torsdag 31 maj

Ledsen för dålig uppdatering... har hänt så jäkla mycket nu sista tiden men mer än så behöver vi inte gå in på.
Har varit mycket upp och ner sista dagarna.

Helgen var i alla fall kanon. Folkrace och det gick hyfsat för mamma, bortsett från att hon nu varit med bilen opp och ner för första gången. Men det gick bra.
Pappa bodde hos oss i helgen också och vi får se om det blir en gång till innan han får sin lägenhet. Men saten så skönt det ska bli att farsgubben flyttar till Sverige igen. Lät som att han tycker det också... han e sååå less på Norge nu.

Idag skulle jag ha spelat fotbollsmatch nere på gävle strand. Men det blev inte riktigt så. På jobbet idag börjar det hugga ordentligt i magen. Har bara haft så en gång tidigare i mitt liv och faan det gör ont. Magkatarr, inte så välkommen tillbaka. Det gör liksom ont periodvis precis som värkar... förutom att det inte alls känns som värkar eftersom det sitter precis nedanför mellangärdet.. men det gör så ont så man nästan viker sej dubbel. Skänt att hammargården ligger precis bredvid tempo-affärn så jag sprang dit och köpte novalucol som jag knaprade två st. Jag fortsatte ha ont ändå tills nu ikväll men som tur var så slutade jag tidigt på jobbet idag. Men nån match pallade jag inte. Har så jäkla dåligt samvete eftersom vi var så några som skulle spela... Läste nu på fb att vi förlorade med 8-0... men då spelade dom 2x20 minuter med bara en enda avbytare också. Usch vad dumt att magkatarren skulle komma nu. Men det är iofs inte så konstigt efter allt som varit.. Och min mage är ju inte stresstålig över huvet taget heller =/

Men nu så... se framåt och göra det bästa av allt, för de i min omgivning. Så tacksam för min fina sambo som stöttar i allt som är jobbigt ibland. Älskar min Alex!

Nej om man ska kika vidare här lite då kanske... kanske gavlegårdarnas hemsida? Fan jag vill hitta en nice fyrarummare snart. Så jääävulskt trångt i denna lilla jävla lägenhet!
Aja... kram på er och hoppas ni, mina vänner, har tålamod med mej eftersom jag e så dåligt på att höra av mej och speciellt nu när det blev mycket. Kramar!

söndag 20 maj

Oj vad denna månad springer iväg fort!
I tisdags fyllde min älskling 25 år =) Så grattis igen till honom =)

Har varit en rätt fullspäckad vecka faktiskt. Fotbollsmatchen i måndags var ingen höjdare... vi åkte på stryk.. 4-0..
I tisdags jobbade jag på Tallåsgården i valbo. Längesedan jag var där och det var skoj =) Sen på kvällen var det storhandla som gällde. Tim passade våra sovande barn under tiden =)
I onsdags jobbade jag på Hammargården igen. Riktigt roligt att vara tillbaka =) Ska dit igen den 29:e och 31 maj, 4-5 juni och 8 juni =)
Efter jobbet i onsdags åkte jag och barnen och hämtade Alex på jobbet och sedan drog vi till köpis i valbo. Jag fick med mej ett par nya skor hem och så fick Kristoffer en ny keps. En ny bilstereo blev det också =)
I torsdags njöt vi av att vara lediga.. ja alla utom Alex då såklart. Han jobbade som vanligt.
Under dagen var jag och ungarna ut till mamma och Micke och då bytte Micke tändstift och generatorrem i min bil. Brorsan satte i nya högtalare i framdörrarna. Så nu låter det mycket bättre i min bil =)
Sen sov Kristoffer kvar hos mamma från torsdag till fredag. Jag, Alex och Robin åkte iväg ut till Stefan i skutskär och grillade lite =)
På fredagen var vi bara hemma. Var barnvakt åt Theo då Alex och Elin skulle på begravning. Han är en himla go unge han =)


Här sitter Robin och Theo och mumsar äpple och kikar på film =)

Igår, lördag, kom Charlotte och Mattias hit och passade Robin. Sen åkte jag och Alex upp till Hudik. Vi stannade till hos mormor i Enånger för lite lunch på vägen dit. Väl i Hudik fick vi äntligen se vår lilla Sot på riktigt =) Och nu är hon äntligen här hemma med oss!
Goaste och mysigaste kattungen i världen! Inatt sov hon hela natten bredvid mitt huvud. Kurrade gjorde hon en hel massa med =) Myyysan!!


