lördag 7 maj

Ja då blir man 26 år idag då.. grattis till mej =)

Har börjat dagen med att varit en sväng till Ria och småhandlat lite. Hittade 3 st tjocktröjor åt Kristoffer och ett par mjukisbyxor åt honom. Till Robin köpte jag ett linne med spiderman på och ett par jättefina byxor. Och allt detta gav jag 85 kr för. Tycker om när man hittar billiga kläder... även när de är begagnade.

Denna dag kommer det bli en massa städa eftersom mamma, styvfarsan, mormor och min morbror kommer imorgon och fikar. Hoppas lillebror kan komma med, men han skulle tydligen på annat kalas eftersom hans tjejs dotter fyllde igår. Så han visste inte om han kunde.
Senare idag blir det att gå ner på stan o kika lite på alla fina bilar eftersom det är cruising här i stan idag. Tråkigt nog så fick vi ingen barnvakt den här gången heller så det blir inge streetrace inatt som vi brukar åka o kolla på. Men det blir nog trevligt ändå =)

Nä om man ska ta tag i städningen då kanske... och leta reda på Robins hörselskydd tills vi ska ner på cruisingen. Det är ju så många bilar så låter riktigt högt.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0