, en av systrarna och några av hennes helgbarn, hit och fikade. Robin och jag fick också present eftersom vi också fyllt år sedan vi sågs sist. Robin fick jättefina foppatofflor, en traktor och en lastbil som funkar bra att leka med utomhus. Alex fick lite duschcreme och parfym och en bok med pajrecept. Jag fick en ljudbok som verkar riktigt hemsk. Handlar om två barn som blir misskötta av sin mamma. Läste på baksidan och fyy... kommer vara en sån där man sitter o bölar till. Och så fick jag lite godis =)
Alex och Elin kommer hit och hälsar på lite också. Tror dom även har lille Theo med sej =)
Kvällen avslutas med fotbollsträning. Tråkigt bara att det är sånt skitväder. Hoppas det inte regnar under själva träningen bara. Men det blir långbyxor och tjocktröja på träningen.. hoppas det inte blir för lerigt bara.

Nä nu ska jag käka lite. Imorgon är det återigen jobb. Nu börjar min treveckorsperiod på Hammargården =) Sen imorgonkväll är det fotbollsmatch =D Får hoppas det går lika bra som i måndags hihi.
Kram på er

onsdag 11 maj

Har verkligen haft dåligt med tid till att blogga. Blev jobb även hela denna vecka... lite roligt för nästa lön blir en full lön och det sitter ju inte helt fel =)

Helgen blev en riktigt najs helg. På eftermiddagen i lördags kom Elin och hennes Alex hit och så gick vi ner till cruisingen och kikade på bilar. Men framåt sjutiden så tog jag med mej Robin och Elin hem eftersom Robin blev så gnällig. Väl hemma så fick Robin sin nattavälling och sedan fick han gå o sova. Våra karlar kom hem redan vid åtta.. vilket jag och Elin blev lite förvånade över. Så vi bestämde oss för att kika på film.
Helt klart en najs kväll.

På söndagen blev det lite bakning och städning som vi inte hunnit med under lördagen. Sedan kom mamma, styvfarsan, mormor, morbror och hans sambo, över och fikade eftersom jag fyllde i lördags. Var också trevligt och så fick jag lite pengar och presentkort så nu jäklar ska jag köpa mej shorts att spela fotboll i och så kanske det blir ett par nya skor. Fan alla skor jag har är trasiga =/ Tur att man inte är ute så mycket i regnet för då blir jag blöt om fötterna.
Avslutade söndagen med fotbollsträning. Hur kul som helst! Träffade på Mikkis där med och hon börjar också spela med vårt lag. Hon är min.. ja vad ska man kalla det då... styvkusin?? Det är min styvfarsas systers dotter hehe. Så det var najs med nån mer man känner i laget.

I måndagskväll hade vi fotbollsmatch. Vi spelade på Nynäs och jäklar vad med mygg det var. Men det tänkte man inte så mycket på för jäklar vilken match vi spelade!! Vår målvakt fick lite tråkigt då hon bara behövde rädda ett enda skott under hela matchen =) Jag fick jättemycket beröm också av lagkaptenen och det kändes kul =) Hon sa att hon var riktigt impad av mej och att jag gått in och brutit mycket. Fick dock en liten skada men det läker förhoppningsvis till träningen på söndag. Jag gjorde en (rätt så snygg) glidtackling utan att tänka på att det var konstgräs... ajaj så skrapade jag opp ena benet rätt rejält. Men det var det värt =) Nu är jag omplåstrad så att inte byxorna ska fastna i såret så nu går det bra. Match på måndag igen så får hoppas jag blir med o spelar då med =)

Igår var jag rätt trött efter jobbet men bestämde mej ändå för att försöka få nån att övningsköra lite med mej. Leif var trött efter att ha jobbat borta i Uppsala och styvfarsan hade inte tid... men hör o häpna så gick morsan med på att köra. Hon tycker ju inte om att sitta bredvid nån som inte har körkort hon hehe. Och hon var noga att påpeka att det gäller inte bara mej utan det var lika förr när brorsan körde. Hon känner sej så osäker när hon inte kan styra hehe.
Men vi körde lite granna i alla fall. Det blev först ut till furuvik och väl där övade lite parkerande. Sedan åkte vi tillbaka mot stan och så åkte vi o handlade. Min snälla mor betalade även mina varor så jag var supernöjd med gårdagen =)

idag händer inte mycket alls. Har jobbat och är trött i huvet... Funderar på en promenad ikväll med vet inte om jag orkar. Kanske bara tar det lugnt istället. Kanske ett skönt bad.. om det inte gör för ont i såret. Det gör ju tillräckligt ont när man duschar och vattnet rinner över. Men det har blivit lite skorpa på nu så nu kanske det går bra =)
Nu börjar det snart bli dags för middag. Men uppdaterar mer när jag känner att jag har ork nästa gång. Jobbar ju veckan ut och sen på måndag börjar min treveckorsperiod =) Skönt att jobba på samma ställe länge =) Nu kan jag ju alla barnens namn, personalens och även alla rutiner o allt. Sååå underbart!
Nä mat var det... kram på er!

lördag 7 maj

Ja då blir man 26 år idag då.. grattis till mej =)

Har börjat dagen med att varit en sväng till Ria och småhandlat lite. Hittade 3 st tjocktröjor åt Kristoffer och ett par mjukisbyxor åt honom. Till Robin köpte jag ett linne med spiderman på och ett par jättefina byxor. Och allt detta gav jag 85 kr för. Tycker om när man hittar billiga kläder... även när de är begagnade.

