söndag 26 februari

Ojdå... en vecka sedan sist. Men men =)

Har jobbat på hammargården måndag-torsdag denna vecka. Har varit nice =) i fredags hade dom planeringsdag så då var jag på kursen. hade inte missat så hemskt mycket som jag trodde faktiskt. Men har en del att läsa... som jag skulle gjort i helgen men har inte orkat. Får sätta mej med det imorgon kväll då kanske... ska jobba på hammargården imorgon med.

I fredags var jag och Tessan ut.. först var vi hos någon bekant till henne på öster och satt där o drack. Sedan gick vi till heartbreak. Träffade en del roliga människor där och tappade såklart bort Tessan. Men hittade på henne igen lagomt tills det var dags att hämta ut jackorna =) Var en trevlig kväll faktiskt... men jag tror jag börjar bli för gammal för krogen och alla dessa förbaskade människor. Det är ju så tråångt och jäkligt... mest bara jobbigt tycker jag. Nästa gång för det bli en lugn biljardkväll med lite öl istället tycker jag =)

Igår, lördag, städade vi lite här hemma.. Katterna skjutsade vi hem igen också. Hade blivit himla fint i Charlotte och Mattias lägenhet. Jättehärliga tapeter! Men vad tomt det blev här utan dessa 5 små liven. Men det har ändå varit lite tufft att ha dem här.. men mysigt =) Blev en blomma fattigare men det får man ta =)
Gårdagskvällen var jag hemma hos Elin för lite melodifestival och monopolspel. Var nice =) Och vilken underbar liten kattunge hon har skaffat! En liten Stina. Fasen måste skaffa mej en liten sån där sen jag med =)

Idag är det söndag och det har inte hänt allt för mycket. Alexandra ringde mej idag och frågade om jag hade lust att köra henne till hofors mot bensinpengar. Hon hade feber och mådde inge vidare alls och ville hem. Så det blev en tripp dit =) Så nu har jag varit där med hehe. Snacka om håla =)
Denna kväll blir himla lugn.. lite tv o så. Ska opp tidigt imorgon så..

Så jag tänkte avsluta med en liten bildbomb.. har varit dålig på att lägga upp bilder sista tiden..


4 st av de 5 katter vi hade hemma till låns =)


Finaste lilla Miranda =) 8 månader gammal.


Nyklippt och nyduschad Robin =)


Nyklippt och nyduschad Kristoffer =)


Goaste Charlotte =)


Elins goaste lille Theo =)


Elins underbara lilla Stina =) Vill haaaa!

Nä nu är ni lite less va? Hehe om inte annat börjar "äkta människor" på tv snart =) Kram på er!

söndag 19 februari

Oj då... glömde visst av bloggen lite granna. Men men, det e sånt som händer.
Har väl inte hänt alltför mycket i veckan. Var på kursen måndag och tisdagen och sedan har jag jobbat på Hammargården onsdag till fredag. Har varit nice =) Men har inte haft så mycket tid över eftersom jag stängde både onsdagen och torsdagen och därmed jobbade till halv sju på kvällen.
Ska dit och jobba kommande vecka också =) Det blir måndag till torsdag eftersom dom har planeringsdag på fredag. Så jag får passa på att försöka gå på kursen på fredag. Sen måndagen efter ska jag också dit o jobba =)
Denna helg har varit nice. Blev en lugn och skön fredagkväll med lite filmmys. Vi såg Mästerkatten i stövlar och den var skitbra =) Tyvärr får ungarna vänta lite med att se den tills vi fått tag på den på svenska.
Lördagen var vi hos min morbror Mats och hans sambo Katarina och fikade. Katarina hade fyllt år i veckan =) Mamma, Micke och mormor var också där. Blev trevligt förutom att ungarna blir så dryga när vi är borta sådär.. kan inte sitta stilla i mer än de sekunder det tar för dom att äta upp och sen är det full rulle... ska hända saker hela tiden och tjat och gnäll. Men i övrigt var det nice =)
Idag har vi storstädat hela lägenheten. Behövdes verkligen. Sen har alla våra blommor och sånt fått flytta opp på bokhyllar eftersom vi har besök av 5 st katter nu =) Charlotte och Mattias ska få omtapetserat i hela sin lägenhet så kissemissarna får bo här under tiden =)
Har nyss varit och hämtat dem och alla deras saker. Nu håller de på att gå runt överallt och nosar o så.. Tar ju såklart en stund att vänja sej vid ett nytt ställe. Men Samira ligger i soffan och myser hon och snart börjar det på tv så då ska jag göra henne sällskap =)

