torsdag 13 augusti

Hmm äntligen kväll! Har precis nattat ungerna... båda var så trötta att dom stupade i säng... annars brukar dom vara vakna en liten stund längre. Men men... är man trött så är man.
Alex jobbar över idag med... och idag var det tydligen ännu värre än igår. Precis som igår skulle han ha slutat 16.45. Igår kom han hem vid sju... men idag blir dom nog inte klara förrän klockan är halv åtta. Men han sa att han kanske kan få skjuts hem i alla fall. Tycker lite synd om honom... har jobbat nästan 12 timmar bara för att alla andra inte tycker att dom kan jobba över. Men allt måste ju göras klart.. skulle ju gå lite fortare om dom var fler som hjälptes åt. Uscha vad hungrig han borde vara när han kommer hem... han hade ju bara med sej mat till lunch... stackaren.
Min dag har varit rätt lugn. Var på systemet åt lillebror bara. Nör jag var på stan träffade jag Mias syster Anna. Vi stog o pratade ca 40 minuter om allt ifrån bebisar till förlossningar hehe. Trevligt var det att träffa henne igen. Måste få se hennes lilla grabb nån gång. Max heter han och är bara en månad gammal. Men han var inte med idag men hon visade bild på honom på telefonen. Skiiitsöt =)
Nä... nu trillar snart ögonlocken igen på mej... även om klockan bara är typ sju. Ska lägga mej och blunda ett tag tills Alex kommer hem. Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0