Denna dag kommer det bli en massa städa eftersom mamma, styvfarsan, mormor och min morbror kommer imorgon och fikar. Hoppas lillebror kan komma med, men han skulle tydligen på annat kalas eftersom hans tjejs dotter fyllde igår. Så han visste inte om han kunde.
Senare idag blir det att gå ner på stan o kika lite på alla fina bilar eftersom det är cruising här i stan idag. Tråkigt nog så fick vi ingen barnvakt den här gången heller så det blir inge streetrace inatt som vi brukar åka o kolla på. Men det blir nog trevligt ändå =)

Nä om man ska ta tag i städningen då kanske... och leta reda på Robins hörselskydd tills vi ska ner på cruisingen. Det är ju så många bilar så låter riktigt högt.
Kram på er!

torsdag 5 maj

Det går inge vidare för mej att komma ihåg o skriva nu. Har jobbat varje dag sen i onsdags... och ska jobba till på tosdag vad jag vet än så länge. Sen från 16 maj och tre veckor framåt ska jag återigen till samma ställe som jag e på nu. Kul när man får vara på samma ställe länge så att man lär känna barn och personal. Mycket trevligare då.

Ikväll ska jag försöka ta mej iväg o simma. Blir sista gången jag har tid att motionera innan fotbollsträningen på söndag. Vi hade haft match igår.. men jag var inte emd o spelade. Tråkigt nog så förlorade vi cupens första match. Men p måndag är det match igen o då ska jag förmodligen vara med. Får väl visa hur man ska göra dårå hehe. Nä bara skojade.. laget vi mötte igår hade gått till final förra året så dom är duktiga.

Jag och Alex var på bio igår. Vi såg Fast Five... den femte filmen av alla Fast and the Furious-filmerna. Sååå jävla bra var den! Så.. den rekommenderas!

Idag var jag iväg o tog p-sprutan igen med.. fan vad ont det gör då. Har inte tyckt det gjorde så ont förr?? Men hon kanske stack på en nerv eller nåt. Brände och sved medan hon stack så det kändes som om hon skulle ha stuckit mej med en kokhet nål elelr nåt.

Nä nu ska jag kika vidare lite här innan det är dags för middag. Kram på er!

söndag 1 maj

Så var det ny månad än en gång. Och vår sista april blev jättetrevlig =)
Den spenderades hemma hos Elin och hennes Alex. Vi åkte dit hela familjen och det blev grillning också. Gott blev det =)
Efter maten tog vi med oss alla barn ut och lekte i väntan på att klockan skulle bli åtta och kasen skulle tändas. Strax efter sju började vi gå mot kasen men heo var så trött och det var så jäkla kallt ute så det slutade med att vi gick tillbaka till Elin och Alex utan att se någon kase. Det var skönt att komma in i värmen igen.
Har lite bilder från gårdagen =)


Kristoffer i sin fina frisyr innan vi åkte till Alex och Elin. Men den lyckades han sabba ganska snabbt hehe.


Robin på bussen på väg till bomhus.


Kristoffer på bussen.


Kristoffer leker i Theos rum.


Sötaste katten Selma =)


Tyson =)


Theo och Robin. Herregud vad Robin känns stor bredvid Theo hehe.


lillsöt Theo =)


Robin hittade Theos bobbycar.


Min Alex och Elins Alex fick sköta grillningen =)


Utelek efter maten. Theo i sandlådan =) Kristoffer kör med en bil bakom.


En massa gunga blev det med =)
Kristoffer mest snurrade och var svår att få med på bild. Honom blev det en filmsnutt på istället.


Kristoffer =)


Robin och Kristoffer =)

Synd att vi missade kasen. Men det var ingen som hade lust att stå ute i kylan och vänta på att den skulle tändas. Får ta ett nytt försök nästa år istället =)

Idag blev det en slappardag som heter duga. Kristoffer har följt med sin pappa hem till sin farfar en sväng för att fira att hans lillebror fyllt ett år. Jag och Alex lade oss och sov middag med Robin. Det var skönt =)
Ikväll blir det årets första fotbollträning för min del. Ska bli roligt =) Det är match på onsdag men jag tror inte jag skulle spela då eftersom dom hann få ihop så många på en gång. Får väl vara med nästa match istället.
Men ska bli så najs att träna igen. Fotboll är ju fan det roligaste sättet att bli svettig på =)

Nä nu ska jag kolla vidare lite innan det är dags för käk. Kram på er!

RSS 2.0