tisdag 7 december

Ojdå jag glömde visst bloggen ett tag... lätt hänt hehe.
Helgen har, som ni vet, varit lugn. Det har inte hänt speciellt mycket alls. Inte efter helgen heller.
Igår var jag och brorsans tjej, Kikki, på Gävle Skönhetsinstitut. Men det var ingen utbildning utan vi fick se film istället. Man skulle iofs kunna kalla den för utbildning eftersom den är till för att vi ska bli bättre.. och det var en himla bra film. Helt ny också och på svenska. Så det var givande.. imorgon kommer Kikki och hennes dotter Roxanna hit så blir det lite playdate åt barnen =) Hennes dotter är ett år äldre än Robin men dom leker nog himla bra ändå =)
Ikväll var det meningen att jag skulle övningsköra med styvfarsan igen men han ringde och sa att han skulle hem efter jobbet istället eftersom han hade feber och mår allmänt skit. Så det förstår jag... han får krya på sej. Och han är inte den som åker hem och lägger sej för ingenting så klart han får va sjuk han med. Vi får skjuta upp övningsköringen tills han blir bättre.
Nu är barnens luciakläder hemma förresten. Dom är verkligen superfina. Tack mor!! Robin ska vara pepparkaksgubbe och Kristoffer blir tomte. Hoppas Kristoffer blir glad ändå.. det fanns inte hans storlek på pepparkaksdräkterna så därför blev det tomte. Men det går nog bra =) Det ska bli så roligt på måndag och se när dom tågar och sjunger =) Måste se till att inte glömma kameran bara. Båda barnen har lucia på eftermiddagen så det e lite skönt. Först halv tre på Kristoffers skola och sedan klockan fyra på Robins dagis. Blir kanon det =) Hoppas det inte blir alltför lite tid däremellan. Alex hinner hem så han hinner se Robin i alla fall. Blir roligt det =)
Nä om man ska hoppa in i duschen då innan ögonen trillar igen kanske... kram på er

Kommentarer
Postat av: Elin {Mamma till Theo, ängeln Meja och bebis i magen}

Haha ja det har gått jäkligt fort :P Tack ;D

2010-12-08 @ 14:08:46
URL: http://pruppen1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0