Nä, som sagt.. tv var det. Först blir det "kontoret" och sedan "äkta människor" =) Kram på er! Nu ska jag mysa katt =D

lördag 11 februari

Är ju egentligen efter tolv så det är väl söndag.. meeeen det får bli söndag efter jag har sovit =)

Idag har det inte varit mycket lugnt inte.. Imorse klev vi opp och gjorde oss klara. Sen blev det städning en hel massa. Det behövdes kan jag lova. Jag har roat mej med att skura hela förbaskade badrummet. Roligare kan man ju ha.. men fint blev det =) Imorgon ska jag tvätta duschdraperiet för det behövs också.
Efter städningen åkte jag, Alex och Robin iväg och handlade lite. Sen blev det hem och äta lunch. Svärfar med familj kom och hälsade på en sväng dom med. Trevligt =) Werra tog med sej mina sodexo-byxor som hon ska fålla upp. Så imorgon ska vi till dom i skutskär och bli bjudna på lunch och hämta byxorna igen =)

Efter deras besök åkte vi till Pålssons där Micke höll på att jobba med nå grejs. Micke mätte syrahalten, eller vad det nu var, i mitt bilbatteri. Det visade sej att batteriet var skit och att det var dags att skaffa ett nytt. Men se på sjutton.... Micke hade ett batteri med sej som dom haft som reserv till folkracebilarna. Han pulade i det i min bil och nu startar fanskapet som en klocka igen =) Till och med bilstereon lyser starkare än förr hehe. Mitt batteri var verkligen skit. Jag har en snäll styvfar jag... först skaffar han nästan nya dubbdäck åt mej och sedan batteri =) När vi var där kom vi på att det var lite slut på kylarvätska också... inte konstigt att det aldrig blev nå varmt i bilen. Så vi tog en sväng till preem på näringen och köpte 4 liter kylarvätska, åkte tillbaka till pålssons och hällde i skiten. När det var klart tog jag, Alex och Robin en liten rundtur runt stan och denna gången hann vi bara ett par hundra meter innan det började bli varmt i bilen. Se vad lite påfyllning kan göra =)
Vi kollade oljan också och det börjar bli dags att fylla på den med... det gör vi när vi ska ner till bilen och åka till skutskär imorgon.

Just nu sitter jag här och ska hålla mej vaken... lillebror ringde för nån timme sen och sa att han och tjejen hans kanske vill ha skjuts hem.. just det.. kanske. Han skulle ringa när han ville ha hämtning och även ringa om det inte behövdes. Men smarta jag lovade att vara vaken tills jag hörde nåt. Bensinpengar med ränta får jag ju såklart för besväret... så roligt är det ju inte att åka 8 mil mitt i natten. Men men.. det e lugnt och skönt och typ ingen trafik då i alla fall. Hoppas rådjuren och älgarna sover också. Så förbaskat mycket djur på vägen ut till norrsundet.

Näää nu har ni lessnat va? Suuuck jag vet inte riktigt vad jag ska underhålla mej med tills lillebror ringer. Alex sover han... snarkar gör han också.. låter som en skördetröska. Nä.. tjillevippen på er!

fredag 10 februari

Fredagkväll... och ååh vad skönt med helg. Man njuter så mycket mer av helgerna när man har något att göra i veckorna. När man var mycket hemma var det liksom skitsamma om det var helg eller vardag.. men idag är det niiice!

