lördag 15 december

Usch nu är det inte långt kvar till jul. Alex kommer hem från tyskland imorgon så då får vi se till att handla lite julklappar i veckan tycker jag. Snacka om att vara sent ute... men vafan, bara det blir gjort =)
I jul blir vi i skutskär hos svärfar med familj och firar =) Robin blir nog glad för han älskar att vara hos sin farfar =)
 
Denna helg är lugnare än lugnast. Magen är i värsta upproret så jag håller mej hemma. Så drygt när jag inte får äta mina vanliga tabletter för att hålla magen i styr... men men... snart kanske man läkt någorlunda och kan börja med dom igen. Men just nu känns det som om det aldrig kommer läka =(
 
Alex är som sagt i tyskland. Han åkte igår och komemr hem imorgon. Så bara jag och Robin hemma i helgen. Passar på att plocka lite här hemma och mysa med goungen =)
Har lagt ut ett par saker till försäljning på fb och om en stund kommer en tjej och hämtar ett par skor som hon ska köpa =)
Brorsan kommer hit ikväll med och umgås lite =) mat skulle han också ta med och det e ju nice.. slapp man laga middag =)
Nä om man ska kika vidare lite då =) Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0