Sot i soffan bredvid Alex =)


Hon e så snäll och mysig. Inte ett dugg rädd för Robin heller =) Han får gärna klappa han med =)
Och Robin är så försiktig med Sot =)

måndag 14 maj

Oj vad dagarna sprungit förbi! Och riktigt nice har dom varit =)

I torsdags blev jag, Alex och barnen bjudna på mat på Brasseri Absint. Det var Alex föräldrar som bjöd för att fira att vi båda fyllt/fyller =) Så himla god mat det är där då! Och efterrätt =)
Sen fick vi ett presentkort på köpis i valbo också =D

I fredags var jag hem till Elin och umgick med henne och hennes två systrar. Vi drack en massa öl och spelade spel. Skitnice =)
Sen drog vi ner på Interpool och drack nån öl till =)

Lördagen gick åt till att städa en del och även handla lite. Hände inte speciellt mycket alls...

Igår, söndag, hade vi en massa främmande här på fika =) Mormor var här, brorsan och hans lilla Kevin, min morbror och hans sambo Katarina, Alex och Elin med deras lilla Theo och så kom Charlotte och Mattias. Så det var fullt hus här igår. Himla trevligt var det och vi fick en massa fina blommor och en micro =) Så nu har vi en fungerande micro igen! Också jäkligt nice =)
Kvällen avslutades med fotbollsträning med bästa laget =)

Idag kommer Charlotte hit en sväng på dagen. Framåt kvällen blir det lite besök av mamma och sedan blir det fotbollsmatch =)
Mycket trevlig dag kommer det bli med andra ord =)

Sen hade jag turen att lyckas få tag på lite jobb tills imorgon också. Ska ut till en förksola i valbo =)
Kommer vara lite trötter imorgon däremot... matchen börjar 21.30 ikväll och jag ska börja jobba i valbo kl 7.30 imorgonbitti... men men.. bara att bita ihop =)


Min lilla brorson Kevin, som mest bara sover =)


Mormor och Kevin =)


Elin och Robin =)

tisdag 8 maj

Bläää vad vikariejouren är svåra att få tag på.. försökte få tag på dom igår. Ringde flrea gånger gjorde jag, men nä, inget svar. Jagade dom rätt bra idag med. Men icke!
Alltså har jag inge jobb den här veckan än. Men får fortsätta jaga efter dom imorgon. Så jäkla svårt kan det ju inte vara att svara i telefonen på nåt av numren deras.

Idag har jag varit och köpt cykeln som pappa gav mej pengar till i födelsedagspresent. En svart och fin cykel blev det. 21-växlad är den också. Hittade den på biltema =) Så nu blir det till att cykla till fotbollsträningar och matcher och även en del jobb igen =)

Dagen har varit himla bra faktiskt =) Lugn och skön.
Den enda dumma var att vår micro pajjade. Jag fick inte upp luckan! Och när Alex försökte, och lyckades, då gick en propp. När vi fixat det så var micron stendöd. Kuuuul! Har ringt runt lite till mamma och mormor och så för att höra efter om någon hade nån gammal micro ståendes. Men mormor sa att jag får en ny i födelsedagspresent när dom kommer och fikar på söndag istället =) Tack mommen!

måndag 7 maj

Grattis på mej idag! 27 år gammal.. jippi. Bara 3 år kvar tills man e lastgammal!

Idag har jag firat med att spela match, som jag berättade tidigare. Saten vad vi spelade bra då! Underbart passningsspel, bra kommunikation och några målchanser i alla fall (fler än dom andra). Matchen slutade 0-0 så man får väl lov att vara nöjd =)

Har inte firat nå speciellt idag. På söndag kommer hela gänget och fikar och grattar både mej och Alex, eftersom han fyller den 15:e maj. Då blir han 25 =)
När pappa ringde idag för att gratta så sa han att han skulle föra över pengar till en ny cykel åt mej. Superstort tack papps! Behöver verkligen en ny cykel nu. Den gamla hivade jag åt helsike! Så imorgon drar vi till biltema för ett cykelköp =) Så hädanefter ska jag cykla både till träningar och till matcher. Kan ju cykla till jobb också om det inte är alldeles för långt bort. Precis som förra året =)

På torsdag blir vi lite firade av Alex familj. Dom ska bjusa oss och barnen på mat på Brasseri Absint. Så jäkla gott där! Och eftersom Kristoffer blir med också och han egentligen ska vara hos Sågen då så tar jag honom en dag tidigare. Hela familjen samlad =)

Nä det blev en nice födelsedag, tycker jag =) Kram på er!

söndag 6 maj

Blev en nice lördag ändå =) Var och handlade och sedan blev det tacos. Saten så länge sedan det var man åt det. Och gott som sjutton blev det!
Sen blev det en sväng hem till Elin. Var trevligt =) Vi testade på mobilspelet "Rumble" och kom fram till att det var himla skoj. Så nu har man blivit torsk på det också.
Sen spelade vi monopol. Gick bra för oss båda och det tog slut på pengar i banken eftersom vi hade alla pengar. Men i slutändan hade Elin mest pengar så hon vann =) Haha första gången vi ruinerar banken när vi spelar.