Har ju som sagt haft introduktion i städ igår och idag. Har varit med ett par damer från sodexo och städat i det vackra teknikparken. Jättetrevlig har hon varit som hade hand om att lära opp mej =) Inte för att jag kan allt utan och innan nu efter två dagar.. men man vet ju i alla fall vad man gör hehe. Har inte fått tag på chefen nå mer så som det ser ut nu så blir det utbildningen för mej på måndag. Måste ha tag på arbetskläder först också innan jag kan ut och vicka på städ... fick ett par byxor som det står sodexo på men jag ska även ha röd t-shirt och en röd fleecetröja och det hade dom inget över där. Så jag får jaga chefen lite nästa vecka. Så att hon inte plötsligt ringer och frågar "kan du jobba idag" och så har jag inga kläder... måste ju synas varifrån man kommer när man åker ut sådär. Men det löser sej väl.

Har kommit fram till att batteriet i min bil är helt värdelöst. Började torsdag morgon... hade varit hos tandläkaren igen (har förresten inte lika ont längre och såret efter tanden har slutit sej lite så att det inte är hål rakt ner till käkbenet längre). Kom hem från tandläkaren och skulle ta bilen till teknikparken... steeeendöd! Pappa var i närheten så han kom med startkablar... så jag kom iväg i bra tid =) Har även kvar pappas startkablar i bilen.
Imorse skulle jag börja kl 7 på teknikparken. Satte mej i bilen... idag orkade biljäkeln åtmistone hosta till.. men startade inte. Springa med Robin till dagis som öppnar halv sju samtidigt som jag ringde Micke på vägen. Skyndade mej tillbaka hem och hann lagomt skrapa rutorna så kom micke och hjälpte mej starta bilen... tog en stund för min bil e lite kinkig. Sen blev det att köra (något för fort) genom stan och vidare till teknikparken. Blev bara fem minuter sen =)
Men imorgon ska jag opp till Micke i verkstaden så ska han mäta nå syragrejs i mitt batteri. Måste kanske köpa ett nytt men det har jag inte råd med just nu.. meeen det ordnar sej väl. Bilen startar så jäkla snällt på dagtid... bara när den stått över natten som den inte vill. Dryygt.

Aja... nu sitter jag här lite ensam och för mej själv. Robin sover, Kristoffer är hos sin pappa och Alex drog iväg till en kompis och skulle dricka lite. Men dom skulle på krogen sen och då skulle inte han med så han kommer väl säkert hem tidigt. Men jag blir nog bänkad här fram tills dess =) Blir väl att lira lite yatzy på certusspel.se eller nåt.
Nä nu ska jag kika vidare. Kram på er!!

onsdag 8 februari

Har varit på kursen idag med.. gillar den där kursen =) Himla trevliga människor och idag kom vi på att läraren bor i samma hus som mej fast två trappuppgångar bort hehe. Ja Gävle är en liten stad hehe.
Det har gått bra med tanden förresten... tussen jag fick i måndags sitter kvar. Ska ju dit igen imorgon bitti så får se vad dom säger då.
Idag på första rasten så ringde jag återigen chefen för städ på sodexo.. utan någon vidare förhoppning om att hon skulle svara. Men det gjorde hon!! Och vet ni vad.. imorgon och på fredag har jag min introduktion hihi =D Ska bli så nice. Sen får vi väl se vad det blir... om det blir att springvicka som jag gör nu på dagis eller om det kan bli nåt längre någonstans ganska på en gång. Men skulle gissa på att jag får börja hoppa runt lite och visa vad jag går för. Är lite smått nervös faktiskt. Hon var så gullig också så det gjorde inget att jag ska till tandläkaren imorgon bitti utan jag får börja kl 10 =) Ppå fredag är det 7-15 som gäller.
Så.. idag är en väldigt glad dag =D

Nä nu ska jag kika vidare... men nu vet ni att jag fortfarande lever hihi. Kram på er!