Idag är det första fotbollsträningen också. Får se om Charlotte följer med och kikar också =)
Men åååh så jag har längtat. Jag har lite svårt att hålla motivationen uppe till att motionera. Men är det fotboll då kan man springa som en galning och ändå tycka det är kul =) Imorn är det första matchen också.. hoppas man inte har träningsvärk från idag bara.. men det har man väl säkert.
Ska bli såå nice i alla fall =)

Man känner sej så himla mycket piggare och gladare nu. Måste bero på att det blivit lite finväder och sol ute. Så mycket ljusare och mycket längre tid på dagen. Älskar när det går mot sommar =)
Kram på er!!

fredag 4 maj

Ojoj vad dagarna går... fredag redan..
Idag har detinte hänt mycket alls. Efter Charlotte slutat skolan så kom hon hit och sällskapade =) Hon följde med och hämtade plutten på dagis också.
Sen var vi och hämtade ut paket på posten... säger bara ååååååh vad jag längtar till 19 maj. Men varför, ja det får ni se då =)

Fan jag skriver som ett fyllo... hoppas över bokstäver och grejjer som jag får hoppa tillbaka och fylla i sen hehe. Men nääe jag dricker inte. Bara gamla hederlig coca-cola =)

På måndag fyller man ju år också... blir man ett år äldre. På nåt vis känns det som att det inte behövs längre. Men jag får ju fira födelsedagen på ett kanonbra sätt i alla fall =) Första fotbollsmatchen infaller nämligen då på Nynäsplan 19.00 =)
På söndag är första träningen. Kan ju vara lite bra att få känna på bollen en gång i år i alla fall innan det är dags för match. Madde skrev och frågade om jag skaffat mej nån cykel än. Antar att hon ville vi skulle cykla till träningen tillsammans precis som förra året. Men tyvärr har jag ingen cykel än... förmodligen får jag en av pappa i slutet av månaden i försenad födelsedagspresent när han kommer hem till Sverige igen.
Men vi kom överens om att hon åker med mej i bilen om det blir pissväder =)
Längtar faktiskt.. ska bli så roligt med fotbollen igen =)

Nä nu ska jag kika vidare. Kram på er!

torsdag 3 maj

Ville bara tala om att brorsan fått provsvar... jag är faster på riktigt nu =) Eller på riktigt och riktigt... det var det väl innan också. Men då kändes det knepigt att inte kunna veta ordentligt om man var biologisk faster.. eller vad man ska säga hehe. Känns bättre nu när man vet hur man ska förhålla sej till det hela. Känns ju bättre för mamma och pappa också nu när dom vet att dom blivit farmor och farfar "på riktigt" =)

onsdag 2 maj

Så var det ny månad igen... och på måndag fyller jag år =)
Det kommer firas på ett himla bra sätt tycker jag... på måndag är det nämligen första cup-matchen i fotboll för min del =) Ska bli så jäkla kul.
På söndagkväll har vi vår första träning. Hoppas man inte kommer till matchen med en himla träningsvärk bara.. men risken finns ju.

Helgen har varit bra förresten. Förutom Robins feber såklart... men måndagen hade han lite feber på morgonen och resten av dagen feberfri. Igår var han också helt feberfri så då var vi ute och lekte en massa. Elin och Theo kom också och gjord oss sällskap för att till slut stanna och äta våfflor med oss innan jag skjutsade dom hem.
Efter det åkte jag till mamma och styvfarsan så att han kunde kika på min bil.. den gnisslar en del. Fick dock veta att han inget kunde göra innan jag köpt en ny generatorrem. Men det kostar ju inte många kronor så det ska jag göra så får han byta åt mej.

Idag var också Elin hit en sväng, eftersom hon glömde boken hon skulle låna av mej igår. Men det gör då inte mej nåt eftersom jag fick trevligt sällskap en dag till =) Vi kollade på våra bästa år, spelade lite woedfeud och frågefeud =)

Några bilder från uteleken igår kommer här innan jag ska kika vidare =) Kram på er!


Kristoffer, Robin och Livia spelade fotboll =)


Robin frös trots värmen så jag fick gå in och hämta hans jacka.


Då blev han gladare och ville spela igen =)


Lyckades aldrig få nån bild när han åkte rutchkana hehe. Min keps har han också... ser lite stor ut men den satt bra =) Han ska få en egen snart också.. den från förra året var trasig.


Kristoffer byggde nånting som jag inte kommer ihåg vad det var... men det inkluderade han star wars-svärd i alla fall =)


Livia var så gullig och skulle göra fart på Robin =)


Kristoffer och Robin <3


Som sagt så kom Elin och Theo också =)

Nä som sagt... nu ska jag kika vidare lite här =) Kram igen!

RSS 2.0