måndag 6 februari

Ja då var det måndagkväll... den har dagen har ju varit mindre skoj.
Imorse när jag vaknade hade jag så förbaskat ont i käften så ögonen nästan gick i kors. Så fort klockan blev 7 så ringde jag tandläkaren. Fick en tid 8.35.. nu har dom pulat ner en liten tuss i hålet efter tanden.. på tussen var det lite bedövningssalva och antiinflammatoriskt jox... så dagen har varit rätt lugn och har inte behövt ta nå tabletter på många timmar. Nu ska tussen förhoppningsvis sitta kvar till på torsdag... då ska jag dit igen och ta bort den och ev sätta i en ny om det behövs. Får väl se hur det blir.. men känns ju redan bättre.
Men det blir tablett innan jag ska sova känenr jag.
Annars har dagen varit lugn.. varit på kursen med alla trevliga människor där =)
Nä nu ska jag röra mej vidare mot tv:n tror jag. Kram på er!

lördag 4 februari

Lördag idag och familjen har varit en tur med bilen och handlat lite =)
Robin mår så mycket bättre idag. Har har inte kräkts sedan igår.. han har inte varit nå lös i magen eller nåt heller så det kan inte ha varit magsjuka tycker jag. Är han lika pigg och frisk imorgon som idag så blir det dagis på måndag. För imorgon, söndag, har det gått 48 timmar sedan sista spyan ju. Idag äter han som vanligt med, vilket han inte ville igår. Skönt att han sov hela natten med, inge kräks i sängen elelr nåt.
Snart ska bege mej hem till Elin. Ska kika på första deltävlingen i melodifestivalen =) Läser man tidningarna så har det ju varit en del strul med vissa personer.. ska bli kul att se vad det blir av det hehe.
Nä om man ska gå o pinka och sdan gå ut till bilen kanske? Kram på er!

fredag 3 februari

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej... stackars lilla Robin plutten!
Gick till dagis imorse.. vi gick till staffansgården eftersom hans dagis hade planeringsdag idag. Gick jättebra att lämna, han har ju varit där förr. Kände även nån fröken och några barn... inga bekymmer där inte. Kom till kursen.. hade ju missat en del igår eftersom jag jobbade... fick papper jag skulle ha som de andra fått igår och vi körde lite repetion.
Då ringer min telefon... från dagis var det. Attans.. Robin stod mitt på golvet och kräktes en massa. Jag ringde Alex och hörde efter om han kunde hämta Robin men dom hade sånt kaos på hans jobb för dom var för lite folk. Så jag gick och hämtade skruttungen. Han såg rätt pigg ut ändå när jag kom. Berättade så glatt att han hade kräkts hehe. Tokisen =)
Vi gick hem och det var frid och fröjd. Han fick lite fil och flingor eftersom han inte fått i sej nåt till frukosten på dagis. Det gick kanonbra. Vi satt i soffan och mös några timmar. Sen sa Robin att han var hungrig... Jag lagade lunch... nå biffar som smakar som körrbullar, fast platta.. och potatismos och lingonsylt. Robin åt några tuggor.. sedan spydde han i tallriken. Wiihoo! Jag kan ju säga att jag åt inge mer heller.
Tog reda på allt och sen tyckte Robin att han var trött så han gick o lade sej i sin säng.. och där ligger han än. Undrar om han har somnat? Det är tyst i alla fall. Kollade febern också när vi kom hem imorse men feber hade han ingen.
Snart kommer Alex och Kristoffer hem också. Hoppas ingen av dom åker på nån magsjuka. Själv klarar jag mej jämt.. peppar peppar.
På söndag ska jag och Kristoffer åka lite skridskor med Charlotte och Mattias =) Ska bli kul.. håller tummarna att Kristoffer inte åker på nån sjuka bara.
Nä nu ska jag kika vidare lite här. Kram på er!

torsdag 2 februari

Fan man kanske inte skulle varit så jävla snabb med att påstå att man inte hade ont efter att ha tagit bort tanden...
Vaknade vid två inatt av att jag hade så förbaskat ont.. och då hade ju inte jag tagot nån tablett sedan lunch igår eftersom jag inte alls tyckte jag behövde nå mer. Dumt att äta tabletter när man inte har ont liksom.
Men inatt då så gick jag upp och tog en alvedon och en ipren och då lugnade det ner sej lite till sist så att jag kunde somna om. Var som ett jäkla slakt imorse kan jag ju säga. 05.30 ringde klockan och då var det dags att stiga opp.
Jobbade idag på Masurgården i bomhus. Var faktiskt lättare än jag trodde att hitta dit =)
Vid lunchtid hade jag sådär himla ont igen så då blev det en alvedon och en ipren till... samma visa efter det ätits middag här hemma.. Kan ju säga på en gång att det blir en till vända innan jag lägger mej ikväll också. Har inge jobb imorn så det blir utbildningen. Missade ju den idag eftersom jag jobbade och idag skulle vi börja med företagskunskap så jag har en känsla av att jag har lite att ta igen.
Chefen på sodexo sa förra veckan att hon skulle höra av sej till mej den här veckan... har inte hört nåt än heller. Så hon har morgondagen på sej... fan det är så drygt med människor som bara skiter i att höra av sej när dom sagt att dom ska det. Har hon inte lyckats hitta någon som kan ha hand om min introduktion så kan hon väl ändå ringa mej och säga det i alla fall.. så man vet liksom. Men men.. får försöka få tag på henne på måndag då om hon inte hör av sej imorn. Grejjen är ju den att hon är förbaskat svår att få tag på också.. Åhåå jag vill att hon ska ringa och säga att allt är ordnat och att jag kan börja jobba helt och fullt! Även om det är på timmar.. men som sagt så blir det kanske ett mammavikariat om jag har tur. Ojojoj.. jag vill!!
Äääh snart somnar jag här.. låter som att Alex duschat klart så då kanske jag kan få hoppa in och ta ett bad snart. Kram på er!

onsdag 1 februari

Herregud... redan ny månad. Saten vad fort det går!

Aja... igår hade jag så roligt som att vara hos tandläkaren och låta henne rycka och slita lite. Tog ju nämligen bort en visdomstand på vänster sida i nederkäken. Denhar trasslat lite till och från så dom tyckte det var lika bra att få veck den. Jiihooo!
Trodde seriöst att dom skulle bända loss hela jäkla käken på mej. Saten vad tandfan måste ha suttit hårt! Tur att man har en tandläkare med muskler i alla fall... tog bara 20 minuter att få loss skiten. Men som sagt... trodde hela käken skulle lossna innan tanden gjorde det. Fyy fan. Hoppas övriga tre visdomständer inte tänker börja krångla med mej. Eller krångla och krångla... den jag tog bort var det inge fel på... hel och frisk tand sa dom... men den fick ju helt enkelt inte plats där och då blev det lite tokigt.. men nu e den borta =)
Jag var ju inte rädd för att ta bort själva tanden.. jag var rädd för hur det skulle göra ont när bedövningen släppte. Och vilken jäkla bedövning då!! Hela underläppen och hakan var borta.. halva tungan var borta.. gissa om jag snackade roligt närmsta timmarna efteråt? Alex hade nådigt skoj åt mej i alla fall hehe.
Men som himla tur var så har jag inte haft sådär gräsligt ont efteråt som alla sa att det skulle göra. Tycker det går riktigt bra och nå mer värktabletter tycker jag inte alls att jag behöver nu dagen efter. Jag som fick rådet att ladda upp ordentligt med både alvedon och ipren... har tagit tabletter i två omgångar. Räckte bra det =)

Har ju som sagt börjat på utbildning också. Känns himla nice faktiskt. Har ju haft turen att hamna med underbara människor och kanonbra lärare. Stormtrivs gör jag! Himla skönt att göra något även de dagar man inte har jobb.
Synd bara att man missar en massa när man e borta. Missade två timmar igår pga tandläkartiden... och hade redan lite läxa att ta igen. Inte mycket men det är ju ändå nånting.
Imorgon ska jag jobba på ett dagis ute i bomhus.. ska bli kul o se hur mycket jag missar då. Vi håller ju på med kommunikation denna vecka och imorgon skulle vi även gå in på företagskunskap... vill ju inte missa ju.. men men.. får ta igen det.

Nä nu ska jag kika vidare innan det e dags för sängen. Måste opp 5.30 imornbitti. Kram på er!!

RSS 2.0